Virolaiset tyrmistyneitä laittomien muslimien vaatimuksista

13

 

Helsingissä mieltään osoittavat laittomat muslimit ovat herättäneet suurta huomiota virolaisissa. Asia on ollut esillä iltalehdissä ja somessa on tuhansien viestien ketjuja, joissa suomalaista lyödään kuin vierasta sikaa. Maria kaljuste kirjoittaa:

– Jos lainkuuliaisuus ei ei edusta oman kansan etua se on tuhoisaa ja ennenkaikkea ennenkuulumatonta. Mitä jos Mannerheimin patsaalla leiriytyisi 100 venäläistä tai virolaista? Tasavertaisuus on todellakin nyrjähtänyt. Me [virolaiset] jouduimme tottumaan tyhjentämään taskumme venäläisille 50 vuoden ajan ja olemme siksi kovettuneet ja karkaistuneet, että meidän kanssa ei ole leikkimistä. Tuollainen mielensäosoittelu ei tulisi kuuloonkaan Virossa.

Ehkäpä suomalaisten pitäisi kuunnella mitä veljenskansa ajattelee nyt suomalaisista. Virolaisten mielestä suomalaiset ovat naurettavia idiootteja. Maria Kaljuste jatkaa:

– Muutama vuosi sitten kun virolaisia viettivät juhannusta ja polttivat nuotiota Helsingissä niin paloauto ajoi paikalle ja sammutti nuotion. Nyt tuo koko saatanan pesä Helsingin keskustassa pitäisi kastella.

 

Maria Kaljusteen mukaan maahantulijoille pitää opettaa suomalaisia tapoja kun nyt taas tilanne on se, että vaativat suomalaisilta jotain.

– He ovat ”suvakkien” työkaluja, jotka toteuttavat siellä märkiä päiväuniaan maailman muuttamisesta heidän kauttaan ja kirjoitelleet heille kaikenmaailman kylttejä. Eli kolmansista maista tulleet miehet tulevat opettamaan miten suomalaisten on käyttäydyttävä.

 

 

Virolainen sananlasku suomalaisista:

– Kikkelikarkkeja pikkutytöille ja matuja isoille.

LISÄYS: Kaljusteen kommentit eivät ole suoraan hänen Facebook-päivityksestään vaan kooste hänen kanssaa aamulla tekemästäni haastattelusta.

 

Advertisements

20 thoughts on “Virolaiset tyrmistyneitä laittomien muslimien vaatimuksista

 1. Virolaiset eivät ymmärrä, että meillä juusemaassa nyt vain ollaan onnellisia kun pelottavat yksityistulot on otettu mahdollisimman tehokkaasti valtion luotettujen haltuun EU:n islamisaatioon ym. velipuuhasteluun jaettavaksi.

 2. Hävettää. Tilanne on korjattava kansalaisten toimesta, maanpettureista koostuva hallitus on haluton sekä ilmeisen kyvytön hoitamaan tehtäviään.

  1. Onneksi v.1939 ei ollut nykyhallitus suvaitsemassa, venäläiset olisivat kävelleet rajan yli huudellen asylum tovaritsh!
   Rajavartijat, poliisit ja varusmiehet olisivat kantaneet venäläisten varusteita etteivät nämä rasitu.
   Pian venäläiset olisi kuskattu veronmaksajien laskuun busseilla kaupunkikeskustoihin kotoutumaan ja suvakkitätien syliin toipumaan raskaasta matkasta.
   Eduskunta ja hallitus olisi antanut kaikissa medioissa lausuntoja siitä miten Suomi kuuluu kaikille eikä se ole keneltäkään pois ja kieltäisi kiivaasti vihapuhetta…

 3. Vähän… no,.. Suomi on nyt tavallaan miehitetty ja siinä on puolet kansasta mukana. Viron Päts myi oman maansa Neukkulalle. Jos en ihan väärin näe, Eestissä suvaitsevaisuus on yliopistoissa lisääntymässä. Koska EU, Nato ja kaikkea. Siis vähän komiasti sanottu, että eestiläiset eivät hyväksyisi telttamiekkareita. Toivon silti, että Eesti pystyisi pistämään hanttiin Unkarin tapaan. Suomessa se näyttää olevan mahdotonta.

  Vähän surullisuutta pukkaa, että olen eestiläisen mielestä ja häneen verrattuna lällerö, kun väkivalloin en voi kansanjoukon kanssa mennä purkamaan laittomien oleskelijoiden leiriä. Kas kun humanistiantifat tulevat joukolla puolustamaan matuja, minkä päälle virkavalta ja oikeuslaitos pistää mut ja meidät pitkäksi ajaksi pois tieltä.

  Kait Maria on huomioinut vastateltan Lasipalatsin vieressä?

 4. Hyvä Viro ja kiitos sotien vapaaehtoiset soomepoisid.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen-pojat

  Hyvä Paavo lukea näitä uutisia, että leviää tämä tieto Suomesta ja sen hulluudesta rajojen ulkopuolelle. Me täällä nauramme vielä ruotsalaisille, vaikka olemme matkalla kohti samaa islamisaatiota ja kulttuurimarxismia.

 5. Laittaisivat banderoilleihin mitä oikeasti haluavat: ”WE ARE MUSLIMS – WE DEMAND EVERYTHING, AND MORE, FOR FREE !! ALLAHU AKBAR !! ”

  1. ”VALEHTELEVAT PAKOLOISET VARASTAA JA TAPPAA YHTEISKUNNAN !” ”MONEY WITHOUT EFFORT !!” ”IHMISOIKEUDET OVAT TEKOSYY !”

 6. Koko Suomen kansalle nyt pakolla kansallistettu suvakkien muslimimatu cuckold aisuri leikki ei maistu kaikille suomalaisille ja ei minullekaan. Täysin luonnotonta ja niin helvetin nöyryyttävää, yhtä kidutusta, SAIRASTA !!!

 7. Laittomasti maassa oleville mielensä pahoittajille on näytettävä tie lentokentälle ja osoitettava lentoasemalla ovi, jonka kautta voivat poistua maastamme.

 8. Poikkeustila-laki käyttöön… ensi töikseen laittomille muslimeille 24h aikaa poistua maasta kuolemantuomion (joka pannaan täytäntöön heti jos ei laiton paskakasa poistu aikarajan sisällä) uhalla. Jos palaa takaisin saa ampua heti kohdatessa.

 9. Arkkipiispa Mäkistakin syrjittiin – ei edes päästetty maahan! :

  ”Arkkipiispa Kari Mäkinen ja Kirkkohallituksen ulkoasian osaston johtaja Erkki Kääriäinen ovat saaneet tuta Yhdysvaltain matkustusrajoituksista jo ennen Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin asettamaa matkustuskieltoa, joka koski seitsemän muslimienemmistöisen maan kansalaisia.

  Mäkinen ja Kääriäinen yrittivät lentää Yhdysvaltojen kautta Etelä-Amerikkaan työmatkalle viime marraskuussa Barack Obaman kaudella. Yhdysvallat ei myöntänyt ESTA-matkustuslupaa, koska miehet olivat käyneet muutama vuosi aiemmin Somaliassa. ”

  Sähköisessä ESTA-hakemuksessa kysytään onko henkilö käynyt jossakin näistä maista vuoden 2011 jälkeen: Iran, Irak, Sudan, Syyria, Libya, Somalia tai Jemen.

  Yhdysvaltain lähetystöstä kerrotaan, että ESTA-matkustuslupa jää yleensä aina automaattisesti saamatta, jos kysymykseen vastaa kyllä.

  – Se, että ei saa ESTA:a ei kuitenkaan tarkoita, etteikö henkilö saisi matkustaa Yhdysvaltoihin. Se tarkoittaa vain, että henkilön täytyy anoa viisumi, kerrotaan Yhdysvaltain suurlähetystöstä.”

  http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/yhdysvaltain-maahantuloa-rajoitettiin-jo-ennen-trumpia-arkkipiispa-makinen-ei-saanut-matkustuslupaa/6312376

  1. Media on törkeästi vihjaillut, että Trump on tarkoituksella valikoinut vain sellaisia muslimimaita joihin hänellä ei ole ollut kaupallisia kytköksiä, kun nämä 7 riskimaata määrättiin Obaman kaudella.

 10. Virolaiset täysin oikeassa! Pitkään jo hävettänyt nämä meidän saamattomat päättäjät sekä umpihullut suvaitsevaiset,!!!

 11. Onhan tuossa virolaisten vuodatuksessa pointtia. Näin Myyrmäkeläisenä näen Virolaiset ei niin hyvässä valossa. On täällä narkkaria ja juoppoa etelästä. Lisäksi halpatyövoima ja ikävät äänekkäät naapurit. Anteeksi, mutta minulla on antipatioita etelän kansaa kohtaan. Se perustuu arkisiin kohtaamisiin. Ehkä se parempi rahvas asuu kotinurkillaan Eestissä. Kokemuksista johtuen en heidän vuodatuksistaan niin välitä. Toki laatuväkeä verrattuna ählyihin ja vastaaviin, joita on koko ajan enemmän ja enemmän. Naapurin thaikkukin vetää kannabista niin että haisee. Kansainvälisyys on paska juttu. Välitän vain Suomesta ja suomalaisista.

 12. No, virolaiset nyt jauhavat kuin 50 vuotta sitten. Pikkuhiljaa sielläkin asenteet muuttuu, ja sekin pikkukolkka islamisoituu.

 13. Nyky Suomalaiset miehet ovat täysin hullua homo nynny sakkia. Vapisevat saappaissaan kuin sopulit. Meidän isämme olisivat ottaneet matuloiset vastaan pystykorva kädessä kuten ottivat vastaan ryssän matut vuonna 1939.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.