Päivän biisi 2: Zero Nine: Banging on Drums

13

Advertisements

12 thoughts on “Päivän biisi 2: Zero Nine: Banging on Drums

 1. 80-luvun hevi puolelta W.A.S.P oli jossain biiseissään ihan vakuuttava, tuossa nyt yksi sellainen.

  https://m.youtube.com/watch?v=pZb3Xya7jQ8

  Hevi ja rokki diggarit jos mennyt ohi, niin zekatkaapa 70-luvun puolen taltioinneista sellainen bändi kuin Slade, You Tubesta. Sladen laulajan Noddy Holderin ääni on huomattavankin samanlainen kuin W.A.S.P:in laulajan.

  70-luvun jytä rokki/ perus rokki Slade olisi mielestäni voinut olla vielä 80-luvullakin suurikin suosio bändi, jopa uusi hevi-jättiläinen, jos olisi vaan vaihtanut hevimpään musiikkinsa ja hieman uudistunut. Sladen Noddyn ääni ei meinaan häviä pätkääkään W.A.S.P:lle.

  Toki 70-luvun Sladekin on aika helvetin hyvää tavaraa ihan sellaisenaan, aitoa jyystöä.

  1. O.K.

   Esa muuten teki aikoinaan lätyn Irwininkin kanssa joskus 60-70 luvun taitekohdassa, tai sinnepäin.

   Tuossa yksi maistiainen Esaa ja Irwiniä tuosta.

   https://m.youtube.com/watch?v=HqIGXQG6TjI

   On tossa melodian ja laulun sanojen meiningissä muuten jotain hyvin aitoa suomalaista Tippavaaraa, pontikkapannua ja suomalaista metsää järvineen, sitä mahtavaa aitoa Suomen niemeä, eikä pätkääkään mitään helvetin tämänpäivän Itäkeskuksen vittumaisesti taqiyya virnuilevia muslimi arabeja, sun muita somppuja ja huivi-Hilmoja,

 2. Vaikka pääsääntöisesti kuuntelenkin 60-80 lukujen musiikkia laidasta laitaan niin nykyisissäkin on jotkin omat helmensä minun makuun. Tuossa 2000-luvun alusta yksi sellainen, ehdottomasti hitti kamaksi laskisin, tosin laina biisi kaverilta, mutta väitämpä, että ei tuota paremmin kukaan pysty vetämään ja saamaan siihen jämerää tunnetta, ei edes se alkuperäinen vedä vertoja lähellekään tähän versioon. Vaan tämä yksinkertaisesti toimii.

  https://m.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc

 3. NO NYT! 09 kovaa sorttia! Never stop running! Tuskin tuubista löytyy, mutta etsipä RIFF RAFF- DEAD ON MY FEET. Suomihevin hiomaton timantti.

 4. Vittu te tajukankaalaiset vain luulette olevinanne jotain koviksia. Kun kuitenkin sitten salaa äipältä kuuntelette jotain Bachia ja Matteus-passiota. :))

  Mun mielestä parasta musiikkia on kun kk-laulaa ja taustalla soi Stalinin-urut.

 5. Taivaanrannan maalaukseen muuten sopii seikytluvulta Pekka Streng. Jumalvide niissä biiseissä ollaan voimakkaasti kukkakedolla, perhoset lentää ja elämä on aika perkeleen ihanaa, yhtä makeeta pumpulia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.