Poliisi hajoitti SE-leirin, laittomat jatkavat

12

 

Helsingin poliisi hyökkäsi aamutuimaan Suomi Ensin-leiriin ja hajoitti leirin. Teltta revittiin, tavarat rikottiin ja osa porukasta, ainakin De Wit vietiin putkaan.

Laittomat muslimit jatkavat edelleen telttailua uudessa paikassaan rautatientorilla. Poliisi oli yön aikana turvaamassa tämän leirin turvallisuutta.

Seurataan tilannetta.

Lauantaipäiväksi on suunniteltu suurta mielenosoitusta laittomia vastaan. Kerron siitä myöhemmin kunhan tiedot tarkentuvat.

 

42 thoughts on “Poliisi hajoitti SE-leirin, laittomat jatkavat

 1. nyt kaikki kynnelle kykenevät mukaan.itse aion mennä lauantaina ja jos mahdollista viipyä niin kauan kuin mahdollista.

 2. Aivan uskomatonta miten Suomessa on SEOTTU! En olisi ikinä uskonut. Eikö suomalaiset päättäjät seuraa miten Ruotsissa kaikki mätänee? Maahanmuuton suuri haittavaikutus on myös kansanterveydellinen. Kuudessa vuodessa on multiresistenttien suolistobakteerien määrä Ruotsissa lastentarha-/esikouluikäisillä lapsilla kasvanut kolmesta prosentista KAHTEENKYMMENEEN prosenttiin. Nämä multiresistentit bakteerit ovat kuin ajastettu pommi; niin kauan kun ne eivät aiheuta infektiota ei mitään tapahdu mutta jos infektio tulee, voi se johtaa kuolemaan koska mikään antibiootti ei ehkä tehoa. http://www.svt.se/nyheter/live/resistenta-bakterier-hos-forskolebarn

  Miettikää sitä te joilla on lapsia, lastenlapsia jne tai aiotte hankkia lapsia.

  1. Suomi on mädätetty täysin ja en ihmettelisi yhtään vaikka meidät olisi tarkoitus tuhota jollain super bakteerilla. Kaikki on mahdollista ja johan siitä jo esimakua nähtiin. Täällä on vaan yksi ainoa totuus ja muita totuuksia ei ole. Ne jotka kapinoi, niin poliisi käyttää mielivaltaisesti, väkivaltaa sulkeakseen näiden suut.

   1. Väärin. Poliisi ei todellakaan käytä mitään ”mielivaltaista väkivaltaa” oman päänsä mukaan. Poliisi tekee juuri niin kuin poliitikot käskevät poliisin tehdä. Toistan: niin kuin poliitikot käskevät.

    Ei poliisi muutakaan voi, vaikka täälläkin monilla on lapsenomainen kuvitelma poliisisetien kaikkivoipaisuudesta.

 3. MV-lehti kirjoitti 17.02.2017 07:44 Marcosta: ”Samalla hän osoitti pimeässä taskulampulla leiriä hajottamaan tullutta poliisimiestä kasvoihin nähdäkseen tämän, jolloin poliisit ottivat de Witin kiinni ja veivät hänet väkivalloin putkaan!”

  Ilmeisesti kyseisellä poliisihenkilöllä on napsahtanut päässä jokin ja saanut siksi primitiivireaktion. Outoa sinänsä, koska poliisi lepsuilee laittomasti maassa olevien kanssa. Uutisen perusteella tapa, jolla Marcoa on kohdeltu, on ylireagointia. Mielestäni poliisi olisi voinut ottaa leirin purkamisen lunkisti ja viivytellä päivän pari. Tilannehan oli jo rauhoittumassa laittomien poistuessa alueelta.

  Nyt lopputulos on, että poliisin menetti luottamuspääomaansa. Tähän saakka suomalaiset ovat olleet suorastaan kilttejä ja sävyisiä. Mutta jos sävyisien toiminta estetään, niin kysyntää syntyy toimintatavoiltaan jyrkemmille ryhmille.

 4. Saudi-Arabiassa naisen arvo on vain puolet miehen arvosta. Suomessa suomalaisen arvo on ilmeisesti vain puolet- tai ehkä peräti nolla- matumussen arvosta.

  1. Aikoinaan Saudissa oli liikenteessä sakko lampaan yliajosta 12 rialia ja sakko kristityn naisen yliajosta 8 rialia.

 5. Kun usko yhteiskunnan oikeudenmukaisuuuteen ja järjestelmään alkaa ”horjua” ja maan alkuperäisasukkaat huomaavat, että he ovat omassa maassaan jossain häntäpäässä/kakkosluokassa ja tännetulleet ja jopa laittomat saavat olla täällä ja heillä on samat oikeudet/enemmän oikeuksia kansan rahoilla ja hyvyyden/oikeudenmukaisuuden arvot ”heitetään pois”….ollaan minusta sangen ikävässä tilanteessa.

  Onko olemassa vielä Suomi-niminen valtio vai missä me oikein asumme?

  Uskon Luojaan omalla tavallani ja rukoilen, että Luoja/Korkeampi hyvyyden voima auttaa Suomea tässä järjettömyydessä.

  Talvisodan aikana koko kansa rukoili.Tästä on olemassa tietoa,kun hakee netistä.

  1. Passi ja hammasharja Tino Singh asettuu ehdolle Vihreisiin. Hänen motto on: potkin natsit pois eduskunnasta. Tämä neekeri haukkuu maahanmuuttovastaisia perussuomalaisia natseiksi, ja osoittaa itse olevansa pahimman luokan fasisti, joka haluaa ajaa kantasuomalaiset pois päättämästä maamme asioista. Toivottavasti tällä ulostulollaan hän aukaisee mahdollisemman monen vihreitä äänestävien silmät, jotta näkisivät mihin nämä kommunistit haluavat maamme saattaa ottamalla puolueeseensa suomalaisia vihaavia edustajia. Jään odottamaan sitä, että joku laittaa tuolle miehelle passin ja hammasharjan kouraan ja poistaa hänet maastamme pikimmiten.

  2. Tämä kansa laitetaan polvilleen. Sen synnit huutavat taivaisiin(abortit, homoliitot, ym. jumalattomuus). Parannus on tehtävä kuten Niinivessä aikoinaan välttyäksrmme kuritukselta.
   Tuomiot tulevat kohtaamaan tätä maata ja kansaa. Vitsaukset voivat tulla esim. muslimitulvana, miehityksenä, sisäisinä levottomuuksina, tal.romahduksena, jne.

 6. Jumalauta, mua vituttaa noi poliisit!!! Mikähän tossa oli syy viedä putkaan??!! Saatana pakko nuolla Risikon persettä ja kumartaa suvakkeja, neidit nöyristelee balettihamosissaan. Suomen poliisi on TOSI uskottava. MITÄS MEINASIVAT TEHÄ LAITTOMIEN MAAHANTUNKEUTUJA LOISIEN TELTOILLE??!! Helsingin poliisi on maanpettureita täynnä!!! Mä en kunnioita noita varpaillaan tanssivia hinttejä yhtään. HALOO! Helsingin poliisi matut jatkaa siellä metelöintiä edelleenkin ja käryyttäävät ja häiritsevät. NYT HELVETTIIN NE MATULOISTEN TELTAT!!!!

  1. Kommentin alussa näytti ensin, että ymmärrät tilanteen: poliisi on pakko tehdä kuten Risikko käskee tehdä tai olla tekemättä. Sitten se ymmärrys katosi jonnekin, ja tuli tuo tutuksi tullut kuvitelma poliisin kaikkivoipaisuudesta.

 7. Tehkää 100000 poliisi-ilmoitusta laittomien teltoista ja älämölöstä, roskastamisesta, ihmisten häiritsemisestä, kadulle kusemisesta, uhkailusta jne ja soittakaa ja valittakaa kaikille jotka vähänkin ovat alueen kanssa tekemisissä eli katurakennus, siivous, ympäristö jne jne sekä kaikille lähialueen kaupoille ja liikkeille (”haluaisin tulla teille mutta en uskalla kun siellä lähistöllä majailee aggressiivisia ulkomaalaisia miehiä”).

 8. Jonkinlainen pohjanoteeraus saavutettu Suomessa. En olisi ikinä uskonut että Suomesta voi tulla Ruotsi.

  Marco DeWit on kansallissankari

 9. Jos minä olisi soputelttani Mannerheimin patsaan viereen laittanut, niin tunnin sisällä se olisi poliisin toimesta pois otettu. Eikö nuo laittomasti maassamme oleskelevat ole pitäneet leiriään keskellä stadia jo pari viikko, eikä poliisi ole tehnyt elettäkään ajakseen matut pois pilaamasta kaupunkikuvaamme. Missä ihmeen suojelussa vihervasemmistolaiset ovat näiden laittomasti maassa olevien kanssa. Onko poliisikin valinnut puolensa ja liittynyt fasistien tukijoukoiksi.

  1. ”Onko poliisikin valinnut puolensa ja liittynyt fasistien tukijoukoiksi.”
   – Ei nyt ihan liity aiheeseen, mutta kannattaa muistaa että Hollywood on maailman suurin valehteluorganisaatio. Red Ice Radio on tehnyt monta hyvää kuunnelmaa, liittyen 2 maailmansotaan. Saksa tuhottiin 1 ja 2 maailmansodassa, koska siitä alkoi kehittyä varteenotettava peluri josta ei haluttu haastajaa Anglosfäärille.

   ”Truth fears nothing”

   – Ole Dammegård

 10. Kun poliisi hajoitti SE:n mielenosoituksen niin se ei arvannut mitä meni tekemään. Tästä lähtee käyntiin pitkään alistetun kansan nousu. Ja jos vrkamiehiä pelottaa niin ihan itse ovat vastakkainasettelun luoneet. Ja itse tämän itselleen aiheuttaneet.

    1. Koska ajattelitte sitten jotain tehdä? Tuota samaa uhoa on kuunneltu jo 25 vuotta eikä kukaan ole uskaltanut tehdä mitään. Eikä uskalla.

 11. Poliisi on puolensa valinnut jo ajat sitten. Isänmaallisia pidetään rasisteina ja natseina, meidän suut on tarkoitus tukkia tavalla tai toisella. Tuossa Marcon kohdalla oli hyvin näkyvästi tämä esillä. Kunnioitus SE- ryhmää kohtaan kasvaa vain entisestään, koska ovat pistäneet itsensä täysillä likoon isänmaallisten suomalaisten puolesta. Se, mitä me isänmaalliset voitaisiin nyt tehdä niin voisimme kokoontua valtavalla porukalla poliisitalon eteen kera kylttien vaatimaan Marcoa pois putkasta, koska hän ei ole tehnyt mitään rikosta. Tällaisena aikana olisi isänmaallisten pidettävä entistä lujemmin yhtä ja tuettava toisiamme, koska yhdessä olisimme valtava voima ja se ei jäisi siinä vaiheessa huomaamatta keneltäkään. Tarvitsemme tällä hetkellä toisiamme, kaltaisiamme ja yhdistämällä voimamme ja tahtomme, olisimme todella vahvoja. Koska pian ei ole enää sitä, minkä eteen SE- ryhmä taistelee ja he tarvitsevat meitä, ihan kaikkia isänmaallisia, niin kuin soihtukulkueessa, koko porukan tuen nyt.

  1. Se vaan, että Marcon mielestä kaikki muut kuin hän itse on paskaa riippumatta isänmaallisuuden asteesta. Mitä saavuttaa mies yhden miehen sodalla?

   1. Itsekään en ole kaikessa samaa mieltä Marcon kanssa, mutta entä sitten. Nyt on liian tärkeät asiat kyseessä. Vaikka minä olisin paskaa Marcon mielestä(tätä ei siis ole tapahtunut), niin hän on silti sankari minulle, hienojen tekojensa takia.

    – Voimme jatkaa keskinäistä kinaamme sitten myöhemmin.

 12. Aika vaikea, oikeastaan mahdotonta enään luottaa poliisiin. SE-leiri ei aiheuttanut häiriötä ja kaikki asiat siellä oli hoidettu asiallisesti. Se selitys, että ne vain tekevät työtä ei oikeen enään auta, jos ne käytännössä tuhoavat tätä kansaa. Silloin pitää alkaa laittamaan vastaan.

  1. Vuonna 2010 tapahtunutta:

   http://hommaforum.org/index.php/topic,23095.msg333705.html#msg333705
   https://www.youtube.com/watch?v=FwDhMN-mu7w
   https://www.youtube.com/watch?v=xnvoifmt1l0

   Eipä nää mielenosoitukset kaikille ole sallittuja, pitää olla samoilla linjoilla hallituksen kanssa jotta sallivat.
   Josko pilveä poltellen hamppumarssia pidät tai autoille tehdyllä kadulla päätät pitää bileet, ne kyllä sallitaan, siinä missä laittomien matujen tekemisetkin.

 13. >Lauantaipäiväksi on suunniteltu suurta mielenosoitusta laittomia vastaan. Kerron siitä myöhemmin kunhan tiedot tarkentuvat.

  Jos jollain täällä tai siellä yhteyksiä näihin suomiensin-järjestäjiin, voisi olla hyvä mikäli ilmoittelisivat jossain muuallakin näistä mielenilmauksistaan. Oma osio tai ketju mv-lehteen voisi olla hyvä tai hommaan.

  Facebookiin pitäisi olla kirjautuneena mikäli sieltä tahtoisi lukea, eikä se ole kaikilla mahdollista edes.

 14. Miksi SE ei siirtynyt samalle tontille kuin turvapaikanhakijat, nythän poliisilla oli tekosyy toimi niin kuin tomi, ei tämä SE porukkakaan mikään penaalin terävin kynä ole.

 15. Tästähän ne Suomen suvakitkin vasta tykkäisivätkin: satoja murjaaneja tunkeutui tänään raja-aitojen läpi Espanjaan. Katsokaa kuvat! Huh mitä roskasakkia… Eikö Espanjan poliisista ole enää mihinkään?

 16. Jos SE- ryhmä olisi päättänyt siirtää leiriään samalle alueelle kuin matuloiset, niin kyllä olisi poliisi siltikin yrittänyt sabotoida kaikin keinoin tai olisivat käyneet kaiken maailman muka määräyksiä esittämässä ja kitisemässä vihapuheesta ja matuloisten häirinnästä. Nuo ämmämäiset kitisijät saa kiksejä kaikesta. Taas olisi ollut siirto edessä ja uhattu leirin purkamisella. Tuo on poliiseilta taktikointia ja pyrkivät kaikin keinoin estämään vastamielenosoitukset. Munattomia paskoja koko Helsingin poliisi ja muka miehiä, PAH… täysiä ämmiä kaikki, ei muuta kuin mekot päälle ja korkokengät jalkaan. Silmät kiiluen pidetään matuloisten puolia ja niitten leiri on varmaan yhä edelleenkin pystyssä?! Onko kenelläkään tietoa?

 17. Risikko ja Nerg ovat tässä takapiruina. Toisaalta jos tämä touhu oli poliisin oma keksintö, niin polpoksi sitä voi alkaa kutsumaan. Paska juttu, mutta ei se mitään vastarintaa lopeta. Vääryydet eivät loppuneet kun poliisi tuhosi leirin. Nyt niiden määrä lisääntyi yhdellä.

 18. Nuori poliisi oli nolona vasemmalla toisten toteuttaessa Seppo Kujalan henkilökohtaista kostoretkeä joka johtui De witin julkisesta aiheellisesta arvostelusta. Poliisit ovat saaneet paljon vihollisia, vassarit aiemmin ja isänmaallinen kansa nyt.
  Saa nähdä mihin tilanne kehittyy.

 19. Se mitä sinun halutaan tietävän ja ymmärtävän, löytyy helposti päivän lehdistä.

  Se mitä sinun ei haluta tietämän, pitää itse kaivaa esiin ja käyttää omia aivoja. Joskus se tekee kipeää, mutta se on sen väärtti.

  Eu liittovaltion, eli SuperNeuvostoliiton ja entisen SNTL:n-Neuvostoliiton ideologiset tavoitteet ovat käytännössä samoja, keinovalikoimissakaan ei ole juuri suuriakaan eroja . . .

  Riku Rantalan ja Milonoffin kaarnalaivasto kuuluu samaan suureen kokonaisuuteen Suvivirren, leijonakorun, Katupartioiden, Hihamerkki-kohun, Selänteen, Immosen, Väyrysen, Halla-ahon, Hakkaraisen, Hirvisaaren, Kiemungin, Tynkkysen eli kaiken sen Isänmaallisuuden, Suomen, suomalaisten ja suomalaisuuden, niin kuin ME isänmaan ystävät sen tunnemme, loputon halveeraaminen kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

  Prosessi on täydessä vauhdissa, media auttaa joka mutkassa

  Pienten askelten politiikalla

  Länteen 1983 loikannut KGB-agentti Juri Bezmenov kirjoitti seikkaperäisesti KGB:n taktiikasta ja siitä, kuinka kansakunta tuhotaan

  Lännen yhteiskunnat tuli mädättää sisältäpäin ennenkuin ne voitaisiin bolševisoida.

  Niinpä KGB, tuo kommunismin keihäänkärki, ottikin uudeksi taktiikakseen subversion – yhteiskuntien mädättämisen sisältäpäin. Subversiossa on neljä vaihetta: demoralisointi, destabilointi, kriisi ja normalisointi.

  ( Haastattelu tai useita, löytyy myös Youtube lta, hakusana Juri Bezmenov)

  Kansakunnan voima ei ole sen aseissa eikä sen vauraudessa; sen voima on sen henkisessä selkärangassa. Mitä atomisoituneemmaksi yhteiskunta saadaan, mitä hedonistisemmiksi ja individualistisemmiksi yksilöt saadaan, sitä helpompaa kansakunta on tuhota.

  Demoralisaatio on kaiken A ja O – ihmiset tulee saada pettymään arvoihinsa ja halveksimaan ja inhoamaan niitä.

  KGB:n strategiana oli siis nelivaiheinen vallankumous jossa demoralisaatiolla ja mädättämisellä oli aivan erityinen sija.

  Ensimmäinen vaihe, demoralisaatio, kestää Bezmenovin mukaan noin 25-30 vuotta. Matias Rakosin, Unkarin kommunistipuolueen johtajan, mukaan ensimmäinen vaihe on soluttaa akateeminen maailma ja yliopistot kommunisteilla. Tässäkin olennaisessa osassa ovat toisaalta opettajankoulutuslaitokset ja toisaalta oikeustieteelliset tiedekunnat.

  Tämä siksi, että opettajat kouluttavat tulevaisuuden lapset joista tulee tulevaisuuden aikuisia, ja toisaalta oikeustieteellinen siksi, että näin otetaan haltuun oikeuslaitos. Myös tiedotusopin laitoksien sekä valtiotieteellisten tiedekuntien soluttaminen on erityisen tärkeä, sillä näin saadaan luotua tulevaisuudessa aikaan tiedonkulun monopoli.

  Tähän demoralisointiin kuuluu, paitsi kaiken länsimaisen ja kaikkien arvojen ja instituutioiden avoin halveksunta ja propaganda niitä vastaan, myös kyseenalaistaminen ja hedonismin sekä piittaamattomuuden levittäminen.

  Erityisen tärkeää on propaganda perheinstituutiota vastaan – perheet tulee rikkoa, yksinhuoltajuutta tulee kannustaa, ja lapsia totuttaa alkoholiin ja huumeisiin sekä kapinoimaan vanhempiaan vastaan. Kommunistien tuli soluttaa erilaiset yhdistykset ja liitot kuten lakimiesyhdistykset, opettajien ammattiliitot, tiedotusfirmat jne.

  Koko kirjoitus fiksuine kommentteineen luettavissa blogissa

  Ruukinmatruuna takkirauta kuinka kansakunta tuhotaan

 20. Voi vittu mikä maa. Armeija poistaamaan matuloisia ja kovat piippuun.
  Nyky Suomalaiset miehet ovat täysin hullua homo nynny sakkia. Vapisevat saappaissaan kuin sopulit. Meidän isämme olisivat ottaneet matuloiset vastaan pystykorva kädessä kuten ottivat vastaan ryssän matut vuonna 1939.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.