Eurooppalaiset suvakit ovat syyllisiä palautettavien kuolemiin

12

Kannattaa kuunnella oheinen nauhoitettu keskustelu suomalaisen poliisin ja laittoman muslimin kanssa. Tulkki kääntää puhetta. Arabi on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen ja ilmoittaa poliisille, että ei aio lähteä Suomesta. Hän aikoo jäädä Suomeen.

Kun tai jos, nauhalla esiintyvä arabi palautetaan Irakiin ja hänet mahdollisesti tapetaan siellä niin kuka on syyllinen? Tietenkin tappajat, mutta seuraava syyllisyysosuus lankeaa eurooppalaisille ns. suvakeille, jotka ovat houkutellelleet tämänkin arabin katteettomilla lupauksilla ilmaisesta elämästä suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Nämä ns. suvakit ovat houkutelleet ihmisiä toiselta puolen maailmaa Pohjolan perukoille. Ja kun se ei riitä, he jatkavat katteettoman toivon ylläpitoa laittomille järjestettävällä mielenosoituksella Helsingissä.

Ilman suomalaisia suvakkeja tämäkin arabi olisi luultavasti jäänyt Turkkiin, Saudeihin tai vaikkapa Iraniin. Elämä ei näissä maissa olisi ehkä ilmaista, mutta nyt hänet houkuteltiin ensin Suomeen, josta hänet palautetaan kuolemaan.

RASMUS JA REFUGEES HOSPITALITY- OLETTEKO TYYTYVÄISIÄ NYT??

Huom! Jos video ei näy, päivitä sivu uudestaan!

 

41 thoughts on “Eurooppalaiset suvakit ovat syyllisiä palautettavien kuolemiin

 1. Vittu miten ärsyttävää tuo arabian molkotus! Pulssi nousee yli kahdensadan pelkästään tuota mongerrusta kuullessa. PERKELE!

  1. Tervetuloa Helsingin rautatieasemalle 🙂 Siellä ne matut mölisevät aina iltapäivisin. En tiedä miksi ne notkuvat siellä jatkuvalla syötöllä. Paavo oli älykäs ja siirtyi suosiolla Viroon, missä arabiaa ei tarvi kuunnella. Täällä Helsingissä joudun miltei päivittäin kuulemaan sitä.

 2. Mitä se tulkki sanoo lopussa: ”Tätä henkilöä ei pysty käännyttämään tms ?” Sen jälkeen kun poliisi on ilmoittanut, että mies on itse vetänyt valituksensa pois korkeimmasta hallinto-oikeudesta, Saisko ton tulkin äänestä tekstityksen kun se puhuu Suomea. Kaikuu niin pahasti välillä. Tietääkö Paavo miten tämä äänite on saatu? Tallensiko laiton maahantulija laittomasti älypuhelimelle? Jos kantis viedään puhutteluun niin puhelin otetaan pois, eikö niin?

  1. Nauhoite oli eilen 20.2.2017 ladattuna refugee hospitalityn faceen, hakivat sääliä ainakin kommentit oli että voi, voi miten epäoikeudenmukaista palauttaa. Lienee siis varmaan itse nauhoittanut tuon.
   Yrittää vedota että ei ole perhettä palautusmaassa, oliko Irak. Onhan kuitenkin kotimaa, miksi lähti alunperinkään. Ai, niin ne suvakit. Juuri ne mitkä Rautatientorilla näitä hyyssää.
   Naureskelin että pilkkihaalareita ja pipoja roudataan sinne. Eihän ne mitään pipuja ja pilkklaidä. Muotivaatteita eli Joutsenen untuvatakit ois nyt kuuminta hottia ,). Pipoa ei voi laittaa kun menee tukka sekas, ei sit oo niin vetävän näkönen suomalaisen naisen silmissä, ha, ha, haaa sinne vaan Rautatientorille.
   Kyllä maksaa palautukset jos neljä tai viisi polliisia Oulusta lähtee kyytille yhtä palautettavaa kohti. Minäkin alan kohta loisimaan, tosi on.

 3. Video on sitten poistettu? Mikä oli syynä siihen, että pelkäsi tapetuksi tulemista? Vaikuttiko aidolta tapaukselta?

  Suurin osa turviksista kuitenkin liioittelee tai jopa valehtelee uhasta!
  – ja valitettavasti vain röyhkeimmät ja sitkeimmät huijarit ovat yleensä ne, jotka saavat jäädä…
  – suomalaisilla viranomaisilla on liian vähän tietoa ja osaamista – molempiin suuntiin eli kielteisiin ja myönteisiin!
  – yleisesti ottaen pitäisi lisätä haastattelukertoja ja tutkimista, esim. hakijan somekäytös ja puhelin yms. olisi tutkittava perinpohjin – ja vastapainoksi rajoittaa valitusoikeutta!

  Naurettavinta on, ettei Migri edes käy paikan päällä katsomassa ja tutustumassa olosuhteisiin, esim. Irakissa voi ihan hyvin käydä. Irakissahan jopa lomaillaankin, etenkin nämä aiemmin tulleet ravaavat siellä Ramadanina ja muutoinkin, mikä todistaa toki senkin, että he ovat täällä väärin perustein eli elintasopakolaisina…

  1. Ei kyllä vieläkään vakuuta, nyt kun katselin…
   – toki on hyvin pettynyt äänensävy…

   Ja miten niin ei ole perhettä Irakissa, onko koko suku muka lähtenyt pois maasta?
   – näillä on kuitenkin yleensä isot perheet ja suvut…

   Ja suvakithan neuvovat heittäytymään hankalaksi, tuokin ilmeisesti jo kerran onnistunut välttämään käännytyksen riehumalla vai miksi puhuvat edellisestä kerrasta?

   Toki se taitaa olla niin, että Suomi palauttaa vaan lähinnä niitä, joiden passi on takavarikossa – eli sinänsä ikävää, että ne, joista kukaan ei tiedä yhtään mitään, saavat sitten jäädä Suomeen. Eli mitä enemmän huijaat, sitä paremmat mahdollisuudet on jäädä.
   Ja jos olet esim. ISIS -jihadisti, niin saat varman turvapaikan, koska kansanmurhaajia saatetaan kohdella ikävästi Irakissa – mutta jos taas olet kansanmurhan kohde, esim. kristitty irakilainen, niin sinut saatetaan palauttaa.

  1. Juutalaiset eivät ole tulleet massoittain Eurooppaan turvapaikkaturisteina. Alkuperäisessä kuvassa vain keihäsnainen ja turbaanipäinen imaami.

   1. Jotkin ihmiset ovat ajaneet läpi 1965 maahanmuuttouudistuksen USA:ssa. Nämä ihmiset eivät olleet arabeja. Suosittelen tutustumaan historiaan.

    Matuvyöry tapahtuu jos ajattelumalli on ”auto =auto” tai ”kivien heittely=kivien heittely”
    On äärimmäisen tärkeää mennä kauas historiaan, jotta ymmärtää mitä tapahtuu ja miksi tapahtuu, sen sijaan että vain toteaa että ”oho, matuja tulee, mutta en ajattele asiaa enempää vaan menen katsomaan jääkiekkoa”

    1. Naurettavaa foliohattuhuttua väittää, että juutalaiset kontrolloivat kaikkea – juutalaiset eivät ole myöskään mikään yksi ja samoin ajatteleva monoliitti, vaan heissä on paljon myös näkyviä maahanmuuttokriitikoita – ja kaikkea siltä väliltä!
     – on jopa sanonta, että missä on vähintään kaksi juutalaista koolla, niin siellä on vähintään kolme mielipidettä…
     – USA:ssakin on vähemmän muslimeita kuin Suomessa – siis suhteellisesti ja muslimit ovat kuitenkin se haitallisin ja vaarallisin maahanmuuttoryhmä!
     – sokeaa latinovastaisuuttakaan en tajua, mutta muuton pitää olla totta kai hallinnassa ja laittomat pitäisi käydä läpi – eikä antaa ongelmien kasaantua.

     Vaikka en usko juutalaisten salaliittoon, niin eliitillä niitä toki on jossain määrin, mutta siis aivan kaiken uskoisilla, kristityillä ja muslimeillakin.
     – ja antisemitisteille voi jopa sanoa, että jos muka 20 miljoonaa juutalaista onnistuu määräämään miljardien muiden ihmisten elämästä, ylipäätään kaikesta merkittävästä – niin sitten he ovat kyllä paikkansa taidoillaan ansainneet – mutta pötyähän se onkin!

     Esim. tässä Ruotsi-Trump-Fox -jutussakin on keskiössä juutalainen toimittaja, joka juuri kauhistelee Ruotsin maahanmuuttotilannetta, kaaosta lähiöissä, raiskauksia yms. – ja suvakithan väittävät, että tuo juutalainen valehtelee. Ja tuo toimittaja taidettiin itsekin pahoinpidellä jossain Rinkebyssä tms.

     1. – Nimetön j-alkuinen kansanryhmä ei hallitse kaikkea. Kukaan ei ole väittänyt että hallitsisi.
      – 1965 maahanmuuttouudistus ei ole teoria vaan täyttä totta. Tämän taustalla on yksi ryhmä.
      – antisemitismi= samanlainen lyömäase kuin rasismi/islamofobia joka lopettaa kaiken keskustelun

     2. ”– USA:ssakin on vähemmän muslimeita kuin Suomessa – siis suhteellisesti ja muslimit ovat kuitenkin se haitallisin ja vaarallisin maahanmuuttoryhmä!”

      Tämä on itsestäänselvyys. islam on pahin asia maailmassa. Tätä kukaan ei ole kiistänyt.

     3. ”– sokeaa latinovastaisuuttakaan en tajua, mutta muuton pitää olla totta kai hallinnassa ja laittomat pitäisi käydä läpi – eikä antaa ongelmien kasaantua.”

      Miksi 1/3 Meksikosta on muuttanut Yhdysvaltoihin: demokraattipuolue on halunnut vaalikarjaa ja on onnistunut siinä luomalla maasta welfare-valtion. .

  2. Natsit myös RAUS! Menkääpä täältä suomalais-ugrien maasta arjalaisten maille, esim. Saksaan. Tai oikeastaan muslimimaista itse asiassa löytyykin nykyisin eniten hengenheimolaisianne antisemitismin ja hitlerisminkin suhteen!

   Mein KamfKIN on best selleri palejen keskuudessa – heti Koraanin jälkeen…

   1. Suosittelen katsomaan dokumentin ”the greatest story never told” niin tiedät mistä 2 maailmansodassa oli kyse. Wehrmachtissa oli muunmuassa 120 000 juutalaista sotilasta. Hollywood on maailman pahin valehtelukoneisto.

    1. Muutamia jaksoja on tosin youtubesta poistettu…ei varmaankaan tarvitse mainita minkä ryhmittymän toimesta?

     Sarjan katsomalla silmät avautuvat, ei pelkästään historian suhteen vaan myös nykyisen tilanteen ymmärtäminen nousee aivan toisiin mittasuhteisiin.

     Meitä on kustu linssiin jo 100 vuotta! Tämä muslimien dumppaaminen eurooppaan on ”vain” yksi (viimeisistä) siirroista suuressa suunnitelmassa. Sarjan katsomalla ei jää epäselväksi mikä kansanryhmä tätä helvetillistä touhua johtaa.

     SUOSITTELEN!

     1. Media ja Hollywood USA:ssa kuuluu tietyn ryhmän omistukseen. Kuten youtube. Koko dokumentti taitaa löytyä liveleakista.

      Dokumentin paras puoli on että se saa ajattelemaan asioita laajemmin ja monisyisemmin kuin aivokuollut Hollywood tai suomalainen peruskoulun historianopetus.

      Jos ihminen on seurannut vain Hollywoodia hän ei ymmärrä miksi saksalaiset alunalkaen menivät Puolaan. Hollywood jättää kätevästi mainitsematta saksalaisen vähemmistön joukkosurmat Puolassa ennen 2 maailmansotaa. Saksalaisilla oli 2 vaihtoehtoa: antaa maanmiestensä kuolla tai mennä Puolaan asevoimin. Tämä seikka on vaiin pieni osa 2 maailmansodan voittajien mainitsematta jättämistä asioista.

  3. ” vaikka kuolisikin niin se ei ole meidän ongelma.”
   – Patologinen altruismi on sairaus, jota matut hyödyntävät armotta.

 4. ei jumalauta tota mongerrusta vois edes kuunnellä kaatokännissä antais sialle uudet lenkkarit ja venäjän puolelle kompassin kanssa kokeilis onneaan siellä

 5. Onkohan nämä jotkut Turkin pelinappuloita? Suuri ryntäys Välimereltä Turkista Kreikkaan rehvastelevia nuoria, jotka ovat asuneet ja työskennelleet kuka missäkin. Turkkihan kiristi Eu:ta, että jos ei neuvottelut etene ja rahaa tule, avaa pakolaisvirrat. Toisaalta ei ole kovin suuri ymmärrys, jos ei tajua ettei ole oikeasti taikaseinää.

 6. ” Sä et kyyneltä nää vaikka syömmeni nyyhkii, et kaihoakaan vaikka lähdit sä pois” . Mitähän Olavi ” the Great” olisi laulanut jos tämä aika olisi ollut hänellä kohdalla. Mutta ollaan kuulolla. Hulluahan tämä kyllä kaikki on, tyystin.

 7. Nappaa Paavo talteen tuollaiset videot jollain selaimen (Mozilla/Chrome) lisäosalla, ennekuin suvakit menee ja poistaa ne.

   1. Olisiko parempi pysyä turvallisissa vaihtoehdoissa kuten Video DownloadHelper, Flash and Video download tai Flash Video Downloader etc. etc. Eli lataukset/asennukset ainoastaan Mozillan lisäosahaun kautta.

    1. Ei. Kukaan ei käytä Firefoxia vuonna 2017, eikä mikään lisäosa ole avoimen lähdekoodin ohjelmaa turvallisempi. Voin vaikka tulla pihalle painimaan asiasta.

  1. ClipGrab on hyvä, ja ilmainen, ohjelma videoiden nappaamiseen. https://clipgrab.org/ Suomenkieli löytyy myös asetuksista. Lataa sivustolta kohdasta ”You can download a version with no third-party offers here” klikkaamalla ärsyttävän pienenpientä HERE sanaa. Jos tyhmänä sokeasti painaa isoa kutsuvaa sinistä FREE DOWNLOAD nappia, niin koneelle asentuu paskaa. Niinsanottua tietsikka-matua. Linux käyttäjillä ei tietsikka-matu ongelmaa ole.

 8. Hallitus ja suvakit ovat suurimmat syypäät, ainakin Ruotsissa. Kuukausia oli aikaa informoida presumtiiveja pakolaisia mutta mitään ei tehty! Päinvastoin; Ruotsin pääministeri Lövén toitotti suureen ääneen ”Minun Eurooppani ei rakenna muureja!”. Ainoastaan Sverigedemokraatit painattivat lentolehtisiä ja kävivät informointireissulla useammassa maassa ja siitä nousi kauhea haloo hallituksessa ja suvakkipiireissä, tietenkin. SD oli ainoa joka yritti tehdä jotakin, muut vaan muhivat tyytyväisinä omassa erinomaisuudessaan. Tässä sitä nyt sitten ollaan, varsågoda!

  http://yournewswire.com/swedes-warn-migrants-no-money-no-jobs-no-homes-in-sweden/

 9. On tainnut tehdä jotakin rikollista kotimaassaan ja nyt pelkää tuomiota? Näitä sotilaita ja poliiseja tuli Tornion kautta syksyllä -15 pilvin pimein. Sukulaispoika oli armeijan harmaissa vastaanottamassa ja kantamassa tulevien kunniakansalaisten laukkuja. Laukut sai, ihme kyllä, tarkastaa ja voitte uskoa; rahaa oli paljon (yli 10 000 euroa ei ollut harvinaista) ja vaikka rosvot olivat matkalla vieneet passit ja paperit, niin älypuhelimet onneksi säästyivät. Näitä rahoja ei tietenkään kirjattu mihinkään ja kun suomalaiselta toimeentulotuennhakijlta syynätään jokainen sentti, tällä porukalla sitä riittää vielä kotimaihin lähetettävksi. Tasa-arvoinen yhteiskunta todellakin!

  1. ” Laukut sai, ihme kyllä, tarkastaa ja voitte uskoa; rahaa oli paljon (yli 10 000 euroa ei ollut harvinaista) ja vaikka rosvot olivat matkalla vieneet passit ja paperit, niin älypuhelimet onneksi säästyivät. ”

   – Myös rahat näyttävät säästyneen 🙂

   Jos itse olisin ollut varusmies matuvyöryn aikana niin en olisi alentunut heidän laukkujen kantajaksi. 1939-1944 osa suomalaisista menetti henkensä, se että olisin menettänyt viikonloppuvapaani tottelemattomuuden takia olisi ollut mitätön hinta.

   Olen törkeä ja nyt te lukijat vihaatte minua: Varusmiehet olivat selkärangattomia kun olivat mukana edistämässä matuvyöryä. Jos jokainen olisi kieltäytynyt, sillä olisi ollut mahtava vaikutus. Kenraalit ja muut eivät olisi voineet mitään jos 100% olisi kieltäytynyt laukkuleikistä.

   1. Kiitos.
    4 poliisia lähtee äijää viemään. Maksaa varmaan mukavasti. Kivaa maksaa taas veroja. Miksi minä en saanut 4 saattajaa ja 500€ kotimatkarahaa kun tulen takaisin Suomeen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.