Laittomien muslimien leirissä rakkaus kukoistaa

0

Helsingin keskustassa leiriään pitävät laittomat muslimit aikovat tietojen mukaan jatkaa lakkoiluaan niin kauan, että suomalaiset veronmaksajat antavat periksi ja suostuvat kustantamaan muslimeille loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon.

Toistaiseksi leirissä on hilpeä tunnelma. Monet vapaaehtoiset tuovat leiriin ruokaa ja rakkautta.

 

46 thoughts on “Laittomien muslimien leirissä rakkaus kukoistaa

   1. Ihmettelinkin kun oli niin tutun näköinen mies kuvassa ja niin oli joku MV-lehdessäkin hokannut saman – ja kyllä tuo samalta näyttää ainakin näin nopeasti vilkaistuna…

    Suvakit eivät kuitenkaan yleensä huomaa tämän tyyppisiä pikku yksityiskohtia lainkaan, sen olen huomannut ja niin on moni muukin…
    – samoin kuin suvakit eivät liki koskaan huomaa selkeitä ja toistuvia pikku valheitakaan tai esim. tunnista ylipäätään sellaisia ihmistyyppejä, jotka liki kaikki muut ihmiset tunnistavat…

    Suvakkeja tuntuu yhdistävän naiivius ja myös jonkinlainen faktojen ja asiayhteyksien huono käsittelykyky sekä tietysti täydellinen kritiikittömyys tiettyjä asioita ja tietyntaustaisia ihmisiä kohtaan…
    – suvakki voi olla hyvin koulutettu ja jopa lahjakaskin jollain erityisalueella eli pelkkä tyhmyys ei ole syynä, joten liekö sitten ideologisen vakaumuksen vaikutus vaan niin vahva ja niin, että se vaikuttaa todella vahvasti myös ihan havainnointikykyynkin?!

    1. Juuri tuon henkilön taustoihin tai persoonaan, mikäli kyseessä on sama tyyppi, en toki ota kantaa.

     Mutta siis ylipäätään on niin, että moni todella epämääräinenkin mamu on esillä milloin ja missäkin!
     – esim. kun jopa päänleikkaajiakin on ollut paikallislehtien kuvissa päiväkotivierailuilla tai vaikkapa YLE:n ohjelmissa yms.

 1. Valitettavasti en tunne mitään tarvetta muuttaa mielipidettäni oikeudestanne jäädä Suomeen. Toki tunnen sympatiaa tilannettanne kohtaan, mutta maallamme ei ole mitään resursseja elättää teidät ja kenties sadat tuhannet muut vastaavassa tilanteessa olevat tulevaisuudessa.

  Sen vuoksi mitään omatoimista muuttovirtaa ei pidä sallia. Kiintiöpakolaiset hyväksyn, koska maamme saa päättää määrät itse. Takaisin täytyy toki lähteä sitten kun kotimaassa tilanne rauhoittuu, ellei siihen mennessä ole kykyä elättää itsensä ja lapsensa täällä ja mitään painavaa estettä, kuten kidutuksen aiheuttamia vammoja ole.

  Perheenyhdistämiset sen sijaan on lopetettava pakolaistenkin osalta. Vain ensisijaisesti pakolaisia pitää auttaa.

  1. Todettu virallisesti ”ei suojelun tarvetta”, mikä mättää ymmärryksessä? Hupimatka loppui jo.

  2. Kiintiöpakolaisjärjestelmäkin pitää muuttaa, esim. se Porin polttomurhaajaraiskaajakin
   oli kiintiöpakolainen – ja samoin on moni muukin rikollinen ja etenkin muslimitaustainen rikollinen. Suomi ottaa esim. afgaanejakin kiintiöpakolaisina ja kurdeja myös – ja molemmat ryhmät korostuvat rikostilastoissa!

   Suomen pitää ottaa kiintiöpakolaisina vain ei-muslimeita! Ja valinnat pitää tehdä itse, eikä YK:n tai paikallisten tahojen esitysten pohjalta, jolloin tänne saatetaan jopa dumpatakin rikollisia myös kiintiöpakolaisina.

 2. Pakkopalautuksia on tehty Irakiin jo ennenkuin yksikään noista torakoista oli tullut Suomeen.
  Mikään ei siltä osin tule muuttumaan vaikka istuisivat torilla tappiin asti.
  Päinvastoin tämä lakkoilu kiihdyttää vaan entistä ponnekkaammin Suomea saamaan Irakin kanssa palautussopimuksen.
  Mielenkiintoista seurata kuinka kauan suvakit jaksaa näitä ruokkia, on kuitenkin kyse pienestä piiristä joka käy syöttämässä.

  1. Joo onhan siellä Päivi ”utare” Nerg neuvottelemassa…mikä voisi mennä vikaan?

 3. Tuossa ylhäällä kaksi matua väittävää olevansa muuttamassa asioita. Siis muuttamassa Suomea paskaksi paikaksi elää vai? Kyllä se muutoksen tarve löytyy ihan heidän kotimaistaan ja pääkopistaan. Tuollainen porukka mitä noissa kuvissa on, ei ansaitse Suomesta yhtään mitään. Menkööt vaatimuksineen oman maansa parlamenttiin, mutta eipä noista siihen ole. Tulis viranomaisilta turpaan niin että tukka lähtis. Suomessa ollaan liian kilttejä.

  1. haluavat muuttaa samanlaiseksi slummiksi mistä ovat kotoisin ja mitäs sitten ku loppuu jäte huolto puhdas vesi sähkö tupakki ja lämmin paikka elää oisko ne sit vitun tyytyväisiä
   ja suomen johtoo joku täysin dsiks pervo IMAANI

   1. Jonkin aikaa pähkäilin, saisivatko he Suomesta öljyvaltion. Mut paskasta täällä jo tehdään öljyä.

 4. Rakkautta taas ilmassa. Sittenhän pitää laittaa rakkaus laulua kehiin tottakai perkeles.

  Nuori suomalainen laulaja poika 60-luvulta tässä laulaa laulun: Rakkain.

  https://m.youtube.com/watch?v=zvngf2oTGFY

  Hento viaton ääni ja ei vielä honottanut tuolloin renttumaisesti nenän kautta. Nuori Irwinhän se siinä ajalta kun oli vielä aika tuntematon ja vasta-alkaja laulaja nuori poikanen.

 5. Hylkäävän päätöksen saaneiden kuuluu käyttää energiansa maasta poistumiseen, ei telttailuun pääkaupungin keskustassa. Tämä ei ole mikään Lähi-itä.

 6. Kyllä sitä nyt hymyilyttää mutta ans kattoo kun alkuviikosta tulee taas pakkaset ja lunta. Silloin alkaa tyttöjen leggingsit mennä piiloon eikä siinä enää kysellä puhelinnumeroita kun viima mereltä puhaltaa. Siinä voi pallitkin jäätyä.

  Mitäs jos auttaivaset kanssaihmiset veisivät leiriin käsivoidetta purkkitolkulla. Sen jälkeen pojat pääsisivät ihan itse touhumaan ettei tule eturauhastulehdusta. Useat siemensyöksyt kun ovat siihen yksi parannuskeino. Niin että käsivoidetta, snotaanko vaikka purkki per henkilö.

 7. Valtavirtamedian kommentointipalstoja tutkiessa on ollut selkeästi huomattavissa että tämä laittomien maassanotkujien jatkuva vaatimusten esittäminen sekä virkavallan täydellinen kädettömyys on nostanut tunteet pintaan myös tuolla ”hiljaisen enemmistön” keskuudessa. Tätä irvokasta teatteria ei hyvällä katsota eikä se todellakaan herätä myötätuntoa näitä öykkäröiviä käpykaartilaisia kohtaan – ei edes maailmanhalaajien pääkallopaikalla Helsingissä.

  Ongelma on siinä miten tämän SELKEÄN ENEMMISTÖN ääni saadaan kuuluviin? Tämä pelleily on syönyt Suomen imagoa valtavasti ja antanut selkeän viestin että tietyn etnisyyden omaavat olennot voivat touhuilla tänne päästyään aivan mitä huvittaa…ilman minkäänlaisia seuraamuksia! On 100% varmaa että jatkossa röyhkeys maahantunkeutujien osalta vain pahenee, suurimpana syyllisenä tähän on SUOMEN POSLIINIT jotka toimivat laittomien maassaolijoiden turvamiehinä, kyseessä on rikollinen toiminta jota on aivan turhaa yrittää perustella millään ”ylhäältä annetuilla käskyillä”

  On jälleen kerran aiheellista kysyä: MITÄ HELVETTIÄ TÄSSÄ MAASSA OIKEIN TÄLLÄHETKELLÄ TAPAHTUU?

 8. Te voititte ryssät Talvisodassa ja lopuk.si meni miten meni,mutta te olitte vapaat miehet!!! Ja nyt ne rotann…iat muslimit tekevät teidän pääkaupukissa Helisingissä mitä haluavat??? What a F..k its going on???

 9. Ajatelkaa, että jotkut etsivät netistäkin – vaikka vokeista tai toreilta saa ilmaiseksikin?! :

  ”Turkkilainen ”rakas” – tai ainakin tili Turkissa – vei päijäthämäläisiltä naisilta yli 150 000 euroa

  Osaavat ne muutkin huijata kuin netin amerikkalaisupseerit. Hämeen poliisilaitoksen tutkittavana on kaksi tapausta, joissa päijäthämäläiset naiset ovat menettäneet toinen runsaat 50 000 euroa ja toinen yli 100 000 euroa turkkilaisina esiintyneille miehille.

  Naiset ovat rakastuneet netissä, mutta eivät ole koskaan tavanneet ihastuksensa kohdetta. Kuvia miehistä sentään on, mutta tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ville Hahlin mielestä nekin on imuroitu netistä.

  Yhteydenpito on jatkunut viikkoja. Miehet ovat onnistuneet huijaamaan naisilta rahaa erilaisin verukkein.

  Mies on esimerkiksi kertonut joutuneensa ryöstetyksi. Hän on johtavassa asemassa, joten rahaa on, mutta siihen käsiksi pääseminen vaatii – rahaa. Esimerkiksi salasanan lunastamiseksi mies on pyytänyt naiselta 7 000 euroa.

  Rahat vain kiersivät Turkin kautta

  Poliisi on laittanut virka-apupyynnön Turkkiin tilien tutkimiseksi. Ville Hahlin mukaan rahat ovat vain kiertäneet Turkin kautta eteenpäin. Hän pitää ”äärimmäisen epätodennäköisenä”, että naiset saisivat rahansa takaisin.

  Toinen huijatuista otti yhteyttä poliisiin oma-aloitteisesti. Toinen naisista kääntyi poliisin puoleen pankin suosituksesta, kun hän oli omien rahojensa loputtua mennyt pankkiin lainatakseen rahaa.”

  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2346654

  1. On mielenkiintoista aina lukea asiantuntijoiden kommentteja näistä nettihuijauksista. Aina jaksetaan jauhaa, että sopivassa elämäntilanteessa kuka tahansa voi tulla tällä tavalla huijatuksi. Taitaa asia olla taasen niin, että puhutaan muunneltua totuutta sen vuoksi, että jos sanottaisiin suoraan kuinka asia on (eli tällä tavoin huijatut ovat saatanan tyhmiä), voisi joku mennä hirteen, jos asia kerrottaisiin niinkuin se on.

   Siitä voidaan siis selvästi päätellä, että monessa muussakin tilanteessa tiedotusvälineet ja asiantuntijat voivat puhua paskaa, jos he tuntevat, että jotakuta yksilöä tai ryhmää pitää suojella.

   Ettäkö pitää lähettää 7000 euroa, että linjan toisessa päässä saadaan salasana??? Joillakin ei vaan leikkaa. Itse nauraisin paskaiset naurut, vaikka joku oikeasti tuntemani ihminen pyytäisi 7000 euroa. Seitsemän euroa voisin antaa.

   Näistä ’nigerialaiskirjeistä’ on puhuttu varmaan 20 vuotta ja silti joku vielä ei muka tiedä mikä on homman nimi?

 10. He vaativat, niinpä. Aina saa vaatia mutta nyt on väärä vaatimus. Se mitä suomen lait sanoo koskee myös tuota Rautatientorilla olevaa porukkaa eikä lakeja muuteta heidän vaatimuksestaan.
  Tapahtuman facebook sivuilla näyttää olevan vain noita ko. miehiä ja naisia. Suomalaiset miehet puuttuvat kokonaan viestiketjusta.
  Naiset kantaa sinne ruokaa, hiiliä ja kaasua lämmittämiseen sekä ruokaa, juomaa ja vaatteita yms.
  En käsitä miksi Helsinkiläiset veronmaksajat myös tätä rahoittaa kulttuurikeskus Caisan toimesta sekä kirkko joka on tässä myös mukana.
  Hei haloo voitaisiinko nyt vain noudattaa Suomen lakeja ja asetuksia ja jättää tällainen pelleily sikseen. Siis myös virkavalta voisi noudattaa lakia ja kysellä tosissaan ne paprut että kuka on oikeutettu olemaan Suomessa. Ulkomaalaisvalvonta on lailla säädeltyä toimintaa.

  1. Nyt ei sitten enää leiriin tuotu ruoka kelpaa, pelkäävät myrkyttämistä.
   Jossain viestiketjussa esitetty uudet vaatimukset. Löytääkö joku?
   Refugee hospitality club.

   1. Joku oli vähän muokannut jotain kuvaa siellä refugee hospitality club fb:ssä ja keskustelussa katseet kääntyi Espanjaan heti, alla fb keskustelua:
    ”Sara Tikkanen Made by someone who is using fb in Spanish. Janitskin and friends?
    Tykkää · 22 min
    Heli Joensuu
    Heli Joensuu Kuvaa lienee käytetty ilman lupaa. Tekijänoikeusloukkaus?
    Tykkää · 1 · 16 min
    Sara Tikkanen
    Sara Tikkanen Tekstin vääristely on puolestaan kunnianloukkaus.
    Tykkää · 1 · 12 min”

 11. Käväisin Veronika Honkasalon fb-sivulla. Hyvää viihdettä, mutta me kustannamme hänen hyvyytensä. Sen päälle, että veronmaksajat elättävät hänet itsensäkin.

 12. Trumppi on joka tapauksessa pätevämpi johtaja kuin mitä Suomen ja Ruotsin tumpelot ovat sanoo:

  https://m.youtube.com/watch?v=RqaIgeQXQgI

  Tämän videon on Trumppi nähnyt ja kauhistunut. Eipä ihme jos kauhistui, tähän jamaan on Ruotsissa menty viidessä vuodessa ja yhä kiihtyvällä tahdilla.Video on täysin totta! Ne jotka puolustavat massamaahanmuuttoa tekevät sen koska pelkäävät rasistiksi leimautumista. Monet vähättelevät ongelmia sanoen ”kyllä valkoiset miehetkin raiskaa!” ja ”matuthan ampuvat vain toisiaan!”. Maassa, jossa on järjestys, ei ammuskella kuin Lähi-idässä ja tehdä muutenkin mitä vaan mieleen juolahtaa.

 13. Susanna Kaukisen isänmaallinen kiikkustuoli kiikkuilee ja Suski paukuttaa ihan täyttä asiaa NYT!

  https://m.youtube.com/watch?list=PLD3czjlM2kNisi4FWLVgqjfwXmYjHtIgp&v=lOP54mSJxrA

  En ole Suskin kanssa ihan samoilla leveleillä näistä toimintatavoista kuin isänmaallisuutta tulisi tehdä oikein tällä hetkellä politiikassa yms. tuolla kentällä, mutta enivei lopputulemana SF-unelmani on Suskin kanssa suht täysin sama kuitenkin, eli Suomen pelastaminen EU:lta + muslimimatu ja muulta matu paskalta jne. ja oman kansamme etu ja sen vaaliminen.

  Ja olen samaa mieltä täysin mitä Suski tuossa videollaan sanoo. Pidän myös Susanna Kaukisen YouTubessa pitämänsä ns. Susannaradion muista videoista, koska monikin niistä on mielestäni täysin rehellistä totuutta perusteltujen todisteiden kera.

 14. Nythän sitten kaikille noille insinööreille ja lääkäreille pitää hommata isot kämpät Helsingin ydinkeskustassa, sillä he ovat nyt ”verkostoituneet, asettuneet sekä ystävystyneet alueen asukkaiden kanssa”. Mielestäni max. 2.500e/kk vuokratuki, 5.000e/kk ruoka ja discokuluihin sekä ilmaiset huonekalut, kodin elektroniikka, nettiyhteys+ laitteet, koulutus, auto+bensat, kotimaan lomiin lennot+hotellit sekä max. 25 henkilöä perheenyhdistämisen kautta on kohdallaan, sillä tuo teltassa vapaaehtoisesti istuminen on epäinhimillistä kärsimystä joka pitää jotenkin korvata. Noi on naisia ja lapsia! Meillä kaikilla on vastuu!

 15. Joku suvakki RHC:llä ehdotti, että tuo leiri pitäisi ehkä jo lopettaa, koska se saattaa jo alkaa ärsyttämään ihmisiä – mutta muut suvakit raivostuivat ja sanoivat, että on tulijoiden oma asia päättää siitä, koska leiri lopetetaan…

  Ja kuitenkin koko leiri-ideakin on suvakkien!
  – suvakit myös hoitavat kaikki järjestelyt, ruokia ja bussikuljetuksia myöten – eli mamut tulevat paikalle ikään kuin näyttelijät tulevat kuvauspaikalle…
  – eli jos suvakit lopettavat palvelemisen, kuten ruokien tuonin, niin leiri lopahtaa tasan tarkkaan siihen…

  Ylipäätään nämä matujen tekemisiä hehkuttavat suvakit ovat usein kuin niitä äitejä, jotka tekevät lastensa kouluprojektit näiden puolesta, esim. kutovat sen villasukan uusiksi – ja sitten ylpeilevät, kun lapsi saa hyvän numeron/kiitosta…

  1. Usein vaikuttaa siltä, että nimenomaan näiden suvakkien mielestä matut eivät muutenkaan osaa tehdä yhtään mitään itse, vaan heille pitää antaa kaikki valmiina ja vielä heti!
   – vaikka usein se, ettei ihminen joudu ponnistelemaan lainkaan, vain lisää tyytymättömyyttä ja edistääkin pikemminkin vain avuttomuutta, pärjäämättömyyttä pitkällä tähtäimellä…

 16. Tuo leiri on jo aika vaarallinen, kun on niin paljon erilaista kamaa kertynyt, jotain jätesäkkejäkin on ihan ympäriinsä…
  – mitä jos tulee tulipalo, koska nuo näyttävät kaikki vetävän röökiäkin ketjussa – ja onko siellä vielä jotain grillejäkin? – onko tähän edes varauduttu asianmukaisesti eli onko paikalla osaavaa väkeä ja välineitä?
  – ja pahimmassa skenaariossa savun käynnistämät spinklerit saattaisivat aiheuttaa vaurioita viereisissä rakennuksissakin – oliko mitä kohteita vieressäkin? Eikö siellä edellisellä miekkaripaikallakin ollut niin eli Kiasma oli huolestunut jo grillienkin savusta tässä suhteessa?

  Ja entä, jos suvakkien paikalle kuskaamat ruuat houkuttelevat paikalle rottia? Ja samaten nuo jätesäkit!
  – palo- ja terveystarkastajien pitäisi sulkea tuo leiri!!!

  1. ja r-kortti viuhuu…
   Tosin kyllähän Kyläsaaren leirissäkin tehtiin palotarkastuksia ja niillä oli vaikutuksia.

 17. Laikatkaa! Menkää nyt äkkiä antamaan tukea Trumpille Twitterissä:

  Donald J. Trump ✔ @realDonaldTrump
  Give the public a break – The FAKE NEWS media is trying to say that large scale immigration in Sweden is working out just beautifully. NOT!
  15:15 – 20 feb 2017
  16 942 16 942 retweets 61 835 61 835 gillamarkeringar

 18. Pitäisikö isänmaallisten vaikkapa lopetella kahvin juonti jotta ajattelun kokonaisvaltainen hahmotus kyky eri asioiden yhteyksistä ja miten juttu toimii parhaiten ajatus olisi selvempi, tulis silleen yleensäkin fiksummaksi ja keskinäinen eri isänmaallisten leirien välinen hajottava hevonperse riitely pienenisi ja löydettäisiin enempi vihdoin sitä yhteistä säveltä.

  Tuossa siitä kahvista.

  https://m.youtube.com/watch?v=uuT6H7ydlOM

 19. ”Yle Teksasissa: ”Donald Trumpin vihapuhe on johtanut tekoihin”

  Yhdysvaltalaismuslimit kokevat syrjinnän ja viharikosten muslimeja kohtaan lisääntyneen nopeasti Donald Trumpin noustua presidentiksi. ”

  – Ennen presidentinvaaleja toimistollamme oli parikymmentä häirintätapausta käsittelyssä. Trumpin valtaantulon jälkeen niitä on yli kahdeksankymmentä. Ja tämä on pelkästään Dallas-Forth Worthin alueella. Voit kuvitella kuinka paljon häirintää muslimit joutuvat kärsimään koko maassa, toteaa Alia Salem.

  Tavanomainen naisiin kohdistuvaa uhkailu kaupoissa, ja huivien repiminen päästä, on lisääntynyt. On pommiuhkauksia, ihmisiä uhkaillaan töissä. Kaikki tämä on seurausta presidentinhallinnon muslimivastaisista lausunnoista.

  Hamideh ei muista vastaavaa hyökkäystä muslimeja kohtaan aiempien presidenttien aikana.

  http://yle.fi/uutiset/3-9468770

  1. En usko juuri mihinkään noista jutuista tai ainakin on kovaa liioittelua..
   – ja kun suoraan sanottona kuulostaa niin siltä tyypilliseltä muslimien islamobia/taqqiyaa -propagandalta…

   Nämä palavat moskeijatkin ei-muslimimaissa tuppaavat olemaan omia vahinkoja tai vakuutuspetoksia, kuten Ruotsissakin on nähty…

   Ja ihme, kun näitä huivien repimisiä ei kukaan koskaan näe tai muuten todista?
   – valvontakameroita on kuitenkin meillä Suomessakin vaikka kuinka….
   – ja kun huivipäiset musliminaiset eivät edes juuri liiku missään yksin, ainakaan hiljaisina aikoina, joten missä ihmeessä näitä repimisiä sitten sattuu?!
   – muslimimiehet sen sijaan ryöstävät, hakkaavat ja raiskaavat ei-muslimeja jatkuvasti Suomessakin…

   Esim. tämä tuttu 7-lapsen somaliäiti väittää, että huivit revitään suorastaan kodista ulos astuessa:
   ”– Ja kyllä myös islamofobia eristää tytöt. Jos huivia revitään tai päälle syljetään kadulla, kotoa ei tee mieli lähteä ulos, Ali kertoo.”

   https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/seka-kristitty-etta-muslimi-tietavat-etta-rauhantyo-on-vastavirtaan-kulkemista

   ——————

   YLE:n islamofiilitoimittaja voisi kertoa myös USA:n muslimien juutalaisiin kohdistamasta vihapuheesta ja -rikollisuudesta, joka on kyllä huomattavasti yleisempää…

   Esim. tässä esimerkkejä muslimien sometyylistä juuri tuosta samasta paikasta eli Teksasista ja asialla em. ryhmän yliopisto-opiskelijat:
   https://twitter.com/canarymission

  2. ”Ylen muslimivihajutussa outo lähde

   Väite muslimeihin kohdistuvien viharikosten kasvusta jää vaille uskottavia todisteita

   “Muslimeihin kohdistuvat viharikokset ja häirintä ovat lisääntyneet huomattavasti presidentinvaalien jälkeen. Islamilaisten järjestöjen mukaan ne johtuvat presidentti Donald Trumpin kovasta kielenkäytöstä”, kertoi Ylen pääuutislähetys

   Toimittaja haastatteli valikoituja muslimeja, joista yksi oli Alia Salem, joka edustaa CAIR-järjestöä. Ylen mukaan CAIR on järjestö, joka ”auttaa muslimeja heidän kohdatessaan syrjintää ja viharikoksia”.

   CAIR on paljon muutakin. Sillä on esimerkiksi useita todistettuja kontakteja terroristeihin, terroristiorganisaatioihin ja terrorismia tukeviin valtioihin. Oikea Media kirjoitti CAIR-järjestöstä jo aiemmin. ”

   Arabiemiraatit lisäsi CAIRin terroristijärjestöjen listalle vuonna 2014.

   CAIRilla on läheiset suhteet Hamas’iin ja Muslimiveljeskuntaan. ”

   FBI lopetti vuonna 2008 yhteistyön CAIRin kanssa viitaten järjestön jatkuviin terrorismiyhteyksiin.

   Ylen nettisivujen tekstissä ja tv-uutisissa ei mainittu mitään CAIRin taustoista. Yle ei viitannut mihinkään puolueettomaan tahoon, joka tukisi väitettä viharikosten kasvusta. ”

   jne.

   http://beta.oikeamedia.com/o1-4730

 20. Kokkaripoliisi vaatii jo Vihreiden asiasta vastaavaa Pekka Sauria lopettamaan miekkarit:

  ”Paljon vakavampi kysymys on se, mitä tapahtuu, ellei toimintaan puututa. Onko meillä pian kokonainen telttaleiri tai useampikin sellainen Helsingin keskustassa?”

  http://dennispasterstein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231824-hajota-rautatientorin-leirit-pekka-sauri

  ——————–

  Persuehdokas on tiedustellut asiaa mm. Saurilta somessa:

  Tiedustelin viime viikolla twitterin kautta Jussi Pajuselta, Anni Sinnemäeltä ja Pekka Saurilta, miksi kaupunki ei pura leirejä, kun jo poliisikin asiaa mediassa ihmetteli. Ainoa vastaaja oli Sauri (kiitos siitä), joka vastasi että kaupunki seuraa tilannetta rauhanomaisesti ja että tilanne on tulkittu mielenosoitukseksi. Kerroin Saurille, että niin seuraa kaupunkilaisetkin ja hämmästelevät miksi asiaan ei puututa. Ja tilanne vain jatkuu.

  TIlanne on täysin absurdi. Mieltä osoitetaan siitä, että Suomi, tarkalleen ottaen maahanmuuttovirasto on käyttänyt lakiperusteista harkintaa oleskelulupa-asiassa. Jos joku ei halua noudattaa lakia, on täysin käsittämätöntä että tällaisen mielenosoituksen, joka tosiasiassa näyttää leiriytymiseltä, annetaan jatkua keskellä kaupunkia. Paikalla on käynyt tilannetta pahoittelemassa joukko eturivin poliitikkoja ja myös Migrin väkeä, jotka jo epäilivät mahdollisia virheitään päätöksenteossa. Pahasti näyttää siltä, että tilanne on politisoitu suvaitsevuuden voimannäyttönä. ”

  http://marirantanen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231835-onko-helsingissa-mielenosoitus-vai-leiri

 21. Miten nämä ns. sivistyneet voivatkin olla niin tietämättömiä ja naiiveja, idealisteja pumpulissa? :

  ”Jari Ehrnroothin kolumni: Voiko meillä olla yhteisiä arvoja?”

  ”Arvoliberaalit kulttuurirelativistit uskovat suvaitsevaisuuden ja universaalien ihmisoikeuksien voittoon, mutta arvokonservatiiviset kansallismieliset aikovat palauttaa suomalaisen yhtenäiskulttuurin ja ulossulkevat kansalaisoikeudet.”

  ”Ainoa looginen vastaus – eikä historia muita kelpuuta – voi kätkeytyä vapaiden ihmisten yhteenkuuluvuuteen keskinäisen kunnioituksen ja yhdenvertaisen oikeudenmukaisuuden perustalta. ”

  ”Kaukaa viisas valtiosääntömme nojaa kolmeen pilariin: loukkaamaton ihmisarvo, yksilön vapaus ja oikeudet, yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden kehittäminen. Nämähän eivät ole elämänarvoja tai kulttuuriarvoja, vaan universaalin etiikan ja vapauden valtakunnan neutraaleja periaatteita.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9469164

  Ongelma on islam! Maahanmuuttokriitikot tajuavat, että muslimit eivät jaa millään tasolla samoja arvoja kuin muut, ei ole mitään yhteistä etiikkaa!
  – islamissa on esim. perustavanlaatuinen jako muslimeihin vs. dhimmeihin/kuffareihin – samoin musliminaisen arvo on sharian mukaan tasan puolet miehen arvosta. Jossakin Saudeissa tms. saa ilmeisesti lampaan päälle ajamisesta suuremmat sakot kuin kristityn naisen päälle ajamisesta?

  Muslimimaat eivät ole edes allekirjoittaneet yleistä ihmisoikeuksien julistusta, koska se on sharian ja islamin vastainen – vaan heillä on oma Kairon sopimus.

 22. OTTAAKOHAN PUNATUKKAINEN MARJAANA eli se PAPPI vastuun, jos alaikäisiä groomataan laittomien leirillä? :

  ”En tiedä ovatko Marco ja Panu turvanneet, mutta kaikille vanhemmille haluan sanoa, että älkää päästäkö nuoria tyttäriänne sinne hengailemaan nyt. Yllättävän paljon nuoria suomalaistyttöjä noissa arabiporukoissa pyörii parhaillaan, eikä siitä hyvä seuraa.”

  http://hommaforum.org/index.php/topic,119253.690.html

  Liekö tuo em. nyt sitten syy siihen, että RHC:ssä vaadittiin keski-ikäisiä naisia leiripaikalle?
  – saisikohan SE -liikkeeltä tietoa tästä?
  – jos jollain siis on yhteyksiä…

  Joku voisi kysyä keski-ikäisistä naisista? 😉 😉

  Marjaana Toiviainen

  seurakuntapastori, kotoutumisen tuki, Oulunkylän seurakunta

  Reverend, Church and Integration
  09 2340 5325
  marjaana.toiviainen@evl.fi
  Metsolantie 14 00610 Helsinki

  1. Yksiössä vieraiden irakkien kanssa… :

   ”Marjaana Toiviaisen asunnon oven avaa ulkomaalainen mies, irakilainen turvapaikanhakija, joka on asunut Toiviaisen yksiössä Helsingin Kalliossa jo puolisen vuotta.”

   Irakilaismies ehtii kohteliaasti tarjoilla kupin kahvia, ennen kuin Toiviainen tupsahtaa eteiseen. ”Salaam aleikum”, hän tervehtii kämppistään.

   Sitten hän ottaa liperit kaulassa mukavan asennon vastapäisessä nojatuolissa.”

   Toiviainen kamppaileekin enemmän arkielämän kanssa: miten pitäisi olla, miten elää. Hän on tehnyt rohkeina pidettyjä liikkeitä, kuten nyt tämä turvapaikanhakijan majoittaminen. Toiviainen ei itse pidä sitä lainkaan rohkeutena, vaan pikemminkin naiiviutena, kuin lapsen spontaanina ratkaisuna ongelmaan.

   ”Ystävät sanoivat, että ethän sä voi, sulla on yksiö. Mä sanoin, että onhan mulla patja.”

   Marjaana Toiviaisen maailmankuvaan ja ihmiskäsitykseen kuuluu olennaisesti se, että tärkein raja sijaitsee ihmisten sisällä, ei heidän välillään.

   Luottamuksen puute aiheuttaa turvattomuutta ja pelkoa, mikä näkyy myös mediassa ja keskustelupalstoilla. Usein se kääntyy vihapuheeksi, josta Toiviainenkin on saanut osansa.

   Kummalla meistä on enemmän pelättävää”, Toiviainen kysyy viitaten turvapaikkaa hakevaan asuinkumppaniinsa.
   ”Jos jotakin tapahtuisi, kumpaa meistä uskottaisiin?”

   https://seura.fi/ihmiset/tama-pappi-elaa-kuten-opettaa-pastori-marjaana-toiviainen-majoittanut-yksionsa-lattialle-hadanalaisia/

   No Marjaana ainakin elää niin kuin opettaa, mutta hänen ideansa vaan tulevat kalliiksi suomalaisille – ja aiheuttavat uhkaakin, jopa rikoksia, kun joku laiton jää maahan ja tekee sitten rikoksia…
   – eikä tuo nainen kunnioita esivaltaakaan, vaikka Raamattu käskee – ja Suomessa on kuitenkin laillinen esivalta, joten ei ole syytä olla noudattamatta.
   – tosin ei tuo nainen edes varsinaisesti uskossa ole, se on tullut kaikista haastatteluistaan selväksi – sillä jos Marjaana uskoisi, niin hän uskoisi myös siihen, että Jumala auttaa myös palautettavia ja kaikkien ei ole tarkoituskaan jäädä Suomeen…

   Naiivi ja ns. kiltti ihminen, vaikka tekeekin naiiviuttaan myös hallaa…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.