Mohammedin 14-vuotias vaimo takavarikoitiin sosiaalin toimesta

0
680-1
Muhammed on suruissan kun ei saa aviovuoteeseen serkkuaan ja 14 vuotiasta puolisoaan.

Seuraava tarina on uusruotsalainen tositarina. 21-vuotias Mohammed on syyrialainen sotapakolainen, joka on naimisissa 14-vuotiaan Fatiman kanssa. Fatima on raskaana. Rakastavaiset menivät avioon vuonna 2015, jolloin Fatima 12-13-vuotias.

Avioliiton ovat järjestelleet molempien nuorukaisten vanhemmat. Rakastavaiset ovat sukulaisia, sillä he ovat samalla serkkuja keskenään.

Rakastavaiset  muuttivat Ruotsiin syksyllä 2015 ja he tulivat Libanonista, jossa avioliittokin vihittiin. He eivät tule siis Syyriasta, mutta ovat saaneet turvapaikan sen perusteella. Samaan syssyyn saatiin  Ruotsiin myös sekä puolison että vaimon perhettä.

Pariskunta asutettiin Mönteråsin kuntaan, mutta jostain syystä sosiaalitoimi puuttui asiaan vasta vuosi sitten helmikuussa, jolloin viranomaiset päättivät, että nuorukaiset eivät tosiasiassa oikeastaan voi olla aviopari. Mohammed muutti yhteisestä kodista sukulaistensa nurkkiin, koska sosiaali määräsi niin.

Miehelle kerrottiin, että Ruotsissa ei ole mitään lapsiavioliittoja.

Pariskunta harrasti kuitenkin seksiä, olivathan he yhtäkaikki aviossa ja Fatima pamahti paksuksi. Tämän seurauksena Mohammedista tehtiin rikosilmoitus lapseen kohdistuneesta raiskauksesta. Sosiaalitoimi otti tytön huostaan. Tästä alkoi täydellinen katastrofi.

Kun sosiaali tuli hakemaan tyttöä niin tytön isän mukaan tyttö yritti tehdä itsemurhan hyppäämällä ikkunasta, mutta se estettiin. Mohammed lateli tappouhkauksia sosiaalivirkailijoille. Tyttö oli aivan hysteerinen. Hän kirkui ”Miksi teette minulle näin. Tämä ei ole Ruotsin laki. Tämä on epäoikeudenmukaista!”

Nyt tyttö on piilotettu arabiperheeltä ja tytön vanhemmat sekä appiukko ja anoppi ovat suruissaan, että sosiaali takavarikoi Mohammedin nuorikon.

680
Fatimaa ahdistaa ruotsalaiset lait.

Asia eteni hallinto-oikeuteen, jonka avulla tytön huostaanotto yritettiin kumota. Hallinto-oikeus teki yllättävän päätöksen. Koska tyttö ilmaisi hyvin selvästi halunsa asua puolisonsa kanssa niin oikeus määräsi sosiaalitoimen arvioimaan uudestaan huostaanoton perusteita. Niissä mainittiin mm. kulttuuriset tekijät.

Oikeus katsoi, että se päätti määrätä huostaanoton perusteiden arvioinnin lapsen parhaaksi kun taas sosiaalitoimen puolelta sanotaan, että vaikka lapsi haluaa asua sukulaistensa luona niin hänellä ei ole muita vaihtoehtoja. Lapselle ei saa asettaa sellaista vastuuta kuin Fatimalle nyt asetetaan.

Toisaalta tyttö kertoo, että hän haluaa asua ehdottomasti puolisonsa ja lapsensa kanssa.

– Unelmani on perheeni, haluan elää heidän kanssa. Työskennellä ja kasvattaa lapseni Ruotsissa. Haluan, että sosiaali jättää minut rauhaan eikä yritä määräillä elämääni. Tulen pakoon sotaa ja vainoa, kuolemaa ja kurjuutta ja he jahtaavat minua tällä tavalla.

Tyttö, puoliso ja heidän sukunsa kertovat, että he eivät tunteneet Ruotsin lakia. Tyttö sanoo napakasti:

– Kun on keskellä sotaa ja kuolemaisillaan niin sillä hetkellä ei todellakaan ajattele mitä lakeja on siinä maassa, jonne on menossa. Mutta me jouduimme todellakin aivan toisenlaiseen maailmaan.

Tyttö ja sukulaiset yrittävät kertoa, että tilanne on aivan sama ruotsalaisten nuorten keskuudessa. He seurustelevat keskenään ja joskus saattavat tulla raskaaksi. Arabikulttuurissa pitää olla aviossa jos lapsia on tulossa.

Mohammedin osalta kaikki rikosepäilyt on laitettu jäihin, poliisin mukaan ”kieliongelmien takia”.

Sosiaali tekee lähiviikkojen aikana päätöksen voiko tyttöä päästää sukulaistensa hoiviin. Tyttö kertoo:

– Minulta ei otettu yksin puolisoani vaan sekä tätini ja koko hänen perheensä. Sosiaali sanoo, että haluaa minun parastani, mutta en ymmärrä mitä he tarkoittavat yhteistyöllä.

13 thoughts on “Mohammedin 14-vuotias vaimo takavarikoitiin sosiaalin toimesta

 1. Fakin kehitysmaalaiset. Pois maasta ja heti! Gimma on pelkkä patja ja muhiksesta ei olis oikealle naiselle. Järkyttävää settiä.

 2. Serkkupa tietenkin kuinkas muuten…Voi vittu tätä melipuolisuuden määrää minkä nämä olennot hinaavat mukanaan minne ikinä keksivätkin perseensä raahaamaan, ongelmia, ongelmia ja lisää ongelmia aina ja iänkaiksesti. Aamen.

 3. Sotaa ja vainoa pakoon Libanonista? Voisi kysäistä YK:n rauhanturvaajlta Libanonista tarvitseeko sieltä lähteä sotaa ja vainoa pakoon, käsittääkseni Libanonissa on kohtuullisen rauhallista.

  1. Ulkoasiainministeriö vihjailee, että Libanonissa on Syyrianpakolaisten takia noudatettava erityistä varovaisuutta. Terrori-iskuja saattaa jopa olla luvassa. Totta munassa ongelma ratkeaa sillä, että aikuiset miehet lähetetään Ruotsiin raiskaamaan lapsia, sehän on sanomattakin selvää! Toivon sydämestäni, että joku poistaa Muhamedin kaikki ongelmat, pysyvästi.

   Sitäpaitsi Beirutissa oli sota 1982, kyyllähän sitä nyt paetaan. PLO:kin vaikutti vahvasti, joten melkein laillistaisin jo pedofiliankin Ruotsissa, mutten ihan.

 4. Siinäpä ne oleellisimmat Islamin uskoisten muslimi miesten seksuaalisesta puolesta.

  https://aikapommi.wordpress.com/2009/03/28/islam-ja-pedofilia/

  Tuon lisäksi You Tubeen haku: Mufa’khathat Kir, joka on islamilaista seksuaalista esileikki tyylistä kanssakäymistä n. 0-10 vuotiaiden vauvojen ja pikkutyttöjen kanssa. Emätin yhdynnätkin voi toki aloittaa kun vaan otaksuu, että lapsen tavara sen kestää. Aina ei kestä ja kuolemaan johtaneita tapauksiakin sattuu muhamettilaisessa maailmassa joskus, kun on paneskeltu jotain 3-4 vuotiasta ja lapsi revennyt alapäästään hajalle ja kuollut kudos vaurioihin ja veren vuotoon jne.

 5. Suomeen ns Evankelinen Luteinen Sharia-muunnelma: Tapa kaikki muslimit kun heitä näet. Saat jumalan ikuisen rakkauden ja miehenä saat taivaaseen tullessasi 160 kiimaista anaaliseksiä himoitsevaa 11 kesäistä pikkuhuoraa. Naisena saat 160 kiimaista jättilerssistä neekeriä jotka panevat saastaista hippipimppiäsi ja imuroivat ja kokkaavat sairaan siistii safkaa josta Riku rantalakin tykkää!

 6. Voi helvetti. Itse asunut 14-vuotiaasta yksin kun yksinhuolltaja vanhempi ei töiltään ollut lapsistaan kinnostunut.. Ei tullut mielenkään valittaa,Kirjastosta/kirjoista sitten itse löysin elämän kun ns.koulu ja ’yhteiskunta’ tiputti väiiin ja muut ihmiset ei jostain syystä paljoa kiinostanut. Kuis se Tuukka sanoikaan taas, ’eri juttu’, valkonaama olis taas linnassa, mut kun tää on sitä uutta tasa-arvoa, kaukana tästä todellisuudesta Ei voi muuta sanoa kuin et takas nukkumaan ja ’Wake me when the shooting starts”…

 7. ”Kulttuurilliset tekijät” ovat juuri ne tekjät jotka vaativat huostaanottoa. Ei Ruotsissa ole ennenkään sallittu lapsiavioliittoja tai seksiä lasten kanssa. Suojaikäraja on selkeä ja ehdoton.

  Fatima voi mennä kommentteineen asumaan Saudi-Arabiaan. Se ei ole Syyriassa eikä Libanonissa. Se on turvallinen maa jonka lait he tuntevat perinpohjin. Niin että tervemena koko vusulle sinne.

  Ruotsissa on Ruotsin lait. Suomessa on Suomen lait ja sillä selvä.

 8. Kiitos ja näkemiin kulttuuriavioliitoille…

  Omissa maissanne puuhatkaa minun puolestani mitä lystäätte, mutta täällä sovelletaan vain ja ainoastaan paikallisia lakeja. Jollei kiinnosta noudattaa länsimaista lainsäädäntöä, niin olette vapaita olemaan missä liitossa huvittaa vaikkapa pohjoisnavalla. Sanokaa jääkarhuille terveisiä!

 9. Tällaista turhaa paskaa saamme käsitellä vuosikymmeniä eteenpäin, kiitos hallituksen joka ei laittanut rajoja kiinni kun vyöry alkoi. Niitä tyttöjä, joita järjestetty aviolitto miellytä, heitellään sitten ”kunnian” nimessä parvekkeilta alas kuolemaan. Ja veronmaksaja maksaa selvitykset ja elatukset jne. Typerä Löveeni toitotti ”Meille ovat kaikki tervetulleita, ilman rajoituksia!” Ällötyksen ällötys.

 10. Hyi helvetti mitä touhua ja kehtaavat vielä valehdella tulevansa ”keskeltä sotaa” vaikka Libanonissa ei sellaista ole. Alhaista sakkia!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.