Päivän muslimi: Abbas Bahmanpour, Mellunmäen moskeija

12

Mitäpä kirjoitti muuan imaami, tunnettu siitä, että lateli Ylen suorassa lähetyksessä tappouhkauksia homoille, Sebastian Tynkkysen kiihotustuomiosta:

 

kuvakaappaus-2017-02-08-11-24-31

 

 

Bahmanpourin mielestä Tynnkynen siis vihapuhui, mutta hän itse ei syyllistynyt vihapuheeseen kertoessaan leppoisaan sävyyn islamin kuolemantuomiosta homoille.

 

kuvakaappaus-2017-02-08-11-30-06

20 thoughts on “Päivän muslimi: Abbas Bahmanpour, Mellunmäen moskeija

 1. Jos olisin homo katsoisin että tuollaisen biojätteen tappaminen vastaan tullessa olisi moraalisesti ja eettisesti katsottuna itsepuolustusta.Missä ja milloin tahansa.

  1. Natsit tosiaan taisivat pistää homojakin kylmäksi, joten sekin yhdistää – monen muun asian lisäksi!

   Ajatelkaapa, miten vihervasemmisto suhtautusi, jos joku natsi julistaisi jossain YLE:n TV-ohjelmassa homojen tappamista?
   – mutta kun sen tekee muslimi, niin asia onkin ilmeisesti ok?

 2. Sakkojen sijasta tuo vihapuhuja voitaisiin poistaa maastamme sinne mistä on tullutkin. Miten ihmeessä päättäjät eivät puutu millään lailla vihapuheisiin, jotka kohdistuu suomalaisiin.

  1. Islam vs. länsimaisuus -vastaikkainasettelu tulee todistetuksi hänessä sanoo:

   Käsittääkseni tämänkin äiti on kuitenkin joku suomalainen käännynnäinen?
   – on ainakin jäänyt mielikuva, että näin olisi kerrottu jossain mediassa, missä tämä kyseinen imaami on esiintynyt…

   Osoittaa kuitenkin hyvin sen, ettei tuo ja moni vastaava muslimi – suomalaisesta äidistäkään huolimatta – jaa suomalaisia tai edes länsimaisia arvoja!
   – ja syy on tietysti ISLAMISSA!

   Islamin arvot ovat täysin vieraita länsimaisille ihmisille ja siksi tuokin mies vaikuttaa täysin ulkomaalaiselta, täysin vieraan kulttuurin edustajalta….
   – ja kuten ohjelmassakin havaittiin, niin jopa jonkinasteinen konservatiivikristitty persu Simon Elo hämmästeli miestä, vaikka itsekään ei esim. homoavioliittolakia kannata….
   – ja Elo oli itse asiassa ainoa, joka sanoi ohjelmassa ääneen, ettei homojen tappamisvaatimuksesta pitäisi saada edes puhua, varsinkaan Suomen TV:ssä ja ilman, että se tuomitaan jyrkästi!
   – mutta vihervasuripoliitikot vain naureskelivat imaamin puheille ja vilkuilivat Eloa halveksuvasti, koska tämä pöyristyi tuolla lailla islamofobisesti…

   Mutta kyllähän tämän muslimimiehen annettiin normalisoida jopa tappamiseen asti menevää suoranaista homovainoa – ja vielä imaamin auktoriteetillä!
   – miehen toisessa kotimaassa eli Iranissa homoja muuten roikkuukin hirtettyinä cargotecin nostureissa…

   1. Tuohon em. nähden kaksinaismoralistiseen tapaan YLE on nyt huolestunut homoista:

    ”Turvapaikanhakijat: Maahanmuuttovirasto ei usko, että olen homo”

    http://yle.fi/uutiset/3-9447448

    Kuitenkin tosiasia on, että Lähi-idässäkin homostellaan, monestihan komeita länsimaisia blondimiehiäkin yritetään iskeä arabimaissa, kun ovat siellä turisteina…
    – on ehkäpä siellä pikemminkin yleisempää kuin täällä – tosin ovatko kaikki sitten edes varsinaisesti oikeita homojakaan, vaan johtaako muu kulttuuri tällaiseen…
    Islamilaisissa maissa muutoinkin esim. miesten välisessä raiskauksessa – se, joka raiskataan, muuttuu homoksi – mutta se, joka raiskaa voi olla yhä hetero – eli varsin erikoista suhtautumista ja kulttuuriakin on…

    Afganistanissahan poikien hyväksikäyttö kuuluu jopa kulttuuriinkin, eikä sitä pidetä minkäänlaisena homosteluna…
    – ja nythän on uutisoitu, että moni afgaani ja muu muslimimies myy itseään Euroopassakin, vaikka ei olisi varsinaisesti homokaan – olosuhteiden pakosta, mikä on toki järkyttävää ja siksikin tämä järjetön tulijatrafiikki pitäisi lopettaa!

    Kuitenkin samaan aikaan aidostikin kristityksi kääntyneitä palautetaan, vaikka siitä seuraa varmemmin kuolema kuin homostelusta, siis etenkin jos homo pysyy kaapissa.
    – myös kristityt seurakunnat joutuvat vaaraan, jos ne ottavat jäsenikseen ex-muslimeita, koska muslimit harrastavat kollektiivista kostoa!
    Ja vaikka monet perheet eivät hyväksykään homostelua – niin arabit harvoin enää kunniamurhaavat, ainakaan nämä keskiluokkaiset joita suurin osa Suomeenkin tulleista on…

    1. Toki on niitäkin homoja, jotka tarvitsevat turvapaikan ja se heille suotakoon…
     – mutta ylipäätään homoja on kyllä Lähi-idässäkin ja pikemminkin pitäisi saada kys. maat hyväksymään omienkin maidensa todellinen tilanne…

     Eikös tämä joku iranilaisjohtaja jopa väittänytkin, ettei heidän maassaan ole homoja?
     – eli Iran taitaa kyllä olla sieltä pahimmista päästä…

  2. Seurasin aikanaan tuota TV ohjelmaa missä Mellunmöen muslimipappi tai mikä hän nyt onkaan luki kuolemantuomiota homoille.
   Odotin että joku maan johtomiehistä ottais kantaa tuomoseen sikailuun,mutta hiljasta kun huopatossutehtaassa.Kukaan nuiste Suomen kekkuleista ei uskaltanut panna vastalausetta tuolle VIHAPUHEELLE.

   Mutta auta ja varjele jos vaikka Teuvo Hakkarainen olis tuomosta suustaan päästänyt ??????????????????????????

 3. Vihapuhe on vallassa olevan ideologian vastaista puhetta. Tavallisen suomalaisen panettelu on ideologian mukaista.

 4. Nyt vaan pannaan pirusti kiinalaisia ja hinduja mamulähiöhin. Odotettavissa sitten monikulttuurin kukkasia ja suvaitsevaisuutta. Nyt monikulttuuri = islam. Voiko joku yrittää väittää muuta?

 5. ”emme suvaitse suvaitsemattomuutta” ..öööööööö?? Vihaatteko myös vihaamista? Pelkäättekö pelkäämistä? Nyt sossu-muslimi se tyhmä pelleturpasi kiinni.

 6. Tarvitaan poliisileijona Bahmanpourin moskeijaan katsomaan toteutuuko siellä kivapuhe..

 7. Hesarissa uskalletaan jo pikkuisen ajatellakin… :

  ”On fakta, kukaties jopa totuus, että vuosikausien ajan asioista on kerrottu ”virallista totuutta”, joka ei vastannut monen ihmisen maalaisjärkistä käsitystä asioista.

  Muslimeihin ja muihin maahanmuuttajiin liittyviä ongelmia hyssyteltiin, koska ei haluttu leimata suurempaa kunniallisesti elävää väkijoukkoa. Mielestäni asioiden suhteellistaminen on vastuullista sekä reilua, ja kansanryhmien syyllistäminen yksilöiden virheistä väärin, mutta oheistuotteena on kylvetty epäluottamuksen siemen.

  Tapasin pari viikkoa sitten Hollannin vapauspuolueen maakuntajohtajan Nico Uppelschotenin, jonka mielestä todistamme nyt suuren “kulttuurisen repeämisen” satoa.

  Hänen mukaansa valtapuolueista ja valtamediasta koostuva eliitti on vuosikymmeniä “opettanut” ylimielisesti kansaa, että EU tekee ihmiset onnellisiksi, euroalueen talouspolitiikka tekee kaikista vauraampia ja kulttuurisesti erilaisten ryhmien välinen integraatio toimii.

  Mutta miljoonien tuntemus, kokemus tai molemmat on, että näin ei ole. Heidän mielestään eliitin virittämä järjestelmä on valheellinen ja toimii heitä vastaan.

  ”Meitä syytetään äärioikeistolaisiksi, fasisteiksi ja rasisteiksi. Mutta kyse on tavallisten ihmisten ajatuksista”, Uppelschoten sanoi.”

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005079150.html

  1. Hesarin kommentit ovat usein priimaa, vaikka itse lehti on, mitä on... sanoo:

   ”En ymmärrä toimittajien tarvetta kannattaa muslimiväestön maahanmuuttoa ja sitä vastaavaa yhteiskunnan muuttumista.
   Kylmä fakta on, että muslimiyhteiskunnista saapuvat ovat kasvaneet paimentolais- ja maatalousyhteiskuntien arvoihin, jotka ovat jyrkässä ristiriidassa sen agendan kanssa mitä toimittajakunta ajaa, kuten naisten asema, homojen oikeudet, tasa-arvo jne.
   Liitetään siihen keskimäärin heikompi sivistystaso ja 600-luvulle jähmettyneen uskonnon käsitykset niin ei ihme jos konflikteille on otollinen maaperä.
   Miten tällaisen väestön kasvaminen edistää omien yhteiskuntiemme hyvinvointia? Kun vielä muistetaan että maahanmuutto on taloudellisesti merkittävä rasite, niin ei tarvita vihapuhetta suhtautuakseen kehitykseen hyvin skeptisesti.
   Muslimeja ei tarvitse eikä pidä vihata. Muslimienemmistöisissä maissa on hienoa käydä matkoilla ja tutustua erilaisiin kulttuureihin.
   Mutta sen vastustaminen, että tuo kulttuuri ympätään osaksi omaa kulttuuriamme, ei ole ”impivaaralaisuutta”, vaan poliittinen ja kulttuurinen kannanotto. Sen ilmaiseminen asiallisesti on kansalaisoikeus.

   Muuten, asiat voidaan ilmaista kahdella tavalla. Muslimiväestön osuus on kasvanut neljästä kuuteen prosenttia EU-väestöstä. Tai sitten, muslimiväestön suhteellinen osuus on kasvanut 50%. ”

   1. Hesarin kommentit ovat usein priimaa, vaikka itse lehti on, mitä on... sanoo:

    ”Kyse ei ole arvojen kovenemisesta, vaan omien arvojen kannattamisesta – —
    En tiedä, miksi näin selkeä ajatuskulku väännetään irrationaaliksi kammoksi ja fobiaksi. Se on hyvin rationaalista – tai oikeastaan ainoa vaihtoehto. ”

    ”Kyse on siitä, ettei nämä tulijat viime vuosikymmeninä ole oppineet integroitumaan yhteiskuntaan, minkä takia on muodostunut vaarallisia slummialueita. Rikostilastoissa näistä maista tulevat ovat erittäin yliedustettuina mm. seksuaalirikoksissa. Piste iin päälle terrori-iskut. ”

    ”Asia jakaa mielipiteet. Joillekin vihapuhe on isoin ongelma, toiset paheksuvat enemmän rekka-autoa väkijoukossa.
    Vihapuhe loppuu kyllä kun terrorismi ja väkivalta loppuu. ”

  2. Hesarin kommentit ovat usein priimaa, vaikka itse lehti on, mitä on... sanoo:

   ”Olen nimenomaan liberaali ihminen, joka ei ikinä äänestäisi perussuomalaisia. Kannatan humanitaarisia arvoja ja suhtaudun yleisesti maahanmuuttoon positiivisesti. Terroristi-iskut eivät ole vaikuttaneet tippaakaan kantaani muslimien maahanmuuttoon. Mutta sitten näin Pew-tutkimuslaitoksen tutkimuksen:
   http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-morality/

   0% muslimeista hyväksyy homoseksuaalisuuden. Nolla. 1,6 miljardista muslimista 1,39 miljardia on sitä mieltä, että naisen pitää totella miestä, 1,1 miljardia kannattaa sharialakia, 748 miljoonaa pitää kuolemanrangaistusta sopivana uskottomuudesta ja 584 miljoonaa kuolemanrangaistusta sopivana niille, jotka hylkäävät islamin. Naisen asema on kiistatta huono muslimimaissa, ja minun on aina vain vaikeampi perustella itselleni, miksi haluaisimme tällaisia asenteita omaan yhteiskuntaamme. Voisiko joku perustella sen minulle? ”

 8. Mun GAYDAR homotutkani kyllä värähtää reilusti tuon ”mukahomofoobikon” kuvan nähdessäni. Niin neitimäinen pikkuhomppelipoju että ei mitään rajaa. Rohkeesti ulos kaapista vaan Abbas, ei sulla Suomessa hätää ole.

 9. Muslimin puhe on yhtä kieroa kuin sen uskonto. Abbasille ei ole kuin yksi oikea kulttuuri ja elämäntapa, ja se on ääsläm. Kaikki muu on hänelle haram. Turha hänen on leikkiä kivaa jäbää. Hän on paha ihminen, vieläkin pahemman palveluksessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.