Poliisi ja mellakoitsijat dialogitilaisuudessa perjantain hyökkäyksen takia

0

 

Viime viikonlopun pienoisen kansannousun myötä Tukholman Järvan alueen poliisi piti tänään dialogia mellakoitsijoiden kanssa. Viime perjantaina siis reilu 30 uusruotsalaista hyökkäsi poliisin kimppuun seipäin ja kepein. Kolme poliisia joutui paikkauttamaan itseään sairaalassa.

Järvan alueen poliisien nuorisoon keskittyvä projekti MBU (människan bakom uniformen= ihminen uniformun takana) piti torstai-iltana Spångan kansantalolla uusruotsalaisten nuorten kanssa dialogitilaisuuden, jossa keskusteltiin tapahtumasta. Mellakoitsijoiden mielestä koko tapahtuma oli poliisin syy. Rinkebyn lähipoliisin Hanif Azizi kertoo:

– Poliisi toimi väärin ja se provosoi nuoria. Poliisi saapui kiinniottotilanteeseen kaasu pohjassa ja hyppäsivät autosta ulos kuin elokuvassa. Uusruotsalaiset eivät tykänneet siitä.

Mellakoitsijat siis kertoivat dialogitilaisuudessa, että he eivät halua, että poliisi ryntää sillä tavoin paikalle.

Dialogitilaisuudessa pyrittiin poliisin toimesta poistamaan huhuja.

– Useimmat alueen ihmiset eivät nähneet tapahtumaa ja siitä on lähtenyt liikkeelle useita vääriä huhuja.

Azizin toivoo, että dialogitilaisuus oikoo huhuja:

– On erityisen tärkeää kuunnella mitä nuorilla on sanottavaa. Ja heidän on myös tärkeää kuulla meidän versiomme asiasta.

8 thoughts on “Poliisi ja mellakoitsijat dialogitilaisuudessa perjantain hyökkäyksen takia

 1. Naurettavaa pelleilyä nämä ”dialogitilaisuudet”. Ruotsin posliinit ovat menettäneet otteensa jo aikapäiviä sitten, pelko ohjaa nykyistä toimintaa. Sama kehitys on käynnissä myös Suomessa, täällä tinanappien musuperseily tosin aiheuttaa myös kantaväestön nousemisen virkavaltaa vastaan. Veikkaan että tämä erittäin lyhytnäköinen toimintamalli tulee kostautumaan eliitin verikoirille varsin ikävästi, on hyvä muistaa että täälläpuolen merenlahtea kuitenkin asuu kansa joka ei loputtomasti tätä kaksoisstandardien käyttöä siedä.

 2. Helevetin hyvin menee. Varmaankin ne ongelmat tuolla nuorisotalolla pyörii. Cuckoldpolisen.

 3. ”lähipoliisin Hanif Azizi kertoo:

  – Poliisi toimi väärin ja se provosoi nuoria. Poliisi saapui kiinniottotilanteeseen kaasu pohjassa ja hyppäsivät autosta ulos kuin elokuvassa. Uusruotsalaiset eivät tykänneet siitä.”

  Azizi taitaa olla muslimi?
  Ja annas kun arvaan, niin mellakoitsijat olivat myös muslimeita?
  – ja paikalla käyneet poliisit olivat tietysti jotain dhimmikuffareita?

  Mitenköhän ruotsalaisten poliisien pitäisi sitten nousta autosta ulos – noin niin kuin ihan konkreettisesti?
  – ja kuinka hiljaa pitääkään ajaa hälytysajossa – onko esim. 40 km/h vielä liikaa?

  1. ”MBU (människan bakom uniformen= ihminen uniformun takana)”

   Pitäisiköhän uniformut kieltää? Varmuuden vuoksi…

  2. Poliisin täytyy toimia niin hitaasti, että rosvot/mellakoitsijat ehtivät paeta. Sellainen menettely on sitä nykyaikaa.

   Jos poliisit alkavat ärsyttää, niin tottakai mokomat kiusankappaleet pitää pistää kuriin.

   Monet sotapakolaiset ovat joutuneet omissa kotimaissaan viranomaisten mielivaltaisten toimien uhreiksi. Tämän vuoksi täällä uuspaskastaniassa viranomaisten täytyy toimia pehmeästi, jotta sotapakolaiset eivät järkyttyisi.

   Herää kysymys: mikä mahtaa olla perimmäinen syy sille että kaiken maailman paskastanioissa viranomaiset ovat melko kovakouraisia?

   Länsimaiset arvot ovat hyviä niin kauan kun niiden piirissä on länsimaisia ihmisiä.

   Ruotsin poliisin on jossain välissä kovennettava otteitaan ja dialogi hoidetaan sitten pampulla. Luotan siihen, että ruotsalaisten järki palaa vähitellen, vaikka tilanne näyttää toistaiseksi erittäin huonolta.

   Ps… Tänään pitäisi taas tulla perjantaipäivitys.

 4. Poliisin pitää ilmoittaa etukäteen milloin aikoo tulla. Tai vielä mielummin: kysyä SAAKO tulla ja mihin aikaan. Ei se ole kivaa jos tullaan ex tempore väärään aikaan ja häiritään huumeitten myyntiä, asekauppaa ja varastetun tavaran välittämistä.

 5. Vieraat ei tykkää tavasta jolla maan poliisi toimii. Olisikohan parempi että ruotsin poliisi hankkisi avolava-autoja, joihin asennettaisiin katolle joku isokaliiberinen konekivääri ja paikalle tullessaan ampuisivat tolkuttomasti joka suuntaan. Varmaan tulisi kotoisa olo.

 6. Vai sellaista perseilyä maahantunkeutujilta ja ruotsin poliisilta taas tälläkin kertaa, ei mikään ihme että asiat on sielläkin päin helvettiä. Suomen poliisin kannattaisi sanoutua irti tuollaisesta käytöksestä ja jakaa pamppua maahantunkeutujille,sillä kun olette tulevaisuudessa vähemmistönä käytöksenne ja ajatuksienne kanssa suurten massojen herätessä puolustamaan suomea. Ei kannata lähteä mukaan rikkomaan lakia ja ottamaan vääriä käskyjä vastaan päällystöltä.No lähitulevaisuudessa sitten karkoitetaan teidät perheineen kantasuomalaisia vihamielisesti kohtaan käyttäytyvät roskajoukot. Pääsette nimellä ja naamallanne jokaiseen lasten koulukirjaan tulevaisuudessa ja teitä tullaan tulevaisuudessa halveksimaan,eikä teitä tulla koskaan tälle maankamaralle päästämään teidän maanpetturuuden takia..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.