Poliisien päälle hyökättiin Rinkebyn yössä

13

kuvakaappaus-2017-02-11-16-51-19

 

Uusruotsalaiset hyökkäsivät perjantai-iltana poliisipartion kimppuun Rinkebyssä. Kahden hengen poliisipartio teki 23.00 aikaan rutiini henkilötarkistusta Stavbygrändillä Rinkebyn mustassa ytimessä kun arviolta 30 uusruotsalaista hyökkäsi poliisien kimppuun.

Tukholman poliisin tiedottaja Eva Nilsson kertoo:

– Partio teki rutiinitarkistusta, josta ryöpsähti käyntiin iso tappelu. Läheisestä ravintolasta ryntäsi iso joukko miehiä, jotka alkoivat heittelemään poliiseja pulloilla ja rikottuilla juomalaseilla.

Edelleen muutama henkilö kävi lyömään nyrkein ja kepein poliiseja. Poliiseja yritettiin lisäksi vangita erilaisilla kuristusotteilla. Poliisit saivat tehtyä paniikkihälytyksen ja paikalle saapui nopeasti apujoukkoja.

Tilanne oli siis hyvin vaarallinen. Poliisit joutuivat kymmenien uusruotsalaisten piirittämäksi ja heistä osa kävi käsiksi. Poliisilla ei ollut tilanteessa mitään mahdollisuutta paeta vaan yrittää pitää puoliaan apujoukkojen tuloon asti.

Nilssonin mukaan Järvassa; lähinnä Tenstassa ja Rinkebyssä on ollut taas viime aikoina hyvin rauhatonta. Jokaöiset erilaiset häiriöt ovat työllistäneet poliisia. Eile iltainen päällekarkaus on kuitenkin poikkeuksellisen vakava tapahtuma.

Poliisi sai yön aikan kiinni ainakin kolme 90- luvulla syntynyttä uusruotsalaista.

Advertisements

37 thoughts on “Poliisien päälle hyökättiin Rinkebyn yössä

  1. Joo Joo , ”MUTTA MEILLÄ ON UNELMA” ja se unelma on täyttymäisillään.

   Helsingissä jo laittomattomasti maassa oleilevat näyttävät mallia,virkavalta ei voi mitään niillekkään.

 1. ei jumalauta.onkai noilla poliiseilla aseet.pistäisi nyt vaikka esimerkiksi yhden keppostelijan aivot asfaltille jäähtymään.jotenkin uskomattomia uutisia.pulloilla ja kepeillä päälle,eikä aseistautunut virkavalta voi mitään?

  1. Ruotsissa suuri osa poliiseista on kuitenkin jo näitä kukkahattutätejä – niin kuin on tietty osa jo Suomenkin poliiseista, etenkin pääkaupunkiseudulla, kuten etenkin näistä poliisin someaktiiveista huomataan…
   – ei heitä haittaa tuollainen pikku keppostelu, koska monikulttuuri on vaan niin fantastisen ihqua…

  2. Ei varmaan mene kauaa, että aseet riistetään alivoimaisen poliisipartion käsistä.

   Sen jälkeen voidaankin sitten lopettaa poliisin aseenkanto, ettei sellaista pääsisi enää tapahtumaan.

   Ja samoin käy, jos poliisi avaisi rasistisesti tulen sotapakolaisia vastaan.

   Aisankannatusta katkeraan loppuun asti.

 2. Pitäisikö poliisilla olla pyssyt? Pari ammuttua polvea hillitsee kummasti. Pippurillakin saa useamman kerrallamuttei tietysti kolmeakymmentä.

  1. Taisi olla ihan kerta kun näin tapahtui.
   Ja tätä lausetta jutussa minäkin ihmettelin, kovasti ihmettelin.

 3. Ne polliisit odotteli sitä dialogipoliisia, siksi ne ei ampuneet. Tai sit niillä ei ollut pyssyköitä mukanaan, johan ne olis matuloiset varastanu ja ampunu ne polliisit. Ja polliisivainajille eli perikunnalle sakot virka-aseen kadottamisesta.

  1. Tuota ihmettelin itsekin. Mikseivät mene poliisin luo, ota niiltä aseita ja ammu poliiseja siihen paikkaan? Eihän ne matut tyhmiä ole? Saisivat shariansa tuosta vaan voimaan, mutteivät tahdo. Haluavat nauttia, ennen kuin alistuvat omaan touhuunsa?

 4. Eivät meidän päättäjät ainakaan viisaita ole !!!.
  Eikö joku vanha sananlasku sano?,että viisas oppii toisten virheistä,mutta tyhmä ei omistakaan.

 5. Pankaa poliisit nyt viimeinkin se halal-makkaralaatikko ja kaffetermos pois ja ruvetkaa tekemään töitä. Samat sanat hallitukselle.

 6. Voisiko Paavo hieman valaista minkähänlainen kapakka mahtoi olla kyseessä? Olen ymmärtänyt, että olet joskus tehnyt tuolla havaintoja – ottanut kenties pari oluttakin?

 7. Oliko ruotsalainen poliisi taas häiritsemässä viattomia lapsukaisia? Olisivat pysyneet autossaan donitsia syömässä ja elokuvia katsomassa, ei olisi lapsukaisten tarvinnut hermostua.
  Vaikka ruotsalainen poliisi alkaakin muistuttaa yksinkertaista lasten nallekarhua, kyllä se virka-asu silti herättää turhaa ärsytystä.
  Menkää jo poliisit kotiinne sieltä äidin selän taakse peiton alle.

 8. Kyllä päättäjien pitäisi ottaa järki käteen.
  Miksi?,siksi,että paskalla on sellainen ominaispiirre,että se valuu aina alaspäin.

 9. Muistuu taas yksi toinenkin mielikuva muisto tästä poliisin alakynteen jäämisestä, nimittäin muslimimatujen täysihoitola, laatu elämä, hyvinvointikeskus hotelli kompleksi-vok Hennalan taannoinen erään suomalaisen poliisimiehen takapuolen ympärille syntynyt ja jäänyt epäselvä syntinen häpeän ilmapiiri ja supattelu, pohdiskelu sen ympärillä.

  Videon kohdasta 01.36 antaa virkistävän muistikuvan mitä ehkä myös hotelli-vok Hennalassa tapahtuikaan silloin taannoin suomalaiselle poliisimiehelle, niin ehkäpä?

  https://m.youtube.com/watch?v=yj4LnfkdJDM

  Tuo kohta 01.36 ja siitä hetkenaikaa eteenpäin tapahtuvat asiat antaa aika tyhjentävän rehellisen todellisen kuvan myös varsinkin kaikista suvakki”miehistä” ja heidän henkisestä nössöstä tilastaan, miksei fyysisestäkin.

  1. Mikä on viisautta,rohkeutta tai laskelmointia tulevasta.
   Ihminen vain toimii siten miten on suurin mahdollisuus jäädä henkiin.

 10. Tälläinen poliisin toiminta on vaarallista. Jos poliisi ei ota kunnon otetta ja puolusta itseään jämäkästi, rikolliset matut rohkaistuvat yhä vain lisää. Nyt jo käydään kimppuunkin. Ennustin tätä kierteen pahenemista muutama kuukausi sitten. Ruotsin poliisi on organisaationa katastrofin partaalla.

 11. Aika uskomattoman munatonta touhua Ruotsin poliisilta kuten on ollut jo pitkään. Jos oltaisiin vaikka itäisessä naapurivaltiossa niin ei tarvitse mennä Värtsilää tai Svetogorskia pidemmälle niin nämä ongelmat hoidetaan Omonin miesten toimesta niin että ne eivät uusiudu.

  Olen tuntenut henkilökohtaisesti jo pitkään sekä armeijan että Omonin kavereita ja tiedän että siellä nauretaan ja pyöritellään päätä pohjoismaiden touhulle.

  Ja suvakeille. En varmasti ole Venäjän trolli vaan päinvastoin. Olen käynyt siellä yli parikymmentä vuotta säännöllisesti ja luonut suhteita jotka kestävät.

 12. Suvakkien Refugee Hospitality Clubissa on jo hermostuttu ”rasistien” esittämistä näkemyksistä heitä itseään koskien, toki mainitaan joku Rajat kiinni -ryhmä…
  Mutta ei moni maahanmuuttokriitikko ole varsinainen rasisti eli rotuvihaaja – muuta kuin siis ns. suvaitsevaisten omassa mielikuvituksessa – ja suvakkienkin pitäisi ymmärtää, että itsepä he soppaansa keittävätkin ja kun älyttömyyksiäkin aivan julkisesti tekevät, joten miksi niitä ei saisi kummastella ja kritisoida? :

  J. Vertainen: ”Hei! Rasistit jakavat rajat kiinni ryhmään tässä ryhmässä olevia julkaisuja ja kuvia, siten tekevät pilkkaa ihmisistä.Mitä asialla voisi tehdä?”

  M. Niskanen: Ei mitään. Oman tyhmyytensä ilmaisevat siten. Ole heidän yläpuolellaan, älä välitä. Tämä on avoin ryhmä.

  T. Nummi: Itse blokkaan kaikki jotka ovat täällä avoimesti naureskelleet väärille jutuille niin silloin kyseiset henkilöt ei näe mun postauksia.

  J. V. : Niin on, mutta ovat jakaneet kuvia joissa minäkin esinnyn ja samoin moni muu, ja sitten haukkuvat ja pilkkaavat vaikka millä nimillä…Heidän julkaisunsa pitäisi saada poistettua

  Tiia R. : Ei ole kaikki jonossa, kun Herra on jakanut älyn ja järjen.
  Sääli on sairautta, mutta enpä vois enempää tuntea sääliä, en ehkä näitä aikuisia kohtaa, mutta monelta löytyy varmasti lapsia

  Mikko L. : 1. Ei kannata lukea rajat kiinni -ryhmää eikä muitakaan rasistisia ryhmiä – ne ovat niin täynnä tyhmyyttä, ilkeyttä ja jopa suoranaista pahuutta, että pahaa mieltä on vaikea välttää.
  2. Jos ei malta olla lukematta rasistien ryhmiä eikä myöskään osaa kovettaa itseään äärimmäisen pahansuopuuden suhteen, niin on parempi olla kirjoittamatta tähän ryhmään. Tämä on tosin juuri se rasistien tavoite, mihin he ilkeilyllään pyrkivät, että ihmiset eivät uskaltaisi julkisesti puolustaa hädänalaisia ja vastustaa rasismia

  H. Lehto: yes, it is very good to write in english because half of those ”Rajat kiinni” -people do not understand english… (I know you did not mean exactly this)

  Sampo V. : Jos kyseessä on kunnianloukkaus tai kiihottaminen kansanryhmää vastaan, voi tehdä poliisille rikosilmoituksen. Nythän poliisi on alkanut tutkia niitä ja tuomioitakin on tullut, vaikka vielä pienissä määrin.

  1. RHC:tä lukiessa käy väillä niin, että joku yksittäinen matu paljastuu kohtuullisen järkeäväksi…
   – islam -keskusteluissakin käy usein niin, että siellä on joku yksittäinen matu kertomassa, miten asiat muslimimaissa ovat ja sitten suvakit väittävät vastaan ja julistavat, etteivät muslimimaista kotoisin olevat itse muslimitaustaiset muka tiedä tarpeeksi islamilaista kulttuureista ja ylipäätään islamista…
   – toki siellä on sitten näitä islamin ihanuudesta todistavia muslimimatujakin… :

   Mutta tässä on kyse työllisyydestä ja huvittaa, kun joku itsekin lähi-itäinen on jo havainnut sompujenkin touhut… 😉 :

   Amjad S. : Very much needed post.
   I would say that it’s a two way bad-bad situation. Both parties are equally wrong and right.

   For example many afghanis I know who been living here for last 5-10-15 years are still working in black, get money from social, housing benefits and all. Yet to meet an afghan who’d impress me from there side.

   Same with most of somali women, there is a big majority of somali women who came to this country 20 years ago but couldn’t manage to learn the language because of the kid born almost every 2nd year. You see them Thier kids lead them in shops and telling them what is what and finns of course feel that they are a burden on social system.

   jne.

 13. ”Synkkä raportti Espoon keskuksen asemasta: ”hirveä paikka”, ”pysäkille ei uskaltanut kävellä”

  ”HSL:n konsultin osana joukkoliikenteen vaihtopaikkojen kehittämisohjelmaa laatiman raportin havainnot Espoon keskuksen asemasta ovat karua luettavaa.

  – Aivan hirveä paikka, arvion miellyttävyys-kohdassa todetaan ykskantaan.

  Asemaa luonnehditaan ”epäsiistiksi ja varsinkin iltaisin turvattomaksi”

  – Arvioitsijalta pyydettiin rahaa, tupakkaa, huumeita ja näytettiin takapuolta. Yhdelle pysäkille ei uskaltanut kävellä laisinkaan kolmesta yrityksestä huolimatta, raportissa todetaan.

  Arvioitsija kysyykin, ”pitäisikö tällaisissa paikoissa olla vaihtajille jokin väylä, johon pääsee vain asianmukaisen lipun omaavat”. ”

  http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/espoon_keskus_asema-61412

 14. MONI LAITON MIESTURVIS MYY SEKSIÄ MIEHILLE, esim. afgaanit jo taustansakin takia…
  – osa näistä myyjistä pyrkii kuitenkin parisuhteisiin naisten kanssa…
  – myös teinitytöt ovat tämäntyyppisten musliminuorukaisten suosiossa, vapaaehtoisesti ja osa myös väkisinkin eli erilaiset vakavat taudit tulevat leviämään rajusti!!!! :

  ”Suur-Helsingin alueella on tammikuun aikana sairastunut useita ihmisiä miesten välisessä seksissä A-hepatiittiviruksen aiheuttamaan maksatulehdukseen, tiedottaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston epidemiologinen toiminta.

  Miesten välisessä seksissä A-hepatiittiepidemia ja useiden ”sukupuolitautien nousu”, varoittavat helmikuun 10. päivä julkaistun tiedotteen allekirjoittaneet ylilääkäri, tartuntataudeista vastaava infektiolääkäri Hannele Kotilainen ja infektiolääkäri, epidemiologi Eeva Ruotsalainen.

  Tiedotteen mukaan miesten välisessä suojaamattomassa seksissä ovat viime vuosien aikana lisääntyneet useat sukupuolitaudit, kuten kuppa, tippuri ja lymphogranuloma venereum eli LGV.

  Duodecimin terveyskirjaston mukaan LGV on ollut Suomessa harvinainen, mutta Euroopassa tautia on tavattu pieninä epidemioina miehillä, joilla on seksiä miesten kanssa.

  ”Todellinen uhka”

  Infektiolääkäreiden mukaan tippurin vastustuskyky antibiootteja kohtaan on hankaloitunut.

  – Laaja-alaisesti antibiooteille vastustuskykyinen tippuri on jo todettu esimerkiksi Iso-Britanniassa ja sen leviäminen suojaamattoman ja riskikäyttäytymiseen liittyvän seksin kautta on todellinen uhka. Tippurilla on siten mahdollisuus muuttua hoitamattomaksi taudiksi, tiedotteessa kerrotaan.

  – Uutena, suojaamattoman seksin riskinä on raportoitu useille antibiooteille vastustuskykyisen shigella-bakteerin veriripulia aiheuttavan suolistotaudin (ns. punataudin) leviäminen.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702122200069376_uu.shtml

 15. Blaablaaa, vittuuks toi kitinä ketään ikinä missään kiinnostaa. Ruotsi on muslimi ja neekerimaa, ja tuommoiset ovat normaalia toimintaa kuten pullapitkon osto, naistenhakkaus ja joukkoraiskaus. Saitte mitä tilasitte, nyt siis lärvi kii ja uikaa omassa paskassanne. Allahu Akbar! KUOLEMA RUOTSALAISILLE! ..paitsi sossutädeille.

  1. Ei siinä muuten mitään, mutta kun se sama valuu Ruotsista tänne meille. Minua vituttaa jo nyt näin pienessäkin mittakaavassa.

 16. Niin siinä käy, Ruotsi ei enää ole se pellavapäisten neitojen maa, jollaisena sen 60-70luvuilla opimme tuntemaan.
  Ruotsalaiset olivat maailmankuuluja kauniista skandinaavinaisistaan, vapaamielisyydestään yms
  Kouluissa meille kerrottiin viljavasta Skånesta, ja Ruotsin muutamasta järvestä. Vänern, Vättern, Melaren.
  Taitaa olla tämänpäivän totuus muuta, räjähtäneitä kaupunginosia, väkivaltaista menoa kaduilla, likaa, sotkua ja paskaa joka puolella. Onneksi ei tarvitse olla siellä kiinteistöjenhoitohommissa, kaikki tietysti rikottu ja revitty ja sotkettu.
  Mitähän mahtaa kuningasperhe ajatella rähjäisestä maastaan?
  Luulisi että olisi mukavaa olla siistissä maassa, jota muut ihaillen katsovat ylöspäin.
  Tällä hetkellä sitä ei edes viitsi katsoa alaspäin halveksien. Oksettaa koko paikka, ja tänne meille vielä työnsivät ylijäämänsä.

 17. Sääliksi käy tulevaisuuden Suomen poliiseja, ambulansseja ja palokuntia kun joutuvat tuollaisen muslimipaskan keskellä työskentelemään joka päivä. Melkein arvaa että myös Suomen poliisit tulevat olemaan suunnilleen samanlaisia vässyköitä kuin ruotsalaiset kollegansa. Siitä on jo nykyisin selviä merkkejä lukuisine suvakkipoliiseineen. Mutta sitä saa mitä tilaa. Kyllä ne tyhmimmätkin suvakkimaanpetturit vielä oppivat. Viisaus asuu nykyisin Itä-Euroopassa ja Kauko-Idässä jossa ei lasketakkaan muslimeja pilaamaan yhteiskuntia. Länsi-Eurooppa pilataan vähitellen näillä röyhkeillä ja laiskoilla muslimirosvoilla.

 18. RKP, vihreät ja vasemmistoliitto ovat lähteneet nyt painostussotaan Halla-ahoa vastaan! :

  ”Perussuomalaisten puheenjohtajavalinta on niin herkkä asia hallituksen sisällä, etteivät jotkut hallituspuolueiden kansanedustajat ole halukkaita lausumaan asiasta Demokraatille mitään.

  Kolmen puolueen puheenjohtajat sanovat jo tässä vaiheessa, että he eivät tekisi Halla-ahon johtaman perussuomalaisten kanssa hallitusyhteistyötä. Ne ovat RKP, vihreät ja vasemmistoliitto.”

  https://demokraatti.fi/kolme-puoluetta-ei-tekisi-hallitusyhteistyota-halla-ahon-johtaman-perussuomalaisten-kanssa/

  Eli nuo em. puoluetta ovat pahimpia mokuttajia – toki yksittäisissä edustajissa voi olla yksittäistapauksia, mutta kuitenkin…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.