Malmössä lähi-itäläinen viikko: ryöstöjä, ampumisia ym

0

Malmössa on sattunut ja tapahtunut koko kuluvan alkuvuoden. Ampumistapauksia on useita ja tavallinen uutisseuraaja turtuu uutisointiin muutamassa päivässä.

Kulunut viikko on muistuttanut Malmössä enemmän Lähi-itää kuin sivistynyttä rauhallista pohjoismaalaista kaupunkia. Perjantai-ilta alkoi kun klo 18.44 Rosengårdissa ryöstettiin pistoolilla uhaten kauppa. Puolen tunnin päästä pätkäistiin toinen rosengårdilainen lähikauppa. Sama kauppa ryöstettiin viimeksi jouluaaton aattona. Edelleen keskiviikkoiltana ryöstettiin yksi kauppa klo 18.00 aikaan ja toinen kauppa klo 22.00 aikaan.

Niin ikään keskiviikkona ryöstettiin tietokonekauppa klo 14.30 aikaan ja huoltoasema tiistaina machette-veitsellä uhaten.

Yllä: Amiralsgatanin ja Augustenborgsgatanin ryöstetyt kaupat.

 

Malmössä turvallisuus on lisääntynty viime vuosina, sitä mukaa kun kolmansista maista on kaupunkiin virrannut voimavaraa. Ryöstölukemat näyttävät seuraavilta:

Ilmoitetut kaupparyöstöt:

 • 2012: 38 kpl, joista 14 aseellisia.
 • 2013: 69 kpl, joista 31 aseellisia.
 • 2014: 35  kpl, joista 11 aseellisia.
 • 2015: 78 kpl, joista 29aseellisia.
 • 2016: 83 kpl, joista 45aseellisia.

Suurin osa ryöstöistä on tapahtunut Etelä-Malmön alueella, jonne sijoittuvat no-go-alueet kuten Rosengård ja Seved. Mutta myös city-alueella ryöstetään paljon.

Tiistai-keskviikon välisenä yönä taas harrastettiin reipasta ampumisurheilua. Muuan kiinteistönhoitaja oli suolaamassa sankan lumisateen jäljiltä kulkuväyliä kun mies joutui sattuma-ampumisen uhriksi. Kiinteistönhoitajaa suolattiin pistoolilla takaapäin lähietäisyydeltä. Mies tippui maahan, josta hänet löydettiin vakavasti loukkaantuneena. Sairaalasta kerrottiin vammojen olevan hengenvaarallisia, mutta ainakin toistaiseksi miehen kerrotaan olevan elossa.

Poliisi otti kiinni keskiviikkon muutamia uusruotsalaisia ja ainakin yksi 15 vuotias sotaa ja vainoa paennut on vangittu asian tiimoilta. Hän kiistää teon. Poliisin mukaan ampuminen oli huvikseen tehty ammunta. Kiinteistönhoitajalla ei ole mitään yhteyksiä alamaailmaan.

 

Yllä: Poliisi tutki isoja alueita ampumispaikan läheisyydessä.

 

Viime yönä poltettiin parit autot. Sevedissä ja Rosengårdissa tehtiin autogrilli, joissa molemmissa kärvähti muutama auto.

 

lxdslzy7qieajgola8yb-sptgng
Sevedin autogrilli.

Sydsvenskan

 

19 thoughts on “Malmössä lähi-itäläinen viikko: ryöstöjä, ampumisia ym

 1. Kiinteistönhoitajaa oli ammuttu viisi kertaa, jalkoihin, selkään ja päähän. Olisin hyvin hämmästynyt jos ampuja olisi tavallinen ruotsalainen 15v. Järkyttävää etteivät ihmiset voi enää tehdä tavallista ulkotyötä vaarantamatta henkeään!

  Kauhen tämän pahuuden joukkoon vähän rakkautta: Pehkosen Maire, 71, ja Lamin, 34, ovat menneet naimisiin muslimiseremonioin Gambiassa. Mairelle tämä oli viides kerta.

  https://unvis.it/expressen.se/nyheter/har-gifter-sig-maire-71-med-karleken-lamin-34

 2. Malmö (ja moni muu ruotsalainen kaupunki) näyttäytyy minulle painajaismaisena kaupunkina johon en muuttaisi mistään hinnasta, en sitten millään! Enpä olisi uskonut vielä jokunen vuosi sitten, että sanoisin näin jostakin ruotsalaisesta kaupungista. Ruotsissa on kait (vielä?) melko harvinaista, että täysin satunnainen tavan kansalainen joutuu summittaisen ammuskelun uhriksi. Onko Ruotsissa media mitenkään reagoinut tähän ammuskeluun?

  1. luomalla tuonkaltaisella summittaisella väkivallalla,ynnä raiskauksilla(usein joukko)päällekarkauksilla(usein joukko)ryöstöillä,autojen polttamisilla,yleensäkin ”rekkaloinnilla”pelon maantiede kantiksien keskuuteen,muslimit toteuttavat juuri sitä heille ohjeistettua kaavaa mikä on 600-luvulla kirjoitettu mustaan raam,,koraaniin.
   toiminta näyttää äkkiseltään summittaiselta,silmittömältä,vailla järjen hiventä olevana riehumisena.
   Väärin.se on paljon tarkemmin koordinoitua imaamien/mullahien johtamaa matalan intensiteetin sodankäyntiä kuin yleensä kuvitellaan.
   siinä on kylmää strategiaa/taktiikkaa aimo annos mukana.kun settiin lisätään:erityisoikeuksien vaatiminen,(ruokailu,pukeutuminen,erilliset uimahallivuorot vain muslimeille,jne)päästään tilanteeseen jossa kantiksien olo koitetaan saada yhä ahtaammaksi.
   Apinaraivarin saaminen jostain pilakuvasta on malliesimerkki juonesta.sillä pyritään kaventamaan demokratian yhden tärkeimmän kivijalan,sananvapauden perinne,josta demokratiat nimenomaan tunnistaa.
   Periksi antaminen tuollaisen edessä on vain oman haudan kaivamista.
   surullista että poliitikot,hallintokoneistot,virkamiehet,poliisi,ovat myötäilemässä kyseistä toimintakulttuuria.(väärinajattelijoiden/kirjoittajien,vankilaan heittäminen.Vääräuskoisten aseenomistajien pyssyjen takavarikoinnit mitä köykäisemmin perustein.Kanteleminen patriootista työnantajalle.jne)luovat kuvaa yhä enemmän orwellilaiseen yhteiskuntaan kallistumisesta.
   mielenkiintoista seurata mitä on vielä edessä.

   1. ”Väärin.se on paljon tarkemmin koordinoitua imaamien/mullahien johtamaa matalan intensiteetin sodankäyntiä kuin yleensä kuvitellaan.”

    Juuri näin. Ongelmana on se että ihmiset eivät Länsimaissa ajattele juurikaan nokkaansa pidemmälle, ajattelematta asioiden laajempia syitä ja seurauksia.
    Nykytilanteen surkeus on pääosin meidän omaa syytämme, itsehän me olemme äänestämällä nykytilanteen luoneet.

    Yhteiskunnat tuhoutuvat kun ihmisten ajattelu ei yllä rahaa, muotia, jalkapalloa ja hedonismia pidemmälle.
    – Näin tapahtui Roomassa vajaa 2 tuhatta vuotta sitten. Valtakunta tuhoutui kun roomalaisten ihmisten ainutlaatuinen sitkeys ja päättäväisyys vaihtui hedonismiin ja gladiaattori-otteluiden seuraamiseen.

     1. Mielelläni luen jatkossakin näkemyksiäsi matu-invaasiosta 🙂

      Tässä matu-ongelmassa kiehtovinta ei ole se että matu tuikkaa auton tuleen vaan miksi hän tuikkaa sen palamaan ja mitä kaikkia seurannaisvaikutuksia asioilla voi olla esim 10v aikajänteellä

 3. Suvakki-tuttuni Itiksestä lausumin termein, ”Uuh, mitä tunnelmaa, mitä tuoksuja, ihan kuin ulkomailla olisi!”

   1. Sitä se suvakkikin ilmeisesti juuri tarkoitti? – Vielä vähän aikaa sitten ajattelin, että pahin paikka mihin mennä krapulassa on eläintarha: kakarat kiljuvat ja paska haisee. Nyt alan epäillä, että jos olisi pakko, menisin krapuloissani mieluummin sinne eläintarhan apinataloon kuin Itäkeskukseen.

 4. ”1. Uusi presidentti herättää innostusta Suomen somalialaisyhteisössä

  – Kun tieto Mohamedin valinnasta tuli, äitini alkoi itkeä. Hän sanoi, että kohta aletaan pakata, voimme lähteä takaisin Somaliaan, sanoo Espoossa asuva Habiba Ali.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9453978

 5. IL:n toimittaja Nina Leinonen taas myyräntyössään – yrittää vaikuttaa, ettei Irak ottaisi vastaan pakkopalautettuja!:

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702102200068523_ul.shtml

  Voisikohan kyseisestä naikkosesta, joka on tätä rasmuslaista sakkia muutenkin, tehdä jonkun tutkintapyynnön viranomaisille?
  – nainenhan yrittää kaikin tavoin estää Suomen viranomaisten toimintaa, onko se nyt ihan laillista – kovin moraalista se ei ainakaan ole…
  – eivätkä suomalaiset veronmaksajat ainakaan tykkää…

  Tuossa artikkelista puhutaan kovin Mosulista, jossa oli ennen ISIS:tä hyvin suuri kristitty vähemmistö, mutta näitä kristittyjä ei ole tullut Suomeen asti muuta kuin korkeintaan yksittäisiä ihmisiä – muut ovat paossa omissa yhteisöissään, jääneet oikeina pakolaisina toisiin maihin tai sitten kuolleet, yhä ISIS:ksen vankina jne.
  – ja nyt sieltä pakenee lähinnä näitä sunnia, jotka ovat eläneet yhdessä ISIS-järjestön kanssa ja moni on itsekin ISIS:läinen…
  – eli Mosulista ei pitäisi sunnia ottaa, mutta Suomen Migri teki päätöksen, että sunnat saavat jäädä, mutta kristityt palautetaan takaisin, vaikka ISIS on kansanmurhannut ja orjuuttanut myös kristittyjä…
  – ja kun ylipäätään Irakissa vainottiin kristittyjä jo ennen ISIS-järjestöäkin…

  1. Leinosen mielestä kaikki, jotka matkustavat bussilla, ovat Putinin rahoittamia agentteja. Noin sairaan ”uutisen” jälkeen kannattaa suhtautua varauksella kaikkeen, mitä tuo mielisairas ”toimittaja” päästää suustaan.

 6. Kertoo karulla tavalla jotain ruotsalaisesta yhteiskunnasta, jos ei voi katua kunnossapitää ilman että duunari yritetään teloittaa.

  1. Ja vasemmistolaiset tekevät kaikkensa sen eteen jotta nämä duunarien murhaajat saavat jatkaa toimintaansa.

  1. Fantasiassa. Malmö on raakaa todellisuutta, jossa sikäläisten kantaruotsalaisten on asuttava ja elettävä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.