Jennin torstaikolumni: Tutustuin pleijeriin netissä ja se oli huono juttu

11

me-a-player-nah-we-all-just-friends-meme-picture

 

 

 • ÄLÄ KOSKAAN KUUNTELE NAISTEN TARJOAMIA PARIUTUMISOHJEITA
 • OLE OMA ITSESI ON PASKIN OHJE IKINÄ
 • NAISET HALUAVAT TULLA KOHDELLUKSI HUONOSTI
 • NAISET RAKASTUVAT JÄNNÄMIEHIIN
 • RYHDY TUNTEETTOMAKSI SOSIOPAATIKSI TEHDÄKSESI VAIKUTUS NAISIIN

Sinkkunaisena olen aina avoin tutustumaan uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Koskaan ei tiedä vaikka jonkun nurkan takaa rakkaus yllättäisi.

Niin ei ole vielä käynyt. Sen sijaan olen ollut oppimismatkalla. Erityisesti vuosi 2016 oli mitä opettavaisin vuosi tällä saralla. Tutustuin aivan uuten maailmaan: betamiesten teoreettiseen pariutumisanalyysiin.

Kaikki tasokkaasti ja rakkauden motivoimina pariutumaan pääseet miehet, jotka olen koskaan tuntenut, ovat noudattaneet perinteistä linjaa: Ihastu, piiritä, ole sinnikäs äläkä anna periksi, näytä ja kerro tunteesi, vie treffeille ja elä onnellisena elämäsi loppuun asti rakastamasi naisen kanssa. Tai jos ei loppuelämää, niin ainakin monen monta onnellista vuotta.

Mutta minulle on nyt selvinnyt, että tämä perinteinen ja tuhansia vuosia toiminut pariutumisrituaali on joidenkin mielestä auttamattomasti vanhentunut. Internetissä on beta/omegamiesten alakulttuuri, jotka ovat imeneet harhaiset oppinsa Ylilaudalta ja PUA-kulttuurista.

Erään kyselytutkimuksen mukaan yli 80% prosenttia miehistä seuraa deitti/PUA-gurujen oppaita löytääkseen elämänpituisen parisuhteen. Tämä on iso virhe, sillä PUA (Pick Up Artist) -ohjeet ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan pillunmetsästämiseen. Promiskuiteettisuus heikentää sitäpaitsi miehen markkina-arvoa ja houkuttelevuutta parisuhteeseen.

Tutkimuksien mukaan useita seksisuhteita harrastaneet ovat tyytymättömimpiä parisuhteisiinsa. Lisäksi helpponakkien on vaikeampi pysyä uskollisena. Tähän älynväläykseen ei edes tarvita mitä sosiologien tutkimuksia, tarvitsee ainoastaan seurata ihmisten parisuhteita sisvusta: irtosuhteita runsaasti harrastaneet eivät kykene uskolliseen ja rakastavaan suhteeseen. Miten voisivatkaan, jos seksi on heille suurinpiirtein sama kuin kätteleminen?

Tein viime vuonna pari live-podcastia parisuhdejutuista ja niitä varten tein tutkimustyötä netissä. Lueskelin erilaisia PUA-juttuja (erityisesti The Game, joka on se suosituin kokoelma pelimiesvinkkejä), katselin aiheesta Youtube-videoita ja aloin — apuva — jopa lukemaan Ylilautaa. Minulle avautui aivan uusi maailma. Beta-luusereiden loputon taistelu pillun saamiseksi sekalaisella sotkulla erilaisia psykologisia harhaoppeja, joissa punaisena lankana kulkee erilaisten narsistien ja psykopaattien manipulointitekniikoiden käyttäminen naisten koukuttamiseksi.

Täytyy olla vaikeasti tavoiteltava ja välinpitämätön. Nainen tulee saada epävarmaksi. Nainen pitää saada yrittää jahtaamaan miestä, eikä toisinpäin. Naiselle pitää näyttää vuoronperään kylmää ja kuumaa. Naisen huonoa itsetuntoa ja hylätyksi tulemisen tunteita käytetään hyväksi katoamistempuilla ja negatiivisilla kommenteille esim. naisen ulkonäöstä. Sangen karua settiä. Yhden illan jutuissa nämä voivat vielä olla juuri ja juuri hyväksyttäviä keinoja, mutta kusipäisyydellä ei ole koskaan voitettu omaksi naisen sydäntä.

Uskon, että PUA-ohjeista voi olla jonkin verran apua irtoseksin saamisessa. Tosin nainen, joka ei harrasta irtosuhteita, ei harrasta niitä edes taitavan pelurinkaan kanssa. Todennäköisesti ne naiset jotka haaransa aukaisevat ovat niitä, jotka aukaisisivat ne muutenkin melko helposti.

Surullisinta on se, että niin suuri osa rakkaudennnälkäisistä miehistä tonkii PUA-oppeja saadakseen parisuhteen. Ei toimi. Ei koskaan. Parisuhde ei ole peliä. Tunteet eivät ole pelaamista ja leikkimistä varten, eikä rakkauteen kuulu minkäänlainen valtataistelu siitä, kuka on enemmän niskan päälle. Esiintymällä sosiopaattina voit korkeintaan saada jonkun henkisesti romahtaneen ja kaltoinkohdellun läheisriippuvaisen riesaksesi.

Tiede ei tiedä mitään rakkaudesta. Se on polvillaan sen edessä, niin kuin me kaikki muutkin. Kukaan ei tiedä mikä sytyttää kahden ihmisen kemian ja se pelottaa useita. Siksi on keksitty kaiken maailman markkinateoriat ja psykologiset kikkailut. Rakkaus on villiä ja kesyttämätöntä: sitä ei voi pakottaa ja sitä ei voi pitää, jos se tahtoo livahtaa pakoon. Olemme kaikki täysin avuttomina sen armoilla. Se antaa onnen joillekin ja toisaalta suuren sydänsurun toisille.

Mitään taikaluotia parisuhteen, rakkauden ja elämänkumppanin löytymiseen ei ole olemassa. Tämä on brutaali totuus, mutta ihmiset ovat niin epätoivoisia, että haluavat uskoa kaikenmaailman harhaisiin oppeihin ja teorioihin totuuden kohtaamisen sijasta. Se antaa valheellisen tunteen kontrollista, että erilaisilla psykologisilla manipulointikeinoilla se unelmien nainen (tai mies) lankeaa lemmen lumoon.

Tutkiessani pelimiesten juttuja en voinut olla huomaamatta selvää narsisti-läheisriippuvainen -asetelmaa, jota niillä pyritään luomaan. Nopealla googlailulla selvisi etten ole ainoa, joka on huomannut saman. Pelimies voi narsistisilla kikkailulla saada koukkuun henkisesti tasapainottoman, läheisriippuvaisen ja heikkoitsetuntoisen naisen, joka antaa antaa antaa ja rakastaa loputtomiin, mutta ei pysty arvostamaan itseään ja haluamaan vastarakkautta. Good luck with that!

Normaalit ja tasapainoiset naiset ainoastaan uskovat, että peluri ei ole kiinnostunut heistä ja jatkavat matkaansa. He eivät reagoi pelureiden käyttämiin temppuihin halutulla tavalla, eivätkä kaipaa kusipäätä elämäänsä. Pelimies hämmentyy epäonnistumisestaan, mutta koska on onttosydäminen pillunmetsästäjä, tuskin jää normonaista pitkäksi aikaa kaipaamaan, vaan siirtyy jo seuraavaan uhriin.

Koska kohtalo on ironinen, niin samaan aikaan kun aloin tutustumaan pelimiesjuttuihin, tutustuin itse ensimmäistä kertaa(????) elämässäni pelimieheen. Ja missäpä muualla kuin Facebookissa!

 

crazy-cat-lady-front

 

Olin verkostoitunut jo pitkään Facebookissa samaa mieltä olevien ihmisten kanssa, joista osa politiikassa mukana olevia. Löysin keväällä -16 erään FB-kaverini TV-haastatteluja Youtubesta ja innostuin: tässä on todella samanhenkinen ihminen kuin mitä itse olen!

Pidin heppua todella miellyttävänä ja fiksuna. Kerran sitten puhuimme puhelimessa ja hän sanoi, että voin joskus soitella hänelle, jos haluan tulla hänen ja hänen kavereidensa kanssa viettämään aikaa. Se kuulosti vähän oudolta, että minun piti alkaa yksipuolisesti soittelemaan hänelle, mutta olin siitä huolimatta todella innoissani. Olin pitkään haaveillut, että tutustuisin ja ystävystyisin myös Facebookin ulkopuolella samanhenkisiin ihmisiin, sillä olemassa olevat ystäväni eivät ole kiinnostuneita politiikasta tuon taivaallista.

Ongelma oli siinä, että en käy baareissa ollenkaan ja tuntuisi vähän oudolta alkaa soittelemaan liki-tuntemattomalle ihmisille muuten vain. En tajunnut vielä koko juttua ja menikin jonkun aikaa, ennen kuin tajusin. Kohta se teillekin selviää kun luette eteenpäin.

Jatkoimme keskustelua mesessä ja jutut menivät jostain syystä ihmissuhteisiin. Kutsutaan tätä herraa vaikka X:ksi. X sanoi, että miehet ja naiset eivät voi olla kavereita ja naisen kanssa kaveruuteen ryhtyvä mies on kuulemma beta. Tämähän on tätä tyypillistä Ylilauta/PUA-filosofiaa, jossa nämä ihan oikeat betat selittelevät itselleen, että kaikki miehet haluavat naisista pelkkää pillua eikö koskaan mitään muuta. Itsevarmasti x totesi, että kaikki miehet ajattelevat samalla tavalla kuin hän ja että hänellä ei ole naispuolisia ystäviä, koska hänelle tulee turhautunut tunne, jos ei pääse näitä ”ajamaan”.

Luulin, että X vain trollaa, koska en ollut vielä tarpeeksi syvällisesti tutustunut siihen alakulttuuriin, joka näitä harhaisia ajatuksia ruokkii. En siis todellakaan ottanut tosissani hänen juttujaan!

X kertoi avoimesti hänen ja hänen kavereidensa keinoista pokailla naisia baareissa. Hän ja hänen kaverinsa vaikuttivat kusipäiltä ja aloin olemaan yhä enemmän ja enemmän hämmentynyt. Olin pitänyt X:ää todella miellyttävänä ihmisenä ja elämänkokemusteni vuoksi omaan poikkeuksellisen tarkat tuntosarvet ihmisten suhteen. Tunnistan ikävät ihmiset usein välittömästi enkä juuri koskaan ole väärässä. Nyt olin. Tuntui kuin X yrittäisi antaa minulle mahdollisimman epämiellyttävän kuvan itsestään, mutta silti jotain kumman syystä halusi keskustella kanssani mesessä päivittäin.

Noh, ehkä hän vain piti minusta ihmisenä ja halusi ystävystyä — eihän minulla ollut mitään sitä vastaan. Ilmeisesti hän pelkäsi, että olisin jollain muulla tavalla kuin ystävänä kiinnostunut, koska hän yllättäen päätti paljastaa olevansa parisuhteessa. Nyt olin entistä enemmän hämmentynyt, sillä alettuamme keskustelemaan säännöllisesti sen jälkeen kun olimme puhelimessa puhuneet, olin ensimmäistä kertaa tutustunut tämän uuden ystäväni FB-profiiliin tutustuakseni häneen paremmin ja sen perusteella mies oli 100% sinkku.

Profiili oli erittäin harkitusti ja huolellisesti rakennettu: ammattilaisen ottama siisti profiilikuva, harkittua sistältöä. Useita biletyskuvia, joissa monissa naisia kainaloissa (ilmeisesti tarkoituksenaan markkinoida itseään naistenmiehenä, koska pelimiesoppaat neuvovat laittamaan juuri tämänkaltaisia kuvia some-profiileihin) ja jossain vanhassa bilekuvassa push up -tytsyn kanssa erittäin läheisissä väleissä, valmiina suudelmaan.

Tämän lisäksi profiilissa oli avoimena kaikki tiedot: työ- ja koulutuspaikat, perhesuhteet, puhelinnumero — sekä se tärkeä tieto, että profiilin omistaja on mies, joka on kiinnostunut naisista. Parisuhde kohta oli tyhjä (tämäkin puhtaasti pelurioppien mukaista, koska ilmeisesti tarkoitus on saada naiset kyselemään mahdollisesta parisuhteesta ja siten paljastamaan kiinnostuksensa).

Olin todella, todella hämmentynyt. Profiili oli täysin sinkkumiehen profiili. Se oli naista etsivän ja itseään markkinoivan sinkkumiehen profiili, mutta yhtäkkiä X väitti olevansa parisuhtesssa. Kysyin tyttöystävän nimeä, mutta kysymys oli ilmeisesti ärsyttävä, koska X kehoitti minua lopettamaan kuulustelun. Hän kuitenkin lähetti minulle kuvan tyttöystävästään. Todella outoa. Kuvan voi lähettää todisteeksi, että tyttö oikeasti on olemassa, mutta muuten parisuhde on jostain syystä huippusalainen. Minulle tuli outo tunne. Kaikki ei vaan natsannut. Tässä jutussa ja erityisesti tässä tyypissä oli jotain todella hämärää.

Totesin, että olemme ystäviä, koska ilmiselvästi hän pelkäsi minun olevan kiinnostunut ja halusi tyttöystävä- ynnä muilla jutuillaan viestittää, että olen ns. friendzonella. Juttelimme vielä muutaman kerran minun aloitteestani ja hän kyllä vastaili, mutta ei enää koskaan ottanut itse yhteyttä. Huomasin, ettei häntä enää yhtäkkiä kiinnostanut tutustua minuun eikä kommunikointi ole vastavuoroista, joten lopetin yksipuoliseksi käyneen mesettämisen herra X:n kanssa.

Kesä tuli ja meni. Loppukesästä X tutustui erään poliittisen jutun kautta viehättävän näköiseen ystävättäreeni. Heti kun sain tästä tietää, mietin itsekseni ”Aloittkaakohan X nyt viesteillä pommittamisen ystävättäreni suhteen?”.

Ja mitä arvaatte että tapahtui? No aloittihan se!!!!!! Ystävättäreni kertoi, että X oli useaan kertaan ottanut yhteyttä ja että hänen keskusteluissaan oli ollut tietty sivunuotti, jonka tarkoitus oli vihjailla kaikenlaista. Ystävätär teeskenteli X:lle ettei huomannut sivunuottia, jotta X ymmärtäisi, ettei ystävättäreni ole kiinnostunut. X oli sitten lopettanut viestittelyn taas kuin seinään.

Aloin miettimään, olikohan X:n jutuissa joku sivunuotti minulle viestitellessään? Kahlasin keskustelumme läpi enkä löytänyt mitään. En yhtä ainuttakaan merkkiä mistään, mikä voisi vihjata romanttiseen kiinnostukseen. Olin 100% friendzonella. X kirjoitti minulle tavalla, jolla kukaan kiinnostunut mies ei koskaan kirjoittaisi. Hän ei myöskään koskaan ilmaissut mitään positivista tai kaunista minua kohtaan, ei edes kohteliaisuuttaan vastannut kehuini — otti niitä kyllä vastaan, muttei sanonut mitään kaunista takaisin. Ei kertaakaan. Parista narsistista selvinneenä tämä käytös vaikutti todella narsistiselta: ottaa, muttei anna itse mitään. En kuitenkaan luokitellut X:ää narsisti-kategoriaan, vaan ihmiseksi joka jostain syystä ei tykkää minusta, vaikka olikin halunnut minuun tutustua — niin omituiselta kuin kuulostaakin.

En voinut vastustaa kiusausta, vaan otin pitkästä aikaa X:ään yhteyttä. Naureskelin kuinka tiesin hänen olevan peluri ja yrittäneen ystävätärtäni. X aluksi valehteli, ettei muka tiedä mistä tai kenestä puhun. Kielsi myös ehdottomasti olleensa kiinnostunut ystävättärestäni, mutta kehui tätä kauniiksi ja fiksuksi. Erittäin paljastavaa jälleen kerran, sillä hän ilmiselvästi oli ollut hyvin kiinnostunut tuosta naisesta eikä halunnut kunnolla edes peitellä faktaa. Ajattelin mielessäni, että tässä on kyllä niin mulkeroinen palturinpuhuja, ettei toista! Sovimme, että olemme taas kavereita, mutta en luonnollisesti enää koskaan kuullut X:stä mitään.

Keskustelin X:stä miespuolisen ystäväni kanssa, koska halusin kuulla hänen teoriansa tapauksesta. Kaverini mielestä X oli keskustellut kanssani vain pillun toivossa (sikäli erikoista, ettei tosiaan näyttänyt mitään muuta kuin kaverillista kiinnostusta) ja oli lopettanut keskustelun seinään siksi, että oli huomannut ettei pillua tule herumaan ja sitten jatkanut paremmille metsästysmaille. Kaverini ei osannut vastata, miksi X pitää parisuhdettaan salaisuutena, vaan oli asiasta yhtä hämillään kuin minäkin.

Mikä on oma teoriani tämän mystisen herra X:n toimista? Täytyy tunnustaa, etten todellakaan tiedä. Olen tavannut monia omituisia tyyppejä elämäni aikana, mutta tämä on ainutlaatuinen tapaus. Selvästi PUA/Ylilautajonne, mutta todella omituinen ja ristiriitainen käytös. Selvästi petollinen, selvästi valehtelija, selvästi todella naisiin menevä oman wienerin perässä juoksija, mutta täysin mystinen ja ristiriitainen tapaus.

En todellakaan tiedä miksi X käytti niin paljon aikaa ja energiaa kanssani keskustelemiseen ja halusi tavata minut, mutta sitten lopetti tutustumisprosessin kuin seinään. En todellakaan tiedä, halusiko X minulta pillua vai pitikö pelkkänä kaverina. Ehkä hän tosiaan luuli, että pillua saa olemalla mahdollisimman kusipäinen ja epäkiinnostunut? Näillä PUA-hepuilla on monia niin ihmeellisiä ja harhaisia teorioita, joissa ei ole järjen hiventäkään etten yhtään ihmettele, jos näin on ollut.

En myöskään tiedä, onko hänellä oikeasti mitään tyttöystävää. Toivon sydämestäni ettei ole, koska kukaan ei ansaitse niin petollista poikaystävää. Mutta jos tyttöytävää ei ole, kenen kuvan hän minulle antoi? Ehkäpä kyseinen nainen oli joku satunnainen call girl. En varmaan saa koskaan tietää.

X ei ole enää Fb-kavereissani enkä tule varmasti koskaan enää kommunikoimaan hänen kanssaan. Hän tulee kuitenkin aina symboloimaan minulle PUA-kulttuurin onttoutta ja kieroutta. En lopulta enää pystynyt olemaan jäsenenä eräässä FB-ryhmässä jossa hän on ylläpitäjänä. Tuli aina paha mieli kun näki sen ihmisen profiilikuvan hänen kommentoidessaan jotain.

Olen varma, että X edelleen harrastaa mesettelyä erilaisten naisten kanssa jatkuvasti. PUA-hepuilla on tarkoituksena yrittää mahdollisimman montaa naista, että edes joku natsaisi. On myös mahdollista, että X oli jo aiemmin ihastunut ystävättäreeni ja yritti aluksi käyttää minua väylänä tähän tutustumiseen. Tämäkin olisi tyypillistä PUA-touhua sen mukaan mitä olen lukenut. Facebookin mukaan X juokseen myös ahkeraan erilaisissa ”verkostoitumistapahtumissa”, mikä ei ole tyypillistä parisuhteessa oleville, kuten eivät ole naisten kanssa halailu- ja pussailukuvatkaan profiilissa. X joko vihaa ja halveksuu parisuhdettaan tai sitä ei yksinkertaisesti ole.

Kerron X:stä teille siksi, että en halua kenenkään miehen ottava mallia hänestä tai muista pleijereistä. On surullista, että niin moni mies hakee pariutumiseen apua PUA-guruilta ymmärtämättä, että juuri tämä pelailu ja epäluotettavuus tekee heistä täysin parisuhteeseen kelpaamattomia, heikon markkina-arvon omaavia miehiä.

Pidin X:stä paljon TV-haastattelujen ja FB-päivitysten perusteella, mutta mielikuvani muuttui nopeasti kun aloimme oikeasti tutustumaan. Nyt pidän häntä jopa pelottavana ja ahdistavana. En halua koskaan tavata sitä tyyppiä kasvotusten, mutta ikävä kyllä se voi olla mahdollista, sillä asumme samassa kaupungissa. Pelimieskulttuurilla on nyt minulle kasvot. Maailma on nyt hivenen synkempi paikka ja miehiin luottaminen entistä vaikeampaa. X pisti minut miettimään näitä asioita ja löytämään asioita, joita en halunnut löytää.

En voi unohtaa, että X:n kaverit ovat myös mukana näissä pelimiestouhuissa. Enkä sitä, että he pitävät gurunaan misogyynistä Roosh V:tä. En voi olla ajattelematta, että kuinka paljon näitä hulluja tuolla oikein pyörii ja uskallanko enää deittailla ollenkaan saatikka edes tutustua miehiin?

X väitti, että kaikki miehet ajattelevat kuten hän. Eivät ajattele. Olen tuntenut elämäni aikana monia miehiä ja suurin osa heistä ei ole kusipäitä. He ovat vain ikävä kyllä yleensä parisuhteissa ja varatut miehet menevät minulla automaattisesti friendzonelle.

X ei kusettanut minua, vaan lähinnä itseään, koska hän ei halua tiedostaa olevansa pientä limanuljaskojen joukkoa, jotka selittelevät petollisuuttaan ja loputonta promiskuiteettista hedonismiaan biologialla. Koska hän ei kykene näkemään naisia muun kuin metsästettävinä pilluina, niin ei ilmeisesti kukaan muukaan pysty. Mutta se ei ole totta: minulla on useita, hyviä miespuolisia ystäviä, jotka todistavat toisin. Miehiä, jotka eivät ole sosiopaatteja eivätkä käyttäydy kuin olisivat.

X säikäytti minut pahanpäiväisesti. Luulin häntä täysin erilaiseksi ihmiseksi mitä hän todellisuudessa oli. En enää luota tuntosarviini samalla tavalla kuin ennen. Olen nyt varovaisempi. En enää helpolla lähde tutustumaan ihmisiin somessa, edes jos he ovat julkisuudesta tuttuja.

Parisuhdetta ja rakkautta etsivien naisten riesana on aina ne iänikuiset pillunvonkaajat ja narsistit. Uskon ja luotan kyllä taitoihini osata erottaa jyvät akanoista ja otan jalat alleni nopeasti, jos huomaan etten kiinnosta muuten kuin vain yhdessä mielessä. Siitä huolimatta olen alkanut pelkäämään, että joku taitavasti kilttimiehenä esiintyvä pleijeri nappaa minut uhrikseen ja tunteet kerkeävät syttymään ennen kuin totuus paljastuu. Onneksi tutustuin pelimiesten oppaisiin ja suosittelen samaa kaikille muillekin sinkkunaisille, jotta tietävät ajoissa varoitusmerkit huonoista miehistä.

Ja jos kaikki muu epäonnistuu, haalin yhä enemmän kissoja ja ryhdyn maailman hulluimmaksi kissatädiksi, ellen jo ole.

Luettavaa:

Narcissism and codependancy in The PUA/HB dynamic:

https://krauserpua.com/2012/03/03/narcissism-and-codependency-in-the-puahb-dynamic/

Having more sexual partners is associated with less stable relationships and less relationship satisfaction:

https://www.psychologytoday.com/blog/sex-murder-and-the-meaning-life/201401/how-many-premarital-sex-partners-should-you-have

5+ reasons not to become PUA:

https://www.youtube.com/watch?v=dXyku5nZSE0

Advertisements

37 thoughts on “Jennin torstaikolumni: Tutustuin pleijeriin netissä ja se oli huono juttu

 1. Kyllä on menny pariutuminen vaikeaksi näin internetaikakaudella. Noin kolmasosan luettuani sain päänsäryn. Ihmiset istuu päivät pitkät koneella tutkien elämän tarkoitusta eikä osaa enään löytää seuraa ilman tindereitä faceja yms… mitenköhän isovanhempasi löysivät toisensa? Ei vissiin ollu seuranhakuilmoituksia netissä..

 2. En oikein ymmärrä noita markkina-analyysejä. Seurustelukumppanit ikäänkuin tuotteistetaan ja laskelmoidaan mitä tehdään.
  Jos viihtyy jonkun kanssa niin viihtyy, hyvä niin. Pitääkö välttämättä etsiä koko ajan kumppania, juttelee tavallisesti kenen kanssa tekemisiin joutuu, jos synkkaa niin synkkaa. Ei kai noita asioita tarvitse joka päivä pohtia ja suunnitella 😀

 3. Olipa erikoinen tapaus tämä henkilö X. Miehenä en malta olla kommentoimatta Jennille kahta seikkaa 🙂

  1. ”Kaikki tasokkaasti ja rakkauden motivoimina pariutumaan pääseet miehet, jotka olen koskaan tuntenut, ovat noudattaneet perinteistä linjaa: Ihastu, piiritä, ole sinnikäs äläkä anna periksi, näytä ja kerro tunteesi, vie treffeille ja elä onnellisena elämäsi loppuun asti rakastamasi naisen kanssa. Tai jos ei loppuelämää, niin ainakin monen monta onnellista vuotta.”

  Ei toimi, tämä on testattu moneen kertaan. En ole koskaan yrittänyt löytää naista noilla pelimiesjutuilla, mutta olemalla mukava et saa naista. Piste.

  2. Internet on viimeinen paikka maailmassa seuranhakuun, kaikki todella pimeät hullut löytyvät sieltä.

  1. ”Olipa erikoinen tapaus tämä henkilö X”
   Niinpä. Vielä kukaan ei ole tämän luettuaan mulle osannut selittää, mikä juttu tämä on. Helpottaa, koska nyt tiedän etten ole vain tosi tyhmä. Todella omituinen tapaus, joka jäi vaivaamaan.

   ”Ei toimi, tämä on testattu moneen kertaan. En ole koskaan yrittänyt löytää naista noilla pelimiesjutuilla, mutta olemalla mukava et saa naista. Piste.”
   No sitten ollaan samiksia. En minäkään ole löytänyt miestä olemalla mukava. Tai oma itseni. Tai mitä lie. En edes, vaikka saan toistuvasti kuulla: ”Miten noin kaunis, mukava ja älykäs nainen voi olla sinkku”. Kukaan ei vaan koskaan ihastu muhun. Silti näen todella vaikeiden ja kusipäisten ihmisten pariutuvan koko ajan ja keräävän haaremiksi asti ihastujia. En silti aio kokeilla kusipääksi ryhtymistä. Jos en kelpaa ”kilttinaisena”, niin antaa olla. Aina on kissat 😀

   ”Internet on viimeinen paikka maailmassa seuranhakuun, kaikki todella pimeät hullut löytyvät sieltä.”
   Suurin osa ihmisistä ei käytä tarkoituksella nettiä seuranhakuun. En minäkään ole FB:ssä miestä etsimässä. Tuttavapiirissä lukuisat ihmiset ovat kuitenkin pariutuneet netin kautta: FB, Youtube, IRC… Olen seurannut lukuisia romanssien syttymisiä ja naimisiin menoja, joissa tutustuminen on alkanut netistä. Se on tätä päivää. Ihmisille on nykyaikana yhtä normaalia tavata netissä kuin baarissa.

   1. Netissä tutustumisen hyvä puoli on, ettei tule kovin usein seuranhaun vuoksi krapulaa. Eikä pala rahaa baariin.

    Kyllähän se sinkkuelämä oli yhtä säätämistä -90 luvulla, kun piti joka viikonloppu olla baarissa vosumehtällä. Kun sinkkuelämä päättyi, niin siihen loppui dokaaminenkin. Sydän, verisuonet, keuhkot ja aivot kiittää…

   2. Kävimme Lähes vuosi sitten yökerhossa, josta exäkin löytyi aikoinaan. Tuolloin 12 vuotta sitten oli melkein mahdotonta lauantai iltana löytää istumapaikkaa, saati ”omaa” pöytää, nyt siellä oli lisäksemme kaksi mustalaista ja yksi, josta en ole varma, kuuluiko henkilökuntaan, vaiko ei. Helsingissä varmaan vielä väkeä riittää ihan iskettäväksi asti, mutta usein taitaa olla ”huono” nainen, joka tulee juttelemaan? Ei ole mukavaa, jos etsii parisuhdetta/edes jotain ja toinen osoittautuukin ***raksi. Niitä löytyy bordelleista, miksi pitää tulla kapakkaan härnäämään? Netissä kait kaikki nykyään seuraa etsivät?

    Verkot vedessä, eli ehkä tusinan muikkelia samaan aikaan pyörityksessä, saattaa olla tekniikkana monella. Parantaa saamisriskiä, kun ei keskity vain yhteen naiseen. Pelimiehillä usein uusi tyttöystävä jo valmiina, kun ero vanhasta otetaan. Näin parisuhteeseen ei viitsi panostaa hittojakaan. Onhan sitten pelinaisiakin, ettei totuus unohtuisi.

    En tiedä, kannattaako aktiivisesti etsiäkään kumppania. Harrastelee ja pyrkii muutenkin kohtaamaan ihmisiä, ehkä joku joskus pamahtaa vastaan ja se on sitten siinä, sanoisi Mertaranta.

  2. Itselläni oli tapana potentiaalisen kohteen havaittuani mennä hänen luokseen, katsoa syvälle silmiin, sanoa jotain outoa, ja odottaa sitten vastausta. Esimerkiksi pelkkä ”pöö!”. Vastauksesta pystyi päättelemään aika paljon.

   ”Täh?” = Ei voittoa
   ”No pöö, pöö” = Tutkitaan lisää
   ”[nokkela, yllättävä vastaus]” = viedään treffeille

   Vastauksesta näki heti paitsi kuinka huumorintajuinen nainen on, myös arvioitiinko minut silmämääräisesti kelpaamattomaksi. Sen jälkeen ei tarvinnut sen enempää nolata itseään.

   Tosiaan kilttiydellä ei voiteta, pitää olla aggressiivinen ja itsevarma. ”Tulin katsomaan kelpaisitko minulle” -asenne on se jolla voitetaan.

  3. En jaksanut lukea juttua kokonaan, joten kommentoin vajakkina 🙂

   Voin sanoa saman kuin mies tuossa ylempänä: olemalla kiltti ja huomaavainen ei naista saa. Itse asiassa, ei saa edes kontaktia. Jos kontaktien määrä on nolla, miten kontakti voi edes kehittyä suhteeksi?

   Noin kolmekymppiseksi asti yritin löytää naista poliittisesti korrekteilla menetelmillä ja niillä joita naistenlehdet tarjoavat. Ei mitään. Ei kerrassaan mitään.
   Sitten löysin PUA jutut ja johan oli kulttuurishokki! Kaikki aiemmin opittu ja käytetty romukoppaan. Ja kyllä, olemalla itseään täynnä oleva kusipää, pääsi kontakteihin naisten kanssa. Jos/kun kontaktista havitteli pidempää kumppanuutta, aloin feidaamaan kusipäisyyttä pois. Monille se oli turn off, merkki heikkoudesta ja muutuin heidän silmissään tylsäksi. Tästä seurasi joko dumppaus tai muuten vain epäkunnioittavaa käytöstä.
   Toki löysin sen helmen, jonka kanssa jo yli 5 vuotta, mutta en olisi saanut neutraloitua hänen pelejään, jos minulla ei olisi ollut Pua tietoutta.
   Väitän, että naisilla on, muutamin poikkeuksin, geneettinen ominaisuus etsiä itsevarmoja kusipäitä. Herrasmiehet ei nappaa, joutuvat dumpatuksi tai Friend zonelle hyväksikäytettäväksi

   1. Näitä samanlaisia PUA-menestystarinoita miehet kertovat toisilleen jatkuvasti ja niitä on netti täynnä. Naisten kokemukset aiheesta kielletään tai niitä ei ”jakseta lukea”. Usein taustalla on ollut pelkkä itsevarmuuden lisääntyminen ja liiasta epätoivoisuudesta eroon pääseminen, ei niinkään kusipäisyys. Kiltit ihmiset usein kuvittelevat olevansa liian kusipäisiä, jos käyttäytyvät kuten normaalit ihmiset. Kontrasti aiempaan tuntuu niin isolta.

    Siinä mielessä PUA-ohjeista voi olla hyötyäkin. Alistuneesta luuserimiehestä vähän itsevarmemmaksi niin voila! Jotkut vaan vetävät ohjeistuksen käytännössä överiksi (mennään toisesta ääripäästää toiseen: alistuneesta läheisriippuvaisesta käytöksestä narsistiseen psykopatiaan ja suoranaiseen henkiseen väkivaltaan, joka aivan varmasi saa kenet tahansa normaalin naisen ottamaan jalat alleen ja nopeaa) ja pilaavat viimeisetkin mahdollisuutensa löytää mitään aitoa ja pysyvää. Itsekin totesit, että kusipäisyyden vähentäminen oli tarpeellista siinä vaiheessa, kun se oikea löytyi.

    Niin vaikeaa kun se on PUA-uskovaisten uskoa, naiset nyt noin yleisesti ottaen eivät rakastu miehiin, jotka eivät anna vastarakkautta, osoittavat olevansa pettureita tai harjoittavat henkistä väkivaltaa naisia kohtaan. Se pienen pieni prosentti naisista, jotka rakastuu, on niitä jotka muutenkin ajautuvat väkivaltaisten ja psykopaattisten miesten uhreiksi. Tähän pieneen henkisesti hajonneiden naisten ryhmään PUA-ohjeet voivat toimia kuin häkä.

    Valtaosa naisista pitää miehen empaattisuutta suurimpana atraktion synnyttäjänä. Tämä on tutkittu juttu ja voin sen itsekin allekirjoittaa. Kiltteys, huomaavaisuus, epäitsekkyys ja empaattisuus sytyttää liekin – on sytyttänyt aina, kerta toisensa jälkeen. Vastakohtainen käytös miehen osalta on taas sammuttanut sen.

    Tästä aiheesta: http://nordic.businessinsider.com/women-like-altruistic-men-more-sex-2016-8?r=US&IR=T

    PUA-uskovaisten on hirveän vaikea uskoa, että naiset ihastuvat, eivät manipuloinnin seurauksena, vaan siitä huolimatta. Usein nämä naiset ovat ihastuneet ennen kuin ovat joutuneet pelatuksi tai ihastuvat siitä huolimatta. Sitten peluri päättelee virheellisesti, että sai naisen pelaamisella kiinnostumaan…. On hienoa, että sait kauheasta käytöksestä huolimatta naisen itsellesi. Se ei ole ihan itsestäänselvyys. Tunteet ovat varmasti tässäkin tapauksessa olleet pelaamista voimakkaammat.

    Naiset rakastuessaan joskus katsovat sormien läpi todellakin inhottavaa käyttytymistä. Jotkut ovat vuosikausia väkivaltaisissa suhteissa, joissa ovat hengenvaarassa, koska rakkaus. Suurin osa naisista kyllä antaa mulkeroille rukkaset jo deittailuvaiheessa, koska kukaan ei ainakaan tietoisesti halua huonoa miestä itselleen. Itse kuulun tähän valtaosaan naisia ja haluan antaa meille äänen, koska meitä normonaisia usein ei kuunnella tämän aiheen saralta.

 4. No jaa. Olen vanha harmaapartainen ukko ja olen aina tykännyt naisista ja naiset minusta. En kuitenkaan ole koskaan ollut kiinnostunut irtosuhteista, vaan yritän aina huomata ihmisen ihmisessä ja saanut siitä kiitollisen palautteen ja hyvän mielen itselleni. Minulla vissiin on varaa olla oma itseni ja itseluottamus saa toiset tuntemaan olonsa turvalliseksi seurassani.

  1. Luottamuksen ja turvallisuudentunteen rakentaminen ihmissuhteen alussa onkin tärkeimpiä asioita, joten ei ihme että olet ollut menestyksekäs naisten kanssa. Erityisesti jos luottamus särkyy jo tutustumisvaiheessa, niin sitä on todella vaikea sen jälkeen enää ryhtyä rakentamaan. Yleensä aika mahdotonta.

   Kävin pitkän keskustelun tämän kirjoitukseni pohjalta erään naisen kanssa ja hän toi uuden näkökulman aiheeseen. Ehkä nämä PUA-oppeja käyttävät miehet pelkäävät alitajuisesti tunteita ja rakastumista niin paljon, että haluavat ajaa sen sosiopaatti-käytöksellään pois? Teeskentelevät olevansa täysin tunteettomia ja kusipäisiä, jotta ei tarvitsisi koskaan tutustua ja ihastua kehenkään ja saisi tapettua myös naisen tunteet? Puhdasta rakkaudenpelkoa?

   Näillähän on sanontakin, että se joka rakastuu ensimmäisenä on hävinnyt pelin.

   Sain hauskan ajatuksen hankkia käsiini pinon The Game -kirjoja ja vaihtaa otsikoksi ”Kuinka menettää naisen kiinnostus kymmenessä päivässä” 😀

   Mielestäni siinä voi olla hyvinkin pointtia, sillä niin hulluja neuvoja, jotka varmasti eivät toimi naisten hurmaamiseksi, en pysty muuten selittämään. Se on aina todella omituista kun älykkäätkin ihmiset uskovat ihan hulluihin asioihin, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Voisi luetella erilaisia kulttuurimarxistisia juttuja, mutta yksi joka erityisesti tulee mieleen, on kommunismi.

   Tuntemani kommarit ovat olleet usein todella älykkäitä, teoreettisia ja osaavat väitellä kanssakeskustelijan tarvittaessa suohon. Tuli mieleen, että muistuttavat näitä PUA/Markkinateoriauskovaisia todella läheisesti. Molemmat ajattelevat, vaikka koskaan ennen ei ole toiminut, niin ehkä ensi kerralla nämä teoriat vihdoin toimivat ja onnistuvat käytännössä… ja katastrofiinhan se aina johtaa!

   Tein kerran live-podcastina pitkän pariutumisaiheeseen liittyvän keskustelun PUA-juttuja aktiivisesti lukevien ja niihin sokeasti uskovien Laasasen ja Kurun kanssa. Edustin ainoaa naiskokemuksen ja terveen järjen ääntä keskustelussa, mutta liian kilttinä en osannut pistää vastaan näille tarpeeksi. Tekis mieli pitää uus keskustelu aiheesta joiden enemmän jalat maassa olevien ja vähemmän PUA-uskovaisten ihmisten kanssa, niin saataisiin paljon informatiivisempi ja totuudellisempi keskustelu kasaan. Korkeintaan yks PUA siihen sekaan nolaamaan itsensä 😉

   Kirjoitukseni on tosi henkilökohtainen, mutta olen iloinen että uskalsin sen kirjoittaa ja Tajukangas kehtasi julkaista, koska jos yksikin mies sen perusteella ymmärtää näiden pelijuttujen haitallisuuden suhteessaan naisiin, niin se ei ole ollut turha.

   Jos miehet keskinäisten hymistelykerhojen sijaan kerrankin uskaltaisivat ottaa selvää naisten omista kokemuksista tämän aiheen tiinoilta, niin he ymmärtisivät, että PUA-alakulttuurin ja väärien uskomusten leviäminen miesten keskuuteen Internetissä on varmasti nro1 sydänsurujen aiheuttaja ja orastavien suhteiden tappaja tällä hetkellä länsimaissa. Ei ihme, että syntyvyys on rajussa laskussa.

   En yhtään ihmettele, että pelurigurut ehdottomasti kehoittavat välttämään kuuntelemasta naisten kokemuksia ja mielipiteitä tämän asian osalta. Totuus voisi paljastua: suhteita, jotka eivät koskaan syntyneet, ihastuksia, jotka muuttuivat vihastuksiksi, sydämiä, jotka eivät koskaan kohdanneet, paljon rikkimenneitä ja pettyneitä ihmisiä, yksinäisyyttä ja kalsarikännejä, jokeen heitettyjä sormuksia, totaalista luottamuksen menettämistä, loputtomia yksin itkettyjä öitä, ihastuksien muuttumista painajaisiksi ja tunteiden kuolemista pelailuun.

   1. Tärkeä huomio. PUA ja markkina-arvoteoria ovat kaksi erillistä asiaa.

    PUA on jonkinlainen psykologinen huijausmetodi, mikä vaikuttaa alkuperäisen tekstin perusteella moraalittomalta. PUA on väärin, se on selvää.

    Markkina-arvoteoria taas on melko hyvä ja varteenotettava teoria. Markkina-arvoteoriahan parantaa ihmisten elämänlaatua(naisten ja miesten), koska mitä enemmän ihminen on perillä omasta ja muiden markkina-arvosta, sitä vähemmän hän haaskaa itsensä ja muiden aikaa. Miksi ihmeessä markkina-arvoteoria olisi paha asia?
    Esimerkki. Tiedän että oma markkina-arvoni ei ole lähellekään samaa tasoa kuin vaikka missillä. Koska olen tavis. Markkina-arvoteoria on täysin oikeassa että minun ei kannata edes puhua missille. Jos noudatan markkina-arvoteoriaa käytän aikani omantasoisteni naisten etsimiseen sen sijaan että käyttäisin koko elämäni turhaan missien perässä juoksemiseen. Siitä ei seuraisi mitään hyvää:minun elämäni menisi hukkaan ja missit korkeintaan järjestäisivät minulle lähestymiskieltoja.

    ”Edustin ainoaa naiskokemuksen ja terveen järjen ääntä keskustelussa”

    – Mielestäni keskustelua ei voita se joka leimaa vastapuolen ei-tervejärkiseksi. Keskustelu voitetaan tai hävitään argumenteilla.

    1. ”Keskustelu voitetaan tai hävitään argumenteilla.”

     Tämä ei itseasiassa pidä ollenkaan paikkansa. Se, joka argumentoi parhaiten voi silti olla väärässä. Keskustelun voittaa usein se, joka osaa olla aggressiivisin vasta-argumentoija ja joka pystyy manipuloimaan keskustelukumppaneitaan ja aivan erityisesti jos pystyy vetoamaan tunteisiin. Se mielipide voittaa, joka on suosituin, ei se, joka on oikeassa.

     PUA-teoreetikot pystyvät ovelasti uimaan miesten yleisiin epävarmuuksiin, rakkauden ja torjutuksi tulemisen pelkoa hyväksikäyttäen ja siksi he ovat niin suosittuja.

     1. ”ämä ei itseasiassa pidä ollenkaan paikkansa. Se, joka argumentoi parhaiten voi silti olla väärässä. Keskustelun voittaa usein se, joka osaa olla aggressiivisin vasta-argumentoija ja joka pystyy manipuloimaan keskustelukumppaneitaan ja aivan erityisesti jos pystyy vetoamaan tunteisiin. Se mielipide voittaa, joka on suosituin, ei se, joka on oikeassa.”

      Olen tästä eri mieltä omalla kohdallani. Jos seuraan väittelyä, minulle voittaja on se joka argumentoi parhaiten. Agressiivisuus ja huonot käytöstavat kertovat että väitteljä on häviämässä. Itseasiassa väittely ei ole väittely, jos vastapuolelle ei anneta mahdollisuutta vastata, leimataan vastapuoli tai ollaan töykeä.

      Usein on muuten niin että jos aihe on väittelijälle tärkeä, hän ei osaa väitellä siitä aikuismaisesti. Itse arvostan eniten tässä maailmassa niitä ihmisiä jotka suhtautuvat aikuismaisesti väittelijään jonka mielipiteitä he vihaavat yli kaiken.

      – Hyvät väittelyt käydään äärimmäisen tylsistä aiheista kuten jalkapallosta(vaarana on tosin nukahtaminen tai kuoleminen tylsyyteen)
      – Huonot väittelyt käydään tärkeistä asioista, kuten vaikka brexitistä. Kun keskustellaan brexitista, tunteet kiehahtavat todella helposti

     2. ”Se mielipide voittaa, joka on suosituin, ei se, joka on oikeassa.”
      Olen eri mieltä.
      Esimerkki. 1000v sitten oltiin varmoja että aurinko kiertää maata. Tämä oli yleisin mielipide. Se että mielipide n suosittu ei tarkoita että se olisi oikea. Aurinko ei kierrä maata vaikka suurin osa ihmisistä uskoisi niin.

     3. Täh? Sitähän mä just sanoin, että se mielipide voittaa joka on suosituin, ei se joka on oikeassa. ”Truth does not live in popularity”.

      Taitavat argumentoijat voivat voittaa keskustelun ja saada ihmiset puolelleen, vaikka olisivat väärässä. Taitavat manipuloijat voivat saada ihmiset massoittain uskomaan vaikka mitä tahansa huuhaata. Esim. uskonnolliset kulttijohtajat, jotka keräävät väkeä erilaisiin maailmanlopun kultteihin ovat tästä hyvä esimerkki. Taitava guru, jolla on narsistin manipulointitaidot, voi saada ihmiset uskomaan oman kantansa, vaikka kaikki järki ja logiikka olisi sitä vastaan.

      Niin paljon kuin ihmiset haluavatkin uskoa olevansa rationalisteja ja loogisia otuksia, muodostamme valtaosan mielipiteistä tunneperustein. Joka osaa tökätä sormensa pehmeään paikkaan, saa ihmiset asiansa puolelle.

     4. Hmm…näen ehkä asian hieman toisin…Itse en näe henkilöä voittajana joka saa manipuloitua suurimman osan ihmisistä puolelleen, vaan pidän häntä taitavana huijarina.

      Itse ymmärrän argumentit tosiasioina, eli se teoria millä on parhaat puolueettomat todisteet voittaa. Eli nämä huijarimanipuloijat osaavat vedota tunteisiin ja elämänkokemuksiin, eivät puolueettomiin tutkimustuloksiin.

      Hyvä argumentoija on eri asia kuin hyvä väittelijä.

      Elikkä henkilö joka väittää että 2+2=4 on keskustelun voittaja sillä 2+2=4 on paras argumentti. Huijarimanipuloijat voivat vedota ihmisten tunteisiin että eikö maailma olisi reilumpi paikka jos 2+2=5, koska silloin kivoja asioita on enemmän.

      Toivottavasti selvensin asiaa 🙂

 5. Luin aamukahvia hörppien, tylsistyneenä, kunnes tuli vastaan sana ”promiskuiteettisuus”. Nauratti niin että nyt on kahvia joka puolella, prkl tätä klumsia messinäisyyttä.

 6. Itselläni oli nuorena miehenä (>15 vuotta sitten) pari periaatetta, jotka toimivat hyvin.

  1) Ole kuin leijona. Leijona ei välitä mitä seepra hänestä ajattelee, joten miksi sinä ajattelisit mitä nainen sinusta ajattelee? Sinun tehtäväsi on tarkistaa kelpaako nainen sinulle, ei päinvastoin. Tämä tekee sinusta itsevarman. Nuorelle nörttipojalle tämä oli kovan harjoittelun ja psyykkaamisen takana, mutta kun hommaan alkoi suhtautumaan pelkkänä pelinä potentiaalisen nöyryytyksen sijaan, onnistumisprosentti nousi pilviin. Omasta käytöksestä ei kannata stressata, sillä jos nainen kelpaa sinulle, biologia kyllä varmistaa että käyttäydyt niin että sinä kelpaat naiselle.

  2) Etsi nainen jonka kanssa haluat oikeasti olla. Älä takerru ensimmäiseen joka suostuu puhumaan sinulle, jos vaistosi sanoo ettet haluaisi viettää hänen kanssaan sekuntiakaan ylimääräistä – täysin riippumatta hänen ulkonäöstään. Luovuttaminen ei tarkoita että olisit hävinnyt, vaan se on kummankin ajan säästämistä. Tämä varmistaa että olet miellyttävää ja kiinnostavaa seuraa, joka oikeasti kiinnostuu naisesta itsestään. Tämä lisää myös itsekunnioitustasi, mikä parantaa mahdollisuutta onnistua kohdassa 1.

  En ollut irtosuhteiden perässä, vaan etsin vakaata parisuhdetta. Baareissa yms. tunnustelin (pääosin verbaalisesti) joitain kymmeniä naisia, treffeille vein kymmenisen naista, joitain lyhyitä seurustelusuhteita ja yksi vuoden kestänyt avoliitto, ennen kuin löysin sopivan. Olemme olleet nyt yhdessä 15 vuotta.

  Veikkaan että nimenomaan kohta 2 on monelle miehelle se ongelma. Naisia isketään puoliväkisin, vaikkei oikeastaan itseäkään huvittaisi. Ihan vain koska kuvitellaan että luovuttaminen olisi jonkinlainen arvovaltatappio. Ylilautanööseille on vaikea olla suhtautumatta seurusteluun kuin tietokonepeliin, jossa joko voitetaan tai hävitään.

  1. Parempia ohjeita kuin yhdelläkään PUA-gurulla!

   Itseasiassa jotkin PUA-ohjeetkin voivat toimia, jos niillä ainoastaan lisätään itsevarmuutta ja vähennetään epätoivoisuutta. Ikävä kyllä moni ottaa ne ohjeet kirjaimellisesti ja vetää touhun överiksi, toiseen äärilaitaan. Eli juuri siihen tunteettomaan sosiopaatti-käyttäytymiseen, joka ajaa normaalit naiset pois ja jäljelle jää henkisesti järkkyneet läheisriippuvaiset, joista sitten noukkia helmen.

   Yksi yleisimpiä valituksia, mitä tyttökavereilta kuulee on se, että ensin mies oli kiinnostunut ja sitten yhtäkkiä katosi. Naisten on hirveän vaikea ymmärtää miesten harjoittamaa satunnaista sarjaiskemistä ja luulevat kaikkien kiinnostusta osoittavien miesten olevan aidosti kiinnostuneita.

   Naisille vinkiksi: Jos mies katoaa, niin hän ei ole kiinnostunut. Ei vaikka olisi aluksi vaikuttanutkin siltä. Ihastuneet miehet eivät katkaise yhteyttä ihastukseensa. Sitä ei vaan tapahdu. Jos mies tekee katoamistempun, niin on aika unohtaa ja jatkaa matkaa. He is just not that into you.

   1. ”Ihastuneet miehet eivät katkaise yhteyttä ihastukseensa. Sitä ei vaan tapahdu.”

    Tuo on niin totta. Yleensä keskustellessa huomasi että vaikkei nainen olisi sanonut mitään erityisen epämiellyttävää, vastaus kysymykseen ”haluanko kuulla tuon naisen sanovan jotain muuta” oli kielteinen. En minä usko että nainen puolestaan voi juuri vaikuttaa tuohon. Joidenkin kanssa vaan synkkaa ja toisten ei, eikä asiaa ole syytä monimutkaistaa.

    Itselleni oli (näin jälkikäteen analysoituna, vaikken sitä tuolloin tunnistanutkaan) tärkeää että nainen ei ollut konfliktinhaluinen, vaan pikemminkin pyrki ymmärtämään sitä mitä minä tarkoitan vaikka saattaisin esittää asiani hieman huonosti. Itse inhoan kaikenlaisia turhia sosiaalisia konflikteja, koska ne ovat mielestäni hirvittävän tylsistyttäviä. Ex-avovaimoni saattoi vetää herneen nenään jostain hyvin pienestä ja sitten odotti että minä lepyttelen häntä. En minä viitsinyt. Jos ihminen pimahtaa tyhjästä, asia ei ole minun ongelmani.

    Sovintoseksiä en ole harrastanut ikinä, koska pidän turhasta suuttumista kaikkea muuta kuin seksikkäänä. Se on tylsää, mielikuvituksetonta ja pitkäveteistä, ei mikään suuri orgastisesti purkautuva tunneryöppy.

    Myös monet naiset joita tapailin olivat juuri näitä pimahtajia: ”Miten sä voit sanoa noin? Nyt kyllä loukkaannuin. Lepyttele!”

    Muistan kun keskustelimme ensimmäisiä kertoja nykyisen vaimoni kanssa ja sanoin jotain minkä ex-avovaimoni, ja moni naisista joita tapailin, olisi käsittänyt väärin ja tehnyt asiasta konfliktin. Tajusin esittäneeni asian hieman monitulkintaisesti, joten odotin heti nenäkästä ja hyökkäävää kommenttia. Nykyinen vaimoni kuitenkin ymmärsi heti mitä tarkoitin, koska riidan haastamisen sijaan tulkitsi monitulkintaisen kommenttini minun kannaltani parhaalla tavalla. Hän koki että tietenkin olin hyvä ihminen, joten todennäköisesti tarkoitin myös hyvää. Sillä hetkellä rakastuin, enkä luovu tuosta naisesta ikinä.

    PS. Ystäväni on yksinhuoltaja ja hän oli treffeillä jonkun miehen kanssa, joka haukkui koko treffien ajan yksinhuoltajia, vaikka tiesi ystäväni olevan myös yksinhuoltaja. Oli kuulemma ollut hyvin hämmentävä kokemus. Mies oli vielä viestitellyt jälkikäteen uutta tapaamista, mutta ystäväni oli sanonut ”ei kiitos”. Ehkä kyseessä oli juuri mainitsemasi kaltainen mies?

    1. Todella mielenkiintoista, koska olen huomannut tuon saman: useimmilla ihmisillä on jonkinlainen lukko. Se on joku pelko tai ärsytyksen aihe. Mikä tahansa se on, se on tärkeä.

     ”Nykyinen vaimoni kuitenkin ymmärsi heti mitä tarkoitin, koska riidan haastamisen sijaan tulkitsi monitulkintaisen kommenttini minun kannaltani parhaalla tavalla. Hän koki että tietenkin olin hyvä ihminen, joten todennäköisesti tarkoitin myös hyvää. Sillä hetkellä rakastuin, enkä luovu tuosta naisesta ikinä.”

     Vaimosi oli se, joka onnistui murtamaan tuon lukon toimimalla oikein.

     Itselläni on samantapainen kokemus vuosia takaperin, kun ihastuin yhteen mieheen. Mulla on aina ollut todella hyvännäköisiä ystävättäriä, joten yksi isoimmista testeistä (jotkut kutsuvat näitä ”paskatesteiksi”, mutta mitään paskaa niissä ei ole, kyse on vaan lukon aukaisemisesta ja luottamuksen rakentamisesta) on se, miten ihastukseni/potentiaalinen poikaystävä suhtautuu heihin.

     Olin epävarma miehen todellisesta kiinnostuksesta ja erään kerran upea ja seksikäs miestennielijä-ystävätär astui kuvioon. Olin jo epävarmuuksissani valmistautunut pettymään… Pelkäsin etukäteen, että mies ei saa silmiään irti ystävättärestäni ja kuola vaan valuu suusta. Olin väärässä! Ihastuksellani ei ollut silmiä kenellekään muulle kuin mulle. Muut naiset olivat kuin ilmaa. Sillä hetkellä kun sen tajusin, uskalsin vihdoin antaa tunteilleni vallan ja ihastua kunnolla ja valtava määrä kiintymyksen ja hyvänolon kemikaaleja virtasi kehooni. Ihan tuolla pienellä jutulla mies voitti luottamukseni olemalla aidosti kiinnostunut musta ja todistamalla, ettei ole heppinsä armoilla elävä hedonisti.

     Useimmilla ihmisillä on varmasti vaistonvaraisesti erilaisia juttuja, joita he tuntosarvillaan tunnustelevat, ennen kuin uskaltavat ihastua/rakastua.

 7. Kun luin tekstiä niin tulin siihen tulokseen että kirjottaja on nuori nainen joka on alkanut ymmärtää yhteiskunnan lainalaisuuksia ja sitä miten politiikka, pariutuminen ja yhteiskunnan normit toimivat yhdessä. Itse kirjoitan vanhemman miehen roolista joka on koittanut viimeiset 20 vuotta ravistella nuorisoa hereille Matrixista jossa he elävät.

  Mutta näihi pelimiehiin ja -naisiin… Kun katsoo yhteiskuntaa ja siten miten se maantieteellisesti, luokkajakoisesti ja muuttoliikehdinnätään on menossa saa hyvä ymmärryksen siitä miksi tietyissä piireissä toimitaan kuten toimitaan. Landesta on luotu kuvitelma jossa ihmiset ovat lyhyitä, lihavia, tymiä ja kulkevat kumisaappaissa kuran keskellä. Paska haisee eikä tulevaisuudelta voi odottaa mitään muuta kuin kuolemaa. Kaupungit sen sijaan näytetään ympärvuorokautisina hauskanpitpaikkoina joissa alkoholi virtaa, kaikilla on mukavaa, uransa voi liki määritellä ja joka ilta on uusi kulta kainalossa. Ihmiset ovat nuoria ja kauniita.

  Ja sitten kun katsoo todelliuutta niin missäs muualla on niin paljn työttömiä ja asunnottomia kuin kaupungeissa? Missä huumeiden ja päihteiden orjuuttamia ihmisiä on niin paljon kuin kaupungeissa. Avioerot, maksuvaikeudet, riidat… kaikki kaupungeissa. Sielä ovat myör tuhotut unelmat ja tulevaisuudet.

  Ja toisaalta kun katsoo niitä nuoria säteileviä kasvoja jotka tulevat kaupunkeihin opiskelemaan, niin pahaa tekee kun näkee miten nopeasti heidän henkinen selkärankansa taitetaan ja heidät orjuutetaan osaksi valtakoneistoa. Hymyilevät kasvot lakkaavat hymyilemästä, tähtisilmät sammuvat ja muuttuvat kuolleiksi katseiksi. Ja silti, ihmiset kynsin-hampain roikkuvat ”onnessaan kiinni”.

  Jaa että miten tämä korreloi tekstin kanssa? Siten että kun ihminen on henksesti alistettu hän pitää itseään muita huonompana jos ei ole ”normien mukainen”. Jos ei naisella ole menestyvää kiiltokuvapoikaa kanalossa joka tienaa tuhottomasti rahaa ja omistaa osakkeita. Ja juuri tätä pelimiehet käyttävät hyväkseen. Tämä on kuin Tao. Naisten käytös mahdollistaa tämän, mutta ilman miesten käytöstä naiset eivät käyttäytyisi näin. Yhtä kaikki. Kumpikin osapuoli käyttäytyy toistensa narsismia ruokkien. Ja se on johtanut vallitsevaan käytäntöön ”sinkku markkinolla” sekä parisuhdevalinnassa. Suomeen on rantautunut Amerikkalainen ”5min malli” jossa ensimmäisen 5min jälkeen pyydetään toiselta osapuolelta puhelinnumero ja illna päätteeksi harastetaan seksiä. Jollei parempaa illan aikana löydy. Amerikkalaiset perustelevat sitä sillä että ”Jos ei heti harrasta seksiä niin voi olla ettei ikinä enää tapaa”.

  Kun nyt katsotaan Suomessa vallalla olevaa kulttuuria ja ”normaalia seurustelukäyttäytymistä” voidaan havaita selkeä yhtenäisyys. Ja kun sitä katsoo vähän etäämpää, näkee tuskaisen hyvin miten monta hyvää elämää uhrataan oman epävarmuuden tai kuitellun onnen vuoksi. Useiden suhteiden ihmisistä ei kasva ehjiä perheyhteisön jäseniä. Ja se on suuri sääli se. Kuinka usein näkee nuoren rakastuneen parin josta toinen (yleensä se tyttö) lähtee kaupunkiin opiskelamaan poja jäädessä tilan töihin. Ja kuinka usein tyttö humaltuu kaupungin loisteesta unohtaen pojan. Jonka kanssa hänellä varmasti olisi ollut turvallinen ja rakkaudentäyteinen tulevaisuus.

  Jokainen kaupunkilainen voi kysyä itseltään:”Miksi minä aina lomilla matkustan joko kotipuoleen tai lomamatkille?”. Jos kerran kaupungissa olisi hyvä asua, miksi ihmiset sieltä sitten lomillaan pyrkivät pois?

  Minä uskon vielä aitoon nuortenväliseen rakkauteen. Siihen puhtaaseen rakkauteen joka pitää perheet yhdessä. Toivon etten ole väärässä.

 8. Miksi ihmeessä niin moni mies tuntuu luulevan että itsevarmuus tai omanarvontunto tekee kusipääksi? En voi käsittää. Ei se sulje pois kiltteyttä ja toisten huomioon ottamista. Minä olen itsevarma eikä se todellakaan tarkoita muiden lyttäämistä tai kusipäistä käytöstä. Eipä ole nuoruusvuosien jälkeen kiinnostanutkaan ylimieliset ja ikävät muka itsevarmat miehet (oikeasti pahimpia raasuja). Nyt sitä itsetuntoa kehittämään mutei muiden kustannuksella!

 9. Jalkapalloilijaksi ei tule, vaikka katsoisi sata vuotta putkeen Mestarien Liigaa. Rakastajaksi ei tule internetissä, vaan ihmisiä tapaamalla.
  Tarpeita on erilaisia ja ne vaihtelevat ainakin iän mukana. Teini-ikäinen poika on kiinnostunut useimmin ihmissuhteitten fyysisestä puolesta, koska se on siinä vaiheessa uutta. Jos silloin jässähtää nettiin seuraamaan alan lukemattomia variaatioita, jää elämä ja todellisuus kokematta.
  Ennen internettiä nuorimies saattoi nähdä ison vaivan tytön viettelemiseksi ihan vain sitä varten, että pääsee sillä kehuskelemaan kavereille. Eli kaverit olivat se varsinainen tunteitten kohde ja vietelty tyttö vain väline, jolla saatiin ”omien” arvostus.
  Näyttää siltä että tuo viettely on siirtynyt bittimaailmaan. Mutta kusipäät eivät maailmasta lopu. Voin kuvitella nuorten naisten tunnelmia. kun he tätä miesvalikoimaa tarkastelevat. Pyrkimys sosiaaliseen nousuun ja urakehitykseen vaikuttaa voimakkaimmin monen tytön elämään, mutta se lisääntymisviettikin on olemassa.
  Ja sillä leikkiminen on pojilta edesvastuutonta.

  1. Naisethan ovat niitä jotka pelailevat erilaisia pelejä miesten kustannuksella. Naisillehan on ominaista pitää alemman tason miehiä odottamassa varalla(friend zone) jos laadukkaamman ylemmän tason miehen kanssa jostain syystä menee välit poikki. Laaja at-ystävämiesten joukko nostaa naisen statusta hänen ystäviensä silmissä ja kohottaa tällä tavalla hänen arvoansa naisryhmässä. Naisethan myös nauttivat siitä kun saavat perua treffejä miesten kanssa mahdollisimman lyhyellä varoitusajalla.

   1. En tiedä miksi edes vastaan tähän, koska yhtä hyvin voisi puhua tiiliseinälle, kun näille markkina-arvo/pua/mgtow-hepuille, but here we go…

    ”Naisethan ovat niitä jotka pelailevat erilaisia pelejä miesten kustannuksella.”

    Ketkäköhän naiset? Naiset yleisesti ottaen eivät lue mitään oppaita tai käytä niksejä miesten viettelyyn lukuun ottamatta niitä harvoja, jotka haluavat epätoivoisesti naimisiin ja käyttävät jotain The Rules -tyylisiä ohjeita sen oikean sitouttamiseksi.

    Naisilla on täysi työ yrittää erottaa jyvät akanoista: pelurit aidosti kiinnostuneista. Ja siihen menee kaikki energia. Ei ole aikaa eikä hermoja pelailla.

    ” Naisillehan on ominaista pitää alemman tason miehiä odottamassa varalla(friend zone)”

    Kröhön. Tämä on ehkä suurinta puppua, mihin ikinä voi uskoa!!! En voi koskaan ymmärtää, uskooko joku tähän soopaan oikeasti vai onko tämä suoranaista trollailua?

    Mun miespuoliset kaverit eivät ole missään ”varalla” eivät todellakaan mitään ”atm-miehiä”. Päinvastoin, kaverit ovat kavereita ja sellaisina pysyvät. Ns. markkina-arvoltaan mun miespuoliset kaverit ovat laasaslaisen luokituksen mukaan suurimmaksi osaksi ylemmän tason miehiä. Sellaisia, joilla ei ole mitää ongelmia saada naisia kiinnostumaan itsestään. En minä tarvitse heitä varalle, eivätkä he minua.

    Friend zone ylipäätänsä on täysin älytön käsite. Naisillakin on friend zone, mutta eivät juuri koskaan valita siitä, koska se on täysin luonnollista (vaikkakin surullista ja satuttavaa) kun tunteet toista kohtaan ovat yksipuolisia. Naiset kutsuvat yleensä friend zonea niiden oikeilla nimillä: sydänsurut ja onneton, yksipuolinen ihastuminen.

    Suurin syy miesten friend zonelle joutumiselle johtuu, etteivät he kerro romanttisesta kiinnostuksestaan naiselle, vaan leikkivät kaveria. Jos olisivat rehellisiä heti alusta alkaen millä asialla ovat liikkeellä, niin asiat selviäisivät heti eikä tarttis jäädä mihinkään friend zonelle turhaan hengailemaan.

    Miehille tarjotuissa ohjeissa annettaan aivan hirveitä ohjeita, joiden muka pitäisi auttaa friend zonelta pois pääsyssä. Yksi huonoimmista on se, että naiseen ei saa tutustua läheisesti ja pitää välttämään pitkiä, syvällisiä keskusteluja, ystävyyttä ja henkistä bondaamista.

    Voin luvata, että jokainen joka antaa tällaisen ohjeen, on syvästi ymmärtämätön naisten seksuaalisuuden, tunteiden ja käytöksen suhteen.

    Jos on kiinnostunut naisesta, henkinen bondaaminen on nro1 asia, johon kannattaa panostaa. Syvällinen tutustuminen ei ole menolippu friendzonelle, vaan avaa mahdollisuudet täysin päinvastaiseen lopputulokseen.

    Sydäntä särkee aina kun tulee luettua niitä tuhoisia ohjeita, mitä miehet toisilleen jakavat. Ikään kuin he oikein haluaisivat toisten miesten epäonnistuvan naisten kanssa tai sitten ovat vain auttamattoman typeriä ja tietämättömiä, miten naisen psyyke toimii.

    Ehkä suurin ongelma on siinä, että ei ymmärretä miesten ja naisten aivojen eroja. Näin kärjistetysti: miesten aivot sisältävät erilaisia lokeroita: yksi lokero ystävyydelle, yksi rakkaudelle, yksi seksille jne. Miehet tuppaavat tekemään selvän rajan erilaisten suhteiden välillä. Naisilla ei ole tällaisia lokeroita, vaan kaikki liittyy kaikkeen. Naisen päässä yks yhdistyy yhteen, kaks kolmanteen ja kaikki sekoittuu sekamelskaksi ja naisten on siksi todella vaikea erottaa, miloin suhde mieheen on pelkkää ystävyyttä, pelkkää seksiä tai jotain enemmän.

    Nainen paljon todennäköisemmin ihastuu mieheen, jonka kanssa bondaa ensin ystävänä/henkisesti, kuin mieheen, joka yrittää päästä vällyjen väliin mahdollisimman nopeasti. Naisen seksuaalisuus on sitoutunut paljon voimakkaammin henkisiin asioihin ja psyykeen, kun taas miehet tarvitsevat enemmän visuaalisia ärsykkeitä.

    Miehet eivät ymmärrä tätä, vaan luulevat että naiset toimivat samalla tavalla kuin miehet. Siksi miehet lähettelevät kaikenmaailman peniskuvia somessa naisille ymmärtämättä, ettei naisia voisi vähempää kiinnostaa. Naiset haluavat keskustella ja tutustua, eivät nähdä elintäsi.

    ” Laaja at-ystävämiesten joukko nostaa naisen statusta hänen ystäviensä silmissä ja kohottaa tällä tavalla hänen arvoansa naisryhmässä.”

    Niin hölmöä settiä, etten tiedä itkeäkö vai nauraako. Ellei ihminen ole täysin pinnallinen narsisti-sosiopaatti, niin hän tuskin valitsee ystäviään kohottaakseen statustaan jossain ryhmässä. Ei kukaan normaali, terve ihminen valitse ystäviään kohottaakseen statustaan tai boostatakseen egoaan, vaan ystävät valikoituvat oikeassa elämässä sattuman, kemian ja samanlaisten kiinnostuskohteiden mukaan.

    ”Naisethan myös nauttivat siitä kun saavat perua treffejä miesten kanssa mahdollisimman lyhyellä varoitusajalla.”

    No niin. Tulihan se sieltä. Nämä höpön löpön teoriat perustuvat puhtaasti katkeruuteen ja koko naissukupuolen demonisointiin. Kaikki naisethan ovat luonnollisesti miehiä huvin vuoksi kiusaavia hirviöitä, jotka nauraa räkättävät noita-akkamaisesti joka kerta kun antavat rukkaset jollekin miehelle. Juu, semmosia naiset on. Kannattaako naisia sitten tavoitella, jos he ovat niin kauheita ihmisiä? Ei varmaan.

    Tähän loppuun miehille lista todellisista keinoja, joilla päästä eroon naisesta, tappaa naisen kiinnostus tai päästä iki-ihanalle friend zonelle. Lista perustuu oikeisiin PUA-ohjeisiin, joiden tarkoitus on saada nainen koukkuun. Olen itse kokenut monia näistä käytöksistä oikeassa elämässä ja ne ovat aina – POIKKEUKSETTA – tappaneet kiinnostukseni ja ihastukseni miestä kohtaan ja saaneet minut jatkamaan matkaa ja unohtamaan koko tyypin. Harhaisten PUA-gurujen mielestä tuloksen pitäisi olla käänteinen 😀 😀 GOOD LUCK WITH THAT!!!!!!!!!

    -Älä näytä naiselle kiinnostusta tai ilmianna tunteitasi mitenkään. Olen mahdollisimman välinpitämätön.
    -Älä kehu naista tai koskaan sano naiselle mitään kaunista.
    -Negaile: Jos nainen on esim. kaunis, pyri sanomaan jotain inhottavaa, jolla saat piilovittuiltua naiselle ja saat hänet tuntemaan olonsa turvattomaksi ja epävarmaksi ja eriytyimään naisesta henkisesti vähentämällä keskinäistä luottamustanne. Esimerkiksi: Kauniit hiukset? Ovatko ne pidennykset? Henkinen väkivalta toimii aina!
    -Ole avoimesti kiinnostunut toisista naisista ja kehu kaikki muita naisia paitsi sitä, josta olet kiinnostunut.
    -Ylikorosta seksuaalisuutta puhumalla jatkuvasti panemisesta, pornosta ja erektioista sun muista. Nainen ymmärtää varmasti, että ajattelet pelkällä elimelläsi ja ihastuu HETI.
    -Yritä kääntää päälaelleen tuhansia vuosia vanha ja biologiaan pohjautuva pariutumismalli, jossa mies tavoittelee naista. Älä koskaan soita naiselle tai osoita millään tavalla tavoittelevasi häntä, vaan istu puhelin kädessäsi seuraavat 50 vuotta odottaen naisen soittoa. Nainen ihan varmasti soittaa! Odotat vain sinnikkäästi vuosi vuoden perään… pua-ohjeet eivät petä!
    -Katkaise välit naiseen (no contact rule). Hän tajuaa kuinka aidosti kiinnostunut on ja ihastuu välittömästi!
    -Samalla kun katkaiset välit ja yrität saada naisen jahtaamaan itseäsi tapaile avoimesti muita naisia. Tavoittelemasi nainen ihastuu entistä enemmän saadessaan tietää tästä!
    -Kutsu hänet sosiaaliseen tapahtumaan, jossa on toisia naisia. Flirttaile näiden toisten naisten kanssa avoimesti. Nainen kiinnostuu varmasti!!
    -Kohtele naista kun hän olisi kuka tahansa kaveri. Nainen ihastuu, kun tajuaa että olette kavereita!
    -Jos nainen laittaa viestiä, älä vastaa. Jos nainen soittaa, älä vastaa. Jos kuitenkin vastaat, niin ole kiireinen ja mielenkiinnoton ja päätä puhelu mahdollisimman nopeasti.
    -Älä sovi tapaamista naisen kanssa. Sano jotain epämääräistä, ”Sori, nyt on kiire, ehkä joku toinen kerta”…

    PS. Suosittelen kokeilemaan näitä ohjeita omalla vastuulla ja vain ja ainoastaan naiseen josta todella, todella ET ole kiinnostunut ja joka EI ole jo valmiiksi ihastunut sinuun. Jos kokeilet näitä naiseen, jonka haluat, niin pesen käteni enkä tule käräjäoikeuteen vastaamaan syytteisiin tai ota vastaan mitään katkeria solvauksia kun näillä ohjeilla tuhosit lopullisesti mahdollisuutesi elämäsi naiseen.

    PPS: Jos joku luulee, että nuo ohjeet ovat joltain huumorisivulta tai läpällä keksittyjä, niin väärin meni. Nuo ovat ihan oikeita PUA-ohjeita joita jaetaan eri sivuilla, esim. täällä: https://www.puatraining.com/blog/how-do-i-get-out-of-the-friend-zone

  2. ”Ennen internettiä nuorimies saattoi nähdä ison vaivan tytön viettelemiseksi ihan vain sitä varten, että pääsee sillä kehuskelemaan kavereille. Eli kaverit olivat se varsinainen tunteitten kohde ja vietelty tyttö vain väline, jolla saatiin ”omien” arvostus.”

   Nykyään tämä sama keskenkasvuinen ajattelutapa löytyy esim. Ylilaudalta. Naiset nähdään vain esineinä, jotka pisteytetään puhtaasti ulkonäön perusteella ja joiden avulla tehdään vaikutus kavereihin. Tuntuu kuin lukisi alakoululaisten juttuja, mutta osa kirjoittajista on kai jo yli 20? Se on ihan uskomatonta kamaa mitä sieltä löytyy… esim. jos seurustelee 3,5 naisen kanssa ja tulee mahdollisuus 4:sen naiseen, niin tottahan toki se vaihdetaan lennossa ”parempaan”! Ihan kuin kenelläkään ei olisi mitään tunteita tai naisissa olisi parisuhteen kannalta mitään muita ominaisuuksia kuin ulkonäkö.

   Myös toistuva projisointi tulee sekä Ylälaudan että PUA-jutuissa toistuvasti esiin: unohdetaan täysin miesten ja naisten väliset erot ja kuvitellaan, että naiset käyttäytyvät samoin motiivein ja ärsykkein kuin miehet.

   Miehet projisoivat saalistus- ja kilpailuviettinsä naisiin. Ironista on, että monet PUA-ohjeet toimivat,jos nainen käyttää niitä miehiin, mutta ei toisinpäin. PUA-ohjeiden pääasiallinen tarkoitus on herättää naisessa ”saalistusvietti” ja saada nainen jahtaamaan miestä, eikä toisinpäin. Ohjeissa kerta toisensa jälkeen on erilaisia mustasukkaiseksi tekemisiä ja naisten kilpailuttamista keskenään

   Unohdetaan kokonaan se, että naisilla ei ole luonnostaan samanlaista kilpauluviettiä kuin miehillä, erityisesti korkean estrogeenitason naisellisilla naisilla se saattaa puuttua kokonaan. Lopputulos on useimmiten se, että jos nainen yritetään manipuloida taistelemaan, jahtaamaan ja kilpailemaan miehen huomiosta toisten naisten kesken, naisellinen nainen ainoastaan lannistuu, tuntee olonsa torjutuksi, luovuttaa pelin kesken ja menee itkemään tyynyn märäksi.

   Voisikin sanoa, että PUA-ohjeet toimivat, jos haluaa saada naisen väärästä päästä märäksi!

   Pelurimiehet myös sekoittavat itsevarmuuden ja kusipäisyyden ja toistuvasti väittävät, että naiset ihastuvat vain jännämiehiin ja pahoihin poikiin. En väitä, etteikö jotkut naiset ihastuisikin. Tästä on paljon surullisia esimerkkejä ja perheväkivallan ja narsistien uhreja. Eräskin tuolla aiemmin kommentoinut yritti selittää epäonnistumistaan naisten kanssa sillä, ettei ollut tarpeeksi kusipää ja naiset muka olivat pettyneet liikaan kiltteyteen. Se on jännä, että jos oikein kovasti haluaa uskoa johonkin, sen voi selitellä ja vääristellä itselleen miten päin tahansa, ettei tarvitsisi kohdata todellisuutta.

   Denialismia ylläpidetään epätoivoisesti välttämällä kuuntelemasta naisten mielipiteitä ja kokemuksia aiheesta. Siksi PUAt toistuvasti kieltävät miehiä uskomasta ja kuuntelemasta mitä naisilla itsellään on näistä asioista sanottavana. He valehtelevat, että naiset sanovat toista, mutta silti heihin toimii kusipäisyys. Olen itse sen verran totuusaddikti, etten pelkää kivuliaita tosiasioita. Jos niillä opeilla oikeasti saisi naisen, niin puoltaisin niitä. Mutta tiedän käytännön kokemuksesta (omasta ja ystävien) totuuden.

   PUA-ohjeilla saattaa pystyä manipuloimaan poikkeuksellisen keskenkasvuisia tai jollain tapaa häiriintyneitä naisia, mutta normaalit ja tasapainoiset naiset eivät toimi halutulla tavalla. Itseään arvostava ja rakastava nainen ei halua elämäänsä välinpitämätöntä, henkisesti väkivaltaista, promiskuiteetista ja naisiin menevää, potentiaalisesti uskotonta partneria, vaan nämä psykologiset temput päinvastoin vähentävät naisen kiinnostusta mieheen.

   Linkittämässäni artikkelissa oli erittäin fiksusti hiffattu mitä tapahtuu, kun PUA-keinoja yritetään käyttää henkisesti tasapainoiseen, normaaliin naiseen läheisriippuvaisen sijaan:

   ”PUA-(normal)HB: The girl isn’t responsive to his games because she is not unusually needy of validation or narcissistic supply. By his refusal to be normal, she is exasperated by him and tired while for his part he finds she is not responding as his script dictates so he becomes frustrated. The relationship never progresses and thus he blows his chance to have a nice person in his life.”

   Vapaasti suomennettuna: Normonainen ei reagoi PUA:n temppuihin halutulla tavalla, koska ei ole tarvitseva/läheisriippuvainen tai narsistinen. Kieltäytymällä toimimasta normaalin miehen tavalla PUA saa naisen ärsyyntymään ja väsymään mieheen samalla kun mies itse turhautuu kun nainen ei toimikaan toivotulla tavalla miehen yrittäessä manipuloida tätä. Suhde ei edisty mihinkään ja mies mokaa tsäänssinsä saada mukavan naisen elämäänsä.

   1. Ja naisetko ei pisteytä miehiä ulkonäön perusteella? Aivan varmasti teette niin, toki on muitakin attribuutteja.

 10. Markkinarvoteoriasta pitää sanoa yksi asia: Kaikki miespuoleiset ystäväni ovat kanssani samaa mieltä että se on hyvä teoria joka kuvaa todellisuutta. Kun taas kaikki naispuoleiset ystäväni ovat kiihkeästi sitä vastaan. Kerrankin asia joka jakaa mielipiteet sukupuolen perusteella 🙂

  Ja, haluan korostaa että miespuoleiset kaverini ovat löytäneet hyvän puolison itselleen pääsääntöisesti ymmärtämällä markkina-arvoteoriaa. Nyt suurin osa on onnellisesti naimisissa. Yhtään pelurimiestä en tunne, enkä haluakaan tutustua noihin pelimies/tai mitä onkaan juttuihin.

  1. Samaa huomannut itsekin…Äijäporukassa kun ollaan juteltu niin yleinen ihmetyksenaihe on naisten hyvinkin nuiva suhtautuminen markkina-arvoteoriaan, kun miesten mielestä kyseisessä teoriassa ei pääsääntöisesti ole mitään vikaa. Teoria ei ehkä pidä sataprosenttisesti paikkaansa, mutta eihän suhteellisuusteoriakaan päde kovin tarkasti kun siirrytään makrotasolta atomia pienemmälle tasolle.
   Eli, kuten suhteellisuusteoria myös markkina-arvoteoria kaipaavat pientä hienosäätöä. Kun suhteellisuusteoriasta ja markkina-arvoteoriasta saadaan päivitetyt oppaat eli versiot 1.2 saadaan ratkaistua kätevästi kvanttifysiikan ja pariutumisen ongelmat.

   Markkina-arvoteoria versio 1.2 kun on saatu kehitettyä niin kaikki sinkut löytävät onnellisesti puolison

 11. Juuri näinhän se menee. Jos miehellä on statusta, rahaa tai ulkonäköä hän harvoin joutuu friendzonelle. George Clooneyllä tuskin on pulaa naisista.

 12. Koko juttu on about roskaa ja sisällöltään puhdasta eunukkimoraalin propagointia. Ai ei pelimiehet kelpaa? Jos tarkoitat pelimiehillä miehiä, joilla on paljon naisia niin etkö tarkoita juuri hyviä miehiä? Hyvät miehethän saavat naisia; naiset suostuvat miehiin, jotka ovat heidän mielestään hyviä. Näyttävät hyvät yleisesti kelpaavan!
  On myös aina yhtä huvittavaa kuulla naisen kritiikkiä koskien peliliikkeitä, joilla nainen pyritään iskemään ja ottamaan haltuun. Miehenä voisin ilomielin vaihtaa osia naisten kanssa. Minulle sopisi vallan mainiosti se ettei minun tarvitsisi kuin vain olla ja odottaa toisen sukupuolen aloitteellisuutta. Valitat jatkoon vaan eliittibeibet. Kuten kirjoitit, vaikea on soittaa tuntemattomalle, eikö ahdistaki? Miten reagoit pakkeihin, nastaa eikö? Olen tehnyt elämässäni väh. 2000 aloitetta. Montako Jenni ite?

  1. Lisättäköön vielä se, että laadukkaissa miehissä (joilla siis on paljon naisia) useimpia naisia ahdistaa miehen objektiivinen neuvotteluvoima. Et ole ainoa nainen, jonka hän voi saada, joten joudut todella panostamaan mikäli mielit saada miehen itsellesi. Hän todella edellyttää sinulta jotain. Tämä on usemmille naisille myrkkyä, koska naiset toivovat juuri vastakkaista asetelmaa.

  2. ”Olen tehnyt elämässäni väh. 2000 aloitetta. ”
   – Miehille tuttua… + suunnilleen saman verran pakkeja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.