Lauantaina suuri jättimielenosoitus laittomia muslimeja vastaan klo 15.00

13

Huomenna lauantaina pidetään Mannerheimin patsaalla Helsingissä Kiasman vieressä mielenosoitus/ puhetilaisuus, joka on kaikille avoin. Mukaan toivotaan paljon porukkaa näyttämään, että suomalaiset veronmaksajat eivät aio ylläpitää laittomia muslimeja.

Paikalle on tulossa useiden eri lähteiden mukaan paljon porukkaa maakunnistakin ja kaikki nyt mukaan. Tilaisuuden jälkeen käydään näyttäytymässä laittomien leirissä ja mahdollisesti muutakin toimintaa.

 

16809036_1832196613696463_1966273610_n

Advertisements

66 thoughts on “Lauantaina suuri jättimielenosoitus laittomia muslimeja vastaan klo 15.00

 1. Hieno homma! Saa kyllä ”laillisiakin” musuja hiostaa. Ei sillä ole mitään eroa onko kuranaama syntynyt täällä tai muuttanut tänne tai tullut 2015-vuoden jälkeen seikkailemaan pakolaisena.

  1. Tuollaiset natsi- ja rasismipuheet vain karkottavat normaaleja maahanmuuttokriitikoita!

   Suurin osa maahanmuuttokriitikoista ei ole mitään ideologisia ROTURASISTEJA tai NATSEJA – ja puheillasi vain karkotat potentiaalisia osallistujia…
   – et kai vain ole trolli…
   Ideologisilla natseilla eli kansallissosialisteilla on kuitenkin omatkin fooruminsa ja tapahtumansa…

   Ja Monokulttuurissakin on kuitenkin Junes mukana – ja alempien kommenttiesi perusteella hän tuskin täyttää kriteerejäsi?

   1. Itse olen esim. valmis auttamaan aivan kaiken värisiä ihmisiä, kunhan se tapahtuu lähinnä näiden ihmisten omissa kotimaissa ja kyse on oikeasti hädänalaisista, mitä esim.nämä Suomeen tulleet irakilaismiehet eivät selvästikään ole, vaan heidän oma käytöksensä ja olemuksensa paljastaa heidän oikeat motiivinsa!

    Haluan minäkin pitää Suomen suomalaisena, tunnistettavana ja ainutlaatuisena, joten maahanmuuton pitää olla pienimuotoista ja vain järkisyisin perustuvaa, esim. opiskelu, työ tai aivan oikea parisuhde, ei siis mikään paperisuhde – ja lakien ja tapojen noudattamisen vaatimus päälle!
    – Suomessa on ollut joitakin yksittäisiä afrikkalaisiakin jo 1800-luvulla – joten väri ei ratkaise, vaan arvot ja käytös – ja myös suomalaisten arvot ja käytös, sillä joku islamiin kääntynyt suomalainen salafistimusliminainen ei enää ole silmissäni varsinaisesti suomalainen…

    Toki liian suuri osa suomalaistakin on heitteillä, joten heitä auttaisin toki myös…
    – ja ihan kärkeen priorisoiden!

   2. Missä on se ”suurin osa”? :DD Suomessakin vain yksi organisaatio on jäntevin, varteenotettavin, aktiivisin ja suurin eli Vastarintaliike.

    Jännä teissä maahanmuuttokriitikoissa jotka vastustavat islamia mutta myös kansallissosialisteja ja ”roturasismia”. Entä jos afrikasta tulee se potentiaalinen 50 milj kristittyä neekeriä niin etkö vastusta sitä koska he eivät ole muslimeja?

    Mitä ne ”normaali maahanmuuttokriitikot” ovat koskaan saaneet aikaan? Länsi-euroopassa on jo vuosikymmeniä ollut näitä OIKEITA KRIITIKOITA :DD No mitä ovat saaneet aikaan, missä on se konkreettinen jälki?

    Muutamia esimerkkejä aidoista nationalistisista järjestöistä Euroopassa: Casapound Italiassa,Kultainen Aamunkoitto Kreikassa, Vastarintaliike pohjoismaissa, White Rex_Velikaja Rossija + lukemattomat kansallissosialistiset jalkapallohuligaanit Venäjällä, Ľudová strana – Naše Slovensko Slovakiassa ja Der Dritter Weg Saksassa. Näistä löytyy vaikka millä mitalla materiaalia esim jewtubesta ja tietenkin omilta kotisivuilta. Käyhän tutustumassa 😉

    Äänestin jopa Junesia jotta saisi vähän säpinää Ouluun, mutta en muuten kannata häntä.

    1. En haluaisi asua natsien hallitsemassa maassa – aivan kuin en haluaisi asua islamistienkaan asumassa maassa!
     – natsien valtakuntaa on jo kerran katseltu – ja sen arvot ja käytännöt nähty, eikä miellytä minua, eikä monia muitakaan…
     – hyökkäyssodat, kirja- taideroviot, autoritäärinen kontrolli, opposition tuhoaminen, juutalaisten tuhoaminen, homojen ja mielisairaiden tuhoaminen, uskovien kristittyjen vainoaminen jne.
     – Saksan jako ja monien maiden tuho – mm. miljoonien turkkilaisten yms. rahtaus Eurooppaan, koska sota oli tappanut miljoonia eurooppalaisia…
     – natsien roturasismi myös suomalaisia, saamelaisia, slaaveja ja muita valkoisiakin kohtaan…
     – natsit tai järjestönsä – eivät ole millään lailla makuuni, en kannata väkivaltaa!

     En kristittynä halua Suomeen miljoonia kristittyjä afrikkalaisiakaan, mutta jos tänne tulee muutama esim. miehenä tai vaimona vuosien saatossa ja sulautuu joukkoon, niin se ei venettäni kaada…
     – mutta stoppi Välimeren laivarahtaukselle – rajat kiinni ja ulos Schengenistä!

     Suomessa tähän tilanteeseen on kunnolla herätty vasta Halla-ahon ja kumppanien myötä – eli aika vähän on kulunut aikaa…
     – Roomaakaan ei rakennettu päivässä – ja esim. persujen kohdalla on vaan valittava aina vain viisaammin, että ketä äänestää!

     1. On kyllä hyvin omaksuttu Shlomojen paskanjauhantaa goy…

      1. Hitlerin Saksa oli viimeinen oikea Saksa, jossa saksalaiset hallitsivat, toisen ms jälkeen Saksa on ollut miehitettynä koko ajan.

      2.Opposition tuhoaminen? Tarkoitatko kai kommunistien ja juutalaisten agitaattorien pistämistä ruotuun.

      3.Shekeli-shoahia en edes jaksa alkaa purkamaan, tämä tarina on niin täyttä sontaa että kuka edes uskoo enää holokaustiin. Miksi muuten ketään kiinnostaa edes juutalaiset? Yli 100 kertaa potkittu pois euroopasta ja lähi-idästä, ei kukaan ole koskaan pitänyt juutalaisista. Siihenkin on selvät syyt.

      4. Hitler ja kansallissosialistinen puolue piti yllä kristillisiä arvoja ja eurooppalaista identeettiä, sitä mitä Euroopassa vain harvat enää vaalivat.

      5. Mutta Aatun armeijahan oli mitä kansainvälisin: oli ROA Venäjällä, neekereitä taisteli afrikassa Saksan puolella, lukematon määrä eri euroopan kansojen SS-joukkoja(jopa albaaneja) http://i.imgur.com/C7vh3pU.jpg

      Sitä päivää saat odottaa että PerusSionistit tekevät edes jotain, koko puolue on täynnä sionisteja ja maanpettureita. Joudut pettymään kuten joutuvat kaikki muutkin jotka luulevat esim Geert Wildersin tai Le Penin tekevän mitään jatkuvalle valkoiselle kansanmurhalle.

      Sen sijaan aidot kansallismieliset eurooppalaiset järjestöt kuten yllä mainitsin kasvavat vain ja järjestävät toinen toistaan hienompia tempauksia + jokapäiväistä aktivismia.

      Etkö usko? https://www.youtube.com/watch?v=lLx2NCp9_jE Eri puolelta Eurooppaa ja vain 3 vuotta vanha video.

      Entäs tämä sitten: http://www.vastarinta.com/berliinin-terroristin-surmanneet-poliisit-olivatkin-uusnatseja/

      Tai tämä : https://www.youtube.com/watch?v=XaGYdr6x5lg -> Putin muuten tykkää heittää näitä vankilaan Venäjällä ja vainoamalla venäläisiä kansallissosialisteja poliisin/valtion kautta.

      Kreikassa kansallissosialistinen Kultainen Aamunkoitto on suosituin puolue 18-30 vuotiaiden keskuudessa eli juuri niiden jotka ovat mitä parhaimmassa iässä. Kreikassa on persujen kaltainen cuck-puolue PASOK jota pääosin äänestävät(tivät) yli 50-vuotiaat eli ne joista ei enää ole katuaktivismiin tai konkreettiseen tekemiseen(on tietenkin poikkeuksia). Ja tietenkin vasemmistolainen Syriza josta ei ole mihinkään.

      -> Kertoo että Kreikassa on positiivinen suunta kehittymässä.

     2. Kirjarovioista….Indiana Jones on historian irvikuva. Kirjarovioita oli ja niissä poltettiin Karl Marxin teoksia eli ne olivat kommunismin vastaisia näytöksiä. Kun katsoo Hollywoodia saa käsityksen että ikävät natsit inhosivat kaikkia kirjoja. Tämä ei pitänyt paikkaansa.

     3. Natsien eli kansallissosialistien oma historiakäsitys perustuu pelkkään fiktioon ja totuuden kieltämiseen!
      – natsit hävittivät ja myös varastivat ja tuhosivat miljoonia kirjoja ja arkistoja pitkin Eurooppaa – tuhosivat eurooppalaista kollektiivista muistia.

      On jopa noloa, kun joku suomalainen on natsi – sillä natseille suomalaisetkin olivat
      ei-arjalaisia, sekarotuista porukkaa, joka oli määrää siirtää pois Suomesta, pois tilalle tuotavien arjalaisten tieltä Siperiaan – siis jos natsit olisivat päässeet maailmanvaltaan.
      – edes suomenruotsalaiset eivät olleet tarpeeksi arjalaisia natseille, sillä heitä tutkittiin ja liian sekarotuisiksi havaittiin…
      – suomalaiset vaikuttivat jopa natsien ulkonäköluokituksiin, kun huomattiin, että Suomessa oli sinisilmäisiä blondeja, jotka eivät kuitenkaan olleet arjalaisia millään muotoa – kun taas Saksassa oli runsaasti ruskeasilmäisiä brunetteja, jotka täyttivät arjalaiskriteerit paremmin.
      – moni näistä Suomen uusnatseistakin on sen näköinen, ettei olisi ikinä läpäisisi natsien arjalaisluokituksia, esim. on erittäin vahvaa itäistä vivahdetta, sellaista jota ei muilta valkoisilta usein edes löydy – ei rumaa, mutta liian supisuomalaista.
      – suomalaisten pitää ajaa suomalaista kansallisylpeyttä ja arvostaa sitä omaa geeni- ja kulttuurikulttuuriperimäänsä – eikä pidä tarrautua natsien pseudotieteellisten teorioiden edessä matelemiseen ja sitä kautta todellisuudessa itsensä alentamiseen, koska ei edes täytä pseudotieteellisiä natsikriteereitä…

      Sodan aikaankin saksalaisten sotilaiden oli määräys välttää suomalaisiin sekaantumista, esim. norjalaisten kanssa heitä oikein kannustettiinkin lisääntymään, jotta syntyisi lisää arjalaisporukkaa…

     4. Natsit kieltävät totuuden!:

      Alatko oikeasti vonkaamaan jostain kirjoista :DD Koskeeko sydämeesi kun kirja palaa :DD Kai tiedät että ne ”kallisarvoiset kirjat” olivat juutalaisten sepittämiä kommunistisia tarinoita ja jorinoita jota kukaan ei jaksa kuunnella, nolla-arvo -> roviolle.

      Älä elä menneisyyttä ja itke jotain juutalaisten puskemaa sontaa. Euroopassa on jokapuolella kansallissosialisteja ja kaikki ne tukevat toisiaan. Aatun aikoinakin oli ympäri eurooppaa kansallissosialistisia puolueita ja järjestöjä esim Rautakaarti Romaniassa.

      Suomessa on tällä hetkellä vain yksi aito kansallissosialistinen järjestö SVL, joka tukee ja jota tuetaan ympäri eurooppaa eri maiden nationalistien toimesta. Yhtenäisyyttä ja solidaarisuutta euroopan kansallismielisille!

      Tutustu vaikka itse http://www.vastarinta.com ja katso.

     5. Natsit kieltävät totuuden!
      Suoittelen tutustumaan oikeaan historiaan. Saksa toisen maailmansodan aikaan oli ihan eri paikka kuin miksi voittajat ovat sen kertoneet olevan.Suosittelen tutustumaan dokumenttiin The greatest story never told

  2. Ei pidä rikkoa lakeja – vaan esim. burkakielto pitää saada politiikan kautta, kuten on jo Ranskassakin laki…
   – ja esim. selvät muslimihuivit myös pois peruskoulusta ja etenkin pikkulapsilta, niin tämä jo auttaa siihen, että lailliset muslimit ryhtyvät miettimään muuttoa muualle!

   Muslimeille rangaistuksia vihapuheesta myös – siis uskonnollisista saarnoistaan, joissa puhutaan vääräuskoisten päänmenoksi…
   – myös suurmoskeijaa vastustettava – ja etenkin Hesan kuntavaaleissa pitää äänestää niin, etteivät sen puolestapuhujat pääsee valtaan!

 2. Miksi nämä kansallismieliset aina puhuvat mitä suomalaisten veronmaksajien rahoilla kuuluisi tehdä. Siitäkin huolimatta, että eivät itse maksa veroja vaan ennemminkin elävät niiden varassa.

  1. Kuka elää verorahoilla? Kaikki maksavat veroja, vaikka olisi työtön. Tarkoitatko että suomalaiset patriootit EIVÄT käy töissä? :DD Mihin tuo perustuu, olisiko ennakkoluuloon? Esim suurin osa suomalaisista kansallissosialisteista käy töissä. Työttömyys on nykyään niin kovassa kasvussa ja ennenkaikkea suomalaisten syrjintä vain kiihdyttää sitä.

   Käyhän ne 200 kansanedustajaakin ”töissä” mutta mikä on heidän työnsä arvo? Arvotonta ”työtä” he tekevät, myyvät kaiken ulkomaille ja antavat mamuille. Ei ole väliä onko kansallismielinen suomalainen työtön tai töissäkäyvä tai opiskelija, kaikki ovat tervetulleita ja tarpeellisia.

   JOKAISEN suomalaisen ja eurooppalaisen patriootin on itse käyttäydyttävä sen mukaan, kuin nationalistilta voi odottaa: älä juo alkoholia, älä polta, älä käytä huumeita. Syö terveellisesti ja harrasta urheilua. Pidä keho ja mieli terveenä. Kaikkia näitä voi työssäkäyvä tai työtön tehdä.

   Sen sijaan näiden kulttuurimarxistien elämäntapaan kuulu vahvasti huumeet ja rappiollinen elämäntapa. Taitaa se verorahoilla eläminen kuulua enemmänkin punaisten leiriin.

   1. ”JOKAISEN suomalaisen ja eurooppalaisen patriootin on itse käyttäydyttävä sen mukaan, kuin nationalistilta voi odottaa: älä juo alkoholia, älä polta, älä käytä huumeita. Syö terveellisesti ja harrasta urheilua. Pidä keho ja mieli terveenä. Kaikkia näitä voi työssäkäyvä tai työtön tehdä.”

    En nähtävästi ole suomalainen tai sinä et ole sulle ei kuulu paskaakaan mitä teen, eikä mulle se, että nähtävästi katselet saman sukupuolisia tiukoissa trikoissa meidän verorahoilla rahoitetuissa täysin turhissa urheilukilpailuissa.

    Ton kirjoittamasi perusteella olet pahempi kuin muslimi vaikka sama asenne onkin, et ole suomalainen ja sulle sen enempää kuin muillekkaan ei kuulu mitä suomalainen tekee. <–Piste.

    Harrasta onanointia katellessas sitä urheilua verorahoilla kuppaavalta YLE:ltä,

    Jos toi sun patriotismisi on sun milestä suomalaista niin mene niiden kehitysvammaisten muslimien maahan ja rupea imaamiksi voit kertoa mitä muiden tulee tehdä.

  2. me olemme Suomalaisia ja olemme tehneet suojaverkoston meille Suomalaisille ja autetaan sillä lailla omia heikompiosaisia SUOMALAISIA ei koko maailmaa: TAJUATKO PERKELE MILLÄÄN

 3. ”Kuka elää verorahoilla? Kaikki maksavat veroja, vaikka olisi työtön.”

  Eeppistä 😀

  1. Jokainen maksaa veroja kun ostaa esim kaupasta ruokaa. Olenko väärässä?

   Sanoit että suomalaiset kansallismieliset elävät verorahoilla-> mihin perustat tuon väitteen? Itse olen 22-vuotias suomalainen opiskelija ja vkolopputyöntekijä kun töitä on tarjolla. Missä säädyssä sinä olet cowboy?

   1. Onhan tuo toki keino luokitella itsensä veronmaksajaksi. Onneksi olkoon. Tuolla logiikalla myös matut on veronmaksajia 😀

    1. Ei minulle itselle olekkaan väliä onko matu/mamu töissä tai ei. He eivät kuulu tänne ja siksi heidät kaikki pitää palauttaa, hyvällä tai pahalla. Eurooppa kuuluu VAIN valkoisille. Muilla roduilla ei ole paikkaa täällä. Neekereille,ählyille,jutkuille ja vinosilmille on oma paikkansa maailmassa, mutta se paikka ei ole Eurooppa.

     Et vastannut kysymykseeni btw…

     1. Sinähän et päätä siitä kuka kuuluu ja minne. Menkööt typeryytesi vielä nuoruuden piikkiin. 10 vuoden päästä voi syyttää jo geenejäsi. Ai niin olen yrittäjänä toiminut viimeiset 8 vuotta. Työnantaja viidelle työntekijälle.

     2. ”kuuhuntunkeutuja” tuskin on työtä koskaan nähnytkään…

      En kyllä itse kannata kansallissosialismiakaan, enkä ole myöskään roturasismi – mutta vastustan tätä selkeästi haitallista muslimien massamaahanmuuttoa, joka tuhoaa vain perinteisiä länsimaisia arvoja ja yhteiskuntia!

      Suurin osa näistä Suomeen tulleista on elintasopakolaisia – ja kaiken lisäksi vain islamilaisen barbarian lähettiläitä, kun katsotaan lopputulosta…
      – tuovat mukanaan naisten alistamista ja kantaväestön terrorisontia, esim. raiskauksin…

      On suorastaan sairasta käyttää miljardi 30 000 tuhannen asekuntoisen nuoren muslimimiehen elättämiseen – kun tuolla miljardilla voitaisiin kuitenkin auttaa jopa miljoonia oikeasti hädänalaisia ihmisiä kehitysmaissa!

  2. Suurin osa muslimien massamuuton vastustajista on työssäkäyviä!!
   – iso osa kansasta vastustaa ihan tutkimustenkin mukaan tätä muuttoliikettä – ja itse asiassa koko Euroopassa, ei vain Suomessa!

   Anarkisteissakin on paljon työttömiä ja anarkistien päihdepäitä näytti käyvän häiriköimässä SE:nkin teltalla…
   – mutta sitäkin enemmän työttömiä on tulijataustaisissa!
   – kertaapa esim. somalien, afgaanien tai irakilaisten työttömyystilastot, niin tiedät paremmin…

   Ja kun somalit ja kumppanit on kuitenkin asutettu alueille, joissa liki kaikki keskeiset opiskelu- ja työpaikat sijaitsevat – köyhä ja työtön suomalainen maakunnista EI saa asuntoa esim. Hesasta, jotta pääsisi parempien työmahdollisuuksien äärelle – ja esim. ravaamaan työhaastatteluissa ja kyselemään yrityksistä paikalla käyden …
   – ja millä saat vuokra-asunnon Hesasta kiireellisesti, mikäli rahaa ei ole – ja millä esim. myyt oman asuntosi maakunnassa, jos ei ole kysyntää?
   – maakunnissa on paljon myös sesonkityötä, esim. Lapissa – joten osa vuodesta ollaan työssä ja osa työttömänä…
   – kimppakämppiä toki vuokrataan virolaisille pimeästi Hesassakin, osa on jopa matujenkin itselleen keplottelemia asuntoja – mutta oikeasti suomalaisille pitäisi olla tarjolla näitä asuntoja ja rehellisesti, ei pimeästi!

   Ja kuitenkin työttömätkin suomalaiset ovat kuitenkin joskus tehneet työtä ja työtä ovat tehneet myös heidän vanhempansa ja isovanhempansa jne.
   – kun taas tulijoiden kohdalla näin ei ole – ja esim. muslimien toinen ja kolmas sukupolvikin on yhtä työhaluton kuin ensimmäinenkin, musliminaisten osalta liki kaikki…
   – jopa moni vanha suomalainen spurgu on kuitenkin joskus painanut työtä!!!!!

   Jos on työtön, niin on ihan hyvä, että käyttää aikaansa esim. muslimien massamaahanmuuton vaaroista varoittamiseen – puolustaen länsimaisia arvoja islamilaiselta barbarialta!

 4. Red Ice Radion Norse News – Episode 2(tilaajille) oli hyvä kohta: Lead by example.

  Ajattelin ottaa neuvosta vaarin ja osallistua miekkariin.

 5. kuuhuntunkteutuja taitaa itsekkin elellä verovaroilla! Yleensä taas nää himo suvakit on työttömiä ikuisia opiskelijoita.

 6. kuuhuntunkeutuja:

  Muut kuin valkoiset eivä koskaan ole kuuluneet Eurooppaan eivätkä he kuulu vieläkään. Sinä se tässä typerä olet ja melko varmasti joku mokuttaja tai beta-cuck fägäri.

  Olen etnisesti suomalainen ja geenini ovat 100% valkoista, ei pisaraakaan neekeriverta tai muutakaan paskaihoa. Olen ylpeä että olen suomalainen enkä syytä geenejäni mistään. Miksi kukaan syyttäisi geenejään? No mulatit ehkä…

  Valkoiset ovat maailmanmittakaavassa häviävä vähemmistö, miksi Euroopan pitäisi tuhota käytännössä maailman paras rotu ja alue monikulttuurisuudella ja suvaitsevaisuudella?

  Kenties olet joku keski-ikäinen känkkyrä? Ärsyttääkö kun nationalismi kasvaa Euroopassa :DDDD

  Tässä video Kreikan kansallissosialistisesta Kultaisesta Aamunkoitosta tältä vuodelta : https://www.youtube.com/watch?v=Bx69nxJzANU

  Tällaista on jokapuolella Eurooppaa kasvamassa määrin ja olen erittäin tyytyväinen siitä 🙂

  1. Suomalaiset ovat maailmalla kooltaan täysin olematon vähemmistö. Mielestäni maailman eri kansoja ei kannata tuhota massamaahanmuutolla..

   Hieman asian vierestä: baskit ovat Euroopan ehkä haavoittuvin kansa sillä heitä on todella vähän. Reipas maahanmuutto Espanjan muilta alueilta työn perässä Baskimaakuntaan ja kansa lakkaa olemasta

   1. Kaikki valkoiset kansat ovat sukupuuton partaalla johtuen ei-valkoisten maahanmuutosta,rodunsekoituksesta ja vallitsevista kulttuurimarxistisista arvoista. Kaikki aidot eurooppalaiset nationalistit tukevat toisiaan, samassa veneessä olemme. Vanhat kiistat on syytä jättää taakse. Vain yhtenäisyys pelastaa Euroopan kansat.

    14/88

    1. Olet melko hyvin perehtynyt asiaan… Jos alamme perehtymään asioihin paremmin, tämä marxilainen monikultti alkoi 1848. Kun aloin tutustumaan asioihin perusteellisesti pari vuotta sitten en olisi ikinä arvannut miten kauas jäniksenkolo johtaa…

     1. Eräs nimeltä mainitsematon ihmisryhmä on ollut globalismin, kommunismin, monikultin ja kv-pankkitoiminnan taustalla.

    2. Vaaleaihoisia eurooppalaisia on ihmiskunnasrta enintään 8%. Vielä 1960-luvulla meitä oli 33%. Muutos on saatu aikaan eurooppalaisella terveydenhoidolla kehitysmaissa, ja eurooppalaisten kustantamalla ruoka-avulla.

     1. Syntyvyys on myös laskenut rajusti lännessä ja sen takana on ennen kaikkea perinteisten kristillisten perhearvojen hylkääminen – seurauksena mm. vapaa ja vastuuton seksi kaikkine haittavaikutuksineen sekä liian kevyesti tehdyt abortit!

      Feminismikin on itse asiassa johtanut siihen, että paradoksaalisesti naisetkin arvostavat lähinnä vain sitä, mitä miehet ovat perinteisesti tehneet ja millaisia he ovat olleet…
      – liian monet naiset ryyppäävät ja rälläävätkin kuin miehet, jopa tyttöjen ja naistenkin väkivaltaisuus on lisääntynyt hälyttävästi, kun taas poikien käytös on väkivallan osalta yleisesti pikemminkin siistiytynyt…

      Lähi-idässä konfliktien yksi syy taas on aivan valtava väestönkasvu, joutilaiden nuorten miesten suuri määrä ennustaa aina konfliktia…
      – ja joissain maissa myös lietsotaankin tätä väestönkasvua, radikaalimuslimit puhuvat suoraankin kohtupommituksesta ja kohtujen avulla valtaamisesta….
      – Afrikassakin muutamat maat ovat islamisoitumassa hyvinkin radikaalisti juuri nimenomaan muslimien valtavan väestönkasvun takia, esim. Sudan, Nigeria jne.
      – veikkaankin, että Lähi-idän lisäksi kohta alkaa kuohua myös mustassa Afrikassa, kun nämä Boko Haramit ja al Shabaabit pääsevät kunnolla vauhtiin – Obama yhtenä viime tekonaan lopetti Sudanin pakotteita, vaikka sielläkin on konflikti meneillään eli kohta varmaan rävähtää rajummin sielläkin…

  2. Tällä hetkellä on tosiaan käynnissä systemaattinen Euroopan alkuperäisväestön eli valkoisten ihmisten etninen puhdistus, ja tulokset jo näkyvät monissa Länsi-Euroopan kaupungeissa, kuten Lontoossa, jossa enää alle puolet väestöstä on valkoisia brittejä. Monissa kaupungeissa erityisesti muslimit syrjäyttävät valkoiset ja ottavat ne haltuun. Ja tämä todella on täysin tarkoituksellista. Olen suomentanut Euroopan väestön vaihtamista edistäviä ja valkoiselle rodulle vihamielisiä lausuntoja, ne löytää tuolta:

   http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2017/02/valkoisten-kansanmurha-euroopan.html

   En itse ole sitä mieltä, että kyse on pelkästään juutalaisten ajamasta asiasta, vaikka juutalaisista ihan tunnetusti suurin osa on vasemmistolaisia ja ”monikulttuurisuuden” kannattajia. Mutta on tuolla lainaukset mm. saksanjuutalaiselta Euroopan vasemmistopuolueen puheenjohtajalta Gregor Gysiltä, jonka mielestä on hyvä asia, että nyt syntyperäisiä saksalaisia kuolee vuosittain enemmän kuin syntyy, ja rabbilta, jonka mielestä Euroopan islamisoituminen on hyvä asia.

  3. Anje, olet ihan oikeilla jäljillä, mutta öyhöttämisellä karkoitat Alt-light porukan. Huonot käytöstavat eivät edistä asiaa.
   Sinun kannattaa pitää mielessä että haluatko karkottaa alt-light ihmiset vasemmiston piiriin vai saada heidät hyvillä argumenteilla liittymään alt-right porukkaan missä me molemmat olemme nyt.

   Muista, me pärjäämme argumenteilla loistavasti, meidän ei tarvi olla töykeitä. Kukaan ei muuta maailmankuvaansa silmäräpäyksessä. Esim itsellä Red Pill -kokemus kesti noin vuoden ja nyt hahmotan kommunismin, massamaahanmuuton, monikultin ja globalismin yhteyden ja nimettömän ryhmän näiden asioiden taustalla.

   1. Joo oikeassa olet. Tämä alt-light / alt-KIKE porukka pitää kääntää alt-rightin suuntaan. Samaa asiaahan voi lähestyä monelta eri kantilta ja itse tykkään sanoa suoraan, tosin joillekkin se on liian iso pala nieltäväksi.

    Mutta asiaa sivuuttaen:

    Näinä monikulttuurisina aikoina valkoisilla pitäisi olla soturimentalitetti eikä mikään määkiminen ja ”kato noi löi mä en tehny mitää, hei poliisi auta…” -> JOS joku saatanan antifahinttari tai feministilesbo jne joku mamu tulee aukomaan päätä niin argumenteilla pelataan niin kauan että ne menettää hermot ja sitten voi leipoa ohimoon kunnolla. Vittu millään uhri-asenteella saavuta mitään.

    Itä-euroopassa nationalistit ovat keskimäärin tällaisia https://www.youtube.com/watch?v=4YzaXej-zzs ja siitä voi vain länsi-eurooppa ottaa mallia. Ei armoa, ei tuumaakaan periksi.

    1. Soturimentaliteetti on hyvä olla olemassa antifantteja ym vastaavia kohtaan. Eli väestöstä noin ehkä 5% on avohoitopotilaita joihin emme voi vaikuttaa. Mutta, loput 95% on suht asiallista tavallista porukkaa, jotka kyllä liittyvät Alt-Rightiin kunhan heitä kohtelee hyvin, esittää hyviä argumentteja ja antaa heille aikaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että emme saisi puolustautua, jos joku hyökkää fyysisesti meitä kohtaan, mutta nämä vaaralliset tapaukset ovat juuri näitä antifantti-avohoitopotilaita.

     Itse päädyin Alt-Rightiin noin vuoden laajamittaisen historiantutkimuksen jälkeen. Ennen tätä olin vahvasti erään pienen, nimeltä mainitsettoman, Lähi-Idässä olevan valtion/kansan suosija/kannattaja. The greatest story never told -dokumentti avasi silmiäni todella paljon.

     1. Viisaita sanoja toveri.

      Täytyy kyllä sanoa että aivan mahtava dokumentti tuo The greatest story never told, ehkä yksi maailman parhaimmista. Täytyy saada kouluihin tuo dokumentti 😉

      Goyim luulee että Israhell on muka valkoisen miehen ystävä, vaikka oikeasti tämä Jahven kansa on ollut aina valkoisen miehen(ja muidenkin) vihollinen. Lähi-idässä on tosin oikeasti ystäviä kuten Hezbollah ja Syyrian leijona Al-Assad joita pitäisi tukea.

     2. Mielestäni islam on kyllä edelleen Lännen päävihollinen eli haluaisi olla tekemisissä hezbollahin kanssa.
      Muutenkin Lähi-Idän asukkaat saisivat laittaa itse asiansa kuntoon, eikä Lännen kannattaisi sekaantua tuon seudun asioihin.

 7. Migrin Vuorio on täysi idiootti ja poliisi myös…:

  ”Vuorio kertoi saapuneensa paikalle Helsingin poliisin kutsumana. ”

  ”Kaikki kysymykset ovat relevantteja”, Vuorio aloitti.”

  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005092013.html?utm_medium=social&amp%3Butm_content=www.hs.fi&amp%3Bshare=58e51eca6cabe9411c07338b66e7bc3c&utm_source=facebook&utm_campaign=facebook-share

  Linja-autoilla tuonne vuoroihin kuskatut elintasoshopparit heittävät hirveää tuubaa… :

  ”Perjantaina Rautatientorin mielenosoituksessa oli paikalla noin kaksikymmentä turvapaikanhakijaa. He kertoivat olevansa hämmentyneitä ja surullisia siitä, miten Suomi on heitä kohdellut. ”

  ”Olemme kaikki kärsineet. Nukumme kadulla, kun ihmisiä on poistettu vastaanottokeskuksista eikä heillä ole varaa ruokaan”, Haidar sanoi.”

  ”Ei se ollut hyvä tapaaminen, [Vuorio] vastasi kysymyksiin ympäripyöreästi ja vetosi lakeihin”, Bahrooz sanoo.”

  Hesarin nyyhkyadjektiivejä viljelevä toimittaja on näimmä mies – Ossi Mansikka…

  1. Mielenkiintoista on myös että näitä ”syyrialaisia” turvapaikanhakijoita kohdellaan silkkihansikkain, eli heille ollaan järjestämässä ilmaista asumista ym ym, mutta Romanian kerjäläisistä ei ole kukaan kiinnostunut

   1. Juu syyrialaisia ei ole Suomessa juuri nähtykään – vaikka valtamedia HUUTAA Syyrian sotaa ja näyttää kuvia naisista ja lapsista…

    1. 6% on tullut Syyriasta, ja usea syyrialainenkin on jo ennen Eurooppaan tuloaan asunut vuosia mm. Turkissa. Tieto ”pakolaisten” nauttimista eduista on saanut heidät lähtemään liikkeelle turvallisista asuinpaikoistaan. Todelliset Syyrian-pakolaiset on jätetty auttamatta?

     1. Jos muistat sen hukkuneen pojan, josta oli miljoona valokuvaa lehdissä, niin hänen isukkinsahan oli raksahommissa Turkissa, eli ei ollut missään vaarassa. Tieto ilmaisesta hammashoidosta sai pojan isän päättämään että heidän pitää mennä Ruotsiin. Tuloksena oli hukkumisia. Isä jäi henkiin, poika kuoli. Sitä en tiedä pääsikö isä nauttimaan ilmaisesta hammashoidosta.

  2. Köyhät afgaanit eivät kyllä pääse Suomeen asti, vaikka toki Afganistan on monilta osin kurja maa – ja Iranista tulevat afgaanitkin ovat suht hyväosaisia, joten palautettakoon sinne mielummin…

   Irakilaiset muslimit pitäisi lähettää liki kaikki takaisin, sillä maa on aivan tarpeeksi turvallinen ja elintasokin on ihan kohtuullinen!
   – vain kristityille ei ole enää sijaa Irakissa, mutta heitä ei ole Suomeen tullutkaan…

 8. Eikös Suomi ensin -liike ole vain kuvannut tulijoiden mielenosoitusta?
  Hesari ja tuo poliisi antaa kuitenkin aika oudon vaikutelman, että siis juuri Suomi ensin -liike olisi joku uhka – ja kun kuitenkin kuka tahansa häirikkö saattaa huudella tuollaisella julkisella ja vilkkaalla paikalla… :

  ”Turvapaikanhakijoiden leirissä torstain ja perjantain välisenä yönä ollut suomalainen pappi kertoi pelkäävänsä mielenosoittajien turvallisuuden puolesta.

  ”Täällä on käyty huutelemassa, että kuolkaa. Silloin olemme aina soittaneet poliisit”, sanoi pastori Marjaana Toiviainen HS:lle Rautatientorilla noin kello yksi yöllä.

  Toiviainen kertoi pelkäävänsä, etteivät poliisit ehdi ajoissa paikalle, jos leiriin tulee väkivaltaisia vastamielenosoittajia. Toiviaisen mukaan poliisi ei päivystä leirin lähistöllä jatkuvasti.

  Ylikomisario Seppo Kujala Helsingin poliisista kertoo, että yön aikana Suomi ensin -ryhmän leiristä yritettiin joitain kertoja lähestyä turvapaikanhakijoiden leiriä, mutta poliisi esti tämän.”

  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005091532.html

 9. Suomalaisia veronmaksajia sorretaan oikein kunnolla. Suomalaiset veronmaksajat maksavat veron autosta, kun ostaa uuden auton, ajoneuvovero, polttoainevero. Mitä tekee Suomen hallitus? Päättää olla epäreilusti perimättä veneilijöiltä veroa, koska Valtion tyhjään kassaan kertyisi veroja, joita voisi käyttää, vaikka Suomessa kituuttavien työttömien, pien tuloisten eläkeläisten hyväksi tai laskea polttoaineveroa alemmas. Suomi on pitkä ja leveä maa, jossa maaseutua riittää. Tänne ei tarvita yhtään ulkomaalaista maahanmuuttajaa taikka turvapaikanhakijaa. Suomessa on muutenkin asiat ihan päin mäntyjä!!! Yht`äkkiä löytyy rahaa Valtion puolustusmenoihin!!! ja maahanmuuttajien sekä elintasopakolaisten kaikkien tarpeiden tyydyttämiseen!!!! ja Ministereillä sekä kansanedustajilla on mahdottomat palkat, joita pitää kohtuullistaa. Sekä heittää kansanedustajien avustajat pois eduskunnasta.

 10. ”Päättää olla epäreilusti perimättä veneilijöiltä veroa, koska Valtion tyhjään kassaan kertyisi veroja, joita voisi käyttää, vaikka Suomessa kituuttavien työttömien, pien tuloisten eläkeläisten hyväksi tai laskea polttoaineveroa alemmas.”

  Kysymyshän on siitä, että jos nämä verot olisivat tulleet voimaan, niin kokonaisverokertymä olisi laskenut, koska se vähentää kaupankäyntiä (alv) vähentää harrastusta (polttoainevero + alv) jne. Laki olisi aiheuttanut valtiolle tappiota ja vaikeuttanut ihmisten elämää. Miten sitä voisi pitää järkevänä politiikkana?

 11. Hyvä, että joku mainostaa tätä tapahtumaa. Hakukenttään, (vai, mikä tuo on) kun kirjoittaa: Suomi ensin mielenilmaus 18.2.2017, ei tule mitään tietoa. Vahingossa eilen huomasin Monokulttuurin lähetyksen olevan käynnissä ja sieltä kuulin. Näköjään myös täällä juttu. Suomi ensin-porukalle ilmeisesti tärkeää pitää salaisena tämän päiväinen miekkari? Jos joku eksyy paikalle, niin sille ei sitten mahda mitään.

 12. Tulee sieltä YouTubesta muutaman tunnin päästä SE:n jotkut jälkilöylyt, kait vissiin miekkareiden jälkilöylyt.

  Kummallista, ainahan SE:llä on ollut suora live striimi päällä tällaisissa miekkareissa ja tapahtumissaan.

  Miksei nyt ole?

  Eikä missään ole oikein ilmoitettu mitään, että miksi ei se live sitten pyöri?

 13. Tietysti tulevissa SE yms. jutuissa olisi kyllä yksi keino ja pointti että ei mitään livejä lähetettäisikään miekkareista, vain jälki lähetys ja riittävällä viiveellä.

  Tällä keinoin saataisin se jengi sinne itse miekkariin paikanpäälle, eikä sohvalle laiskalle perseelleen ja selälleen makaamaan live striimiä vain katsomaan.

 14. Muslimeja vastaan voi olla muulloinkin, ovatpa laittomia tai ei. Mä mitään pedoja suosi. Rituaaliteurastuskin on ihan persiistä. Hakaniemessä näin jonkun inhan halal-lihapuljun. Tuoretta kidutettua lihaa sais Hämeentieltä jos maistuu. Ostin mieluummin mustekalaa vietnamilaisesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.