Päivän biisi: Peer Günt : I Don’t Wanna Be A Rock ’n Roll Star

13

I dont wanna be a rockn roll star- Kouvolan jäbät:

Advertisements

6 thoughts on “Päivän biisi: Peer Günt : I Don’t Wanna Be A Rock ’n Roll Star

 1. Hieno bändi. Kaiholla kaipaa matuvapaata 80-lukua joka oli viimeinen matuvapaa vuosikymmen kunnes somalit pilasivat Suomen saapumalla v. -90 toukokuussa isänmaahamme loisimaan ja rikoksia tekemään.

 2. Taisi muuten aikoinaan yksi nuori Alice Cooper hieman apinoida juurikin tuota Arthur Brownin sotamaalausta, kun alkoi jammailla omassa pumpussaan 70-luvun alussa. Myöhemmin Aliisa sitten aikuistui ja pesi naamansa.

 3. Muistetaan toki.

  Mielestäni tuo vuoden 68 -Arthurin Fire versio toimii paremmin kuin tuo 75 -vuoden, kuuskasissa on sitä energiaa ja soundit kohdallaan.

  Tässä muuten biisi jossa aika hyvin saatu pakettiin 80 -luvun alkupuolen ja puolenvälin hi-energy, pop-disko soundi (mille 80-luku kuulostaa musassa yleis oletus) Alusta kohtaan 1.20 asti tuo 80-biitti on voimallisimmillaan ja sitten alkaa vasta se varsinainen biisi kunnolla.

  https://m.youtube.com/watch?v=pd2Gzkkwe9Q

  Tuossa on samalla hyvin paketissa 80-luvun biitin lisäksi tietynlaisten tämänpäivän suvakki naisten habitus, vaikkakin tässä videossa onkin kyseessä transu, tiettyä yhdennäköisyyttä löytyy cuckkahattu tätien kanssa ja äänen möreys on samaa luokkaa kuin entisen DDR:n naisuimareilla ja kuulantyöntäjättärillä nykyisin.

  Mielenkiintoinen yksityiskohta ja nippelitieto tuosta laulajasta on muuten se, että hänet olisi aikoinaan kiinnitetty silloin uuden Pulmuset tv-sarjan keskeisiin päähenkilöiden sarjaan näyttelemään ja varmaankin suht just tuolla habituksella kuin tuossa musavideossakin. Tätä näyttelijän pestiä ei sitten vaan koskaan ehtinyt tapahtunut, kun kyseinen henkilö otti ja kuoli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.