Päivän biisi: Peer Günt : I Don’t Wanna Be A Rock ’n Roll Star

0

I dont wanna be a rockn roll star- Kouvolan jäbät:

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Päivän biisi: Peer Günt : I Don’t Wanna Be A Rock ’n Roll Star

 1. Hieno bändi. Kaiholla kaipaa matuvapaata 80-lukua joka oli viimeinen matuvapaa vuosikymmen kunnes somalit pilasivat Suomen saapumalla v. -90 toukokuussa isänmaahamme loisimaan ja rikoksia tekemään.
  0  0
 2. Taisi muuten aikoinaan yksi nuori Alice Cooper hieman apinoida juurikin tuota Arthur Brownin sotamaalausta, kun alkoi jammailla omassa pumpussaan 70-luvun alussa. Myöhemmin Aliisa sitten aikuistui ja pesi naamansa.
  0  0
 3. Muistetaan toki.

  Mielestäni tuo vuoden 68 -Arthurin Fire versio toimii paremmin kuin tuo 75 -vuoden, kuuskasissa on sitä energiaa ja soundit kohdallaan.

  Tässä muuten biisi jossa aika hyvin saatu pakettiin 80 -luvun alkupuolen ja puolenvälin hi-energy, pop-disko soundi (mille 80-luku kuulostaa musassa yleis oletus) Alusta kohtaan 1.20 asti tuo 80-biitti on voimallisimmillaan ja sitten alkaa vasta se varsinainen biisi kunnolla.

  https://m.youtube.com/watch?v=pd2Gzkkwe9Q

  Tuossa on samalla hyvin paketissa 80-luvun biitin lisäksi tietynlaisten tämänpäivän suvakki naisten habitus, vaikkakin tässä videossa onkin kyseessä transu, tiettyä yhdennäköisyyttä löytyy cuckkahattu tätien kanssa ja äänen möreys on samaa luokkaa kuin entisen DDR:n naisuimareilla ja kuulantyöntäjättärillä nykyisin.

  Mielenkiintoinen yksityiskohta ja nippelitieto tuosta laulajasta on muuten se, että hänet olisi aikoinaan kiinnitetty silloin uuden Pulmuset tv-sarjan keskeisiin päähenkilöiden sarjaan näyttelemään ja varmaankin suht just tuolla habituksella kuin tuossa musavideossakin. Tätä näyttelijän pestiä ei sitten vaan koskaan ehtinyt tapahtunut, kun kyseinen henkilö otti ja kuoli.
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.