Tuonen Joutsen: Ahmed on muslimimies, ja häntä tulee ymmärtää

12
Nykykielellä ilmaistuna: tässä on nyt tapahtunut tällainen valitettava ääriryhmien kahakka. Yksi ryhmä on islamistit, joiden mielestä kaikki vääräuskoiset tulisi tappaa mikäli eivät itse ymmärrä islamiin suosiolla kääntyä. Toinen ääriryhmä ovat ne vääräuskoiset, jotka kuvittelevat, että heidänkin kulttuurillaan ja kansallaan olisi oikeus olla olemassa.

On tosi kurjaa, että meillä on tällaisia ääripäitä, jotka tietenkin molemmat ovat tuomittavia, koska ei saa sanoa, että olisi jotain terrorismia tai kantaväestöön kohdistuvaa rikollisuutta, koska se olisi rasistista ja väärin.

Enemmän pitäisi keskustella siitä, että jos Ahmed nyt haluaa, että homot tapetaan, mutta homot eivät halua tulla tapetuksi, niin olisi löydettävä joku dialogi ja kompromissi, ettei Ahmedille tulisi paha mieli.

Ahmedin uskonto on tärkein.

Ahmedin tunne on nostettava jalustalle ja sitä on ymmärrettävä.

Ahmedille Ahmedin kritiikitön usko yliluonnolliseen on argumentti.

Ahmedin argumenttia ei saa kritisoida oikeilla argumenteilla, sillä se olisi uskonrauhan rikkomista.

Ahmedin uskonto on tärkein.

Ahmedilla on oikeus tuntea, että sarjakuvapiirtäjän saa ampua, koska se on Ahmedin vakaumus. Jos ei itse pääse tai uskaltaudu tappamaan, niin ainakin tulee liittyä mukaan kuolemaa vaativaan muslimien kuoroon. Että vääräuskoinen muistaa, kuka on pomo. Ja jokainen mielipide on tärkeä. Paitsi vääräuskoisen mielipide tai sharian vastaiset näkemykset, sillä kun vääräuskoinen toteaa islamin olevan kukkua ja sharian raakalaismaista, hän solvaa Ahmedin uskontoa ja Ahmed loukkaantuu.

Ja Ahmedilla on oikeus elää tulematta loukatuksi. Siksi Ahmedilla on oikeus vähän ampua, raiskata tai räjähtää.

Ahmedilla on sydän kohdallaan, ja hän haluaa vain avointa keskustelua – uskonnollisten sääntöjen puitteissa. Ahmed ei halua sekularismia. Ahmed haluaa, että juuri hänen vakaumustaan kunnioitetaan yli muiden.

Ahmedin uskonto on ensisijainen.

Ahmed on suojeltuun vähemmistöön kuuluva ruskea mies. Ahmed kyllä tietää, miten kurjaa on tulla sorretuksi. Sillä on Ahmedillekin sanottu, ettei muka saisi tappaa, vaikka uskonto niin vaatii. Se on islamofobiaa.

Ahmedin mielestä Ahmedin tulee saada olla Ahmed. Sellainen hurskas Ahmed. Sellainen hurskas muslimi kuin itsensä Muhammed.

Ahmedista tuntuu, että hän ei saa elää vakaumuksensa mukaan. Se on vahva tunne. Ahmedia ahdistaa. Pitäisi saada vähän raiskata ja räjähtää. Miehen pitäisi saada lyödä. Ei se väärin ole.

Ahmedista tuntuu, että on epäreilua, ettei hän saa niin toimia. Sillä rasistit. Ja sitten on ne uusateistit. Ja sananvapautta vaativat liberaalit. Ja islamofobia.

Vääräuskoiset yrittävät viedä Ahmedin identiteetin, ja se tuntuu Ahmedista pahalta. Ahmed uskoo vääräuskoisten seuran ja lakien rappeuttavan muslimienkin elämäntavan. Ahmed tietää, mitä islam sanoo homoista. Juuri siksi, hän heitä haluaisi teloitettavaksi.

Mutta Ahmedista homoista puhutaan liikaa. Ahmedista tuntuu, että homot ovat rikollisia, ja siksi homoja ei saisi suosia sallimalla heille samoja oikeuksia kuin Ahmedille. Ja Ahmed tietää, mistä puhuu. Onhan hän haavoittuvaa vähemmistöä, joka haluaa haavoittaa muita vähemmistöjä.

Ahmed on kunnon muslimimies.

Ahmed on ihminen.

Vääräuskoinen ei ole ihan ihminen – ateisti tai juutalainen varsinkaan.

Vääräuskoinen ei ole islamille alistunut kunnon ihminen.

Ahmed tietää, mistä puhuu.

Ahmed ei ole mitään ääripäätä. Hän on maltillinen muslimi. Hän on vakaumuksellinen. Ahmedin väkivaltafantasiatkin ovat vain vakaumusta. Moni karsastaa Ahmedia, koska Ahmed on vakaumuksellinen, ja vääräuskoinen koira ei ymmärrä oikean vakaumuksen päälle – mutta nainen sen saa oppia kantapään kautta.

Siis ne naiset, jotka silmiin katsomalla tai hymyilemällä paljastavat itsensä Ahmedille huoriksi, joiden kanssa voi seksiä harrastaa, vaikka muutama ”Ei!”, kiljaisu tai lyönti lähtisi vastaan. Ahmed raiskaa. Ahmed antaa opetuksen. Ahmedilla on kulttuurillinen kokemuksensa naisista. Ja naisten on myönnyttävä Ahmedin lähestymisyrityksiin, sillä muuten Ahmed vetää turpaan. Eikä Ahmedia saa siten provosoida.

Ahmedia ärsyttää. Että suominainen ei vain lämpeä hänelle. Kyllä suominaista pitää saada lyödä. Mitä tuli itseään tyrkyttämään. Vääräuskoinen nainen on huora.

Ahmed on sorrettua vähemmistöä dar al-kufrissa – vääräuskoisten maassa.

Ahmed tuntee, miten kaikki tämä integraatiovouhotus on hänen kulttuurillisten oikeuksiensa loukkausta. Kyllä Ahmed naisiakin kunnioittaa. Kunhan ne laittaa ruokaa, pysyy neljän seinän sisällä, tottelee aina miestään eivätkä yritäkään kieltäytyä seksistä, kun Ahmedilla haluttaa. Ja kun Ahmedilla alkaa vaimo kyllästyttämään, voi aina ottaa uuden rinnalle – vaikka kolmekin. Ahmedilla riittää rakkautta.

Ahmedista asiat oli ennen paremmin. Ahmedit oli Ahmedeja ja naiset naisia. Naisista seuraavat alaspäin olivat sitten homot ja kuffar.

Ahmed tietää, että häntä sorretaan. Integraatio. Sukupuolten tasa-arvo. Vaaditaan elämään muka kantaväestön sääntöjen mukaan. Mädättämään vakaumuksensa, rikkomaan eheän moraalin, Ahmedin moraalin.

Ahmedia ahdistaa taas. Ja Ahmed halusi vain jutella Minnan kanssa.

Ahmedista tuntuu, ettei hänen signaalejaan vaan ymmärretty. Hän oli vain suorasukainen. Ahmedista tuntuu, että häntä sorretaan. Ja Ahmed halusi vain avointa keskustelua.

Minna sentään ymmärsi Ahmedin signaalit.

Minna ei ole enää täällä.

Minnalla ei ole enää hampaita suussa.

Minna ei puhu enää.

Hautausmaalta kun ei enää puheita pidetä.

Ahmed on nyt.

Ahmed on haavoittuvaa vähemmistöä. Tärkeämpi ihminen.

Mukailtu Jori Eskolinin fantasiasadusta ”Reino on valkoinen mies. Eli oikea ihminen”.

16 thoughts on “Tuonen Joutsen: Ahmed on muslimimies, ja häntä tulee ymmärtää

 1. Ahmedin, Abdin, Alin, Jasserin ja ketä näitä kaikkia nyt on…
  – kaikkia Muhammedejaan, profeetan kaimoja, unohtamatta – niin näin se vain on!

 2. Onko Monokulttuuri jo nähnyt sen Kiehumispiste -dokumentin?
  – en ole tosin Facessa, joten en tiedä, onko esim. Tuukka jo antanut arvionsa siitä?

  Oulussa kuitenkin näyttää myös olevan joku keskustelutilaisuuskin, on Jaakonsaarta ja kaikkea… :

  Euroopassa kiehuu – Kiehumispiste-elokuvanäytös ja keskustelutilaisuus
  MEP Liisa Jaakonsaari
  23.2.2017 klo 17:00
  Hallituskatu 7, Oulu, Suomi

  Tervetuloa katsomaan elokuvaa ja keskustelemaan ääriliikehdinnästä Euroopassa. To 23.2. Kulttuuritalo Valve (Hallituskatu 7) Klo 17 elokuvanäytös, elokuvateoatteri Studio Klo 18.30 keskustelutilaisuus, MEP Liisa Jaakonsaari ja tutkija Oula Silvennoinen Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu.

  (http://boilingpoint.fi/tapahtumat/)

  Jotain yksityistilaisuuksia voi näimmä itsekin järjestää? :
  (http://boilingpoint.fi/)

 3. Komiaa tekstiä,totta joka sana.Kyl tun kaikki tietää mutta en ymmärrä miks tuo ahmetti nostetaan niin pyhäks vaikka täys pöpihän tuo on uskontoineen päivineen.Sitkein suvakkiki tietää totuuden mutta mikä piru siinä on ettei voi myöntää olevansa täysin mettäs.

 4. Monokulttuurin on siis tulossa Hamilo ja Rahkonen?

  Suomi täyttää 100v. – mitä jää käteen tästä vuodesta? Mistä tämä vuosi tullaan muistamaan?

  Homoavioliitto ja esim. arkkipiispan puheet – uusi äitiyslaki, joka mitätöi isät – Irja Askola jakamassa Vuoden homo -palkintoa alaikäiselle – eutanasia? – islamilainen ja osin kyseenalainenkin massamuutto Eurooppaan – muunsukupuolisuus ja muut ideologiset teoriat, joita tuodaan kouluihin ja päiväkoteihin – intersektionaalisen feminismin ja islamofiilian esiinmarssi – natsismin ts. kansallissosialismin uusi nousu jne.

   1. Toki osa alkoi jo vuosi-pari sitten, mutta tätä aikaa ne kuitenkin edustavat!

    Joten siis millainen on 100v. Suomi ylipäätään?

    Entä se paljon puhuttu maan kahtiajako – Tuukkakin esiintyi siinä dokumentissa jne.

 5. Monokulttuuriin vieraaksi tuleva Oikean median Rahkonenhan on kristitty…

  Tom of Finland on 100v. juhlivan Suomen lähettiläs ulkomaita myöten – mikä kertoo aika paljon tästä ajasta…
  Raamatussakin rappio edeltää aina suurta katastrofia, kauhistuttaako – mihin Suomi on menossa?

  Miten uskova kristitty sovittaa yhteen maahanmuuttokriittisyyden ja kristillisen uskon?
  – miksi on niin eri tavoin ajattelevia kristittyjä?
  – miten pysyä oikealla tiellä ts. raittiina kristittynä maahanmuuttokriittisestä kannasta huolimatta?

  Tiina on tietysti vankkumaton uusateisti – mutta on kuitenkin monista asioista hyvin samaa mieltä kuin konservatiivikristitytkin; joskus perustelut ovat samat, joskus ei….
  – mitkä olisivat sellaisia konservatiivisia asioita ja arvoja, joita suomalaiset konservatiivit voisivat tai joita heidän ehkä pitäisikin jakaa, esim. erilaisesta uskonnollisesta vakaumuksesta huolimatta?
  – miten taistella esim. sitä vastaan, kun lapsille syötetään ties mitä outoa ideologiaa jo päiväkodeista alkaen?
  – entä Amerikan tyylinen konservatiivisuus, mistä kaikesta se kumpuaakaan?!

  Suomalaisista ei tule täysin samalla tavoin ajattelevia koskaan – mutta jotkut yhteiset arvot ja näkemykset on syytä jakaa, jotta pysytään yhtenäisenä!

  1. Ei kristityn tarvitse olla tyhmä. Eikö Raamatussa meitä ole opetettu tekemään töitä oman elannon eteen, joten miksi kristityn pitäisi elättää muslimeita toiselta puolelta maailmaa. Aina puhutaan lähimmäisten auttamisesta, minulle lähimmäisiä on suomalaiset. Huolehtikoon afrikkalaiset ja arabit omista lähimmäisistään, miksi lähettävät omat lähimmäisensä tänne. Muslimeilla on näköjään oikeus valehdella ja käyttää hyväksi meidän hyvinvointia ja lopulta tuhota hyvinvointivaltiomme

 6. Monokulttuurin kautta tällainen aihe-ehdotus Oikeaan mediaan; haastatelkaa kiinnostavia ihmisiä, konservatiivisen järkeviä ja jopa tosi erikoisiakin tyyppejä, siis persoonia!
  Eri puolilla Suomea myös – etelästä pohjoiseen ja idästä länteen.

  Ulkomaalaisia tyyppejäkin – Paavohan voi avustaa Virossa ja Ruotsissa 😉

  Tehkää pikagalluppeja eri aiheista!

 7. Menkääs Junes& Tiina moikkaamaan nyt edes SE:n porukoita sinne heidän teltoilleen ja jos Tiina on rohkea voi jäädä vaikka yöksi kipinään telttaan ja Junes vaikka vartioon.

  Olavi Mäenpäänkin soisi näyttäytyvän SE teltan tuntumassa.

  1. Mika mene itse sinne, jos uskallat. Miksi maahanmuuttovastaisten pitäisi uhrautua monikulttuurisuuden alttarille.

   1. Mitä sitten maahanmuuttokriittisten pitäisi muka tehdä? Lymytä piilossa kotona pimeässä vagina märkänä peiton alla? Olen menossa tuonne toki itse. Kerta olen paikalla jo käynytkin ohimennen.

 8. Suomalaisia syytettiin ennenvanhaan pakanuudesta kun he palvoivat luonnon- ja eläinten henkiä. Sen jälkeen tuli kristinusko Ruotsista ja kysyttiin ”Tuletko uskoon ja maksat kymmenykset vai pistetäänkö pää poikki”. Ja hyvin moni kääntyi kristinuskoon. Mutta siihen asti Suomalaisilla oli ymmärrys luonnosta ja tasaapino sen kanssa.

  No, jos katsotaan näitä muslimeja niin mitä ne palvovat? Ne palvovat jotain kivenmurikkaa. Suureen ääneen kyllä huudetaan profeetasta mutta lopupelissä palvotaan jotain mustaa kiveä keskellä aavikkoa. Jonka ympärille on nyt tietysti rakennettu näyttävät puitteet aikojen saatossa.

  Tuo kivi on muslimeille niin pyhä että jokaisen muslimin tulisi ainakin kerran eläessään tehdä pyhiinvaellusmatka ja koskettaa tuota kiveä. Hyvä muslimi tekee montakin matkaa ja sen jälkeen on aina puhdistunut sekä elinvoimainen. Ja jokainen kerta on aina sävähdyttävä ja ainutkertainen. …siis kun käy koskettamassa kivenmurikkaa…

  Mitä tällaisista ihmisistä voi sanoa jotka palvovat kiveä? Kumartavat sitä ja jopa tappavat toisiaan sen vuoksi? Siis yhden kiven? Siitä on kaukana suomalaisten pakana-ajat jolloin sentään oltiin tasapainossa luonnon kanssa. Nämä kun eivät ole tasapainossa minkään kanssa.

 9. Suoraa kuvausta. Ihastuin. Salafistien keskeisintä maailmankuvaa. Eikö tämän jo pitäisi herättää.

 10. Ei saa puhua pahaa ahmedista ahmedille tulee paha mieli sinä senkin rasisti hyi. Allahu akbaar

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.