Kokemäellä arabien mummopartio

13

16832263_398982593785847_2390110398856160137_n

 

Refugees Hospitality Clubissa herättää lämmintä itkua kun muuat arabit jakavat valokuvia, joissa he ulkoiluttavat kokemäkeläisiä mummoja. Jokainen ihminen saa tietenkin itse valita oman ulkoiluttajansa, että ei siinä mitään.

Nämä miehet kertovat haluavansa auttaa suomalaisia? Auttaa missä?

He ovat jättäneet oman maansa, omat vanhuksensa ja omat hoitoatarvitsevat maanmiehensä oman onnensa nojaan ja nyt yrittävät ujuttautua suomalaiseen yhteiskuntaan mummojemme kautta. Irakissa tarvittaisiin, nyt jos koskaan, näitä nuoria miehiä vaikkapa pakolaisleireillä auttamassa irakilaisia vanhuksia. Luultavasti heitä on siellä auttamassa eurooppalaiset nuoret vapaaehtoiset tytöt.

Tilanne on aivan nurinkurinen. Raavaat terveet miehet lonnivat Eurooppaan kun taas heidän lähtömaissaan iso osa auttajista on eurooppalaisia vapaaehtoisia.

On selvää, että tässäkin tapauksessa arabit eivät itse ole aloitteen takana vaan suomalaiset vastaanottokeskuksissa työskentelevät vapaaehtoiset, jotka ovat rakastuneet arabeihin sokeasti. He eivät näe enää muuta kuin oman ihastuksensa, joka on mittari miksi arabien pitää saada jäädä Suomeen.

Advertisements

28 thoughts on “Kokemäellä arabien mummopartio

 1. ”No niin Mohammed, seiso siinä Mohammedin ja Mohammedin vieressä. Otetaan vielä Mohammed ja Mohammed kuvaan. Noin. Say CHEEEESE! Kiitos kiitos, Allahu Akbar, nyt saatte lähteä baariin. Onko teillä kalja-pizza-taksirahaa? Eikö? Noh, tässä, kyllä minä noin söpöille pojille voin muutaman satasen heittää. Me tässä Sirpa-Irman kanssa voidaan roudata nää vanhat vaippahousu-kääkät takas tonne hoivakotiin kitumaan, nöu pröyublems, Allahu Akbar. Ja hei Mohammed, katsokin että Mohammed tulee sitten taas luokseni yöpymään, ettei käy niinkuin viime kerralla kun Mohammed lähti vahingossa jonkun baarilumpun matkaan.”

 2. ” Tilanne on aivan nurinkurinen. Raavaat terveet miehet lonnivat Eurooppaan kun taas heidän lähtömaissaan iso osa auttajista on eurooppalaisia vapaaehtoisia.”

  Naulan kantaan! Kun tämän vielä saisi menemään perille näiden turvapaikkaa haluavien taustaryhmänä toimiville hyysäreille.
  Ovatko NÄMÄ miehet todellakin kaikkein eniten turvapaikkaa tarvitsevia ohitettuaan 3-4 YK:n pakolaisleiriä, ylitettyään 8 rajaa ja kuljettuaan omin avuin 7 maan läpi ilman ensimmäistäkään leimaa papereissaan että ovat hyväksytysti saapuneet Shengen-alueelle.

  1. Tässä nyt tehdään uudenlaista suvakki-propagandaa ennenkuin kevään uusi matuvyöry alkaa: ”Katsokaa, he uivat välimeren yli, kävelivät läpi koko Euroopan henkensä vaarantaen päästäkseen Suomeen hoitamaan vanhuksiamme!!” Meillä kaikilla on VASTUUU !!!!

   1. Voi helvetti tätä teatteria.
    Jokainen järjissään oleva sen tajuaa,että nämä arapit ei ole suomeen tulleet palvelijoiksi,vaan palveltaviksi.

 3. Kuka helvetti tuolaisen edes huolii taluttajakseen varsinkin kun kyseisen etnisen ryhmän edustajat ovat yliedustettuina raiskauksissa?

  1. Vanhuksiakin ovat muuten raiskanneet….
   – ja voin vain kuvitella, miten jotkut noista haukkuvat näitä dhimmi/kuffarimummojakin omalla kielellään…
   – ei toki kaikki sellaista tee – mutta kuten olemme nähneet, niin eivät ole mitään mukavia miehiä monetkaan noista ex-sotilaista, pikkurikollisista yms.

   Tosin todennäköisesti tuo on vain valokuvausta varten tehty järjestely – ja oikeasti kukkahattutädit ovat työntäneet noita pyörätuoleja…
   – ja turvikset ovat korkeintaan kulkeneet perässä sätkää vedellen ja pisteyttäen suvakkien takapuolia omalla kielellään tms.

   1. Ai niin, muslimimies kulkeekin aina naisen edellä…

 4. voisi kuvitella valtiovallan olevan helppo alkaa kerätä veroa,turvapaikka turismia puoltavalta henkilöltä.tietokanta on tänä päivänä kaikenkattava.rhc,rasmus,spr ja kaikki muut kerhot noin alkuunsa.voitaisiin tehdä henkilökohtainen kortti kuinka paljon on halukas maksamaan per kuukausi.jos ei itse osaa sanoa summaa voidaan hänelle laittaa veroa esim 700e/kk.näin aluksi.
  jos kerta haluaa oikeasti ja pyyteettömästi näitä parkoja auttaa,silloin on oltava myös vastuu.
  miten vitussa meillä pitäisi olla vastuu lonnivista aikamiehistä,ne maksaa jotka toivat ja hyysäävät.
  OMILLA RAHOILLAAN PERKELE.eipä tässä muuta

 5. Ehkäpä kaiken maahanmuuttoilun takana onkin suunnitelma muslimien geneettisestä pelastamisesta? Muslimithan ovat naineet serkkujaan jo vuosisatoja ja se aiheuttaa degeneraatiota, negatiiviset ominaisuudet vahvistuvat ja tulee mm perinnöllisiä sairauksia ja epämuodostumia. Sekoutumalla meihin geenit peseytyvät ihan samalla tavalla kuin pimeät rahat!

 6. ..ja kuvan oton jälkeen matka Mohammedilla,Mohammudilla,Mohammadilla,Muhammedilla ja Muhammadilla jatkui sitten varmaankin lähimpään päiväkotiin jossa heille paritettiin vääräuskoisia lapsia vaimoiksi kulttuurikylvyn nimissä?

 7. Taas imelää,kädenlämpöistä aivopesua,aavikkokojootit hevon p:eet välittävät Suomalaisista mummoista,, positiivisten mielikuvien luontia,ei mene enään läpi.,,onko tuo yksi jäänyt mummotta?

 8. Tuohan uppoaa aivan kympillä tärähtäneistön ämmiin. Saas nähdä kuinka sinisilmäinen Risikko on?

 9. On ehdottomasti väärin, enkä usko oikeudellisestikaan hyväksyttävää, että turvapaikanhakijamiehet, joiden taustoja ei ole tarkistettu, tekevät työtä vanhusten ja lasten parissa. Monet näistä vanhuksista ovat mahdollisesti dementikkoja, ja ikävän asian sattuessa, eivät pysty muistamaan mitä heille tapahtui. Heillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia selvitä, mikäli jotain väkivaltaista tapahtuu. On käsittämätöntä, että turvapaikanhakijoilla on oikeus tunkeutua suomalaiseen vanhustenpalveluun, ja ottaa vielä kuvia lähetettäväksi maailmalle. Vastoin yksityisyyttä, vaikka luvankin saisivat. Kuka ja mikä instanssi kantaa vastuun moraalittomasta toiminnasta.

 10. RHC:ssä vaaditaan SPR:ää Hesan telttaleirimielenosoitusten apuun, sillä sitä voidaan tarvita esim. paleltumien varalta!

  Pipoa ja lämpiä vaatteita eivät ahdingossa olevat nuorukaiset voi kuitenkaan käyttää, koska pieteetillä stailattu ja geelattu ulkoasu voi kärsiä… :

  Leila. K.:
  ”Olen monta kuvaa kommentoinut, että pipo päähän ja lapaset käteen. Varsinkaan monet nuoret miehet eivät näin halua pukeutua, koska tukka ja tyyli menevät lyttyyn.
  Paleleminen on valinta. Tilanne muuttunee vasta sitten, kun muutama palelluttaa korvanlehtensä.”

  Virpi: Tämäkin on totta. Paljain päin ja käsin monet. Ja riittämätöntä kerrospukeutumista.

  Leila: Epäilen, että farkkujen alla ei ole edes yhtä paria pitkiä kalsareita. Farkut eivät myöskään pidä tuulta. Useimmilla ei ole pitkää päällystakkia, vaan pusakka. Vaikka lämpötila Helsingissä on tällä hetkellä vain -3 se on tuulen vuoksi Ilmatieteen laitoksen mukaan -11.

  Leila: Marjaana Toiviainen kuulutti paikalle keski-ikäisiä naisia joku päivä sitten. Omat lapseni jouduin yläasteikäisinä välillä karjumaan, uhkailemaan ja kiristämään pukeutumaan lämpimästi – välillä naapurinkin lapset. Harmi, kun olen täällä kaukana maaseudulla.

  Hanna: Siis juuri näin! Tyyli ennen muuta… voi nuoriso, kotimaasta riippumatta!

  Leila: Näin juuri. Alaikäisistä voi naapuri tai opettaja tehdä lastensuojeluilmoituksen jos ei huoltajat osaa hommaansa, mutta millä täysi-ikäisiä suojelet?”

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10154592139873533/
  http://hommaforum.org/index.php/topic,109108.msg2558726/topicseen.html#msg2558726

  1. Uskooko joku oikeasti, että oikeasti ihminen hädänalainen asettaa tyylin asiansa edistämisen edelle?! Suvakki toki uskoo, mutta normaalit ihmiset?
   – tuokin jo todistaa, että pelkkiä elintasopakolaisia ja naisten perässä olevia turisteja nämä ovat…

   Koko ajan nuo tulijat vain luovat todistusaineistoa itseään vastaan – heidän oma asenteensa ja käytöksensä paljastaa, ettei ole kyse mistään hädänalaisista…
   – hädänalaset eivät toki edes pääsisikään Suomeen omin voimin…

   Irak vetkuttelee näiden vastaanottamista, koska haluaa päästä eroon sunneista jne. – mikä on etnistä puhdistusta, eikä sitä pidä edistää – ja kun se vain sitten heikentääkin tilannetta kotimaassaan etnisen ryhmätasapainon suhteen jatkossa – eli takaisin vaan, vaikka väkisin.

 11. Pääseeköhän kyydissä myös Suomi ensin -miekkariin… :

  ”Nyt löytyy tietoa koskien irakilaisten maksuttomia mielenosoituskuljetuksia vokeista Helsinkiin Rautatientorille ja vielä julkisesta ryhmästä.

  Ensi lauantaina Tampereen Kaupin vokista bussikuljetus edestakaisin mielenosoitukseen.”

  http://hommaforum.org/index.php/topic,109108.msg2558726/topicseen.html#msg2558726

  https://www.facebook.com/groups/1693169760997193/permalink/1744921919155310/

 12. Ulkoiluttavat mummoja siihen asti, kun saa pysyvän oleskeluluvan ja tilille alkaa juoksemaan useamman vuoden vastikkeeton kotoutumisraha. Tuskinpa sitten enää mummojentyöntely kiinnostaa. Jos kiinnostaa, niin todennäköisimmin lomailevat kotimaassaan työntelemässä omia mummojaan.

 13. Missäs ne kuvat on jossa Irakin liimatukat aamuseitsemältä vaihtavat mummojen ja vaarien vaippoja paskaperseiden pesun jälkeen? Sitten on jo kaikki valmista mummojen ja vaarien huoneiden siivoamiseen ja sen jälkeen on aika Irakin Isä-Teresoiden syöttää vanhuksille aamiaista. Siinä aamun ekat kaksi tuntia, samaa rankkaa touhua vielä monta tuntia ennenkuin työpäivä on pulkassa. Seuraavana aamuna pitäisi samaa taas..ja sitä seuraavana ja sitä seuraavana. Kuukaudessa jää vähemmän käteen kuin REFUGEE SALARYLLA. Ihan helvetin loukkaavaa oikeita vanhustenhoitajia kohtaan esitellä nämä limaiset tukkapelle-discorunkkaritorakat joinakin kovina humanitäärisinä, ahkerina duunareina. Jokainen noista apinoista haluaa tuosta tilanteesta vittuun ja äkkiä, kirjaimellisesti. Yksikään noista muta-aivoista ei tuota kuvaa instagrammiinsa laita, siellä on vaan selfiekuvia huulet mutrussa metroseksuaalinen lerssihimokas katse syvään kameraan tuijottaen, kiima-Ahmed on kuulkaas ylväs otus, ja muut kuvat ovat kuukauden alussa otettuja jossa on 400e sossun seteleitä ikääkuin rikkauden osoituksena levitettynä pöydälle joka on täynnä kaljapulloja ja hippitupakkia. Ei noi kuvat ketään hämää. Hävetkää.

  1. Perussettiä, muslimirakkautta. Suurin uhri ja kärsijä tuossa on Mohammed numero 9. Mahtaa olla härskiä survoa mömmöksi raiskattua fjötökkää joka pursuaa kuin Vesuvius kahdeksan Mohammedin muslimikreemin voimalla. Eläimiä.

 14. Todennäköisesti mummot on työnnetty ojaan samalla sekunnilla kun kamera on viimeiset kuvat ottanut.

  Arabi-fanaatikkojen manipulointiyritykset alkavat olla todella säälittävällä tasolla, jokainen joka liikkuu ympäristössään, tietää mitä nämä ”sotapakolaiset” tekevät. Yleensä näkee lojumassa ostoskeskuksissa ja illalla/yöllä ovat pikkupäissään mölisemässä ja jahtaamassa näitä arbabifani-tyttöjä.
  Positiivisena puolensa sanottava näille arabifani-tytöille että jaksavat ”sotapakolaisille” seksiä auliisti tarjota (samalla toimivat nyrkkeilysäkkinä), vähentää poikien raiskausintoa ettei tarvitse oikeitten ihmisten elämää pilata heidän hakkaamisellaan ja raiskaamisellaan.

 15. Ja taustathan on tietenkin tarkastettu, kuten asiaan kuuluu? Onneksi mummoilla ei taida paljon rahaa siellä yöpöydän laatikoissa olla, sillä yhteiskunta on pitänyt siitä huolen samalla tavalla kun on vienyt kahvista kerman ja voinapin leivän päältä. Varmaan saavat pojat siellä vanhainkodissa syödä samaa ihanaa laitosruokaa, mitä vanhuksille syötetään, ainoastaan sillä erotuksella, että he eivät maksa siitä siitä(kään) mitään.

 16. Oksettaa katsellakin tuollaista teeskentelyä. Saa nähdä milloin päättäjien silmät aukenevat, eihän heillä ole mitään ongelmaa, rahaa juoksee ja asunnot on sellaisilla alueilla mihin noilla mohameteilla ei ole tulemista.
  Kun se päivä koittaisi että iso ratkaisu tapahtuisi noiden huijareiden poistamiseksi maasta/maailmasta.

 17. Suomalaisnaiset ovat kyllä aika kummaa porukkaa. Maailmansotien aikana saksalaisten ollessa ns aseveljinä maassamme touhuamassa, naisia lähti heidän mukaansa, Saksaan luultavasti. Muutenkin oli paljon antautuvia naisia. Oman maan miehille ei uskollisuutta löytynyt.
  Nyt näyttää tilanne samanlaiselta, jokaisella ”lissukalla” tuntuu olevan toiveena irakin tai afrikan ihmeet, mieluummin vaikka useampikin.
  Naiset pitäisikin lähettää pakolla Irakiin ja Somaliaan harjoittelutöihin kolmeksi vuodeksi kerrallaan.
  Samalla pitäisi alkaa toteuttaa muuttoa kauempaa idästä, ja vain naisia. Eli hyvä vaihtokauppa, geeniparannus samalla.
  Suominaiset lähi-itään ja afrikkaan, thaimaan ja lähiseutujen kiltit tytöt tilalle. Kaikki olisivat tyytyväisiä.

 18. Suomalainen nainen on tylsä, näkymätön reppana. Haaleaa vettä. Beige Peugeot. Suomalainen nainen pönkittää itsetuntoaan ja luulee olevansa jännittävä, impulsiivinen seikkailija. täyttä elämää elävä estoton hurja nautiskelija, kun lähtee ulkomaalaisen miehen vietäväksi. Silmät ummessa, haarat levällään onnensa hatarilla kukkuloilla sitten Suomalainen nainen olettaa harmaan elämänsä saavan jännittäviä, värikkäitä piirteitä alati erektiossa olevan jyskyttävän jättiläispeniksen, maailmanympärimatkailun, luksus-shoppailun sekä ylenpalttisen hemmottelun ja Suomalaisen naispalvonnan muodossa. Ikävä kyllä ainoat väriläiskät ovat sinertävät panda-renkaat silmien ympärillä, kokovartalomustelmat sekä turvonneet veriset pusuhuulet. Tätä itsepetosta on Suomalainen harrastanut iät ja ajat. Mikäs siinä, jokainen taplaa tyylillään. Älä sit tuu mulle itkee!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.