Rinkebyssä mellakka- poliisi ampui ilmaan

13

 

 

Rinkebyn torilla alkoi klo 21.00 jälkeen kansannousu kun uusruotsalaiset sytyttivät useita paloja ja heittelivät poliiseja ja vartioita erilaisilla esineillä kuten kivillä, polttopulloilla yms.

Tilanne ajautui niin pahaksi, että poliisi joutui ampumaan varoituslaukauksia kohti uusruotsalaisia, jota tilanne saatiin jotenkuten aisoihin. Tukholman poliisista Eva Nilsson kertoo, että yksi poliisi on haavoittunut ja sairaalahoidossa.

Paikalta tulee kohtapuoliin livelähetys:

 

 

Tietojen mukaan mellakointi sai alkuna Rinkebyn torilla noin klo 20.00 aikaan kun poliisi tarkasti tunnelbanassa henkilöä. Poliisin noustua maanpinnalle heitä alettiin kivittämään ja heittelemään esineillä. Sen jälkeen monikymmenpäinen uusruotsalaisten joukkio kävi poliisin kimppuun lähitaisteluelkein ja poliisi joutui ampumaan varoituslaukauksia ilmaan.

Samaan aikaan sytytettiin torin viereisellä parkkipaikalla kymmenkunta autoa tuleen ja tilanne meni niin pahaksi, että poliisi joutui perääntymään alueelta ja ainakin muutama poliisi joutui hakeutumaan sairaalahoitoon pienempien vammojen takia. Myös palolaitos ei ajanut alueelle vaan autot saivat palaa rauhassa.

Tilanne rauhoittui jonkin verran kunnes klo 21.30 jälkeen uusruotsalaisia kertyi Rinkebyn torille uudestaan ja he aloittivat systemaattisen paikkojen särkemisen. Toistakymmentä ikkunaa särettiin, maasta revittiin katukiviä, joita heiteltiin ja roskiksia heiteltiin maahan. Torin Lidliin murtauduttiin ja kymmenet nuorukaiset kantoivat kaupasta olutta ja energiajuomaa ulos. Myös muihin torin liikkeisiin murtauduttiin, mutta illalla tilanne oli siinä määrin kaaosmainen, että tarkkoja vahinkoja oli vaikea arvioida.

Poliisi ei uskaltanut tulla alueelle kun mellakka oli pahimmillaan vaan se odotti useiden partioiden voimin kauempana. Torilla oli noin 30-50 mellakoitsijaa ja torin reunamilla saman verran katsojia. Kun pahin mellakka klo 23.30 jälkeen hiipui saapui poliisi paikalle mellakkavarustein.

Mellakoitsijat olivat afrikkalaisia ja arabeja.

Itse jouduin poistumaan kameran kanssa torilta kun aikuiset uusruotsalaiset alkoivat uhittelemaan ja kapasiteetti ei riitä useita uusruotsalaisia vastaan.

 

kuvakaappaus-2017-02-21-10-43-44

Advertisements

21 thoughts on “Rinkebyssä mellakka- poliisi ampui ilmaan

 1. HUOMIO YLE ja muut PROPAGANDA
  mediat! Älkää suotta sammuttako valkopyykinpesukonetta sillä lisää työstettävää on tulossa 🙂

  Ps: Linkittäkää tätä uutista niin perkeleesti! Ruåtsin hulluus on saatava JOKAISEN Suomalaisen tietoisuuteen sillä se on avain millä ihmiset saadaan heräämään vastarintaan.

 2. Ei Trumppi ihan väärässä ole, kun kyselee ”katsokaa, mitä Ruotsissa tapahtui”.
  Siellähän ON puhjennut sotatila, kuten me PT-median uskollliset ystävät kauan olemme tienneet.
  WWW3 syttyi jo. Eikö tämäkään ole mitään, valkopyykinpesijä Stubb?
  Eikö vieläkään riitä?

 3. Mitä hyvänsä Trumppi sanookin Ruotsista on hän mitä suurimmalla todennäköisyydellä aivan oikeassa!

  1. Laittaisin itse Mobiuksen ja siihen linssi ”langan” päähän ja napinläpeen, kassiin tms kiini. 1920x1080p tulee laadukkaasti.

   Ostopaikka jos ei ole kiiru: http://stores.ebay.com/eletoponline365/Mobius-ActionCam-/_i.html?_fsub=6055299015&_sid=934409915&_trksid=p4634.c0.m322

   Linssin jatkokaapeli: http://www.ebay.com/itm/8-20cm-26PIN-Lens-Extension-Cable-1080P-HD-Mobius-ActionCam-Pocket-Camera-/151108105700?hash=item232ebeb5e4

   Youtubematskua. Kameralla on jo ikää, mutta on hintansa väärtti! Kuvaa yhdellä latauksella jotain tunnin puolitoista.

   https://www.youtube.com/results?q=mobius+actioncam&sp=EgIgAQ%253D%253D

 4. Paavo oli kuin joku sotakirjeenvaihtaja! Välillä jopa pelotti Paavon puolesta.

  Paavo oli poliiseja rohkeampi – ja valtamediaa myös.

   1. Keharien kanssa pitää olla varovainen, sillä ne ovat kuin mullilauma. Mullikoiden kanssa kyllä pärjää, mutta kun lauman pillastuttaa niin jää jalkoihin..

 5. Hienoa duunia Paavolta! Tällaisella työllä pitäisi kyllä jokin journalistipalkinto lohjeta. Eihän tuonne kukaan toimittelija olisi uskaltanut mennä, kun ei virkavaltakaan.

 6. Eiköhän se ole järkevämpää pysyä kaukana mutta lankkia naamaan jos pakosti tuollaisiin paikkoihin on iltaisin mentävä. Teatteriväri taitaa virallinen nimitys olla.

  1. En näe mitään syytä uskoa STT missään.Suomen Taqiyya Toimiston näytöt on jo annettu.

 7. Miten Norja ja Tanska ovat keharinsa hoitaneet? Sieltä ei kuulu koskaan mitään tällaista paskaa mitä Ruotsista kuuluu päivittäin.

 8. Poliisien pitää treenata enemmän ampumista että osuvat seuraavalla kerralla. Nappi ottaan vaan jokaiselle joka kiven ottaa käteensä niin eiköhän suurempi kivitysinto laimene! Sääli vain että poliisin aseenkäytöstä seuraa aina sellainen soppa että moni ei ammu senkään takia. Joutuu karenssiin ja sisäiseen selvitykseen ja parhaassa tapauksessa syytteeseen.

 9. Nämä raketti-insinöörit kunnioittavat vain voimaa. Kun he eivät pidä poliiseja uhkana, he tekevät mitä haluavat.
  – Heitä ei kiinnosta sellaiset asiat kuin asuin-alueen viihtyisyys tai valtion velka

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.