Monokulttuurin keskiviikkolive klo 22.2. alkaen 19.00 alkaen

13

Keskiviikon Monokulttuurissa käydään läpi Trumpin sanomisista noussut kohu, ja sitä seurannut Rinkebyn mellakka. Oliko nyt niin, että Trumpin sanominen nosti mellakan? Lisäksi vankiloiden lokeroitumista.

Uusi alkamisajankohta klo 19.00.

 

Advertisements

25 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive klo 22.2. alkaen 19.00 alkaen

 1. Onko Paavolla mitään zäänssiä järjestää tälle sivulle reaaliaikaista kommentointimahdollisuutta jotta voisi ajoittain osallistua keskusteluun tai esittää kysymyksiä?

  Vai lukeeko kukaan edes näitä lähetysten aikana?

   1. Vittu mää mihkää kusipäiseen Googlepalveluun reggaa!

    Eniveis, kiitoksia Paavo ja porukat hienosta duunista mitä teette! On erityisen tärkeää saada kamerat sinne missä tapahtuu ettei kukaan voi valehdella, että mitään ei ole tapahtunut!

    Junes saisi ehkä hieman relata harmitellessaan suvakkien täydellistä logiikan puutetta ja viranomaisten toimintaa, tilanne nyt vaan on mikä on… Don’t get mad – get even!!! Pää kylmänä vaan! Hermoilemalla pelaa vastapuolen pussiin.

    1. Itseasiassa, näin jatkoajatuksena aiempaan: ymmärrän hyvin Juneksen ja muidenkin turhautuneen raivon tärähtäneiden viherpierujen totaaliseen epärationaalisuuteen ja epärehellisyyteen.

     Olin itsekin samanlainen vielä vuosia sitten kun en millään voinut ymmärtää, miten sinänsä aivan fiksut vasurikaverini eivät mitenkään voineet uskoa edes täysin kiistattomia videotodisteita.

     Näin ihan käytännön neuvona suosittelen raskaasti katsomaan meidän kaikkien oman superjutskun, Ben Shapiron ohjevideota siitä miten niiden aivokääpiöiden kanssa tulee toimia, esimerkiksi:

     https://www.youtube.com/watch?v=sL3SQyK7H5E

     Tärkein neuvo ehkä on, ettei suvakkien kanssa kannata koskaan tuhlata aikaa kahdenkeskiseen väittelyyn, vaan on puhuttava julkisesti ja ikään kuin heidän ohitseen muulle yleisölle – osoittaakseen heidän ajattelunsa täydellisen hulluuden.

 2. Siirry Youtuben puolelle… itsekin huomasin tuon Youtube- linkin vasta jokin aikaa sitten. Siellä on täysi rähinä päällä. Suoraan Youtuben kautta löytyy Monokulttuuri FM kanava, josta tämä streami löytyy.

 3. ”Hän puhui vihaisesti ja asiaankuulumattomia” – Suomalaismuslimi ihmetteli vankilan imaamin puheita

  Vangeilla on oikeus harjoittaa vankilassa omaa uskontoaan ja tavata uskontokuntaansa kuuluvaa sielunhoitajaa.

  Saarnamiesten valvonta on kuitenkin haastavaa: vankilassa istunut muslimimies kertoo MTV Uutisille hätkähtäneensä vankilassa vierailleen imaamin puheita. Imaami oli muun muassa kironnut Israelia toivoen sen tuhoa.

  Suomalainen sunnimuslimi Hassan, 30, on istunut vuosia vankilassa useammassa erässä. Somaliasta lapsena Suomeen tullut Hassan ajautui päihteiden ja rikollisuuden maailmaan, mutta on nyt jo vuosia elänyt rikoksetonta elämää.”

  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/han-puhui-vihaisesti-ja-asiaankuulumattomia-suomalaismuslimi-ihmetteli-vankilan-imaamin-puheita/5853954

  1. Paavo, kyllä vain kristilliset tilaisuudet keräävät Suomessa paljon vankeja ja herätystä on paljon – tätä jopa ihmetellään ulkomailla!
   – ja moni vanki puhuu papille mielummin kuin psykologille/sossulle… :

   ”Vankilassa usko nousee pintaan”

   ”Vankiloiden uskonnollisuus tuo mieleen amerikkalaisen tv-sarjan pikkukaupungin”, sanoo tuoreen vankilaraportin kirjoittanut Sami Puumala.

   ”Juuri julkaistu kirkon ja Rikosseuraamuslaitoksen yhteinen raportti Uskonnonharjoittaminen vankiloissa (Suomen ev.lut. kirkon julkaisuja) kertoo, että noin joka kolmannen vangin uskonnollisuudessa tapahtuu vankeusaikana merkittävä muutos.

   Raportin vastaava tutkija, kirkkohallituksen asiantuntija Sami Puumala tähdentää kuitenkin, että kyse on useimmiten muunlaisesta muutoksesta kuin voimakkaasta kääntymyskokemuksesta.

   ”Sankarilliset uskoontulotarinat eivät anna oikeaa kuvaa vankien uskonnollisuudesta. Vankien enemmistön uskonnollisuus on hiljaista, mutta vahvaa.
   Siihen sisältyy perinteistä suomalaista kristillisyyttä, joka on aktiivitilassa.”


   Kaksi kolmesta vangista käy vankeustuomionsa aikana jumalanpalveluksessa, ja puolet vangeista käy henkilökohtaisesti tapaamassa vankilapappia tai -diakonia. Enemmistö vangeista rukoilee joskus, monet usein. Raamattua ja hengellistä kirjallisuutta luetaan selvästi muuta väestöä enemmän.

   Myös hengelliseen ryhmätoimintaan osallistutaan aktiivisesti, nuorimmat miehet (19–24 v.) jopa useammin kuin 25–40-vuotiaat.

   ”Vankilassa tapahtuu selvästi jotakin erilaista kuin muussa yhteiskunnassa”, Puumala summaa.

   Selvitykseen vastasi reilut 400 vankia. Kysely lähetettiin yhteensä noin 600 miesvangille ja 200 naisvangille. Lisäksi tehtiin 37 tutkimushaastattelua.

   Useimmat vangit suhtautuvat uskonnollisuuteen laaja-alaisesti ja ajattelevat, että kaikki uskonnot sisältävät totuutta. Noin kolmannes ajattelee perinteisemmin, että kristinusko on ainoa oikea uskonto.

   Kirkon ja muiden uskonnollisten yhdyskuntien tekemää vankilatyötä pitää tärkeänä 90 prosenttia vangeista,
   myös monet katsomukseltaan ateistiset vangit.”

   https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/vankilassa-usko-nousee-pinta-1

   1. ”Tutkija selittää vankiloiden aktiivista uskonnollisuutta sillä, että vankilaan joutuminen on kriisitilanne. Vankila on poikkeusolosuhde, kuin pakollinen retriitti, jonka aikana lapsuudessa tärkeällä paikalla ollut uskonnollisuus voi nousta pintaan.

    Puumalan mukaan uskonnollisuus liittyy usein itsetutkiskelun prosessiin, jossa vanki käy läpi elämäänsä, ihmissuhteitaan ja suhdettaan päihteisiin.

    ”Moni käyttää uskonnon antamia keinoja elämänsä perustuksen valamiseen.

    Lähde :em.

    1. ”Mutta missä synti on tullut suureksi, siellä on armo tullut ylenpalttiseksi. ” – kuten Isossa kirjassakin sanotaan.”
     – kristinuskossa on paljon supersyntisille suunnattua matskuakin!

     Muistan lukeneeni jostain saksalaisesta tutkimuksesta, jonka mukaan uskoon tulo kristityillä lopetti rikokset tai ainakin vähensi riskiä uusia, mikäli se usko kesti vapaallakin…
     – muslimeilla taas kävi täysin päinvastoin eli jos muslimivangin islaminusko vahvistui, niin myös rikosura jatkui ja jopa koveni!
     – maallistuneet muslimit tekevät vähemmän rikoksia kuin islamia harjoittavat!

     Jäi mieleen, kun Daily Mailista joskus luin, kun Britanniassa kunniamurhattiin nuori musliminainen, menestyvä, suosittu ja kaunis huippuyliopiston opiskelija – ja näillä hänen uskonnollisilla sukulaisillaan oli kaikilla jotain pientä tai isompaa kuprua…
     – eli länsimaisesta näkökulmasta kunniamurhattu oli kunnollinen – muu perhe kunniaton…

    2. ”Sekä poliisit että rikolliset tykkäävät”

     ”Kaksi ensimmäistä Ex-Criminal Daytä pidettiin Narinkkatorilla Kampissa, mutta tällä kertaa tapahtuma siirrettiin Vaasanaukiolle Sörnäisiin.

     – Narinkkatori oli liian elitistinen paikka. Vaasiksella tämä jengi pörrää, eivät ne jaksa lähtee Kamppiin, Ali Niemelä selittää.

     Niemelä odottaa paikalle ainakin tuhatta kuulijaa. Edellisvuosina tapahtuman järjestäminen pelotti, mutta ei enää. Kuuntelemassa on ollut väkeä poliiseista ammattirikollisiin, ja Niemelän mukaan vastaanotto on ollut hyvää.

     – Viime vuonna paikalla oli jopa Helvetin enkeleitä, ja ne tykkäsivät, Niemelä kertoo.

     – Varmasti ne itsekin miettivät, että tuonnehan se on mentävä, jos meinaa näistä hommista eläkkeelle jäädä.

     Herätys- ja ratkaisukeskeinen hengellisyys voi tuntua monesta luterilaisesta vieraalta, mutta Kekkonen ei pidä sitä ongelmana.

     – Jos tekee päihde- ja kriminaalityötä, ei voi pelätä vahvoja hengellisiä kokemuksia. Vankien kärsimykset ovat olleet niin vahvoja, että hengellinen herääminenkin on yleensä tosi järisyttävä, Kekkonen selittää.”

     https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/entiset-kriminaalit-kertovat-miten-rikos-vaihtui-jeesukse-1

  2. Kävi heti mielessä, että kumpi sinne vankilaan oikein kuuluukaan?! Imaami vai muslimivanki? tammelom :suatsaV

   1. Vitsi vitsi. Mielestäni on hienoa, jos joku alkaa käyttäytyä hyvin. Oli sitten minkä uskoinen tahansa. Tosin hyvä käytös saattaa vaatia sen, ettei tiettyä uskontoa voi harjoittaa aivan opettajien oppien mukaan…

 4. ”Maria Ylipää nähdään pääsiäisvaelluksen Jeesuksena”

  ”Via Crucis -pääsiäisnäytelmän kaikkia Raamatun henkilöitä esittävät tänä vuonna naisnäyttelijät.

  Näyttelijä Maria Ylipäästä on mahtavaa, että häntä pyydettiin Jeesuksen rooliin ja että myös Pietarin, Pilatuksen ja Herodeksen rooleissa nähdään naisia.

  – On jo aikakin, että näitä historian suurmiehiä esittävät naiset. Kun hahmossa yhdistyvät nainen ja historiallinen henkilö, rooliin tulee uutta ulottuvuutta ja laajempaa samastuspintaa.”

  Ylipäästä olisi kiinnostavaa tietää, mitä Jeesus tekisi tämänhetkisessä vihan ilmapiirissä, jossa loukataan ihmisoikeuksia ja syrjitään vähemmistöjä.
  – Tämä vie ajatukset myös kirkkoon, jossa kiistellään vähemmistöön kuuluvien vihkimisestä.


  – Käsikirjoitus pysyy lähes samana, mutta Jeesukselle tulee enemmän lauluosuuksia ja äänimaailmaa aiotaan muutenkin uudistaa.

  https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/maria-ylipaa-nahdaan-paasiaisvaelluksen-jeesuksena

 5. Alaikäisenä pakolaislapsena Suomeen tullut, hiljan 18v. täyttänyt – mutta kun katsoo olemusta ja etenkin kasvojakin tarkkaan ja tuota partaakin, niin…
  – eikä näytä kyllä entiseltä lapsityöläiseltäkään sitten yhtään… :

  ”Ahmed osaa kuitenkin lukea ja kirjoittaa äidinkieltään vain hiukan, sillä hän ei Irakissa ole käynyt päivääkään koulua.

  ”Khanaqissa jotkut lapset menivät kyllä kouluun, mutta monet kuten minä, menivät vain töihin. Perheemme ei ollut rikas. Aloitin rakennuksilla töissä jo kymmenvuotiaana. Päiväpalkkani oli kolme ja puoli euroa.”
  Rakennustyömailla Irakissa lapset tekevät monia aputöitä, mutta myös sähkötöitä.

  Ainoana lapsena Ahmed sai elää vapaasti. Töiden jälkeen hän leikki muiden poikien kanssa, mutta joutui usein tappeluihin.”

  ”Ensimmäisen kerran Ahmed istui koulun penkille Suomessa. Oppiminen aloitettiin kirjaimista ja numeroista. Opiskelu oli aluksi vaikeaa. Ensimmäiset sanatkin tuottivat vaikeuksia.
  Nyt Ahmed on luokan parhaita oppilaita. Hän on oppinut vuodessa lukemaan ja kirjoittamaan suomea ja puhuu jo hyvin.
  Hän on oppinut matematiikkaa ja piirtää paljon, käyttäen taitavasti värejä.”

  http://safestadi.munstadi.fi/tuntuu-hienolta-oppia/

  Mietittekö koskaan, että miten näillä matuilla kestää pokka?
  – tosin monihan puhuessaan kyllä hiukan virnuileekin…
  – vai onko nyt niin, että harjoitus tekee mestarin…

 6. Muslimikäännynnäinen Isra Lehtinen Feministisen puolueen ehdokkaaksi! :

  http://www.feministinenpuolue.fi/blogi/16/2/2017/ehdokkaita-mys-espooseen-vantaalle-ja-turkuun

  https://twitter.com/aulikkilehtinen?lang=fi
  https://twitter.com/fpuolue

  Halla-ahon vanha kirjoitus, jossa mainitaan kyseinen ehdokas – ollut aiemmin islamilaisen puolueen listoilla… :

  ”Erinomaista on myös se, että islamilaisen puolueen johto koostuu käännynnäisistä. Tuonti-islamistit ovat tunnetusti pelimiehiä ja ymmärtävät jotain pragmatiikan päälle. Kun he jäävät kiinni väkivallan lietsomisesta moskeijoissaan, he tietävät, että kannattaa väittää sanomistensa tulleen revityiksi kontekstistaan.
  Käännynnäiset ovat yli-innokkaita höyrypäitä, joilla tällaisia pidäkkeitä ei ole. En esimerkiksi ole kuullut kenenkään muun kuin Isra Lehtisen julkisesti puolustelevan avionrikkojien kivittämistä (Päivärinnan ohjelmassa).

  Kokovartalosäkkiin pukeutuneet naiset ovat Suomessa pääsääntöisesti suomalaisia. Lehtisen johtama sisarkunta julkaisi kouluille muslimilasten huomioimista käsittelevän ohjeistuksen, joka keskiaikaisuudessaan sai jopa imaami Khodr Chehabin yskimään.”

  http://www.halla-aho.com/scripta/oma_aani_kuuluville.html

  Mitenköhän tämä kivitys istuu Feministisen puolueen konseptiin?
  – tosin hyvin kai, koska arvo- ja kulttuurirelativismi sekä intersektionaalinen feminismi…

 7. Hesarin islamofiilinen toimittaja tuomitsee huivista kieltäytymisen temppuna… :

  ”Marine Le Pen teki ovelan huivitempun – Libanonissa huivin käyttöä ei vaadita kuin erikoistapauksissa#

  ”Marine Le Pen onnistui solmimaan huivinkäytön poliittiseksi aseekseen ja liittämään Libanonin yhteyteen, johon se ei kuulu.

  Vierailu oli vähäpätöinen, mutta tiistaina Le Pen onnistui nostamaan sen otsikoihin.

  Libanonin sunnimuslimien suurmufti Abdel-Latif Derian edellytti Le Penin peittävän hiuksensa lainahuivilla. Le Pen ei suostunut, vaan peruutti tapaamisen. Kuvat levisivät ympäri maailmaa.

  Se ei ollut rohkea teko naisten oikeuksien puolesta, vaan röyhkeä poliittinen temppu.

  Le Pen tiesi tarkkaan, että vanhoillinen suurmufti edellyttää naiselta huivin käyttöä. Se olikin ehkä ainoa syy sopia tapaaminen.”

  Le Penille huivitemppu oli täydellinen kunnari. Hän pääsi jälleen esiintymään vastavoimana islamilaisille poliitikoille.

  Samalla temppu vahvisti kuvaa yleisislamilaisesta huivipakosta.

  Tosiasiassa huivipakko on harvinainen.”

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005098799.html?share=c8b20fc5e76a34b0ba4c4ddc4dda9b4f

  Miksi ihmeessä kristityn pitäisi milloinkaan pukeutua musliminaisen asusteeseen?
  – etenkin islamissa musliminaisenkin arvo on vain puolet miehen arvosta???

 8. ”Neljä naista ja neljä miestä pyrkii Helsingin johtoon – näin he vastasivat kysymyksiin suurmoskeijasta, koulukurista, autoilusta ja ulkoistamisesta”

  ”Monikulttuurisuuteen ja vähemmistöihin perinteisesti myönteisesti suhtautuva Rkp:n pormestariehdokas Eva Biaudet (r) toivottaa suurmoskeijan tervetulleeksi.
  Paavo Arhinmäki (vas), Tuula Haatainen (sd) ja Laura Kolbe (kesk) ovat otsikon väitteen kanssa jokseenkin samaa mieltä: Helsinkiin voi rakentaa suurmoskeijan, jos siihen ei käytetä verorahoja.

  Mika Ebeling (kd) ja Mika Raatikainen (ps) eivät missään tapauksessa halua isoa moskeijaa Helsinkiin, Jan Vapaavuorikaan (kok) ei mielellään, ja Anni Sinnemäellä (vihr) ei ole ­asiaan mielipidettä.”

  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005099220.html

  1. Mika Ebelingin vastaukset olivat parhaat ainakin noihin kysymyksiin. Sen sijaan Eva Biaudetin vastaukset olivat äärimmäisen huonoja joka kysymykseen.

   Mitä ihmettä nuo RKP:läiset oikein ajattelevat? Tuo asenne sahaa vain heidän omaa oksaansa.

 9. Ihanaa! Johtavat Sverigedemokraatit ovat kirjoittaneet The Wall Street Journal’ iin siitä miten Ruotsi on ottanut vastaan 275.000 passitonta turvista vuosina 2014-2016, enemmän kuin mikään muu maa Euroopassa. Seurauksena on mellakat ja rikollisuus. ”Trump on oikeassa: Ruotsin pakolaisten palluttaminen ei toimi” kirjoittavat Jimmie Åkesson ja Mattias Karlsson.

  https://www.wsj.com/articles/trump-is-right-swedens-embrace-of-refugees-isnt-working-1487807010

 10. Trump Is Right: Sweden’s Embrace of Refugees Isn’t Working
  The country has accepted 275,000 asylum-seekers, many without passports—leading to riots and crime.

  When President Trump last week raised Sweden’s problematic experience with open door immigration, skeptics were quick to dismiss his claims. Two days later an immigrant suburb of Stockholm was racked by another riot. No one was seriously injured, though the crowd burned cars and hurled stones at police officers.

  Mr. Trump did not exaggerate Sweden’s current problems. If anything, he understated them. Sweden took in about 275,000 asylum-seekers from 2014-16—more per capita than any other European country. Eighty percent of those who came in 2015 lacked passports and identification, but a majority come from Muslim nations. Islam has become Sweden’s second-largest religion. In Malmö, our third-largest city, Mohamed is the most common name for baby boys.

  The effects are palpable, starting with national security. An estimated 300 Swedish citizens with immigrant backgrounds have traveled to the Middle East to fight for Islamic State. Many are now returning to Sweden and are being welcomed back with open arms by our socialist government. In December 2010 we had our first suicide attack on Swedish soil, when an Islamic terrorist tried to blow up hundreds of civilians in central Stockholm while they were shopping for Christmas presents. Thankfully the bomber killed only himself.

  Riots and social unrest have become a part of everyday life. Police officers, firefighters and ambulance personnel are regularly attacked. Serious riots in 2013, involving many suburbs with large immigrant populations, lasted for almost a week. Gang violence is booming. Despite very strict firearm laws, gun violence is five times as common in Sweden, in total, as in the capital cities of our three Nordic neighbors combined.

  Anti-Semitism has risen. Jews in Malmö are threatened, harassed and assaulted in the streets. Many have left the city, becoming internal refugees in their country of birth.

  The number of sex crimes nearly doubled from 2014-15, according to surveys by the Swedish government body for crime statistics. One-third of Swedish women report that they no longer feel secure in their own neighborhoods, and 12% say they don’t feel safe going out alone after dark. A 1996 report from the same government body found that immigrant men were far likelier to commit rape than Swedish men. Last year our party asked the minister of justice to conduct a new report on crime and immigration, and he replied: “In light of previous studies, I do not see that a further report on recorded crime and individuals’ origins would add knowledge with the potential to improve the Swedish society.”

  Our nation’s culture hasn’t been spared either. Artists accused of insulting Islam live under death threats. Dance performances and art exhibitions have been called off for fear of angering Islamists. Schools have prohibited the singing of traditional Christian hymns because they don’t want to “insult” non-Christian immigrants. Yet reports made with hidden cameras by journalists from Swedish public media show mosques teaching fundamentalist interpretations of Islam.

  Sweden’s government now spends an incredible amount of money caring for newly arrived immigrants each year. The unemployment rate among immigrants is five times as high as that of native Swedes. Among some groups, such as Somalis, in places like Malmö unemployment reaches 80%.

  Our party, the Sweden Democrats, wants to put the security and welfare of Swedish citizens first. We are surging in the opinion polls and seem to have a good chance of becoming the country’s largest party during the elections next year. We will not rest until we have made Sweden safe again.

  For the sake of the American people, with whom we share so many strong historical and cultural ties, we can only hope that the leaders in Washington won’t make the same mistakes that our socialist and liberal politicians did.

  Mr. Åkesson is party chairman of the Sweden Democrats. Mr. Karlsson is the party’s group leader in Parliament.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.