Mainokset

Helsinkiin tarvitaan nyt suomalaisia vastamielenosoittajia!!

Helsingissä on tällä hetkellä täysi rähinä päällänsä kun satakunta laitonta muslimia pitää Mannerheimin patsaan juurella lakkoaan ja vaativat kovaäänisesti saada jäädä Suomeen veronmaksajien elätettäväksi. Oheisella videolla laittomat huutavat vaatimuksiaan suomalaisia kohtaan:

 

 

 

Tietojen ja huhujen mukaan laittomien muslimien tukiryhmäläiset, mahdollisesti SPR:n avustamana, ovat järjestämässä bussikuljetuksia maakuntien vastaanottokeskuksista Helsinkiin, jotta paikalle saataisiin mahdollisimman suuri rähinä. Lisäksi Itähelsingin kolmansien maiden maahanmuuttajat aikovat tulla jossain vaiheessa joukolla mukaan osoittamaan mieltään.

 

 

Vetoan nyt kaikkiin Suomalaisiin isänmaallisiin ryhmiin, että teitä tarvitaan Helsingissä Suomi Ensin- porukan tukena. Unohtakaa keskinäiset kinanne ja menkää tukemaan niitä vähäisiä, jotka ovat pitämässä suomalaisten puolia. 

Vetoan Suomen Sisun Pohjanmaan maakuntajärjestöihin, että kasaatte nyt joukkonne, kuten Pohjanmaalta on ennenkin lähdetty, ja menette Helsinkiin näyttämään kuka tässä maassa käskee. Vetoan myös muihin Sisun maakuntajärjestöihin, muihin järjestöihin, kuten Odineihin ym ja yksittäisiin ihmisiin, jotta menette Helsinkiin osoittamaan laittomille muslimeille mielipiteenne.

Tajukangas työryhmänsä kanssa on tulossa myös Helsinkiin mahdollisuuksien mukaan viikonlopuksi tai aiemminkin.

Mainokset

50 Comments on Helsinkiin tarvitaan nyt suomalaisia vastamielenosoittajia!!

 1. Veikko // 15/02/2017 15:02 // Vastaus

  Tallinnasta on lyhyt matka Helsinkiin.

  Tykkää

 2. Veikko P. // 15/02/2017 15:03 // Vastaus

  Maailman ongelmat eivät ratkea sillä, että Lähi-idästä tai Afrikasta puoli kansaa vaeltaa hakemaan (sosiaali)turvaa Euroopasta. Ongelmat vaan jatkuvat sekä lähtömaassa että pahenevat kohdemaassa. Ei ole mitään syytä, miksi näiden pitäisi saada jäädä tänne. Se on energian hukkaamista niin heiltä kuin meiltäkin. Lähellä kotimaataan heidän ei tarvitsisi opetella uutta kieltä ja voisivat käydä valmiissa moskeijoissa. Kaikki apu pitäisi suunnata vain ja ainoastaan siihen suuntaan. Todellisia pakolaisia pitää toki auttaa, mutta jos heitä alkaa olla satoja, kymmeniä, tuhansia tai miljoonia, rajat pitää laittaa kiinni. Silloin ei ole kyse pakolaiosvirrasta, vaan invaasiosta.

  Liked by 1 henkilö

  • Muslimit ovat huomanneet erään suuren heikkoutemme eli patologisen altruismin, jota nyt hyödyntävät häikäilemättä.

   Tykkää

 3. Nimetön // 15/02/2017 15:31 // Vastaus

  ”Maailman ongelmat eivät ratkea sillä, että Lähi-idästä tai Afrikasta puoli kansaa vaeltaa hakemaan (sosiaali)turvaa Euroopasta.”

  Ei ratkea, mutta kaikki logiikka asian tiimolta on jo ajat sitten heitetty roskikseen, jos sitä on koskaan ollutkaan. Tässä touhussa on kyse rahasta, politiikasta ja vallasta, ei ihmisten auttamisesta vaikka joku haluaa vielä sellaista uskotella.

  Tykkää

 4. Jos nämä perkeleet huutavat jo tuolla porukalla kuin raivotautiset niin voimme vaan kuvitella mikä on desibelien ja vaatimusten määrä muutaman vuoden päästä!

  Tykkää

  • helsingin muslimihulinat // 06/04/2017 08:12 // Vastaus

   Niinhän se asia on,ei muslimit Suomeenkaan ole pyytämään tulleet, vaatimaan ne on tulleet ihan niin kuin kaikkialle eurooppaan.

   Jos nuo saavat jatkaa rähinöintiään,homma karkaa taatusti käsistä (on jo karannut).Poliisi ei nuille mitään voi,se nähdään jo kun ne vapauttavat poliisin kiinniottamia laittomasti maassa olevia poliisin käsistä.Suomalaisia akkoja seuhtoo siellä seassa apulaisina matuille poliisia vastaan.

   Mutta suomalla on armeija joka kyllä saa rauhan maahan,kova kovaa vastaan,muuta nuo ei usko.

   Tykkää

 5. Kipin kapin nyt Helsinkiin // 15/02/2017 16:04 // Vastaus

  Valitettavasti vain kansallismielinen scene Suomessa näkyy olevan tällä hetkellä niin riitainen että näyttää todella pahalta Suomen islamisoitumisen kannalta. Persutkin ovat yrittäneet kampittaa kaikin keinoin tuota Suomi Ensin porukkaa että ihan hävettää näin kansallismielisenä. Kun kaikkien isänmaallisten pitäisi nyt puhaltaan yhteen hiileen ja näyttää päättäjille ja noille maturoistoille sekä maanpetturianarkisteille kuka täällä Suomessa käskee niin aletaan vain riidellä keskenään jonniinjoutavista pikkuasioista!?! Miten olisi käynyt viime sodissa jos toiminta olisi ollut samanlaista kuin nykyään?! Nyt pitää ryhdistäytyä ja pistää rivit kuntoon isänmaamme pelastamiseksi islamisaatiolta! Alkaa nimittäin olla niitä viimeisiä hetkiä tai se on edessä Ruotsin tie.

  Suuri kiitos Tajukankaalle arvokkaasta työstä isänmaamme hyväksi näiden sivujen kautta jotta suomalaiset saataisiin viimeinkin tajuamaan islamisoitumisen vaarat ja ei tehtäisi samoja karmeita virheitä mitä Ruotsissa on tehty. Olen jakanut sivujesi linkkiä kaikkialle minne olen vaan sen saanut iskettyä jos ei vaan sensuuri iske kuten nykyään tapahtuu mm. suomi24.fi ja Iltalehden blogien kommenttiosiossa 😦 Totuutta eivät näköjään halua nämä vihervasemmistolaiset mediat julkistaa vaikka se on totuus ja totuushan ei pala tulessakaan.

  Liked by 1 henkilö

  • Kampittaminen on kyllä tullut SE:n puolelta enimmäkseen. Kentän yhtenäisyys on rikkunut nimenomaan siellä, missä ”SE-missionäärit” ovat olleet levittämässä ilosanomaansa, -mm. Suomi Ensin -ryhmässä.

   Jotta saadaan yhteisiä tapahtumia, pitää olla avoin mikki ja avoin kutsu kaikille, myös SE:n väeklle ja persuille. Asia yhdistää kyllä, jos henkilöt eivät hajoita.

   Tykkää

   • Juuri näin SE alkoi mustamaalaamaan perussuomalaisia, ja se sai minun karvat nousemaan pystyyn. Myös Israel vastaisuus on syy miksi en pystyisi SE porukkaa äänestämään. SE vastustaa muslimimaahanmuuttoa, mutta ei tajua sitä, kuinka Israel on joutunut kärsimään 1948-luvulta lähtien musliminaapureistaan..

    Tykkää

    • Elokuusta 2015 alkaen pyrittiin saamaan kaikki mukaan, jotka vain ovat massamaahanmuuttoa vastaan. Sitten ilmaantui nämä tyypit, jotka tekivät riidan aivan kaikkien toimijoiden kanssa, ja mainostavat omaa puolue-viritelmäänsä, tehden siitä kynnyskysymyksen muiden osallistumiselle. Useimmilla on ylittämätön kynnys lähteä vastustamaan maahantunkeutumista tiölisuuteen, jossa joku paasaa persuja vastaan esm. Punamultako on ratkaisu?

     Tykkää

    • Suomi ensin, Israel ei kuulu suomalaisten murheeksi. Keskittykäämme laittamaan Suomen asiat kuntoon, Israel huolehtikoon omista asioistaan. Sitäpaitsi, Israelilla on jo riittävän vahva puudeli(USA) käytössään.

     Tykkää

 6. Unohtakaa nyt yhdeksi päiväksi riitely, meillä on yhteinen vihollinen. Talvisotaankin lähtivät kaikki yhdessä, myös tataarit, ruotsinkieliset, mustalaiset niinikään porvarit ja duunarit.
  En kannata SE: tä, mutta kävin eilen aamulla kirjoittamassa kannattajakortin Iljalle. Ihan asiallista keskustelua teltalla mukavan miehen kanssa! Riitelyä ehditte jatkaa kyllä, sitä politiikka ja vaikuttaminen aina on. Nyt pitää taistella hyvät suomalaiset ja näyttää, että tämä on meidän maa.

  Tykkää

 7. Talvisodanhenki // 15/02/2017 17:09 // Vastaus

  Nyt on tosi kyseessä ja jokaista tarvitaan vastustamaan tätä hulluutta. Nöyrä kiitos SUOMI ENSIN! porukalle etulinjassa olemisesta, esimerkillistä TOIMINTAA.

  Tykkää

 8. Nimetön // 15/02/2017 17:17 // Vastaus

  Kiitos Paavolle! Jaoin omalle fb seinälle !

  Tykkää

 9. Kan 1. // 15/02/2017 17:54 // Vastaus

  Nyt jos koskaan – menkää!!! Edes oleilemaan.

  Nuo laittomat valehtelijat luulevat olevan maailman napa, typerien hyysäreiden tuella.

  Tykkää

 10. Kyllä nyt on kova tarve saada rähinä päälle. Olkaa rauhassa. Kyllä se suomen kansa taustalla tarkkailee vaikkei tuonne mennä tekemään suomesta uutta ukrainaa.. ainoastaan kaaoksen kautta tulee ne isommat ongelmat.

  Tykkää

 11. Takapihan kolloo // 15/02/2017 20:03 // Vastaus

  Nyt on kyllä kova juttu vedota Pohjanmaalaisia lähtemään paikalle. Pohjanmaalaiseen kansanluonteeseen ei kuulu heilutella kylttiä jos on vähän vihainen. Siellä heilutellaan sitten jotain aivan muuta niinkuin historia on meille opettannut.

  Tykkää

  • EP:ltä terveisiä // 15/02/2017 20:19 // Vastaus

   Ei pidä paikkaansa. Etelä-Pohjalaiset on kuohittu lampaiksi jo ajat sitten. Pohjoispohjanmaalta tulee nousu jos tulee.

   Tykkää

   • Takapihan kolloo // 15/02/2017 21:20 // Vastaus

    Tuo on ihan hölynpölyä. Ehkä etelä-etelä-Pohjanmaalle märätys on levinnyt mutta näillä akseleilla vanha meininki on vielä voimissaan.

    Tykkää

 12. Lattealitkiväkaupunkilainen // 15/02/2017 20:55 // Vastaus

  Toi Sipilän pärstä jaksaa etoa. Niin skunkki pelle se on ettei rajaa. Laittomat keissit kuuluis poliisin napata talteen ja viskata maasta ulos. Mikä nyt hidastaa? Polposta löytynee ”oikean” aatteen miehiä tukemaan rikollista toimintaa.

  Katselin tänään meininkiä Kampissa, ja ajattelin että olis hyvä saada lisää erilaisia logoja esille, Olis selvempää että ollaan laajalla rintamalla yhteistä vihollista vastaan. Kovaa duunia porukka tuolla tekee, joten pojot sinne. Toivottavasti saavat jatkaa urakkaa niin pitkään, että läskit pakoloiset lähtevät maanpettureiden kanssa ekana.

  Tykkää

 13. tapperlund // 15/02/2017 20:55 // Vastaus

  Koko Pohjnmaa liikkeellet. kuten Taju sanoi joka sälli Wittin ja hänen poikien avuksi. SuomenSisu jolla on kuitenkin mahdollisuuksia, jätetään joutavat kekkerit väliin ja porukalla Hesaan NYT HETI – Hyvä Taju

  Tykkää

 14. Nimetön // 15/02/2017 21:17 // Vastaus

  Näyttäisi siltä, että JOS KANSA EI OIKEASTI HERÄÄ ja sano että nyt riittää.Peli on menetetty täysin väestömäärältään pienessä Suomessa.

  Nyt kannattaa lopettaa kansallismielisten erimielisyydet ja niinkuin täällä on jo sanottu ” puhaltaa samaan hiileen”, että Suomi säilyy suomalaisena.

  Voi vattu, kun vatuttaa tämä Suomen meno.Tuntuu kuin oltaisiin ” sodassa,miehitettynä”.

  Suomen tulevaisuus ja meidän lasten /tulevien polvien tulevaisuus kyseessä.

  Mennään huomenna paikan päälle.

  ”Oi kallis Suomenmaa” …”Tämä taivas tämä maa, sillä arvoa on pysyvää”….

  Tykkää

 15. Nimetön // 15/02/2017 21:39 // Vastaus

  Tuossa juuri luin, että lisää vaan lennätetään ” taakanjakoa” Suomeen, vissiin Lappeenrantaan ja ” ylläri, pylläri” Kait valtaosin miehiä, lienee eritrea laisia viimeisin lasti valtaosin.

  No niin Suomen miehet, tässä naisena vaan hämmästelee, että elätettävät lisääntyy ja jotenkin vaisto sanoo, että saattaapi kaikenlaista tapahtua lisääntymässä määrin.

  Tykkää

 16. Minulla on ongelma……. Syntynyt Suomessa, mutta rekisteröity toisen maan kansalaiseksi. Eurooppalaisen maan nyt kuitenkin. Yli 20v saman työnantajan palveluksessa eli en minään loisena elele. Mieleni tekisi mennä tuonne, mutta miten tervetullut lienen…? Joka tapauksessa tämä nykyinen meno on ihan sulaa hulluutta!!!!

  Tykkää

 17. Hesarissa // 15/02/2017 22:21 // Vastaus

  Irakilaiset ja Suomi ensin -ryhmä ovat pitäneet telttaleirejä­ Helsingin keskustassa jo päiviä – kaupunki harkitsee puuttumista

  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005089558.html

  Tykkää

  • Vassarien Honkasalo Twitterissä... // 15/02/2017 23:39 // Vastaus

   ”Turvapaikanhakijoilla on oikeus osoittaa mieltä. Kaupungin tulee sitä kunnioittaa. Jos ei, puutun asiaan kaupunginhallituksessa. #Helsinki”

   Tykkää

   • Vittuuntunut äiti // 16/02/2017 15:19 // Vastaus

    Voi vittu! Aiemmin on kaupungin järjestyssääntö kieltänyt leiriytymisen. Tehkää urakalla valituksia häirinnästä!! Me joudutaan lasten kanssa kiertämään tuo alue nyt kaukaa ja uskomatonta, että kotikaupungissa on tällaista paskaa!! Veronika Honka voi vetää itsensä pytystä alas! Toisaalta nyt vihreät ampuvat omaan nilkkaansa, kuntavaaleissa ei ählämikannatus tule riittämään. Helsinkiläisten isänmaan ystäviem pitää nyt äänestää, kohtalon vaalit tulossa jatkuuko vihreiden mädätyspolitiikka kunnissa!!

    Tykkää

    • vittuuntunut helsinkiläinen // 16/02/2017 22:41 // Vastaus

     Nyt se laittomien matujen leiri on siirtynyt Kiasmalta Rautatientorille. Uskomatonta, että tämmöistä sontaa siedetään tai edes ylipäätään annetaan laittomasti maassa lonnivien arabien osoittaa mieltä! Rautatientorista tuli sitten kerta heitolla epämiellyttävä paikka, oikea no go -zone, ellei se sitä jo ollut.

     Oon samaa mieltä, urakalla vaan valituksia menemään ihan surutta!!

     Tykkää

 18. ¡El Pueblo Unido Jamás Será Vencido! // 15/02/2017 22:24 // Vastaus

  Älkää suomalaiset missään nimessä riidelkö keskenänne!!! Jokainen riita on vastapuolen eduksi.

  Tykkää

 19. Suvakit ovat oikeasti äärimmäisen julmia! // 16/02/2017 02:20 // Vastaus

  Jotenkin on jopa aivan törkeää ja julmaakin suvakeilta, kun luovat turhaa toivoa näille kielteisen saaneille turviksille järjestemällä tuon miekkarin!
  – sillä suomalaissuvakkien ideoima ja käytännössä järjestämä tuo turvismiekkari kuitenkin on, RHC:lläkin se tulee ilmi…
  – selvästi monet noista tulijoista luulevat, että saavat kuitenkin jäädä maahan, kun vain vaativat ja vaativat tarpeeksi…

  Sama juttu se, kun turviksille järkätään kaikkea kivaa vokeissa, harrastuksia, elämyksiä ja retkiä – annetaan lahjoitustavaraa ja vaatteita – annetaan ilmaista rahaa ja mieleistään ruokaa – suvakit myös kehuvat ja palvovat turviksia ja näiden kulttuuria maasta taivaaseen – turvismiehille tarjotaan myös vapaata seksiä ja pikaromansseja, mikä omassa maassaan ei välttämättä ole mahdollista…
  Joten näille hakijoille tulee ihan väärä käsitys elämästä Suomessa – ja sitten jäävät kaipaamaan jotain, mikä ei edes ollut totta…

  Tykkää

  • Suvakit ovat oikeasti äärimmäisen julmia! // 16/02/2017 02:26 // Vastaus

   Nuo matut pitäisi palauttaa maan pinnalle – ja muistuttaa, että heidän oma kotimaansa, sukunsa ja perheensä – tarvitsee heitä eniten!

   Tykkää

  • Suvakit ovat oikeasti äärimmäisen julmia! // 16/02/2017 02:27 // Vastaus

   SE voisi kysyä nimenomaan suvakeilta, että ovatko he ajatelleet tätä puolta lainkaan?

   Tykkää

 20. Pekko Jaakkola // 16/02/2017 08:29 // Vastaus

  Toistuva ”Rajat Kiinni pellet” – huutelu jälkilöylystriimeissä valitettavasti antaa selkeän viestin, että en ole tervetullut SE-tapahtumiin. Enkä aio 5000 muutakaan jäsentä siihen kannustaa.

  Tykkää

 21. Nimetön // 16/02/2017 09:25 // Vastaus

  Mahtavaa meininkiä. Lisää tällaista, näill tyypeillä on jotain energiaa mikä tuntuu puuttuvan krapulaisilta kantasomettajilta. Lisäksi oli kiva huomata että kaikki kommunistit jotka tuon leirin pystytti ja maksoi oli lähtenyt ’himaan’ koska huomasivat että ’eihän tämä olekaan mun juttu’.
  Ainut mitkä tästä puuttuu on tasa-arvo. Suomalainen olisi viety putkaan tuollaisesta huutelusta, mutta kun ei ole papereita, niin saa näköjään vaåaasti riehua.

  Tykkää

 22. Nimetön // 16/02/2017 09:26 // Vastaus

  Kaikki nykyiset tapahtumat/asiat pohjautuvat menneisyyteen.

  Luin jostain, että muslimit yrittivät valloittaa eurooppaa 700 luvulla ja suomalaiset soturiviikingit ”hälytettiin” apuun Englantiin ja eurooppaan,jotta tämä ”invaasio” pysähtyisi ja niinpä se ”invaasio” pysähtyikin SUOMALAISTEN SOTURIVIIKINKIEN MYÖTÄVAIKUTUKSELLA.

  1600-luvulla lukemani mukaan muslimit koettivat taas valloittaa eurooppaa ( tuttavani kävi 1983 Wienissä näyttelyssä die tyrkische in Wien eli Wienin piirityksestä)…ilmeisesti siihen liittyy myöskin nämä 1600-luvun sodat.

  Suomalaisia HAKKAPELIITTOJA oli taistelemassa 1600-luvulla euroopan tantereilla.Suomalaiset miehet eli HAKKAPELIITAT SUOMENHEVOSINEEN olivat todella vahvoja sotureita,lienne parhaita sellaisia.

  Suomen muinaishistoria kuningaskuntineen/ linnavuorineen on jätetty kertomatta meille historian tunneilla.

  Historiasta kiinnostuneena ihmettelin kovasti lukion historian tunneillla lukemaani,kun vaikutti siltä että kaikki tapahtumat alkavat Suomessa vasta n 1100-1200 luvulla sepitettyine ristiretkineen ynnä muine ” diipadaapajuttuineen”.

  Eipä ollut mainintaa Suomen mahtavasta rautakaudesta ja koko historiasta ja tämän maan TODELLA MERKITTÄVÄSTÄ ASEMASTA KOKO EUROOPAN HISTORIASSA oppikirjoissamme ja vielä ”kirsikkana kakun päällä” ……näitä asioita ei juurikaan edes tutkita Suomessa ,vaikka Museovirasto ym. saa rahat toimintaansa yhteisistä verovaroistamme.

  Tykkää

  • Totta. Voittaja kirjoittaa historian. Suomalaisille on uskoteltu satojen vuosien ajan, että olemme olleet takapajula, joka on pitänyt valloittaa ja sivistää ts.orjuuttaa. Samaa yritetään nyt tuhoamalla kansallista identiteettiä ihannoimalla monikulttuurisuutta sekä globalismia.
   Ajatelkaa maailmalle 61 kielelle käännettyä Kalevalaa! Sen vertaista kansalliseeposta ei ole koko maailmassa. Ja se on meidän!

   Aarno Karimon historiallinen sarja Kumpujen yöstä on loistava. Saa vielä kirjastoista. Sitä lukiessa voi miettiä, mitä kaikkea meiltä on salattu ja miten vääristelty on historian opetus kouluissa.

   Adolf Ehrnrooth: ” Kansa, joka ei tunne menneisyyttä, ei hallitse nykyisyyttään, eikä ole valmis rakentamaan tulevaisuutta varten. ”

   Nyt on aika kaivaa se kansallinen yhteishenki ja taistelutahto taas esiin.

   Tykkää

  • Nimetön // 16/02/2017 11:24 // Vastaus

   Kaarle Martel pysäytti muslimiarmeijan Poitiersin taistelussa 732 eikä osapuolista ja vahvuuksista ole tarkkaa tietoa saati suomalaisista joten juttusi on ihan tuubaa, Englantiin muslimit eivät edes päässeet ennen kuin nyt ja ihan hallituksen avulla. Wienin taistelun ratkaisi puolalaisten ratsuväki Juhana Sobieskin johdolla. Antoivat kyytiä myös Ruotsin armeijalle minkä jälkeen ruotsalaiset omaksuivat heidän taktiikkaansa perustaksi omalle ratsuväelleen.Hakkapeliitat taistelivat 30- vuotisessa sodassa ennenkaikkea. Ruotsin ja suomalaisten menestys perustui ennenkaikkea Gustav II Aadolfin uudistuksiin armeijassa missä omaksuttiin hyökkäävä taktiikka ja Kaarlet XI ja XII kehittivät sitä edelleen. On arvioitu että Kaarlelainen ratsuväki oli aikansa paras, yleensäkin Ruotsin ja Suomen armeija Euroopan parhaita ja jälki oli sen mukaista. Kaikki päättyi onnettomasti Pultavassa monista eri syistä.

   Tykkää

   • Nimetön // 16/02/2017 11:49 // Vastaus

    Ai niinkö.Mutta sen takaan, ettet tiedä tuosta Wienin näyttelystä hevon kukkua.
    Usko kuule ihan, mihin lystäät.
    Suomen historian kirjoitus ” kaipaa” uudelleenkirjoitusta, jotka PERUSTUU TOSIASIOIHIN.
    Joka tapauksessa suomalaiset viikinkisoturit ja suomalaiset ovat olleet historian saatossa aivan omaa luokkaansa.Myöskin täällä on ollut ” soturinaisia”….hautalöydöt kertonevat miekkoineen.

    Tykkää

 23. Nimetön // 16/02/2017 10:16 // Vastaus

  Jostain luin, että Suomeen olisi kaavailtu sijoitettavan n. 60 miljoonaa pakolaista ( eeeuuuuu)…siis miettikää 60 miljoonaa, kas kun täällä tätä ”lääniä” riittää.

  …ja paljonkos meitä ihka aitoja kantasuomalaisia on n. 5 miljoonaa tällä hetkellä.

  Suomen väkilukuhan on noussut, kun tänne on viimeisen 30 vuoden aikana tullut porukkaa.

  Ja kantasuomalaiset nuoret eivät perusta perheitä,kun ei ole varaa ja on pätkätöitä ja kaikki arvotkin ”päin peetä”.

  Mutta tännetulleille annetaan meidän maksamista rahoista asunnot,tuet ihan kaikki ja kun omat verorahamme eivät enää riitä…keksitään lisää veroja ,että saadaan ”tähän pohjattomaan menoerään” lisää rahaa , kun tänne haalitaan lisää koko ajan tuota porukka siis tuodaan jo lentäen porukkaa ja ne sitten lisääntyy täällä koko ajan…helppoa kun kaikki tuet juoksee.

  Ja kun verorahat ei enääriitä rahat otetaan velkaa.Entäpä se kaikki koneisto, joka taustalla häärää monikulttuurisuustöineen ja projekteineen….siihen menee rahaa.

  Suomea ei enää kehitetä kantasuomalaisia ajatellen, vaan mielestäni meistä kantasuomalaisista on tullut ”toisen luokan kansalaisia” omassa ESI-ISIEMME JA -ÄITIEMME RAKENTAMASSA MAASSA.

  Ei tarvitse olla mikään ”järjen jättiläinen” tajutakseen,että me suomalaiset ja maamme olemme kohta mennyttä.

  Tykkää

 24. Nimetön // 16/02/2017 10:30 // Vastaus

  Valitettavasti olen työssäkäyvä veronmaksaja toisin kuin nämä lukuisat muslimien bussilastilliset, joten se rajoittaa omia mahdollisuuksiani osallistua. Toivon todella, että te loistavat suomalaiset, jotka olette vastamielenosoittajien leiriä pitämässä pystyssä, olette siellä vielä huomennakin. Jos leiri on edelleen pystyssä tulen paikalle huomenna välittömästi töideni jälkeen. Uskon, että monet muutkin suomalaiset työssäkävijät pääsevät viikonloppuna paremmin paikalle.

  Tykkää

 25. Kan 1. // 16/02/2017 13:03 // Vastaus

  Herätkää SE-fanittajat!!!

  Tuolla olisi 500-1000 ihmistä jos Suuri Johtaja Marco ei olisi puhunut paskaa joka suuntaan.

  KATSOKAA nyt tuota Suurta Johtajaa kuinka se JÄÄTYY, TOISTAA ja SEKOILEE tuhannen taalan paikassa, päästessään haastattelemaan Orpoa ja Risikkoa.

  Jätkä ei näköjään saa sanaa suustaan tosipaikan tullen, saatikka tiedä sopimuksista yhtikäs mitään.

  Tykkää

  • isänmaan asialla // 16/02/2017 14:21 // Vastaus

   Onhan hänessäkin varmaat omat vikansa kuten kaikissa meissäkin MUTTA nyt on tärkeämpääkin tekemistä kuin riidellä keskenään sillä meillä kansallismielisillä on nimittäin yhteinen vihollinen eli ISLAM ja sen edustajat MUSLIMIT joiden tunkeutumista Suomeen on vastustettava kaikin mahdollisin laillisin keinoin tai sitten toinen vaihtoehto on antautua kuten Ruotsi. Noista kahdesta vaihtoehdosta se on vain valittava ja ainakaan minä en halua olla lammasmainen ruotsalainen joka nöyristelee joka käänteessä noita islamin inhoja edustajia ja niiden palvomaa sairasta uskontoa.

   Tykkää

 26. Vittuuntunut äiti // 16/02/2017 15:25 // Vastaus

  Meilahden sairaalassa tuli vastaan silmät peittävään kaapuun verhoutunut muslimi. Vitutuskäyrä pongahti samantien korkealle.

  Tehkää sitten isoja ristejä, joita kanniskelette kadulla. Osoittakaa että tämä maa on kristitty ja sellaisena pysyy, jos ei sitten kokonaan uskonnoton.

  Voisiko joku tehdä kansalaisaloitteen, mikä kieltäisi KAIKKI uskonnolliset tunnusmerkit julkisissa paikoissa?

  Tuo kaapuakka oli kyll karmea mäky ja menkäpä joskus käymään Jorvin sairaalan aulassa, tunnelma on kuin Mogadishun basaareissa! Karmivaa ja kuvottava muutos parissa vuodessa.

  Tykkää

 27. aleksa32 // 16/02/2017 17:27 // Vastaus

  Anarkiaa peliin! Toi meikäläisten mielenosoitus saisi olla jämäkämpi!

  Kurkku suorana huutamaan ”MENKÄÄ MATUT POIS” monta kertaa porukalla.
  Kurkku suorana yhteen ääneen ” SUOMI KUULUU SUOMALAISILLE”
  Karjuvalla äänellä yhdessä ” MATUJA ON LIIKAA SUOMESSA”

  Voin luvata että karjumisen jälkee tulee hyvä olo vaikka ääni on käheänä seuraavankin päivän. 😀

  Tykkää

 28. aleksa32 // 16/02/2017 19:49 // Vastaus

  Suomalaiset on ihan liian kilttejä. Kourat nyrkissä uhotaan hiljaa kantakapakassa mutta ei oikeasti tehdä mitään.
  Kattokaapa joskus miten ulkomaan väki mellastaa mielenosoituksissa.

  Tykkää

  • kansa miekkareihin // 17/02/2017 02:02 // Vastaus

   Tässä on juuri se perusvika. Me suomalaiset ollaan liian ujoja ja arkoja tai laiskoja kun pitäisi lähteä mieltä osoittamaan ja barrikaadeille. Ulkomailla on ihan eri meininki. Siellä on kaadettu hallintojakin vain sillä että suuret kansanjoukot ovat kokoontuneet mielenosoituksiin. Mitähän pitäisi tapahtua että sama tapahtuisi täällä meillä?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: