Uusruotsalaiset värväävät lapsia joukkohinsa

13

e07b0e47-7212-48a3-88fa-6e82cd274145

 

Malmön uusruotsalaisten nuorten suuri taipumus rikollisuuteen ollaan lopultakin otettu tosissaan ja ruotsalaiset ovat tulleet johtopäätökseen. Sigrun Sugurdsson, joka työskentelee Fryshuset-nimisessä säätiössä, joka opastaa eksyneitä nuoria, kertoo:

– Me ruotsalaiset olemme niin saamarin huonoja kotouttamisessa, että ei mitään rajaa. Meidän pitää ottaa ihmiset huomioon aivan toisella tavalla. Jos tietyllä alueella asuu paljon köyhiä niin tulos on tämä.

Kyse on siitä, että Malmössä yhä useampi uusruotsalainen valitsee rikollisen uran. Erilaiset rikollisjengit käyttävät nuoria alle 15-vuotiaita teinejä monenlaisissa käytännön töissä, mm. kuskaamalla huumeita paikasta toiseen tai toimiuttamalla aseita ostajille tai piilopaikkoihin. Tällaiset nuoret tunnetaan ns. mopedinuorina.

Nuoret kokevat tuntevansa suurta arvonnousua kun isommat kolmansien maiden sotaa ja vainoa paenneet muslimirikolliset värväävät alaikäisiä joukkoihinsa. Lisäksi he saavat ihan kohtuullisen mukavaa taskurahaa työstä.

Usein rikollisuutta ei voida millään tavalla katkaista, sillä se kulkee suvussa. Isä, joka myy huumeita Malmön kaduilla ja pyörittää muiden uusruotsalaisten kanssa asekauppaa, on ilmiselvää, että ammatti siirtyy isältä pojalle.

Sigrun Sigurdssonin mukaan tilanne Malmössä on todella paha, mutta ei toivoton.

– Tällaiseen pahan kierteeseen yritetään vaikuttaa mm. kuskaamalla nuoria toisiin kouluihin, joissa he saavat tavata ruotsalaisia nuoria. Lisäksi uusruotsalaisia koskevia asuntolakeja pitää muuttaa siten, että uusruotsalaisilla on paremmat mahdollisuudet hakeutua asumaan paremmillekin alueille köyhyydestä huolimatta.

 

Advertisements

7 thoughts on “Uusruotsalaiset värväävät lapsia joukkohinsa

 1. On nämä suvakkiressukat ihan oikeasti päästään sekaisin,voi äiti!
  Sama homma se täälläkin,hyysäämällä hyysätään kunniakansalaisia,miten ihmeessä ihmiset voi olla näin sekaisin…?

 2. Kannatan! **tanasti muslimeja kaikkein rikkaimmille alueille! Rikastuvat entisestään, kun saavat pakopoikia naapurustoonsa mahdottomia määriä ja 5/6 joutuu uusien lakien takia asunnoistaan pihalle. Afganistanista voisi pakkokyydittää kokonaisia heimoja/klaaneja paremman väen seuraksi.

  Joskus oli venäläinen asiakas, joka nosti aina sormen pystyyn ja huudahti: Huva idea! Silloin kannatti kaivaa menthol-savuke esiin, ettei olisi hermostunut ja suututtanut palkanmaksajaa. Ruotsissa käyttänevät nuuskaa?

  1. Kannatan Jussen ideaa ehdottomasti.

   Toivotaan että alkaa samanlaiset pakolliset joka ainoaan kouluun ja asuinalueelle olevat maan sisäiset siirrot ja vaikka vahvasti veronmaksajien tukemina. Eli mikäli jossain päin Ruotsia on liian ”ruotsalaista” niin sinne sitten tuodaan väkipakolla ja vaikka isolla rahalla veronmaksajien ja etenkin paikallisten veronmaksajien äyreillä hieman ”väriä pintaan” jotta saadaan kaikki mahdolliset ruotsalaiset enklaavit rikottua.

   Se jos mikä pakottaa kantaruotsalaiset vihoviimein avaamaan sen suunsa kun oma henkilökohtainen pieni pullantuoksuinen yhteisö rikotaan väkisin ja vielä sillä tavalla että paikalliset pistetään siitä maksamaan taloudellisesti, sosiaalisesti, henkisesti ja kaikin mahdollisin keinoin.

   Oikeastaan tässä vaiheessa voi vain enää toivoa että tekevät tuon koska sen jälkeen nousee tosissaan kaikki nyt jo vuosikymmeniä Ruotsissa pinnan alla kyteneet mielipiteet ja ajatukset julkisiksi kerralla.

   Mikäli ei nouse, niin ainakin saa se keskiluokka ja vauraampikin luokka maksaa oikein kunnolla siitä. Ihmistä kiinnostaa aina jälkikasvunsa ja itsensä etu ensisijaisesti ja kun se on uhattuna suoranaisesti niin silloin nousee se vastustus esiin.

   Pankkitilitä kun lähtee korotettujen verojen ja uusien maksujen myötä kunnolla rahaa ja asunnon arvo sukeltaa arvoon arvaamattomaan kun alueesi tuhoutuu niin johan luulisi sen hanttiin pistämisen nousevan pinnalle.

 3. Vikakin on paikallistettu: ” Me ruotsalaiset olemme niin saamarin huonoja kotouttamisessa, että ei mitään rajaa. ” Käytännössä siis jokaiselle syntyväle ”kultamunalle” välitön huostaanotto. Laitoskin on parempi kuin tuollainen monikulttuurin kehto.

 4. Ja just ku mä ajattelin, ettei suvakkikuivavittu voi enempää seota!!!!!
  Svennethän on sekoboltseissaan jo niin out of this thrathosphrere!!!!! Siis muualla täältä Milky Wayltä.

  Eipä silti, Suomessa menossa samaan suuntaan. Kuten joku aiemmin sanoikin. Humanistihuoranalut maailmojahalailee, ainakin siihen asti, kunnes olmihiivapillu hönkäisee väärään suuntaan. Sit ollaan lakanat turvan suojana ja todistellaan muulle maailmalle. Kuka näille hakkaa järkee päähän? Ai se Abdullah Mullah,Sullah?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.