Alexander Stubb: Ruotsi on maailman turvallisin maa

13

 

Alexander Stubb otti osaa suureen kuinka-hyvä-ja-suvaitsevainen-Ruotsi-on-keskusteluun. Stubb vastasi Donald Trumpin lauantaina pitämään puheeseen, jossa Trump kritisoi mm. Ruotsia sen sotapakolaisten määrästä.

Mitä Stubb sanoo twiitissään? ” Hyvä Donald Trump, Ruotsi on maahanmuuttoystävällinen, kansainvälinen ja liberaali maa. Yksi menestyneimmistä, rikkaimmista ja turvallisimmista paikoista maailmassa, Stubb kirjoitti.”

Miksi Stubb kirjoittaa tuollaista kun se ei pidä millään tavalla paikkaansa? Ruotsi voi olla taloudellisesti menestynyt, mutta se ei johdu sotapakolaisista. Sen sijaan väite turvallisuudesta joutuu outuun valoon, kun jopa ruotsalaiset politiikot sanovat, että ovat menettäneet otteensa isoilla maahanmuuttajavoittoisilla alueilla. Käytännössä joka ainoa alue, jossa muslimitaustaisten sotapakolaisten määrä nousee tietyn pisteen yli, alue liukuu väkivaltaisuuksiin ja lopulta no-go-zoneksi.

Advertisements

55 thoughts on “Alexander Stubb: Ruotsi on maailman turvallisin maa

 1. Ruotsi ei itse suostu myöntämään, missä mennään, ja siksi Trumpista tehdään syntipukki, ammutaan viestintuojaa. Suomen monikulturistit tietenkin mukana kieltämässä tosiasioita. Itsepetos on pahinta, mitä Ruotsissa tapahtuu; heräämistä todellisuuteen siirretään aina eteenpäin. Humanitaarinen suurvalta luhistuu; tärkeintä näyttää kuitenkin olevan, että upotaan ensimmäisessä luokassa.

 2. Kelle Adolf Stupido ”ajatuksiaan” kauppaa ?
  Jokainen ihminen jolla on käytössä internet, löytää nykyisen ruotsin tilanteen alle minuutissa, tietää missä on no go-alueet ja mitkä kaupungit on matutettuja.

  Tietää ruotsin valtion kasvavan velkataakan koska matuja ”pitää” ruotsalaisten verovaroillaan elättää, ja osaa myös ennakoida milloin ruotsi tippuu kasvavan velkataakan alle.
  Luuleeko joku todellakin että matut tulevat kasvattamaan osaamisellaan/työllään ruotsalaista kansantaloutta (tai minkään maan kansantaloutta), jos jossain maassa tämä tiedetään, se on ruotsi (mutta kukaan ei uskalla sitä ääneen sanoa).

  1. USA:n vaalit näyttivät maailmalle mitä arvoja katkerat demokraatit edustavat. Demokratia on hienoa, vai onko. Stubb näytti taas kerran kansalle sen, miten valheellisessa maailmassa elämme. Pohjoismaiden valtamedia on valheen vallassa, ja kehtaavat syyttää totuuden esiintuojia valemediaksi. Odotan sitä päivää, kun nuo valehtelijat syöstään vallasta USA:ssa se alkoi jo.

 3. Julkisessa keskusteluissa vaietaan sharian vallasta kymmenissä lähiöissä. Ne alueet eivät enää ole Ruotsia. Ne ovat kalifaattia. Niitä ei enää edes saada Ruotsiksi. Rahavirta ja avustukset niihin eivät tee niistä Ruotsia.

 4. Stubb on hyvä esimerkki siitä miten kauas poliittinen päättäjä voi luisua todellisuudesta ja kansasta jota hänen pitäisi edustaa.

  1. Toiveajattelua että stupido olisi jotenkin kadottanut todellisuuden.Stupido on maanpetturi ja tietää aivan hyvin valehtelevansa mutta toistelee kiltisti sovittuja valheita jotta pääsee kivaan politbyrovirkaan uudessa uljaassa neuvostoEU:ssa.

   1. Olen samaa mieltä siitä, että Stubb tekee määrätietoista ja tahallista politiikkaa EU:n liittovaltiokehityksen edistämiseksi, pedaten luonnollisesti siinä samalla itselleen huippuvirkaa Uudessa Euroopassa (UE). En ole silti aivan vakuuttunut siitä, etteikö Stubb voisi olla tietämätön vallitsevasta todellisuudesta.

    Hän on syntynyt kultalusika suussa, maailma edessään täynnä mahdollisuuksia joista valita. Kirjotettuaan urheilijana ylioppilaaksi hyvin arvosanoin hän ei armeijassa viitsinyt mennä edes RAuK:hon, vaikka olisi epäilemättä valmistunut RUK:n kurssiltaan priimuksena. Ei Alexia napannut, kunhan pääsee äkkiä tekemään uraa.

    Sitähän hän on sitten tehnyt siellä sun täällä, mutta aina yhteiskunnan yläkerroksissa. Hän fanittaa Britanniaa, mistä taisi eukonkin saada. Ei siinä muuten mitään, mutta kun se hänen Britanniansa ei ole sikäläisen duunari- ja keskiluokan Britannia, vaan yliopistot ja kiiltelevät virastosalit. Samoin hänen Ruotsinsa ei ole Malmön ja Rinkebyn kaduilla allahuakbaria ulvoten raivoava maahantunkeutujalauma, vaan Stockholmin hienostoympäristön kyldyrelliys.

    En minä Alexia oikeastaan osaa moittia. Jos olisin Alex, olisin ehkä itsekin yhtä ylimielinen? En tiedä, pitäisi varmaan päästä kokeilemaan.

    1. Allu ei ole valmistunut rukista tai aukista koska kukaan ei ole koskaan suositellut tälle juoksevalle hammasnäyttelylle sellaista vaihtoehtoa. Kyllä ne ovat intissä nähneet jo heti päältä ettei tätä ”miestä” voi päästää minkäänlaiseen vastuulliseen ja päättävään asemaan. Ei ne siellä tyhmiä ole vaikka siltä voi päällisin puolin vaikuttaa.

    2. kannattaa katsoa ”liittovaltiopuhe”(2008) tuubista, alusta alkaen on ollut selvää mihin AS tähtää,
     harmi kun on tullut muutamia ikäviä takapakkeja,,,,

  2. Alla on wanha kooste Comissarow Kataisen ja res. korpraali Stubbin aikaisemmista lausunnoista.

   Joskus tulee mieleen että näiden marionettien lausunnoissa ei ole edes yhtään kirjainta totta.

   Olenko kenties ajatuksieni kanssa täysin yksin?

   Eu on ylikansallinen plutokratia ja hyväveliverkosto, josta löytyy työpaikka kaikille kotimaidensa politiikassa ryvettyneille koijareille

   Suomen tämänhetkinen tilanne muistuttaa alkoholiongelmaisen uutta maanantai aamua:

   Pahaa oloa korjataan entistä suuremmilla annoksilla sitä, mikä on pahan olon tuottanut.

   Kommunismi aiheutti Neuvostoliiton ongelmat, lääkkeeksi tarjoiltiin lisää kommunismia.

   Suomen ja Euroopan ongelmat ovat pääosin integraation aiheuttamat, lääkkeeksi Stubb ja muut politrukit tarjoilevat lisää integraatiota.

   ”Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta” -A Stubb.

   ”Kreikan tilanne näyttää oikein hyvältä” -A Stubb

   ”90 % kannattaa pakkolakeja” -A Stubb

   ”TTIP-sopimus lisää työpaikkoja” -A Stubb

   ”Amerikka on Suomen tärkein liittolainen” – Ei voi kuin päätä puistella kuinka hyvin on LSE:n opit uponneet Stubbin takaraivoon.

   – Fantastista!
   – Ruuan hinta laskee
   – Ei koske Suomea
   – Tämä on hyvä business
   – Kannamme vastuuta
   – Hei, me tienataan tällä
   – Rakennamme palomuurin
   – Voimme vaatia vakuuksia
   – Euro on ollut menestystarina
   – Italia selviää ilman tukipakettia
   – Otetaan niskalenkki markkinavoimista
   – Se on pölhöpopulisti joka muuta väittää
   – Sanoin Suomen ehdot ja muut nyökkäsivät
   – Tämä on kuin ladattu ase toimistoni pöydällä
   – Kaksi miljardia on ainoa luku mikä täytyy muistaa
   – Shengen-alue on suuri rikkaus ja taivaan lahja
   – Monikulttuurisuus ja maahanmuuttajat ovat suuri voimavara
   – Pääsemme niihin pöytiin, joissa päätetään asioista, 13 ääntä 736:sta
   – Suomi pystyi ”taittamaan nettomaksuosuuden kasvun”
   – Velkaantuminen saatava kuriin (9 v. jatkunut valhe) – lisää velkaa joka vuosi!
   – Suomen talouspolitiikka lepää uskottavilla harteilla, eurokriisit on selätetty ja paniikki hälvennyt
   – Kansan tuki Suomen EU-jäsenyydelle on vahva, Suomi pysyy Euroopan Unionissa etuineen ja vastuineen

   Siilinjärveläinen talousnero ja ihmelapsi ”Vekseli-Jykä”, eli Komissaari J Katainen pitäisi ehdottomasti saada takaisin kotimaahansa elvyttämään henkitoreissaan korisevaa kokoomuslaista Suomi-neitoa.

   Hänen parasta eu-Komissaari-tason osaamistahan on ”Työllisyys ja kasvu”.

   1. Kun noita hänen ulostuloja luki, niin siihen voi vain todeta : Aleksander Stubb Suuri on isänmaanpetturi vailla vertaa.

 5. Ruotsin suurlähetystö on pyytänyt selvitystä Trumpin lausunnosta.

  Tajukangas voisi lähettää ”näin ruotsissa” kokoelman Trumpille. Raiskaustilastot, no go zones, autogrillit, palokunnalle tehdyt ansat, jne, jne…

  1. Eihän Trump niitä tarvitse. Hän tietää ne, koska viittasi juuri niihin. Yrittäkää nyt kaikki ymmärtää, etä suurin osa suomalaisista ottaa kaiken informaationsa edelleen valtamediasta. Jos Yle sanoo, että lehmät lentävät, niin 70 % väestöstä sanoo, että ne lentävät.

   Nämä Paavon ja kaikkien muiden keräämät tiedot pitäisi saattaa nimenomaan tämän suuren, valtamediaan uskovan kansanosan tietoon. Mutta mistään ei voi tulla mitään, jos täällä ollaan edelleen yhtä lapsia kuin wanhoina hywinä aicoijna, jolloin kerättiin Suureen Adressiin puoli miljoonaa nimeä kertomaan keisarille, että meitä suomalaisia kohdellaan täällä nyt pahoin ja että kun kiltti keisari-isi nyt sen vaan saa tietoonsa, niin se panee heti noi pahat venäläissedät, kenraalikuvernöörit ja mitänenylie, emmätiä, eimuntartte, mut heti kuriin siis. Eiksnäin, eiks ois kivaa nii, isi keisari…?

   Kyllä minä sen ymmärrän, että 1800-luvun lopun ihmiset saattoivat olla aikuisinakin noin lapsellisia. Mutta ette kai te nyt enää?

   1. Ihan muuten oikeassa olet, vanhat sukulaiseni alkavat aina änkyttää venäjäuhasta, kun sanonkin sanan maahanmuuttaja.
    Heille ei kannata sanoa mitään nykytilanteesta.
    Mutta 50-luvun jälkeen syntyneiden pitäisi alkaa olla sen verran ajassa kiinni, että ottavat selvää eivätkä kaikenlaisiin iltasanomiin ja yleuutisiin usko ilman kriittistä tarkastelua.

 6. Jahas, ”horseface” on saanut ameriikasta käskyn sanoa jotain ”viisasta” Trumpin TOTUUKSIEN kumoamiseksi. Tämä virnuilija jos kuka on erittäin vaarallinen henkilö Suomen tulevaisuutta ajatellen, varsinainen kokovartalokyrpä!

  -Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta-

 7. Stupido on sitten hyvä ja muuttaa Råtsiin perheensä kanssa. Ja ilman turvamiehiä, luonnollisesti, koska Ruåtsihan on Stupidon mukaan maailman turvallisin maa.

 8. Alexander pitäisi kuskata ilman turvamiehiä yöllä Malmön keskustaan ja ottaa aika, kuinka kauan siellä hymyilee ennen kuin ottaa jalat alleen. Eikö mies ole edes kuullut yli 50:stä no go -alueesta, kun tuollaista puppua suoltaa?

 9. Stubb voisi mennä puku päällä hymyilemään jakuvailemaan ystävällisiä ihmisiä Rinkebyyn tai Malmön kaduille alkuillasta.

 10. Puhuttaessa Ruotsista pitää aina ottaa huomioon että heillä on oma kelluva valuutta. Sotapakolaisten kustannukset ovat kuitenkin giganttista luokkaa ja jos tuota porukkaa ei saada oikeasti työllistettyä niin katastrofi häämöttää.

  Mitä tulee Stubbiin niin tiettävästi esiintyminen shortseissa tikkatauluna ja ylimieliset sorisiitä-kommentit käänsivät Kokoomuksen väen häntä vastaan.

  1. Täytyy kuitenkin ymmärtää, että hän tekee sitä, mistä hänelle maksetaan. Hän on myös ”hyvä” työssään, eli valehtelussa. Kaikki, mitä suustaan päästää, täytyy kääntää päinvastaiseksi, niin pääsee lähelle totuutta.

   1. Tässä on vaa se mutta, että hän nimenomaan ei tee sitä, mistä hänelle maksetaan. Hän on ollut pois ainakin puolista valiokunnan ja eduskunnan täysistunnoista ja ilman mitään pätevää syytä. Sen sijaan hän kiertää luennoimassa siellä sun täällä huippupalkalla ja puhumassa omaan pussiinsa. Eikähän hänen twiitissään ollut kuin yksi virhe eli aikamuoto; Ruotsi OLI yksi maailman edistyksellisimmistä, hienoimmista ja turvallisimmista maista. Ei ole enää. Tyvärr.

 11. Mitä se A(a)S(i) siellä on tietävinään? Ei tiedä yhtään mitään tavallisten ihmisten todellisesta elämästä.

  Twiitatkaa Trumpille myös että Paratiisi-Ruotsin Aftonbladet kirjoittaa hänestä skeidaa JOKAIKINEN päivä. Ovat ilmeisesti ottaneet sen oikein elämäntyökseen. Myös Expressen ja SVT.se tekevät sitä mutta varsinkin Aftonbladet ja heidän kolumnistinsa WH . Kaikki kolme valitsevat myös mahdollisimman epäedustavat valokuvat. Nämä lehdet ja SVT ovat päättäneet tehdä kaikkensa tuhotakseen Trumpin uran, vaikkakin näin matkan päästä.

  1. Minä kun luulin, että hänen ura olisi jo tuhottu, kun häntä ei ole eduskuntaistunnoissa näkynyt. Toivottavasti hänelle ei palkkiotakaan makseta, kun ei ole koskaan paikalla.

 12. Stubbs sano että Ruotti on maailman rikkaimpia maita, ja YLE:n toimittaja pääuutisissa kertoo että korkeammat rikollisluvut mamuilla johtuvat KÖYHYYDESTÄ!

 13. Dear sweden.
  I apologoze my erroneus comment. I said ”last night” when i meant ”last year.”
  Tens of grenade explosions in sweden on 2016. There is no other nordic country in such situation.

  Tuossapa olisi hyva anteeksipyyntö…

 14. Stubb kehtaa syytää muunneltua totuuttaan . Olemme saaneet seurata Ruotsin vajoamista rappioon aitiopaikalta. Uudenvuodenaaton ilotuliterakettien ampuminen taivaalle vaikutti silmissäni terrorilta, joten ei Trump väärässä ole Ruotsin tilanteesta. Valemediat Ylestä ja Hesarista alkaen ovat mustamaalanneet Trumppia nyt tasan kuukauden . Saa nähdä, kuinka kauan sosiaalidemokraatit jaksavat olla katkeria, kun heidän globalisaatiota ajava Clinton ei päässyt valtaan jatkamaan maansa sekasorrontilaan saattamista. Ei republikaani noin huonosti käyttäytyneet, kun mustasta miehestä tuli USA n presidentti. Suomessakin valemedia hehkutti Obamaa vuosikausia, eikä hänen isoäitiä saanut Ylen jälkiviisaissa sanoa negroidin näköiseksi, vaikka se oli totta. Olen aina kannattanut demokratiaa, mutta nyt olen huomannut ettei se olekaan hyväasia. Meille on valehdeltu meidät on petetty demokraattien taholta. Demokratia koskee ainoastaan globaalia maailmaa ja avoimia rajoja haluavia vihervasemmistolaisia kommunisteja, joihin myös sosiaalidemokraatit ja rahaeliitti kuuluvat. Stubbin kannattaa pitää suu supussa, eikä nolata meitä USA:n silmissä.

 15. Suomi saa heittää hyvästit nato jäsenyydelle kun jokainen suomalainen suvakki politikko vittuilee trumpille vuoronperään.

 16. stubb on toinen kokoomuslainen,jonka on oikeasti lähdettävä maapakoon suomesta.
  ensimmäinenhän oli katainen.en voi nähdä mitään kaupunkia,kuntaa,pienintäkään
  maanselkää,jossa jykä voisi asua vaarantamatta itseään tai läheisiään.tämä on totta
  ja sama tulee koskemaan alex poikaakin.

 17. Taitaa olla Stubbilla joku korkea virka Ruotsissa tähtäimessä, ruskeanenäpisteitä keräilee. Åk till Rosengård en lördagskväll lilla Alex, ta med ett kamerateam och berätta sedan på Måndagmorgon hur trevligt du hade det. Lycka till.

 18. Stubbi voisi näyttää mallia ja muuttaa perheineen Rinkebyhyn, Rosengårdiin tms. !!!
  – niin voisi sitten todistaa koko maailmalle, kuinka turvallista ja ihanaa Ruotsissa onkaan…
  – ja että ”MONIKULTTUURISUUS ON RIKKAUS” – kuten miehen tunnetuin sitaatti kuuluukin!

  Eikös Stubbi käytä Suomessakin jotain henkivartijoita – ja juurihan hän osallistui johonkin senioriurheilutapahtumaankin salanimellä?
  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702122200069492_pi.shtml

  Jotkut nuoret häiriköt taisivat joskus ampua ilmakiväärillä Stubbin taloa? – mutta niin on ammuttu ja häiriköity monen tavallisen suomalaisenkin kotia…
  – ja nuoriso piinasi jotain iäkästä sotaveteraaniakin ties kuinka pitkään, oliko Turussa vai missä, en muista – Stubbilla kaiketi vain yksittäistapaus kuitenkin…
  – ja esim. Päivi Räsästäkin on uhkailtu ja hänen taloaan on sabotoitu myös ja mielestäni useammankin kerran, koska vihervasurit eivät pidä mielipiteistään, mutta ei Räsäskä ole mitään henkivartijoita saanut käyttöänsä, ei siis ainakaan kansanedustajana…

  1. Eli yhteiskuntako kustantaa? Onkohan Suomi sitten turvaton maa? :

   ”Kiistanalainen hahmo” – Stubbilla edelleen oma turvamies”

   ”Kiistanalainen hahmo”

   Stubb saapui tiistaina eduskuntaan turvamies perässään. Yleensä turvamiehiä on vain hallituksen ministereillä, ei yksittäisillä kansanedustajilla, joten poliitikkojen turvatoimet ovat lähtökohtaisesti valtioneuvoston kanslian organisoimia.

   Kansliasta kuitenkin ilmoitettiin tiistaina Iltalehdelle, että kyseessä ei ole heidän turvamiehensä, koska Stubb ei ole enää ministeri. Eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savola oli aiheesta varsin vähäsanainen, mutta myönsi eduskunnan toimivan Stubbin suhteen ”yhteistoiminnassa Helsingin poliisilaitoksen kanssa”.

   – Kyseessä on tällainen pieni ylimenokauden järjestely. Stubb on ollut kiistanalainen hahmo, jos tuota termiä voi käyttää, Savola totesi Iltalehdelle.

   Elokuussa 2015 kaksi miestä ampui ilmakiväärillä Stubbin kodin ikkunoita kun silloinen valtiovarainministeri oli perheineen sisällä nukkumassa. Saman vuoden marraskuussa Stubbin päälle heitettiin colajuomaa tamperelaisessa kahvilassa. ”

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016090622271460_uu.shtml

 19. Kuinka huonolla koulutuksella ja hyvällä ulkonäöllä retkutetaan kokonaista kansakuntaa.

  Kun valtionvarainministerinä oli taannoin avoimesti näin epäisänmaallinen henkilö kuin Stubb on, ei Suomi-neidolla ole mitään mahdollisuuksia noustakkaan siitä rötiköstä, missä nyt ollaan.

  TTIP Transatlantikko korpraali A. Stubb on kokoomuksen Otto-Wille Kuusinen.

  O-W Kuusinen halusi aikoinaan kiivaasti liittää Suomen Neuvostoliittoon, ei ehkä kuitenkaan yhtä kierosti ja lipevästi kuin Stubb haluaa liittää Suomen Super-Neuvostoliitto EU hun ja humanitaariseen pommituskoalitio-NATO:on

  Suomen taloushistorian räikein koulutuspetos elää, kävelee, juoksee ja voi hyvin.

  Oiva esimerkki siitä kuinka vaatimattomalla koulusivistyksellä mutta edustavalla ja sliipatulla ulkokuorella ja sopivalla pöhinällä pötkitään tod pitkälle:

  Alexander Stubbin koulutuksesta:

  ”Stubb suoritti high school -diplomin Mainland High Schoolissa Daytona Beachissä. Ylioppilaaksi hän kirjoitti Gymansiet Lärkanista Helsingistä 1988. Valtio-opin kandintutkinnon (Bachelor of Arts) hän suoritti Furman yliopistossa, jonka motto näyttää olevan ”For Christ and Learning”, Etelä-Carolinassa 1993. Furman ei kuulu maailman sadan parhaaksi arvioidun yliopiston listalle, toisin kuin Helsingin yliopisto kuuluu. Se on yksityinen ”liberal arts” college eikä se ole yliopisto sanan eurooppalaisessa mielessä.”

  Meillä sanottaisiin: kansanopisto.

  ”Maisteriksi Stubb valmistui Bruggen College of Europesta 1995. Koulun maisterinohjelma on vuoden mittainen. Suomessa maisteriopiskelija sen sijaan joutuu puurtamaan kaksi vuotta maisterin tutkinnon suorittamiseksi.

  Financial Times kuvaa koulun tehtäväksi tuottaa vuosi toisensa jälkeen Euroopan integraatiosta innostuneita maistereita. Economistin kuvauksen mukaan koulu antaa eliittisilauksen eurobyrokraatin uraa tavoitteleville. Filosofian tohtorin tutkinnon Stubb suoritti EU-politiikasta Lontoon School of Economicsista 1999.”

  Avoimia kysymyksiä on paljon. Bruggeen ei mennä muuten kuin ulkoministeriöiden suosituksella.

  Kuka ja mikä Suomen ulkoministeriöstä suositteli Stubbia Bruggen Collegeen of Europeen? Nyt olisi hyvä kertoa se medialle.

  Entä kuka maksoi kalliit lukukausimaksut? Suomen ulkoministeriökö? Entä millä eväin Stubb meni LSE:hen? Taaskin suosituksilla – ei kilpailulla?

  Oli miten oli Stubbin opintie ei ole ollut kilpailtu eikä ilmeisesti siihen ole liittynyt paljoakaan intellektuaalisia aspiraatioita vaan enemmänkin suosituksia, haastatteluja, innostusta ja pyrkyryyttä.

  Arto Luukkaisen blogista

  Pääministerinä Alexander Stubb osoitti sen sijaan aktiivisuutta hallintarekisterilain aikaansaamiseksi, millä yritysten todellinen omistus olisi saatu median valvovan silmän ulottumattomiin.

  http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207533-paljastus-stubbin-syvan-etelan-opintie

  1. Stubb ei kuulemma päässyt Suomessa yliopistoon!
   Tosin en tiedä, hakiko edes ruotsinkielisiin opintoihin – koska johonkin yliopistoon pääsee sisälle liki satavarmasti jokainen ruotsinkielinen, joka vain haluaa jo ihan kiintiöidenkin takia. Ja ainahan voi vaihtaa pääainettakin.

   Ja ruotsinkielinen tai kaksikielinen, joka Stubb itse asiassa on – voi valita haluamansa opintoalan helposti myös Ruotsin yliopistoista, jonne pääsee itse asiassa suomenkielinenkin usein paljon helpommin kuin mitä koti-Suomessa…

   Amerikassa sitten jokainen ovi aukeaa rahalla – ja Stubbhan on varakasta sukua…

   Stubbin lahjakkuus on mitä ilmeisimmin vain laajahko kielitaito – toki yhdessä kohtuullisen hyvän ulosannin ja esiintymistaitojenkin kanssa.

   1. Puheidensa sisältö on toki siltikin scheissea…

 20. Uskomattomia twiittejä alex stubiltakin irtoaa. Hänen asiansa ei olisi kommentoida trumpin ja ruotsin välistä asiaa, vai onko hän joku ruotsin ulkoministerin poliittinen avustaja.
  Jossain vaiheessa totuus tulee väkisinkin ulos vaikka viralliset tahot yrittävät peitellä.

  1. Mutta onhan se toisaalta hyväkin, kun Stubb uskottelee maailmalle ja myös matuille, että Ruotsi on yhä hyvä maa – jotta suurin osa tulijoista jää edelleen Ruotsiin, eivätkä tule Suomeen…

 21. Sitähän kannattaisi tuon muuttaa sinne Ruottin maalle, kun siellä on asiat niin ”ihqudaa”. Vaikka Malmöön,Göteborgiin taikka Rinkebyhyyn. Siellä ottaa ihquselfietä ja kaikki on niin ihqua.

  Voi jumankekka, että on siis niin pöljää.Kuka tuommoista enää uskoo?Entäpä muutenkaan meidän päättäjiä,virkamiehiä etc,jotka yrittää ”aivopestä” kansaa tällä monikulttuurisuudella ja vielä kirsikkana kakun päällä maksattaa tämä meillä ja tähän menee rahaa pilvin pimein..

  Koko Suomi ”tuhotaan” maakuntia myöten, kun tätä porukkaa asutetaan ympäri maata.Minusta tämä on kuin ”maan miehitys” .

  Tulee mieleen NUIJASODAN AIKAISET LINNALEIRIT eli talonpojat joutui maksamaan ”vieraiden joukkojen ylläpidon”, korkeita veroja ja kärsi itse. Lukekaa NUIJASODASTA, alistettu kansa niinkuin nytkin.

  Sivistyneen länsimaiden tuho ihan kaikessa tuon ”kehitysmaalaisbarbarismin” myötä. Omia lähtömaita ei olla saatu kuntoon,naiset alistettu ja tänne läsnimaihin tullaan ikäänkuin ”vallottajan” asenteella.
  Ja tästä ”paskasta” pitää vielä maksaa veroilla.

  Luoja päästä meidät tästä ”Pahuuden energiasta”.

 22. IS 21.2 2017 Ulkoministeriö ja lähetystöt tekevät jatkuvasti töitä levittääkseen oikeaa kuvaa Ruotsista. Valitettavasti yleinen suuntaus on, että vääriä tietoja liikkuu yhä enemmän. Näin Ruotsin demaripääministeri Margot Wallström kommentoi uutistoimisto TT:lle Donald Trumpin Ruotsia koskeneita lausuntoja . Mistä oikein on kysymys, valehteleeko kuvat joita olemme saaneet nähdä pitkin vuotta autopaloista sun muista väkivaltaisista tilanteista. Mikä taho muuntelee totuutta demaripääministeri vai puolueeton ”valemedia”.

 23. jos stupido ja kommentoijat olisivat tienneet mikä on tilanne ruotsissa nyt 26.12.18.olisivat kommentit olleet toista luokkaa eikä a.stup. olisi tosiaan sanonut ruotsia maailman turvammisilmaksi maaksi sillä ruotsissa ammutaan ja räjäytellään siihen malliin että irak tuntuu paratiisilta ruotsiin verrattuna

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.