Yritykset kieltäytyvät työskentelemästä Malmössä turvallisuusriskin takia

13

Högs El (Högin sähkö)- niminen sähköfirma teki eilen mielenkiintoisen Facebook- päivityksen asiakkailleen:

”Hej, Alla tiedote kaikille meidän asiakkaillemme.

Koska Malmössä on suuri väkivallan ja ampumisen riski, tulee Högs El lopettamaan kaikki meneillään olevat työt Malmössa. Tämän jälkeen emme tule ottamaan vastaan enää töitä Malmössä jos siellä ei tapahdu dramaattista muutosta.

Toivottavasti ymmärrätte tämän. Meidän pitää ajatella työntekijöidemme turvallisuutta. Teille, jotka asutte ja työskentelette Malmössä toivomme, että tilanne Malmössa parantuu ja siellä voi jatkossa vierailla turvallisesti taas.

Ystävällisesti

Högs El”

Advertisements

29 thoughts on “Yritykset kieltäytyvät työskentelemästä Malmössä turvallisuusriskin takia

 1. Nyt Ruotsin suvakit tutkivat pää kuumana kuinka saada Högs El kuriin. Andreas Svensson haastettaneen oikeuteen peitellyn vihan levittämisestä.

 2. Jäämme odottelemaan Hs toimittaja Elina Kervisen ja ylikomisario Jussi Huhtelan twitterkommentteja, että tämä uutinen oli ihan keksittyä juttua taas ja että Malmössä on ihan turvallista työskennellä😀
  Olemme saaneet naapurimaaksemme lähi-idän.

 3. sitä saa mitä tilaa ja nyt malmön suvakit ovat kaupungissa missä haluavatkin olla eli arabisveeassa.

 4. Syrjintä- tai joku viharikoskiihotuskansanryhmäävastaansyyte, anyone?

  Eikö Ruotsista muka löydy lainkaan näitä valtakunnansyyttäjiä ja apulaissellaisia?

 5. Aika rankkaa. Siinä vaiheessa kun yhteiskunnan infra romahtaa ollaan jo sekasorron ja sisällissodan vallassa. Toivottavasti Malmössä tilanne paranee.

  Ja minä kun vuonna -96 katselin niitä merenrantoja ja mietin että täälähän voisi ihmisen olla hyvä asua loppuelämänsä. Onneksi en jäänyt sinne asumaan vaan tulin tänne hyttysten keskelle.

  1. Toivottavasti Malmön tilanne vain pahenee. Nuorista puolet on mamutaustaisia, joten mitään ei ole tehtävissä. Mitä nopeammin Malmön seudusta tulee sotatanner, sitä paremmat mahdollisuudet on pelastaa Pohjois-Ruotsi, jossa on käynnissä vasta sammakonkeittämisvaihe.

  2. Miten turvallisuustilanne vois Malmössä parantua,kun muslimeja tulee Tanskasta lisää ja lisää.

 6. Käykäähän peukuttamassa tuota Högs EL päivitystä ja tilatkaa vaikka koko kanava.

 7. Vettä kanisteriin ja näkkäriä kaappiin niin tulee heti turvallinen olo? sanoo:

  Yhä useammin (viimeksi tänään) puhutaan Ruotsin mediassa siitä miten kansalaisten tulisi valmistautua kriisiin, esim. nettihyökkäykseen joka lamauttaa sähkön tuotannon tai jopa sodan alkamiseen (lue: jos Venäjä hyökkää): http://www.svt.se/nyheter/inrikes/darfor-blev-andreas-prepper
  Kukaan ei kerro miten pitäisi valmistautua siihen jos jo maassa oleva vihollinen hyökkää vaikka kotiisi vaikka se uhka on paljon todennäköisempi.

 8. Voihan sitä kuolla liikenneonnettomuudessa paljon todennäköisemmin kuin Malmössä. Toisessa maailmansodassakin kuoli paljon enemmän kuin Malmössä, ja kunniakansalaisethan siellä vain kuolee. Siellä ei ole mitään nähtävää, hajaantukaa.

 9. Harmi, että tuo Juutinrauman silta on Malmössä.
  Mutta ainahan Muurin voi rakentaa E20/E6 tien länsipuolelle. (Saksasta/Israelista/Ameriikasta löytynee konsultointiapua.) 😀

  1. Sitä apua muurin rakentamiseen voisi pyytää vaikka Hillary Clintonilta; Meksikon rajan vastaisen muurin rakentaminen aloitettiin jo Bill Clintonin presidenttikauden aikana rouvan ollessa silloin sitä mieltä, että on hyvä asia! Jostakin kumman syystä suomalainenkin media ei ole Trumpia hutkiessaan halunnut asiasta pitää isompaa meteliä.

 10. Näen, että nyt aukeaa tilaisuuksia muslimimaahanmuuttajien omille sähköliikkeille, kun rasistiset ruotsalaisvetoiset yritykset vetäytyvät. Ovat lähempänä asiakaskuntaakin riippuen siitä, kumman laidan muslimeita ovat. Sitäpaitsi piuhoja nyt voi vedellä ja rasioita asennella joka jätkä.

 11. Olisi mielenkiintoista tietää mikä maahanmuutossa on niin ihqua että sen puolesta ollaan valmiita uhraamaan oma maa ja lasten tulevaisuus.

  Ilmeisesti olen kovan linjan rasisti, sillä en ole oivaltanut maahanmuuton autuaaksi tekevää vaikutusta.
  – Maahanmuutto ratkaisee ilmeisesti ilmastonmuutoksenkin ja valtion velkaantumisen. Mikä tahansa on ongelma, maahanmuutto on ratkaisu kaikkeen, kuten N-Liitossa sosialismi oli ratkaisu kaikkeen.

 12. Malmöläiset kysykööt uutta tarjousta Alameinin sähköltä (El Alamein). Myös Sharmin sähkösheikki (Sharm El Sheikh) kuuluu olevan kovan luokan ammattilainen.

 13. Minä ja me muut oikeamieliset tulkitsemme tilanteen niin, että vetäytymisessä sinänsä perinteisesti rauhallisesta ja idyllisesta Malmösta on pikemminkin kyse työhaluttomuudesta ja sähköturvallisuustekijöistä. Helposti unohdetaan olennaisin ongelma: sähköjohtojen rasistinen eriarvoistava erottelu värin perusteella. Eikö tästä pitäisi puhua?

  1. Rasismia siis esiintyy sähköjohdoissakin… Tämä pahuus pitää saada poistettua maailmasta

 14. Laskeskelin noita tilastoja, niin Malmössahan tosiaan nuoresta polvesta vain 35% on syntynyt Ruotsissa syntyneillle vanhemmille, ja tähän 35 prosenttiin sisältynevät lähes kaikki suomalaisperäiset nuoret joiden isovanhemmat muuttivat Ruotsiin.

  1. Joku poliitikkohan se leuhki, kuinka hyvin 70-luvulla tulleet maahanmuuttajat ovat sopeutuneet ruotsalaiseen yhteiskuntaan ja että kyllä ne ajan kanssa nämäkin… Miten pihalla ihminen voi olla? Maahanmuuttajat olivat silloin useinmiten suomalaisia, jotka tulivat Ruotsiin töihin, eivätkä lojumaan vastaanottokeskuksiin täydellä ylöspidolla.

 15. Ei kai tämäkään mitään muutosta tuo mihinkään. Sähköasentajantutkinto taitaa muutenkin olla puhdasta rasismia, ei sähköjä kehityismaissakaan tutkinnolla asennella.

 16. tässäpä olisi oiva uutinen sotakirjeenvaihtaja maria pettersonille.eikös hän viime kesänä käynyt tutkimassa alueen,
  ja vakuutti kaiken olevan ihanasti.jopa niin,että taisi hieman ihastua paikkaan ja miljööseen.tuokust olivat ihkuja
  samoin ihmiset,ne monietniset.kyllä ihminen on typerä uskossaan on se sitten mitä laatua tahansa.

  1. Itsekin kävin Malmön Rosengårdissa toissa kesänä. Rauhallista oli, mutta syy löytyi ramadanista ja ajankohta oli keskipäivä; matut olivat vielä nukkumassa ja toipumassa yöllisistä syömingeistään.

 17. Tänään koettua: kaksi partapoikaa meni kauppaan (ICA), toinen meni sisälle, toinen jäi pieneen tuulikaappiin ja pisti tupakaksi! Koko tuulikaappi oli pian täynnä savua, siinä hän tallusteli edestakaisin ja karisti tuhkaa lattiaan ihan kuin ei mittää. Kun kaveri tuli ulos ostoksiltaan (tai mitä lie tehnyt), tulivat molemmat ulos pihalle ja toinen veteli edelleenkin sitä samaa röökiä. Eiks oo ihqua!!! Ihania luonnonlapsia! Pahaa pelkään kuitenkin että se raketti jää keksimättä ja eläkkeet pelastamatta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.