13 thoughts on “Dystopiassa tänään käänteinen rasismi, klo 18.00

 1. PT-median logo sivun ylälaidassa on päin honkia. Yhdysmerkin jälkeen ei kuulu olla sanaväliä.

  1. Toihan on grafiikkaa, pölhökustaat!
   Ei ole fonteista kyse, vaan kuvasta.
   Hyvä nimi muuten minusta.
   Pian PT-media on kaikkien huulilla.
   Peuk*

 2. Paavon markkinointi kikka tuo sanaväli logossa. Tarkoituksellinen ja itseasiassa helvetin hyvä sanaväli kikka, nerokasta.

  Katse kohdistuu muutamien sekunnin murto-osien verran enempi ja tarkemmin pikku sanaväli virheen poikaseen ja samalla Paavon PT- MEDIA logo jää ihmisten alitajuntaan syvemmin, paremmin ja tehden samalla lukijalle isänmaallista positiivista aivopesua pessen mahdollisia kulttuurimarxismin roiskeita pois likaamasta päätä.

  1. Välin kanssa korostuu tuo media. Erittäin hyvää kettuilua valtamedioille, jotka nyt nyrpistelee nenäänsä ja miettii, että miten se kehtaa. Nykypäivänä media tosiaan kattaa enemmän ja valtamedian toimittelijat on ajastaan jäljessä, jos kuvittelee, että media kattaa vain lehtitalojen, tv:n ym. valtamedioiden tai koulutettujen toimittajien verkkojulkaisut. Nykyään mediaa on yhtälailla kansalaismediat ja sen edessä on valtamediankin vielä pakko taipua. Terrori-iskuja kun on tapahtunut, vaihtoehtomedioista ja somen kautta on saanut nopeammin faktatietoa kuin suomen valtamedioista.

 3. Paavo mamuttaa vielä Tallinnankin. Tukholman mamutus meni liian pitkälle ja Paavo joutui pakenemaan.

 4. pitääkö näiden aina ruveta kokeileen klo 18.00 vehkeitään ja todetakseen että ei ne toimikkaan!

 5. Ei se mitään, jos ei oikein mennyt lähetys ihan putkeen tälläkertaa. Jennin kiehtova kikatus antaa paljon anteeksi lähetys mokia, olen addiktoitunut tuohon kiherrykseen ja sen ennenkin kertonut.

 6. Hyvää ja mielenkiintoista keskustelua, jatkoon!

  Tere toi mielestäni hyvän pointin esille siinä, kun toi esille myös sen, että maahanmuuttokriittisissä, etenkin tässä Amerikan Alt-Right -porukassa – on ihan oikeasti aivan karseitakin aatteita omaavia ihmisiä mukana, eikä heidän toivoisi lisäävän vaikutusvaltaansa!

  Itsekin toivon, että Suomessa olisi sellaista asiallista ja oikeudenmukaista, hyviin tapoihin ja arvoihin perustuvaa oikeistolaisuutta…
  – ja esim. maahanmuuttokriittisetkin miettisivät tarkoin, mihin kannattaa mennä mukaan ja mihin ei – ja koska myös on aika kritisoida ns. omankin puolen ääripäätä, tosiasioiden pohjalta toki.

  Tiinan ja Juneksenkin kannattaa miettiä tarkoin englanninkielisiä areenoitaan, ettei tule vedetyksi mukaan ihan mihin vaan – siis vaikka itse eivät varsinaisesti edes olisi jotain tiettyä mieltäkään…
  – Alt-Right -liikkeen joitain toimijoita kuitenkin leimaa, esim. täysin järjettömät antisemitistiset salaliittoteoriat, silmitön juutalaisviha ja jopa aivan törkeä roturasismi – tai esim. yksittäisten ihmisten typistäminen vain pelkäksi ihonväriksi tai etnisyydeksi, vaikka toki yleistyksiä on pakkokin tehdä, kun pohditaan vaikkapa käytännön maahanmuuttopolitiikkaa…

  Halla-aho on taitavimpia maahanmuuttokriittisiä puhujia siksikin, että puhuu niin korrektisti
  – ja vaikka ärsyyntyykin esim. haastattelijasta joskus, niin ei kuitenkaan vaikuta siltä, että edes vihaisi kritisoimiaan ryhmiä, mutta järkisyyt vain puhuvat puolestaan!
  – hyvä keino on myös miettiä sitä, että kritiikin voi esittää myös esim. kritisoimansa ryhmän edustajien läsnä ollessa ja vielä toivoa, että sillä olisi jopa jotain vaikutustakin heihin!
  – mutta esim. islamia voi kyllä kritisoida rankastikin, koska kyse on vain uskonnosta; islam on itsessään niin rankkaa nimittäin, että jo tosiasioiden kertominen riittää!

  Maahanmuuttokriitikot voivat myös lanseerata sananvastuun – niin että sanoma pysy kirkkaana ja perusarvot ovat kunnossa – ei mennä liikaa yli, eikä edes yritetä miellyttää vihaporukoita, kuten natseja…

  1. Juuri näin itsekin ajattelen. Aiemmissa lähetyksissä olen tästä puhunutkin, että tarvitaan rajoja sille kenen kanssa toimitaan ja assosioidutaan, sillä näissä jutuissa kaikki julkisuus ei ole positiivista ja tuottavaa eikä auta asiaa ollenkaan, vaikka lisäisikin omaa henkilönäkyvyyttä.

   Olemme Tommin kanssa päättäneetkin, että esim. podcast-vieraamme valitaan älykkyyden, asiallisuuden ja keskustelutaitojen perusteella — ei siis ketä tahansa, joka tuo katsojia ja on jonkilainen tunnettu tai ristiriitainen kohupersoona. Emme myöskään käsittele turhanpäiväisiä riitoja tai muuta sosiaalipornoa julkisuuden himossa, vaikka sillä saisi toki enemmän yleisöä. Näihin juttuihin tarvitaan enemmän järkeä, rajoja ja tarkkuutta siinä, että mihin kaikkeen menee mukaan. Haluamme erottautua asialinjallamme ja toivomme, että muita seuraa perässä!

   Liian kauan on katsottu hörhöilyä läpi sormien. Liika hörhöily vie uskottavuuden asioilta.

   ”Truth does not live in popularity” sanoi poliittinen kommentaattori Tomi Lahren tässä taannoin.

 7. Jenni, Junes, Tiina, Tuukka, Paavo, herra tasavallan presidentti I. Janitskin + Marco de Wit ja koko loppu komppania + ihan kaikki pitäiskö todellakin heittää kahvin lipitys kokonaan pois? Tulis kuulemma fiksummaksi ehkäpä ja alkais tajuta asiatkin paremmin.

  Hyvinkin mielenkiintoinen, pitkä on ja jatko-osakin on maratonin pituinen, mutta vaivan arvoinen, pistää meinaan miettimään, zekatkaapa tämä kun aikaa tälle.

  https://m.youtube.com/watch?v=uuT6H7ydlOM

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.