19 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive 15.2. alkaen klo 19.00

 1. Olisi kiinnostavaa kuulla enemmän Tuukan Turkin asumisesta. Paavohan on melko hyvin kertonut kokemuksistaan Ruotsista, joten olisi kiinnostavaa kuulla myös Tuukan kokemuksista Turkissa.

  1. Ei nyt sentään, sillä ihan hyviä näkemyksiä Juneskin on tuonut keskusteluun.
   Toki tuo puhelinkäytös meni kyllä hiukan yli, koska vastapuoli oli kuitenkin harvinaisenkin asiallinen ja jopa halukaskin keskustelemaan. Juneksen olisi vaan pitänyt haastaa niitä mielipiteitä, joista ei ole samaa mieltä. Olisi ollut kiinnostavampaakin!

   Tiina voisi soittaa, jos Junesta sattuu ärsyttämään joku tyyppi liikaa 😉

   1. Totta! Hyvää käytökseen ei kuulu haukkua vastapuolta ääliöksi, jos hän vastaa kysymyksiin. Naiselle ei annettu mahdollisuutta perehtyä etukäteen kysymyksiin, joten saattoi sen vuoksi olla hämillään Juneksen soitosta. Rehellisyyden nimissä naiselta olisi pitänyt kysyä, suostuuko hän vastaamaan Juneksen kysymyksiin. Huono käytös kääntyy aina itseä vastaan. Tiesikö nainen sen, että puhelu meni eetteriin. Bänniä tulee jatkossakin, jos käytös ei muutu asiallisemmaksi. Junes alkaa olemaan, jo liian kiihtyneessä mielentilassa, joten antakaa seuraavaksi puhelin Tiinalle tai Tuukalle.

    1. Vanhasta sanonnasta ”Fiksuus ei maksa mitään” Juneksenkin soisi ottavan oppia. Onko niin vaikeaa sanoa esim. puhelimessa ”Junes Lokka tässä (hyvää) iltaa?”, kiitos, näkemiin jne.

     Junes tekee järjettömän tärkeää työtä, mutta ajautuu marginaaliin suureksi osaksi huonon käytöksen takia. Asioiden joita ei ole vaikea muuttaa ja jotka eivät maksa mitään 🙁

    2. Soittelu on kyllä muutoin ihan hyvä taktiikka – kunhan käyttäytyy asiallisesti ja jopa Junes on soittanut myös täysin asiallisia puheluita!
     – ja juurikin jos vastapuolikin on asiallinen, niin on syytä olla itsekin sellainen!

  2. Lähetyksissä voisi ajoittain ottaa käyttöön vaihtuvan puheenjohtajan tai esim. jonkun hep -puheenvuoropyynnön, jos tulee jotain akuuttia välikommentoitavaa?

   Nythän tuli erityisen paljon näitä tilanteita, että moni aloitti samaan aikaan!
   – ja jos on oikein puheliaita vieraita, niin Monokulttuuri voisi osallistua pienemmällä miehitykselläkin…
   – ja tehdä vaikka useamman lähetyksen eri koostumuksilla?

 2. "Lelusalakuljettaja" saa taas 15 min. julkisuutta - kiitos YLE:n... sanoo:

  ”Lelusalakuljettaja Adham jatkaa vaarallisia retkiään Syyriaan – esitutkinta varainkeruusta loppusuoralla”

  http://yle.fi/uutiset/3-9456709

  Miksi ihmeessä YLE antaa tälle tyypille vielä mediatilaa? Jossain Rasmuksessa miehellä toki on vielä kannattajia, mutta…

  YLE myös käyttää asiantuntijana Helsingin yliopiston Lähi-idän tutkimuksen professori Hannu Juusolaa, joka on niin äärivasuri kuin olla ja voi – on myös ideologinen ja mustavalkoinen Israel -vihaaja, mikä kertoo jo paljon siitä, miten tyyppi asemoituu…

  1. "Lelusalakuljettaja" saa taas 15 min. julkisuutta - kiitos YLE:n... sanoo:

   Toki on hyvä, että mainitaan tutkinnan edistymisestä – mielenkiinnolla sitten odottamaan esim. tätä syytekohtaa:

   ”Esitutkinta varainkeruusta loppusuoralla”
   jne.

 3. Paavo kertoi siitä, miten Ruotsissa organisoitiin pakolaisten kuljetuksia. Tätä asiaa pitäisi tutkia enemmän!

  Muslimiveljeskunnan, moskeijoiden yms. rooli kiinnostaa – moni lännessä oleva muslimi näyttelee mediassa muslimiveljeskunnan sormimerkkejä yms.
  Amerikan Trumpin vastaisen naisten marssin yhdellä pääjärjestäjälläkin on ilmeisesti yhteyksiä muslimiveljeskuntaan jne. BLM -liike ja monet muut USA:n vastaavat aktivistit ovat kovin muslimipitoisia…

  ”Kohuväite tutkijalta: Islamistit ovat voineet soluttautua Ruotsin ympäristöpuolueeseen”

  ”Hänen mukaansa vaikuttaa siltä, että islamistista muslimiveljeskuntaa lähellä olevat henkilöt ovat saaneet vankan aseman ympäristöpuolueessa.”

  http://yle.fi/uutiset/3-8832291

  Eurabia -salaliittoteoriat ovat varsin varteenotettavia vaihtoehtoja…
  https://en.wikipedia.org/wiki/Eurabia

  1. Jonkun rasmuslaisen kommentti, jossa kerrotaan, että afrikkalaiset kristitytkin tuntevat Eurabia -teorian… :

   http://mvlehti.net/2016/09/23/suomalaiset-suvakit-moittivat-nigerilaista-pappia-islamofobiasta-nigeriassa/

   Suomeen otetaan nyt EU:n siirtojärjestelmän kautta paljon mm. eritrealaisia, joista puolet ovat muslimeja ja puolet kristittyjä – ja olisi kyllä kiinnostavaa tietää, että mikä on uskontojen suhde tulijoiden joukossa?
   – ja sama myös nigerialaisia ja muitakin afrikkalaisia koskien..

   Ei sillä, että toki lähtemään saatetaan kannustaa ei-muslimejakin, jotta näistä maista tulisi kokonaan islamilaisia…

 4. ”Käänteistä rasismia” tai ”käänteistä syrjintää” ei ole olemassa, filosofi ja yhdenvertaisuusvaltuutettu kertovat miksi”

  ”Nyt.fi:ssä julkaistiin maanantaina kolumni, jossa kerrottiin rap-kokoonpano Princess Nokian keikasta Helsingissä. Eräässä kohdin keikkaa artisti pyysi kaikkia paikalla olevia naisia sekä ”people of color” (Yhdysvalloissa käytetty termi, joka viittaa ihmisiin, jotka eivät ole valkoisia) siirtymään eturiviin.”

  Hänen vastauksensa on selvä: ei ole olemassa. ”Käänteinen rasismi” tai ”käänteinen syrjintä” on Airaksisen mukaan mahdoton käsite, paradoksi.

  ”Se, joka on vallassa, voi suhtautua huonosti alistettuun ryhmään ja se on syrjintää. Mutta jos alistettu ryhmä tavoittelee samaa tasoa, joka valtaryhmällä on – on aika omituista ajatella että se olisi syrjintää.”

  Eli: rakenteellisesti alistettu ryhmä ei voi syrjiä rakenteellisesti vahvempaa ryhmää.

  ”Olisin melkein sitä mieltä, että alistetussa asemassa olevien oikeutena on tölviä niitä, jotka ovat vahvempia ja pitävät valtaa. Heidän täytyy taistella oman asemansa puolesta”, Airaksinen sanoo.”

  http://www.hs.fi/nyt/art-2000005088520.html?utm_medium=social&utm_content=www.hs.fi&share=758ff4678ad411e7b576f3c6e717d337&utm_source=t.co&utm_campaign=tweet-share

  Se, että mamujen tekemät raiskaukset eivät hetkauta suvakkeja johtuu ilmeisesti samasta ajatusmaailmasta?

 5. Husu Twitterissä:
  ”Ole mukana perustamassa Suomen ensimmäistä aidosti interkulttuurista nettimediaa nimeltä HiCH.
  #mesenaatti #HiCH #interkulttuurinen #tuetaan”

  https://twitter.com/husu78?lang=en
  ——————————————————————
  HiCH
  Helsinki Intercultural Channel tuottaa ja esittää uussuomalaisesta näkökulmasta tehtyjä ajankohtaisohjelmia, dokumentteja, huumoria ja lifestylea.

  Tätä tarvitaan
  Tilaus HiCH:n tapaiselle kanavalle on syntynyt tarpeesta tarkastella ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä kantasuomalaisten linssien lisäksi myös monikulttuurisesta näkökulmasta. Tarkoituksena on vähentää ennakkoluuloja, ravistella stereotypioita ja tuoda keskusteluun tuoreita näkökulmia.

  KANAVA STARTTAA KOLMELLA FORMAATILLA

  Tule mukaan TEKEMÄÄN HICHIÄ
  Haemme myös mukaan esiintyjiä, asiantuntijoita, toimittajia, hengailijoita, aktivisteja, kannattajia, tuottajia, mesenaatteja.
  Hich-studioon etsitään ajankohtaisista asioista kiinnostunutta uussuomalaista naista.
  Torikokous-ohjelmaan etsitään vaihtuvia keskustelijoita ja pysyvämpää puheenjohtajaa.
  Mun Suomi -ohjelma kaipaa juontajaparia sekä tarinoita paikoista.
  Jos haluat esiintyjäksi ohjelmiin ota yhteyttä: mohamud*****@gmail.com

  https://mesenaatti.me/campaign/?id=359#single/view

  Joku joka on Facessa voisi tutkia asiaa?

  ( Ja Tiina ja Junes monikulttuuriseksi esiintyjäpariksi? Paavokin varsinainen maailmanmatkaaja; suomalainen, uusvirolainen ja -ruotsalainen myös 😉 😉 😉 )

 6. Harmittaa, että hyvä ohjelma on piloilla. Ohjelma bännissä niin kauan, kuin Tiina mukana. Tiinan ylimielisyys ja öyhöttäminen on tuskallista katsomista. Tuukka Ja Paavo erittäin asiallisia tyyppejä ja heitä mielellään kuuntelisi.

 7. Valtamedian asenne ei ole tasapuolinen - eri kriteerit eri tahoillle.. sanoo:

  IL uutisoi nyt monen artikkelin voimin Jalovaarasta ”huijarina” – ja jo aiemmin revitteli Jalovaaran omaisuutta monin eri artikkelein, vaikka naisella on ollut aiemmin myös rahakas maallinen ura…

  Kuitenkin tuossa jutussa oli niin, että ne LAHJOITTAJATKIN olivat sitä mieltä, että rahat menivät oikeaan kohteeseen!
  – RUKOILU ja EVANKELIOINTI on kristillistä avustamistyötä – kristittyjen lahjoittajien näkökulmasta, joita varten koko yhdistys on olemassa!
  – työntekijöitä oli useampia, oli painettu lehteä, tehty ohjelmaa jne. – kirjanpitokin löytyi.
  – eikä kristitty työntekijäkään elä leivättä…
  – en ole Jalovaaran fani, mutta tässä selvästi media antaa kuvaa, että kyse pelkästä rahanhuijaamisesta, mikä ei kyllä pidä paikkaansa…

  Yhtäkään multikultti- tai muslimijärjestöä ei tarkkailla samoin kriteerein – vaikka ne saavat VERONMAKSAJIEN RAHOISTA TUKENSA!

  YLE:n MOT teki joskus monta vuotta sitten jotain juttua jonkun somalijärjestön rahankäytöstä, mutta mitään ei seurannut, vaikka väärinkäytöksiä oli jos jonkinmoisia…
  – Ja ns. Massi Alihan on jo legenda:
  http://www.halla-aho.com/scripta/huippuosaajan_kosto.html
  http://www.halla-aho.com/scripta/huippuosaamista_osa2.html
  – ja RAHAT NIMENOMAAN VERONMAKSAJIEN PUSSISTA – EI VAPAAEHTOISTEN LAHJOITTAJIEN, kuten Jalovaaran tapauksessa!

  1. IL:n otsikot myös antavat täysin virheellistä kuvaa asioista – esim. äidin vuokra onkin toimitilavuokra jne.
   En hyväksy huijaamista tietenkään ja yhdistyslakeja ei välttämättä ole noudatettu tarpeeksi tarkasti – mutta se on kuitenkin eri asia kuin aivan tahallinen huijaaminen!

   Ja mielestäni lahjoittajien kannan pitäisi kuitenkin olla se ratkaiseva juttu!
   – Jalovaara ei kuitenkaan toimi veronmaksajien rahoilla, vaan juurikin samaa vakaumusta ja ideologiaa edustavien lahjoittajien varoilla…

   Suomessa on paljon monikulttuuriyhdistyksiä – sekä myös korruptoitunutta vokki- ja muuta bisnestä, joissa haaskataan VERONMAKSAJIEN RAHAA, mutta näitä ei edes tutkita!
   – ja usein on kyse ihan viranomaisistakin virkavastuulla…

   Siis kritisoin eniten sitä, mikä kuva touhusta annetaan!
   – en sitä, etteikö Jalovaara olisi toiminut jossain kohdin lakien vastaisesti!

 8. Homoavioliitoista keskusteltiin eduskunnassa – katsoiko joku tuon lähetyksen?
  Tuossa YLE:n klipissä (Emma Karin teennäisen ilmehdinnän ja puheenkin jälkeen) on pätkä Niikon puheesta, jonka aikana joku ilmeisesti huutaa taustalla, että ”islamistin puhetta”?
  – ja nauru raikaa, kun Niikko lopettaa… :

  http://yle.fi/uutiset/3-9465014

  Että sellaista kunnioitusta vakaumukselliselle kristityille…
  – samat tahot kuitenkin kumartelevat itse muslimeita ja islamia sekä kannattavat salafistioppeja levittävää suurmoskeijaa…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.