Laittomien muslimien leiriin kaivataan panonaisia

0

Refugees Hospitality clubissa mennään korkealla ja kovaa kun vantaalainen pappi Marjaana Toiviainen etsintäkuuluttaa laittomien muslimien leiriin keski-ikäisiä naisia. Onko nyt niin, että nuoret naiset eivät enää jaksa panna vaiko onko arabeilla menossa puuma-leikki?

Etsintäkuulutus on saanut refugeesiläisten keski-ikäisten naisten joukossa märkää itkua ja tapahtumaan onkin tulossa monia yksinäisiä naisia lohduttamaan laittomia muslimimiehiä.

 

IMG_20170218_143415.png

34 thoughts on “Laittomien muslimien leiriin kaivataan panonaisia

 1. Sinne vaan sitten kuvaamaan mädättäjähuoria ja kuvat jakoon.Hyi helvetti.

  1. Ja Stigin Puumaa mä metsästän -biisi soimaan taustalle…
   – no sanotus ei oikein muuten sovi…

 2. Siellä naidaan,että lätinä kuuluu.
  Sen verran varmaan tulee patukkaa,että vitunhuulet etsivät toisiaan vielä ensi tiistainakin.

 3. Näin se cuckold senkus jatkuu ja kaikista lähinnä jotka saavat oikein nauttia cuckoldista muutaman metrin päässä on matu leirin vieressä poliisi autoissa perseellään istuvat suomalaiset poliisi miehet, jotka oikein turvaavat ja suojelevat cuckold aisuri leikkiä matu leirissä ja poliisi toimii käkikello cuckkina nöyränä lampaana.

 4. Aivan kuin olisin kuullut jotakin opastettavan selvällä Suomenkielellä.
  IME,IME siel on roska!!!.

 5. Kaikille cuck suvakki miehille tuossa vinkki.

  http://www.google.fi/url?q=https://www.hotlips.fi/tuote/teraksinen-penislukko-miehelle/METALCB-M1004/&sa=U&ved=0ahUKEwj6wM2W8JnSAhWCiSwKHXVUAckQFggZMAA&usg=AFQjCNFw6QJsypgAX9V4kpXfEkx3GsoRTQ

  Aisurileikeissä kuulemma käytetään kyseistä cuck-penislukkoa. Kytkette pikku pilinne tuohon ja laitatte härvelin lukkoon ja ojennatte sitten avaimen suvakki naiselle, suvakki tyttöystävällenne, tai suoraan vaan rohkeasti hänen matu panijalleen.

  Sitten poistutte paikalta häiritsemästä ja luikitte lammasmaisesti piiloon häpeämään, tai jos matu ja suvakki tyttöystävänne on oikein kilttejä sinulle pääset ehkä paikanpäälle jopa itse aktiin sivusta seuraajaksi passiiviseksi impoksi huoneen nurkkaan häpeämään ja nöyryyttämään itseäsi koko sielullasi.

 6. Paljon on puhetta ollut milloin suomeen tulee lailliset bordellit, nythän tähänkin vastaus on saapunut.
  Naisille kuskattiin pano-poikia pelkästään 2015 n.30 000, heille kelpaa mikä tahansa mistä reikä löytyy (suojatkaa autonne pakoputket), sukupuolellakaan ei niin väliä, ja välillä nusastaan niitäkin jotka aktiin suostu ei.

  Tämä bordelli-teltta on viimeisin vilitys ja vie seksin kauppaamisen uudelle levelille. Jopa paikallisen valtauskonnon, seksimaniasta kärsivä valtiatar, kauppaa teltta-bordellia ja kehottaa naisia sinne hakeutumaan seksuaalisia fantasioitaan toteuttamaan (takkatulen ääressä keskellä kaupunkia, ja mä huusin sun nimee, tuuppaa Mehmet, tuuppaa kunnolla, Oh Yeah!!)

  1. Innovaatio! Hitsataan autojen pakoputkiin sellaisia hitsauslangan pätkiä, jotka törröttävät putken sisäpinnalla vaanimassa pahaa-aavistamatonta maturakastajaa. Aamulla töihin lähtiessä matu irtoaa nalkistaan ja palaa VOK:iin toipumaan. Liikeideaa ei ole patentoitu, se on käytettävissä ja monistettavissa. Olkaa hyvät.

 7. ”…vantaalainen pappi Marjaana Toiviainen etsintäkuuluttaa laittomien muslimien leiriin keski-ikäisiä naisia. Onko nyt niin, että nuoret naiset eivät enää jaksa panna vaiko onko arabeilla menossa puuma-leikki?”

  Mie veikkaa, notta MarjaT on niin survottu jotta tarvii hoitajia?
  Tai sitten vanhan kansan sanonta ”Joka vitun valkkaa, se vähän nai.” pitää paikkansa? 😉
  Kelpaahan niille pikkupojatkin, niin miksei keksi-ikäiset naiset?

 8. Olisiko niin, että vanhat mammat ovat esim. halukkaampia avioitumaan turvisten kanssa?
  – ja myös rahakkaampia, joten mamut tykkäävät enemmän – ja eikös itse Muhamatti avioitunut ensimmäisen kerran jonkun itseään huomattavasti vanhemman ja rikkaan lesken kanssa?

  Vai onko nuoret suvakkinaiset sitten niin liberaaleja, että haetaan jotain mummoja ns. vahtimaan liian härskeiksi menneitä telttatouhuja?
  – tosin monet nuo vanhat suvakkinaisetkin ovat Gambian bumsterien perässä juoksevien seksituristien tyylisiä…

  Joku taka-ajatus tuossa kuitenkin on, että ylipäätään esitetään tällainen ikä- ja sukupuolitoive – se on täysin selvä asia!
  – tuo Marjaana tuppaa viestimään RHC:ssä yleensäkin hyvin kevyesti vihjaillen, vaikka olisi joku selkeä ajatus takanakin.

  1. Nuoret suvakkitytöt ovat kovia arabimunan perään kunnes saavat ekaa kertaa kunnolla ympäri korvia jostain naurettavasta syystä. Hengittivät tai avasivat silmänsä tai muuten vaan olivat vitun huoria. Vanhempaa suvakkiruovastoa ei muutama pahoinpitely viikossa haittaa, kunhan saa taas tuntea itsensä haluuttavaksi ja viehättäväksi edes kerran vielä. Valheessa on kiva elää. Omiin hampaisiinsa ja vereensä on myöskin varmaan kiva tukehtua… Suvakki tarkoittaa sitä että ei tarvitse olla mukava, kiinnostava, viehättävä eikä millään lailla ulkonäöstään huolta pitävä: joka suvakille löytyy nuori eksoottinen sapelinheiluttaja. Eli paistaa se aurinko risukasaankin! Tai ehkä tässä tapauksessa: kyllä kärpäset paskaa löytää.

 9. Kotiin saa viedä ns ”doggy bag”, siinä ilta ihanasti vierähtää kun kylvettää kylmettynyttä pikku arabipoikaa. Poika saa sormettaa jos harmaiden karwojen ja ihopimujen seasta naminamin löytää mmm.. sexyä niin sexyä, ihanku kesäleirillä vuonna 1958! Vanha pipari kostuu.. Aamulla voidaan mennä itikseen ostamaan toyboylle elektroniikkaa. Kaikki voittaa!

 10. Onkohan ollut yllätysraskauksia – etenkin kun moni turvis saattaa olla varattukin??
  – joten keski-ikäiset, jotka eivät saa enää lapsia, ovat nyt sitten halutumpia…
  Itse asiassa jotkut nuoret suvakkinaiset saattavat etsiäkin vain siittäjääkin, kun haluavat ns. monikulttuurisen lapsen…

  Vai onkohan teltalla ollut sittenkin jotain TUHERRUSTA – ts. taharrush gameaa?!?
  – eli mitä jos nuoria naisia onkin ahdisteltu vastentahtoisesti – ja tuo pappi sitten ajattelee, että vanhoja naisia ei ahdistella?
  – toki luulisi, että silloin olisi pyytänyt paikalle suomalaismiehiä – mutta toisaalta, jos joku suomalainen mies sitten komentaisi tulijaa liian tylysti, niin tämähän voisi vallan loukkaantua ja suuttua – mikä olisi aivan kamalaa ja paljon kamalampaa kuin itse ahdistelu…

  Mielestäni juuri tuo Marjaana kerran aloitti RHC:ssäkin jonkun ahdisteluihin ja kulttuurieroihin vienosti viittaavan ketjunkin, joten tuli tuokin vaihtoehto mieleen…
  – oli tainnut tulla seurakuntalaisilta tms. palautetta…

 11. Matu leiriin rientäville suvakki naisille:

  Näitäkin on tutkittu ja perusteltua tietoa faktoineen ja todisteineen on. Näyttöä toki löytyy ja useampia saman suuntaisia tutkimuksia tuloksineen on tehty, tuossa nyt yksi sellainen.

  http://mvlehti.net/2015/10/22/irakista-tulee-maailman-pienimunaisimmat-miehet/

  Ne kyseisen matu leirin asukit on juurikin tuon tutkimustulos linkin sen kartan punaisimmalta maailman pienimunaisimpien miesten alueelta.

  Japanin ja Kiinankin miehet menee näiden ns. Iraki-afgaani-lähi-itä miesten ohi kaliberi koossa, kun katsotte tuota karttaa. Suomi ja Pohjoismaat alkuperäisväestön miehiensä suhteen sijoittuu jonnekin keskiverto akselille Afrikan miesten kanssa.

  Taitaa olla siis tämä sanonta: Ei koolla ole väliä, suvakki naisten keksintö.

  Cuckoldkin on nyt nolosti ja aikalailla täysin viturallaan suvakki leirissä Iraki matujensa kanssa, kun siinähän on koko aisuri idea, että juurikin nimenomaan se isompi aseinen paneskelee sitä naista ja se pienimunaisempi on se cuck ja nyhverö.

  Perkele suvakit!, jopa tämänkin te osasitte mokata, otitte cuckoldiin maailman pienimunaisimmat hilavitkuttimet.

  1. Niin ja sitten vielä se arabi-vika jossa vuosituhansien sisäsiittoisuuden myötä nenä on pitkä ja suora mutta lerssi on lyhyt ja järkyttävän käyrä. Vähänku ompelesi ongenkoukulla. Ilmankos noita vanhoja suvakki lerppapimppi akkoja kiinnostaa: jos skörbä on 10 cm pitkä mutta ihan hirveen käyrällä niin sehän osuu 60+ vuotiaaseen löysän rakkausluolan seinämiin helposti! Ja se 10 cm kokonaispituus riittää myös vanhan vaginan syvyyteen mainiosti kun kohtu on painovoiman takia jo kusenpolttamien harmaakarvaisten lerppahuulien takana heti odottamassa. Tulee sama tiukka neitseyfiilis mieleen ihan niinku kesäleirillä 1958! te muut ootte vaan rasisteja. Mä oon RAKASTAJA!

   1. SETÄ, tuota sanoisin jo kunnon syväanalyysiksi ja aiheeseen paneutumiseksi perusteellisesti.

    Asioita kun asioita pitääkin pystyä tarkastelemaan häpeämättömästi ja rohkeasti.

    Kunnon kansallismieliset, kääntäkäämme tutkimuskentällä joka ikinen kivi.

 12. Onkohan kyse jostain liki täysin viattomasta, mutta luonnonmukaisesta LÄMMITYSOPERAATIOSTA?

  Eli kylmän teltan lämmitysoperaatio – kirjaimellisesti ja vertauskuvallisesti myös?

 13. Siinä taas yksi syy, että erotkaa kirkosta. Tuohan on jo täysin sairasta. Vai pelkääkö tämä pellepappi että nuoremmat raiskataan?? Miten sairasta voikaan olla myös Suomen kirkko ja sen edustajat.

 14. Lohduttamaan laittomia vai laittamaan lohduttomia musulmaaneja. Saattaa olla arpi hellänä arabisession jälkeen. Kieh!

 15. kun tuota ryhmää tuli nyt vähän lueskeltua niin erään henkilön postauksessa oli mielenkiintoinen lause – maallistunut mutta kulttuurinsa tavoista ja arvoista kiinni pitävä. Että niinkö mitenkä ?
  tässä koko kirjoitus.
  Jos joku sen poisti, tod. näk. siksi, että yleistit sangen reippaasti. Nähtyäsi yhden ohjelman yhdestä ääriliikkeestä toisessa maassa olit valmis uskomaan ja julistamaan, että ”kaikki” täältä turvaa hakevat ovat samasta puusta… Kuinka monta tulijaa mahdat henkilökohtaisesti tuntea? Itse tunnen parikymmentä, ja kaikki ovat maallistuneita ihmisiä, toki kulttuurinsa tavoista ja arvoista kiinni pitäviä. Asenteesi oli vähän sama kuin että näkisit dokkarin Ku Klux Klanista ja sen perusteella olettaisit vahvasti, että jokainen ns. kristittyyn maahan syntynyt on heikäläisiä… Ehdotan lämpimästi, että lähdet ulos kotoa, tutustumaan tulijoihin, perheisiin ja yksin tulleisiin. Uskon että yllätyt iloisesti – ihmisiä ovat.

 16. Onkohan lie lähi-idän miehillä ja Iraki miehillä, eli valtaosalla meille tulleista matuista itsellään edes tiedossa tuo ketjussa antamani linkin karu totuus asioista?

 17. Kokenutta kalustoa kehiin? Neissyet saavat väistyä puumien tieltä Helsingin keskustan paraatipaikalla. En halua nähdä. En halua tietää. Lisää punkkua.

 18. Ketjussa harrastamani kyrpä-rasismi on oiva laji, suosittelen.

  Ja jos omaat itse vieläpä keskivertoa muhkeamman jöötin, niin mitä nautittavampi rasistinen urheilu laji aukoa päätään pienemmilleen.

  Sen kunniaksi omistan tämän kyrpä-rasistisen laulun kaikille pienimunaisille ja varsinkin, erityisesti Iraki-miesten pienimunaiselle kansalle ja heidän tänne tunkeutuneille Iraki-matujen pienille hilavitkuttimille. Olette pojat nyt kuulkaas luvatta ja valheella täällä iso kyrpäisimpien mailla, aika noloa hei.

  https://m.youtube.com/watch?v=OA2tYqTLpbI

 19. Noniin vähän ihmiset käyttäytymistä ja jos te kerran olette parempaa kuningaslaatua, niin näyttätkää se, aina voi jättää väliin kännipostaiiut. tai sitten ottaa vastaan mitä tulee ja mennä vääntämään vaikka perunapeltoa perse pystyssä jos ei kestä todellisuutta. Asiat ovat näin, humala ei sitä muuta.

 20. Mahdollisimman paljon pärstäkuvia näistä ”meillä on unelma” losoista ja kaikenmaailman jakorasioista. Kuvat tänne seinälle, niin saavat tuttavansakin nähdä mitä horoja ne on…

 21. Tämä se puuttuikin kirkon valikoimasta. Nyt se alkaa olla sitten täydenpalvelun tavaratalo. Voisi muuttaa nimensä, vapaasti käytettävissä ehdotukseni, TÄYDENPALVELUN TAVARATALO KEHDOSTA HAUTAAN

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.