Ulkomaalaisten osuus- tilastoina muutamilta alueilta

12

Ansioituneen lukijan koostamat tilastot, joissa kaavioiden avulla saa käsityksen Ruotsin ulkomaalaistilanteesta. Malmössä tilanne on katastrofaalinen kun taas esimerkiksi Gotlannnin maakunnassa kantaruotsalaiset ovat selvästi enemmistönä.

Malmön ulkomaalaisten osuus ei liene kenellekään yllätys.

Kaaviot kuvaavat henkilöitä ikäryhmässä 0-44 vuotta.

 

gotlanti

 

jamtland

 

goteborg

 

 

tukholma

 

malmo

 

 

18 thoughts on “Ulkomaalaisten osuus- tilastoina muutamilta alueilta

 1. Ruotsalaisilla mokuttajilla on kultakalan aivot, näin Junesta lainatakseni…

 2. Huomautuksena kaikki kaaviot kuvaavat siis väestöryhmiä vain ikäryhmässä 0-44-vuotiaat.

 3. Eipä ole Gotlantilaisetkaan turvassa saarellaan, siitä mm todisteena se pyörätuolissa istuvan naisen joukkoraiskaus tai seksuaalinen hyväksikäyttö josta ketään ei loppujen lopuksi tuomittu. Pari mätää omenaa pilaa koko korin ja muutama mätä tyyppi voi pilata koko paikkakunnan.

 4. Pitäisi tutkia kuinka suuri osuus ekaluokkalaisista on ulkomaalaistaustaisia. Se näyttäisi ruotsalaisten synkän tulevaisuuden tulevaisuuden.

 5. Kuvastaako sininen alue etnisiä ruotslaisia vai kaikkia jotka ovat syntyneet ruotsissa? Meinaan, vaikka on syntynyt ruotsissa niin se ei tarkoita että olisi ruotsalainen. Neekeri ta ähly tai kukaan muukaan ei-valkoinen ei ole minun silmissäni ruotsalainen vaikka olisi syntynyt ruotsissa.

 6. Jos ikäryhmä olisi 0-10, näkisimme jotain todella karua. Yamas! Kippis! Proosit!

 7. Vuonna 1809 Suomi irroitettiin Ruotsista -ja ilmeisesti joillakin on yhä halu palata siihen paratiisiin.

 8. ”Molemmat vanhemmat syntyneet Ruotsissa” kategoriakaan ei enää takaa sitä, että ko. henkilö olisi aito ruotsalainen..tai edes eurooppalainen.

 9. On selvää. kuten moni jo huomauttikin, että sinisellä merkityt ”vanhemmat syntyneet Ruotsissa” ei välttämättä siis tarkoita vain ja ainoastaan oikeita ruotsalaisia vaan tietty prosentti siitä on toisen tai kolmannen polven ulkomaalaisia.

  1. Pitäisi olla rodullinen jakauma niin saa tietää oikean suhteen. Ihan hatusta heitän että eikö ruotsissa ole joku n.9milj ihmistä? Tuosta luvusta varmaan joku 2milj on ei-valkoisia, vähintäänkin, koska ruotsi on harjoittanut euroopan ulkopuolelta tulevaa maahanmuuttoa jo -70 luvulta alkaen. Sitten jää joku n.7milj valkoista ruotsalaista josta varmaan n.1milj on muita valkoisia(serbejä,polakkeja,tanskalaisia,suomalaisia jne) NOIN. Eli etnisiä ruotsalaisia on lopulta tyyliin 5-6milj jos sitäkään.

   Moniko sitten tuosta luvusta on kulttuurimarxisteja,anti-rasisteja sun muita degeneroituja rottia? Kyllä on niin surkeassa jamassa ruotsi että tuosta ei selviä ilman verenvuodatusta. 14/88

 10. Kolmannesta sukupolvesta lähtien ulkomaalaistaustaiset tosiaan kuuluvat siniseen joukkoon, koska heitä ei enää tilastoida erikseen. Toisen sukupolven olen kyllä kokonaan laskenut taustaisiin. Keltaisella merkitystä väestöstä maanlaajuisesti iso enemmistö on eurooppalaistaustaisia eli hyvin vähän riskiryhmiin kuuluvia. Tosin Malmössä varmaan niitäkin jo suhteellisen paljon.

  Gotlanti ja Jämtland ovat Ruotsin etnisesti ruotsalaisimmat läänit. Norrbottenissa luultavasti suomalais- ja norjalaissyntyisten määrät vaikuttavat (13,5%; 9,3%; 77,1%) .

 11. Lopullista Teurastusta odotellassa.. Nykyinen keppostelu raiskauksien ja yms. muodossa on vain lämmittelyä. Kohta maksaa ruotsin lapset tosissaan vanhempiensa virheistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.