Tuonen Joutsen: Täällä on valkoisia naisia, valkoisia lapsia ja ruskeita miehiä

12

Jo yli viikon ajan helsinkiläiset ja somen käyttäjät ovat voineet seurata surrealistista teatteria Helsingin keskustassa.  Kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat osoittavat mieltä ja vaativat ministereitä itseään kuulemaan ja Migriltä kivempiä päätöksiä. Ensimmäiseen vaatimukseen onkin jo taivuttu. Useat poliitikot, mukaanlukien sisäministeri Paula Risikko, ovat laittomien leirissä heidän murheitaan kuunnelleet. Vihervasemmiston poliitikot taas käyvät enimmäkseen kuvauttamassa itseään turvapaikanhakijoiden kanssa, koska some tykkää.

Hästäg ihmisoikeudet, hästäg ei palautuksille, hästäg Vihreät.

Vihreiden Emma Kari otti vakavimman ilmeensä ja selitti kirkkain silmin kameralle, että turvapaikanhakijoiden mielenosoituksessa on naisia tai lapsia –  samalla kun joukko pelkkiä nuoria miehiä hääräsi hänen selkänsä takana.

screenshot-6Ainoat naiset paikalla ovat olleet valkoiset, veronmaksajien kustantamien rakastajiensa karkoitusta pelkäävät Refugee Hospitality Clubin hössöttäjät. Lapsistakin on ilmeisesti huutava pula, koska paikalle joudutaan viemään valkoisia pikkutyttöjä mamujen kanssa kuvattavaksi sekä somalilapsia, joilla ei kaiketi ole edes mitään tekemistä turvapaikanhakijoiden kanssa ja jotka lähtevät heti kuvien oton jälkeen.

Kansallismielisten äärioikeistolaiseksi ja rasistiseksi leimatulla vastamielenosoituksella oli järisyttävän radikaali tavoite: miten olisi, jos vaikka noudatettaisiin ulkomaalaislakia? 

Eihän sen toki kenellekään pitäisi yllätyksenä tulla, että yksinkertainen vaatimus noudattaa maan lakia ja kansainvälisiä sopimuksia olisi vasemmiston mielestä rasismia. Ketään ei saisi ilmeisesti koskaan palauttaa mihinkään – ei edes rikollisia, koska palauttaminen olisi monikulturistien mielestä epäreilu lisärangaistus, ja jos joku on nyt ahterinsa Suomeen hilannut tappamaan tai raiskaamaan, on hän suomalaisten vastuulla lopun ikäänsä.

On jokseenkin pelottava ajatus, että suomalaiset ovat äänestäneet eduskuntaan asti ihmisiä, joiden mielestä eduskunnan säätämien lakien noudattaminen on väärin ja rasistista mutta oikea tapa päättää maahanmuuttopolitiikasta, ulkomaalaislaista ja kansainvälisistä sopimuksista on laittomien mamujen huutoäänestys Kiasman edessä.

Kun vasemmiston ääriainekset pitivät omaa occupy-mielenosoitustaan samalla alueella, he saivat telttailla rauhassa liki vuoden. Niin olisivat todennäköisesti turvapaikanhakijatkin saaneet. Mutta kun telttailuun liittyi Suomi Ensin -liikkeen väkeä Marco de Witin johdolla, kaupunki reagoikin huomattavasti nopeammin. Telttailu Kiasman edessä todettiin tällä kertaa sopimattomaksi alle viikossa.

SE-aktiivit kieltäytyivät siirtämästä leiriään, minkä seurauksena poliisit ilmaantuivat aamuyöllä vaatimaan leirin välitöntä purkua ja veivät kaksi aktiivia putkaan. Samaan aikaan laittomien Rautatientorille siirretty mielenilmaus jatkaa leiriytymistään, vaikka vaateena mielenosoituksen jatkumiselle oli siirron lisäksi myös leiriytymisen lopettaminen. Kyseessä siis pitäisi olla mielenilmaus, ei leiriytyminen, mutta laittomien leirissä on tälläkin hetkellä lämmitetty teltta, jossa sääntöjä vasten pidetään osaa seinäkankaista alhaalla. En kuitenkaan usko poliisin hetkenä minä hyvänsä menevän laittomia aamuyöstä herättelemään ja talteen poimimaan.

Helsingin poliisia on aiemmin syytetty liian aggressiivisesta ulkomaalaisvalvonnasta, kun poliisin edustajat olivat pysäytelleet ihmisiä ja vaatineet papereiden näyttämistä perustein, jotka vaikuttivat rotuprofiloinnilta. Vieläkö joku kehtaa sanoa Helsingin poliisia rasisteiksi, jotka rotuprofiloivat ja vainoavat laittomia? Poliisi on laittomien mielenilmauksessa jatkuvasti, mutta elettäkään papereiden tarkistamiseksi tai laittomien säilöön ottamiseksi ei tehdä.

 

16640589_1357342590963854_634621077962316413_n

Toki poliisin toiminta on siinä mielessä ymmärrettävää, että karkotuksia ei kuitenkaan pantaisi täytäntöön. Passitta tulleen alkuperämaata kun on hankala todistaa niin, että lähtömaa suostuisi tulijat ottamaan, ja mikäli karkotusta ei vuodessa saataisi pantua täytäntöön, olisi ulkomaalainen vapautettava säilöönotosta. Säilöönottotiloja on erittäin puutteellisesti, eikä palautuskeskuksia olla vieläkään saatu luotua, koska niissähän voisi tulla järjestyshäiriöitä. No, järjestyshäiriöitä on vankiloissa ja mielisairaaloissakin, emmekä ne niitä sen vuoksi lakkauta, koska niiden tuottama hyöty on järjestyshäiriöiden haittaa suurempi.

Kaiken tämän aikana maailmalla tapahtuu asioita, jotka eivät jostain syystä rekisteröidy laittomien maahan jäämistä vaativien päässä. Mosul on vapautettu, ja siellä maan sisäisinä pakolaisina lähteneet palaavat koteihinsa. ISIS valmistautuu lähtemään vuodesta 2014 pääkaupunkinaan toimineesta Raqqasta. Eikö pakolaisista murehtivien pitäisi juhlia? ISIS on kukistumassa, pakolaiset voivat palata. Jostain syystä RHC:ssa ja Rasmuksessa ei kuitenkaan poksautella shamppanjoita.

Tavoite kun ei missään vaiheessa ole ollut pakolaisten auttaminen ja pakolaispolitiikkaa ohjaavien periaatteiden noudattaminen vaan monikulttuurisen yhteiskunnan luonti, jossa ”pakolaiset” ovat näppärä rakennuspalikka. Lisäksi monikulttuurisen parisuhteen ylläpitäminen on RHC-naiselle huomattavasti miellyttävämpää Suomessa, missä veronmaksaja hoitaa kulut eikä islamin ihania värinöitä tarvitse kattavammin kokea. Olisivat edes rehellisiä motiiveistaan.

37 thoughts on “Tuonen Joutsen: Täällä on valkoisia naisia, valkoisia lapsia ja ruskeita miehiä

 1. Muistuu taas elävästi mieleen tuosta Tiinan jutun fotosta ne taannoiset MV:n pedofilian katkuiset useammat uutiskuvat eri suomalaisista päiväkodeista muslimi matumaskottiensa kera, kun suvakit suvaitsivat viattomien suomalais lapsien kautta.

 2. Nuo matut ovat banderolleineen aivan oikeassa ”Irakin hallitus varastaa ja tappaa yhteiskunnan”, eli meidän yhteiskunnan koska suurin osa noista matuista on Irakin hallituksen entisiä poliiseja tai sotilaita.

  Mitä tulee noihin valokuviin niin siinä on pedofiilin katse vaalean tytön ympärillä. Matut varmasti mielellään kilkkisivät noin nuorta jos vain mahdollisuuden saisivat.

  Mutta vakavampaan asiaan… Osa on varmasti huomannut Iltalehden artikkelin jossa Tialstokeskuksen kirjanpidosta THL:n professorin kasvoin annetiin lausunto Suomen tulevaisudesta. Sen mukaan viimeinen suomalainen syntyy vuonna 2067 !! Ja kun lasketaan niin siihen ei olekkaan niin kovin pitkä matka, jos suomalaisten syntyvyys ei muutu. Tosin, käyrän muuttaminen on sikälikin vaikeaa koska jo -90 luvulta lähtien syntyvyys on alentunut.

  No, mutta koska Suomi lakkaa olemasta suomalaisten valtio vuonna 2067 niin pitäisikö ”Suomi 100 vuotta” juhlien nimissä järjestää maamme uudeksi nimeksi nimikilpailu? Jonka voittaja sitten julistettaisiin itsenäisyyspäivänä. Nyt vain kaikki ideoimaan Suomelle uutta nimenä, kansallishymniä ja lippua. Koska suomalaiset kuolevat sukupuuttoon. Se on laiha lohtu että ruotslaiset kuolevat ensin.

  Tästä olen nuorille paasannut kohta 10 vuotta, mutta kovin harkittua tuntuu olevan tuo lisääntyminen. 20-30 vuotiaat eivät ymmärrä että tämä puree heitä persuksiin kaikkein kamalimmin. Ja yleinen käsitys tuntuu olevan:”Anna rahaa niin kyllä me lapsia tehdään”. Hmm… nuoret eivät tunnu ymmärtävän että meitä vanhoja on turha kiristää. ko. vuonna me olemme olleet kuolleina jo pitkään. Kyse on heidän omasta tuleviasuudestaan. Ymmärrän toki nuorten asenteen koska he ovat tottuneet saamaan kaiken minkä ikinä haluavat. 700e puhelimesta alkaen, vaikka 20e puhelimella pystyy jo puhumaan. Töitä pitää tehdä kuten vanhempansa tekivät aikoinaan. Mutta jos tiukkaa tekee niin taloudellista apua kyllä tulee. Mutta sillä avulla ei tehdä etelän matkoja eikä sillä käydä laskettelemassa. Eikä sillä makseta 1500e vuokria tai lyhennetä asuntolainoja tai leasing autoja. Mutta normaaliin hyvään elämään saa kyllä rahaa.

  Ihmisiltä tuntuu kadonneen käsitys siitä mitä on onnellinen elämä. Onnellinen elämä koostuu 90% hyvästä arjesta. Se 10% muodostuu yllättävista positiivisista asioista. Mutta se hyvä jokapäiväinen arki, se on onnellisen elämän perusta. Ja siihen jos mihinkä pitäisi ihmisten panostaa. Ei hömpötyksiin.

  Jossain vaiheessa minäkin jo mietin että pitääkö vanhan ryhtyä vielä hommiin. Mutta sitten mietin että eiköhän se ole nuorempien vastuulla. Hehän itse rakentavat oman tulevaisuutensa.

 3. Olen pohtinut paljon tätä monikulttuurisen yhteiskunnan luomista, mikä siinä on se lopullinen päämäärä ja tarkoitus? kun kuitenkin esim. ruotsin kohdalla nähdään mihin se johtaa. Humanitaarinen maahanmuutto on massamaahanmuuttoa, jolla luodaan yhteiskuntaan erillisiä enklaaveja. Vaikea uskoa, että tämä on jonkun ihmisen ensisijainen päämäärä. Jotain henkilökohtaisia motiiveja täytyy olla taustalla esim. Tarja Halosella, Riku Rantalalla jne. kun he televisiossa saarnaavat monikulttuurisuutta. Ja mitkä on tavallisten suvakin motiivit, vaihtelevatko ne ihmisestä riippuen?

  1. Diktaattori Titon johtama Jugoslavia oli monikulttuurinen diktatuuri. Kun diktatuuri Titon kuoltua heikkeni, oli seurauksena verinen sisällissota. Aivan samalla lailla tulee käymään Ruotsissa kunhan hieman aikaa kuluu. Siinä vaiheessa kun tulokkaat luulevat olevansa tarpeeksi vahvoja alkaa todellinen terrori. Nyt vain hieman hämmennetään polttamalla 2000 – 3000 autoa vuosittain ja siinä sivussa tehdään kaikenlaista muuta jäynää.
   Tarjahaloset ja rikurantalat ovat näitä hyödyllisiä idiootteja, joiden ainoa tarkoitus on olla hyvistä kaikkein hyvimpiä. Meneillään on hyvyyskisa, jossa jaossa on rahaa ja erinäköisiä jakkaroita, joilta on hyvä päteä ja tuomita ”väärän” mielipiteen esittäjät! Siinä samalla tilitiedot karttuvat kun ollaan poliittisesti korrekteja eikä keikuteta venettä. Säpinän alkaessa nämä ”vain hyvää tarkoittaneet” muuttuvat itse pakolaisiksi ja livistävät rahoineen rauhallisempiin maisemiin. Heillä oli unelma utopiasta, joka kuitenkin mureni, aivan niin kuin aina ennenkin on tapahtunut.

   1. Monikulttuurinen yhteiskunta pidetään yllä joko porkkanalla tai kepillä. Tito ja Saddam Hussein käytti keppiä, Ruotsi käyttää porkkanaa. Kun keppi tai porkkana loppuvat kovapanosammunnat alkavat. Miettikääpä joutessanne tilannetta sitten kun Ruotsista vääjäämättä loppuu raha, ja matut eivät saa rahaa taikaseinästä….mitä sitten tapahtuu…? Mahtavatko matut lohduttaa surullisia ruotsalaisia vai aloittaa väkivalloin ottamaan tarvitsemansa asiat, kuten ruoan, bensan ym…

    Itse pelkään että Ruotsin kohtalona on Balkanin tyylinen hajoamissota

  2. Money, money, money
   Siinä on pakko olla isoa rahoitusta takana.
   Kun poliisitkin on saatu vaiennettua täysin kädettömiksi – tai munattomiksi.
   Edes ruotsalaispoliisin äskeinen ulostulo ei murtanut hiljaisuuden patoja.

   Millä meidän poliiseja on uhkailtu?
   Ja mitkä kaikki tahot?

 4. Hauskasti ei ole valhe väittää tuolla olevan naisia ja lapsia, mutta HIVENEN harhaanjohtavaa se on.

  Minä poika se saan pimppiä ihan niin paljon kuin jaksan paneskella menemään! (Joudun tosin maksamaan siitä, eikä sellaiseenkaan touhuun ole varaa…)

 5. Sinänsä ymmärrän suvisten pöljäilyä miekkareissa ja mediassa. Niiltä loppuu elämän merkitys jos matut lähetetään takaisin. Ne saa hirveät kiksit hoivavietin toteuttamisesta. Kumma etteivät he voi ajaa suomalaisten vanhusten tai mielenterveyspotilaiden etua samalla vimmalla. Köyhyys lisääntyy ja töitä riittää vähemmälle ja yksinäisiä piisaa, siitä huolimatta pitää rahdata täysin turhaa porukkaa pohjolan perukoille. Logiikka uupuu toiseudenhalaajilta täysin.

 6. Todellakin logiikka uupuu. Tulijoista valtaosa on nuoria terveitä miehiä ja kukaan näistä suvakki ”auttajista” ei tunnu olevan huolissaan niistä naisista ja lapsista joiden turvapaikat nämä nuoret miehet vievät.

  1. Suomessakin vanhusten hoito toimii niin ja näin…Miksi nämä auttamishimoiset ihmiset eivät voi hoivata heitä? Taikka romanikerjäläisiä…?

   Vai onko niin että kovinta hoivanautintoa saa vain 20-40v miespuolisten matujen hoivaamisesta

  2. Määrittele ”terve mies”, tähän asti nuo vetävät käteen raflassa yhden lonkeron jälkeen. Toisen jälkeen menevät ulkosalle odottamaan kiimaisia suomihuoria. ja niitähän löytyy! ei se ole raiskaus jos aamulla vähän harmittaa.

  1. Tuo arabi ei arvosta noita poliiseja paskan vertaa…

   Hesan ja muunkin Suomen poliisi menettää auktoriteettinsa tuota menoa – tuo ARABIHAN TOSIAAN KÄSKYTTÄÄ TUOTA POLIISIA VIRNE NAAMALLAAN…
   – Ruotsin meno on tulevaisuutemme – täällä kopioidaan samat mallit, joiden takia Ruotsin poliisikin on pelkkä naurunaihe mamujen keskuudessa…

   Suomeen on tullut jo nämä kulttuuri – ”olen muslimi ja voin tehdä mitä tahansa, jopa poliisille” – poliisi ei tee mitään, koska suvakkien rasismisyytökset…
   – poliisi alistuu kiltisti dhimmikuffarina – esimiesten käskystä toki…

   1. Toivon, että Suomen poliisi säilyisi toimintakykyisenä ja auktoriteettikin säilyisi – mutta näistä poliisin touhuista matuihin liittyen – voisi kyllä jo kohta tehdä jonkun koosteen, sillä niin paljon niitä nyt tulee…
    – tulee mieleen se poliisin korvanjuuressa potentiaalisen kuuluvaurion voimalla megafoniin solvauksia huutava somalinainenkin…

    Miten poliisi voi olla noin tyhmä, ettei tajua tuon vain kostautuvan – koska muslimi nimenomaan halveksuu alistujaa ja jos tuo poliisi olisi ärähtänyt, niin olisi saanut kunnioitusta!
    – eli tilanne on täysin päinvastainen kuin tuo poliisi luulee…

    Suomi mokasi jo siinä – kun varusmiehet laitettiin julkisesti kantamaan näiden miesten kasseja Tornion rajalla…
    – siinä nämä matumiehet näkivät, että suomalaiset viranomaiset alistuvat heille ja jopa sotilaatkin palvelevat heitä kuin mitkäkin orjat…
    – toki taustalla saattoi olla laukkujen tarkastuskin, mutta tuo kanto-operaatio olisi pitänyt tehdä eri tavoin…

    1. Itse kun olen matkustanut maihin joissa tarkastetaan passit kuten Ukraina tai Australia niin virkamies/nainen ei tullut nostelemaan minun matkalaukkuani…Jouduin ihan itse kantamaan omat tavarani….nyyh

  2. Suomen posliinit on syöpää, hyvä että tietoisuus siitä leviää näiden täysin käsittämättömien tapahtumien ansiosta.

  3. Tuota videota kannattaa levittää, koska se kertoo täydellisesti sen, miten muslimit kunnioittavat länsimaisia viranomaisia – eli eivät kunnioita paskaakaan, kuten videosta näkyy…

  4. Poliisit selvästi pelkää kun muslimi huutaa niille. Ne katsoo vierestä tätä Suomeenkin rantautunutta torikokousta jossa sanoin väistellään vastuuta ja huudetaan heti jos ”jäädään alakynteen”. Mutta se tosiaan ihmetyttää eniten että kun poliisin pitäisi suorittaa virkatehtäväänsä, niin muslimi käskyttää sitä. Ja poliisi alistuu.

   Tämä on paha virhe sillä nyt näiden videoiden kautta muslimeille leviää käsitys siitä miten Suomen poliisia käskytetään. Ja nyt ne tietää saaneensa yliotteen Suomen poliisista.

   1. Aivan, poliisi pelkää kun muslimi huutaa sille. Ei se poliisi pelkää sitä muslimia, vaan sen muslimin työnantajaa Paula Risikkoa ja Päivi Nergiä, jotka vievät siltä poliisilta virkamerkin jos tämä tekee väärän liikkeen. Mikä perkele tässä nyt voi olla näin vaikeaa? Ettekö te ole käyneet armeijaa? Vai onko siellä nykyään sellainen meno, että alokkaat taaksepoistuttavat joukko-osaston komentajaa?

 7. Tuotakin videon esimerkki tapausta kun vertaa SE:n Marcoon ja miten häntä kohdeltiin poliisien toimesta kun Marco sai lähdöt ja kuin taas tätä matua silitellään myötäkarvaan, hyssynnyssytellään nynnysti vagina märkänä ja tampooni syvällä poliisin immessä.

  Kertoo täysin sen olennaisimman missä Suomessa mennään!

  1. Suomen poliisi purkaa turhautumistaan Suomen kansaa. Usein huonoa sisäpolitiikkaa pönkitetään vahvalla ulkopolitiikalla. Niin tässäkin tapauksessa. Kun ei uskalleta soveltaa Suomen lakeja matuihin niin sovelletaan kovennettua suomalaisiin.

   Videota katsellessa ei voi olla toteamatta sitä tosiasiaa että Helsingin poliisit ovat niitä ”scheriffejä”. Ainakin suomalaisia kohtaan.

 8. Heh…irakin poika käskyttää suomen poliisia, joka pyytää anteeksi. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa..

  1. Itkeä. Se poliisi pyytää anteeksi, koska hänen esinaisensa Päivi Nerg sitä häneltä vaatii. Jos hallitus vaihtuu samanlaiseksi kuin Unkarissa, uusi sisäministeri ja sen kansliapäällikkö antavat toisenlaisia käskyjä.

   Mutta te pidätte huolen siitä, ettei niin käy.

 9. Suora live striimi Suomi ensin leiristä parhaillaan tuossa.

  https://m.youtube.com/watch?v=bluX3Cjis08

  Somppu jengi, jengejä pyörii SE leirin ympärillä ja SE:n väki meinaa että saattaa tulla yhteenotto ja hyökkäys heidän leiriin.

  SE pyytää suomalaisia isänmaallisia paikalle turvaamaan leiriä.

 10. Mitähä öykkärille olisi tapahtunut, jos olisi käyttäytynyt noin omassa maassaan? Poliisin käytös oli epätodellista. Tuntui pahalta katsella tätä.

 11. Voimia SUOMI ENSIN! leiriin, tämä toiminta on jo nyt herättänyt valtavan joukon ihmisiä huomaamaan miten pahaan mädätystilaan Suomi, ja varsinkin eliitin verikoirat (ent. nimeltään poliisi) on vajonnut. Viikolla ollaan täältäpäin tulossa paikalle, tämän yön etulinjaan ei valitettavasti ennätä kun on tuota matkaa muutamia satoja kilometrejä…:(

 12. Reippailla iloisilla muslimi miehillä on muuten makean hunajaiset Mufa’khathat Kir -hymyt ja virneet tuossa ketjun pääaiheen uutis jutun valokuvassa.

  Juttu aukeaa paremmin kun laitatte vaikkapa You Tubeen tuolla nimikkeellä haun ja tutustutte islamilaisen maailman uskonnollis kulttuuriseen arkipäivään ja todellisuuteen tämän Mufa’khathat Kir toiminta tavan suhteen.

 13. Tuo kuva näyttää ihan normi arabi-pornosivulta ”One blonde whore gets double penetrated by two superior muslims” onnea lapsen vanhemmille! Vittu te ootte niin vajaita että hävettää.

 14. Niinpä.

  Tiinan uutis jutun kuvaan vielä hetkeksi palatakseni. Löysin taannoin täysin vahingossa tämän seuraavan videon arabian kielisestä You Tubesta joka sopii Tiinan jutun fotoon yleis ilmeeltään aika osuvasti ja tuosta juuri muistinkin tämän seuraavan.

  Aina väliin surffailen tubessa hakuammuntana arabian kielisellä puolella ja katson mitä eri videoilta avautuu ihan vaan sattumanvaraisesti. Uhratkaa n. 5 minuuttia ja 30 sekuntia ja katsokaa tämä video alusta loppuun, se jutun ylempi video, missä vaalea pikkutyttö.

  http://mvlehti.net/2016/01/10/eurooppaan-on-rantautunut-taharrush-gamea-muhamettilaismiesten-suurella-joukolla-harrastama-seksuaalinen-hairinta-joka-usein-johtaa-myos-raiskaamiseen/

  Jonkun paikallisen muslimin älypuhelimella vissiin videoitu ja tunnelma ja meininki on tuon pikkutytön suhteen hyvin epämiellyttävä, jotenkin perverssin pedofiilisen tuntuinen, väkivallan uhkainen ja loppua kohden käy uhkaavaksi kasvavissa määrin ja se todellinen loppu jää hämärän peittoon, kun filmi katkeaa.

  Joo löysin tuon videon siis sieltä tubesta ja heitin sen juttu vinkkinä MV:hen aikoinaan ja sinne se videoksi sitten uutisen höysteeksi menikin.

  Arabian kielisestä tubesta saattaa löytää suht ihan mitä vaan aidosta väkivallasta, kidutuksiin, nöyryytyksiin, silpomisiin, teurastuksiin, silmän päästä repimisiin, muihin amputaatio operaatioihin sharian hengessä ja ihan melkein mitä vaan hardcorea kun vaan jaksaa surffata siellä ja vahingossa osuu sitten jonnekin aihe alueelle jossa meininki sairas, jutut menee hyvin hyvin hämäriksi paikka paikoin.

 15. Muuten sitten yleis ilmeeltään muslimien arabiankielinen You Tube on paikkapaikoin tällainen.

  https://m.youtube.com/watch?v=peApn068RWg&itct=CAUQpDAYCCITCJHA28qXm9ICFeGhHQodlNoBnTIHcmVsYXRlZEjd1pas7N6onfMB

  Ja tuota mättöä siellä riittää.

  Tuosta linkistä voi sukeltaa katsomaan myös niitä monia toisia muslimien i-phone taltiointeja muissa videoissaan ja tutustua rauhan uskonnon rauhalliseen harmoniaan, You Tube tarjoaa tämän kulttuuri elämyksen kaikille jotka vaan nuo sieltä löytää.

  No ainakin noiden monien videoiden rauhan uskonnon rauhallisen käsittelyn jälkeen monikin sen nauttija kohde on saanut sielulleen varmasti pysyvän ja ikuisen rauhan ja rauhallisen ikiunen.

 16. Poliisipäällikölle kysymys:
  Kuka on antanut määräyksen, ettei Suomen lakia noudateta.

  1. Päivi Nerg. Hänelle käskyn on antanut Paula Risikko ja hänelle Juha Sipilä.

   Oikeasti, en minä tiedä kuka kenellekin mitä on käskenyt; tämä on vaan tätä tuttua kekkoslovakialaista jatkumoa, jossa poliitikot kuuntelevat erittäin tarkalla korvalla jonkin Suuremman Tahon murahteluja niitä tulkiten, ja pakottavat viranomaiset toimimaan tulkintojensa mukaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.