Mainokset

Ylen esittämät väitteet ruotsalaisten lähiöiden ongelmista virheellisiä

Ruotsin suurin jalkapalloareena on rinkebyläisille vain parin metroaseman päässä.

 

Ylessä pohdittiin eilen Ruotsin Rinkebyn mellakan syitä. Tarkastellaanpa muutamaa väitettä, joita Helsingin Yliopiston sosiologian professori Lena Näre ja Helsingin poliisin komisario Jari Taponen mainitsivat. Mainitakseni mm. sen, että ongelmalähiöt on rakennettu kauas eristyksiin ja niissä ei ole palveluja.

Rinkeby sijaitsee Tukholman pohjois-luodeosissa parhaalla ja maantieteellisesti hyvin keskeisellä paikalla. Rinkebystä pääsee metrolla joka suuntaan ja cityyn on matkaa alle 20 minuuttia. Tämä on Suur-Tukholman mittakaavassa hyvin lyhyt matka. Lisäksi Spångan paikallisjuna-asema on kävelymatkan päässä ja Rinkebyn läpi kulkee useita busseja Sollentunaan ja Vällingbyn suuntiin.

Rinkebystä on 5 minuutin kävelymatka Kistan keskustaan, joka on koko pohjoispuolisen Tukholman suurin keskittymä. Kista Galleria on Tukholman suurin ostoskeskus ja sen kupeessa sijaitsee mm. muslimien treffipiste/ moskeija. Kista Galleriassa on kaikki viranomaispalvelut, työvoimatoimisto, sosiaalitoimisto, yliopisto jne. Lea Näre ei selvästi ymmärrä Tukholman kaupunkirakennetta ja kuvittelee, että kaikki jokin, mikä on kaukana cityn ulkopuolella on jotain pahaa.

Edelleen Rinkebystä on kävelymatka Barkarbyn osteluparatiisiin, jossa on kymmeniä liikkeitä, ravintoloita ja vaikka mitä huvitusta. Niin ikään Solnan jalkapalloareena Friends Areena on muutaman metroaseman päässä. Edelleen uusi Solnan ostoskeskus on parin aseman päässä.

Tarkastiottaen Rinkebyn ympäristössä on Tukholman parhaat palvelut.

 

kuvakaappaus-2017-02-23-22-38-12

 

Tukholma on rakennettu useisiin keskittymiin ja nämä keskittymät ovat tavallaan omia kaupunkejaan. Tukholman kaupungin pinta-ala on laaja ja jonkin yksittäisen asian takia ihmisen ei tarvitse lähteä asioille toiselle puolelle kaupunkia tai cityyn. Palvelut löytyvät näistä lähiöiden keskittymistä. Ollettikin, että itse juuri Rinkebyn keskustassa ei ole pankkia, viinakauppaa tai ruotsalaista kelaa, sillä ei ole mitään merkitystä. Ne ovat kuitenkin aivan käden ulottuvilla Rinkebyn uusruotsalaisille.

Rinkeby kuuluu Järvan suureen alueeseen, jossa asuu yli 60 000 ihmistä. Tähän alueeseen kuuluu suuret lähiöt kuten Akalla, Husby, Tensta ja manitut Kista ja Rinkeby. Ihminen voi siis elää tällä alueella ihan samalla tavalla kuin missä tahansa Tukholmaa. Esimerkiksi ruotsalaisvoittoinen Danderydin kaupunki Tukholman kupeessa on hyvin kapea palveluiltaan, mutta siitä huolimatta ruotsalaiset eivät harjoita mellakoita.

Toinen yleinen tekosyy on ruotsalainen miljoona-ohjelma. Se tarkoittaa sitä, että 60-70-luvuilla rakennettiin suuria lähiöitä, jonne kasvava väkimäärä asutettiin. Miljoona-ohjelmassa juuri painotettiin tuollaisia kaupunkikeskuksia; tietylle alueelle rakenetaan tietty määrä asuntoja, sen ympärille kaikki palvelut. Keskittymän eri alueet erottuvat toisistaan suurilla viheralueilla tai puistikoilla.

Miljoonalähiöt pyrittiin rakentamaan hyvillä kulkuyhteyksillä ja jokaiseen meneekin metro ja useita ristiin rastiin kulkevia bussilinjoja.

 

Rinkeby,_flygfoto_2014-09-20.jpg

 

Toisin kuin suomalaiset asiantuntijat yrittävät väittää niin miljoona-ohjelma on erittäin hyvin onnistunut projekti. Monet miljoonalähiöt ovat asukasmääriltään isoja, silti niissä on kaikki ihmiselle tarvittava. Asunnot ovat väljiä, ja niissä oli jo tuolloin rakennusvaiheessa modernit puitteet.

 

Mainokset

28 Comments on Ylen esittämät väitteet ruotsalaisten lähiöiden ongelmista virheellisiä

 1. Vasemmistolainen ajattelutapa taas vauhdissa. Ihminen nähdään uhrina jos kaikkia mahdollisia palveluja ei ole vieressä. Ihmisen hölmöilyn syy on aina muualla kuin ihmisessä itsessään. Itselleni ei tullut nuorena mieleen, että jos en saa kaikkea mitä haluan, ilmaiseksi, saan rötöstellä niin paljon kuin haluan, koska olen uhri.

  Jos en olisi ateisti, niin olisin varma että tällainen uhriutumisajattelutapa on Saatanan ihmiskunnalle tuoma vitsaus. Miettikää miten hieno maa Ruotsi olisi edelleen jos siellä oltaisiin 60-luvulla valittu Singaporen malli:

  1. Rikoksista kunnon rangaistukset(huumeiden salakuljetuksesta hirtetään)
  2. Ihminen on vastuussa itsestään, teoistaan ja elatuksestaan, ei valtio

  Tälläinen hölmöily jossa kukaan ei ole vastuussa mistään, millään ei ole mitään väliä ja kaikki on ilmaista on tuonut valtion tuhon partaalle. Ruotsi kyllä romahtaa meidän elinaikanamme, kyseinen maa elää jo nyt velaksi eli tällaiseen matuleikkiin ei oikeasti edes ole varaa, vaan sirkus maksetaan lainarahalla.

  Tykkää

  • konkurssi // 24/02/2017 16:18 // Vastaus

   Ihminen nähdään viher/vasemmistossa uhrina ja sorrettuna, jos ihminen kuuluu muuhun etniseen ryhmään kuin valkoiset. Perus Altruismia jolla vittuillaan Suomalaisille ja vielä meidän verorahoilla.

   Ruotsi onnistui rakentamaan parhaimman ”Sosialisti demokraattisen valtion” , mutta onnistuu nykyään tuhoamaan sitä häkellyttävän nopeasti.

   Tykkää

   • Sosiaalidemokratia on kaiken pahan alku ja juuri, kumma kun vielä on sellaisia ihmisiä, jotka jaksavat hehkuttaa sosiaalidemokratian hyvyyttä. Sosiaalidemokratian syy on esim. rikollisten hyysääminen. Vaikka ihminen murhaa useita ihmisiä, hän pääsee vankilaan, jossa olot on lokoisammat, kuin vanhainkodissa. Tuomiot on naurettavan lyhyitä. Tuskin veronmaksajat ovat iloisia siitä, kun sosiaalidemokraatit päättivät ottaa koko maailman sosiaalitoimiston asiakkaaksi. Kannattaa lukea Eva Oehlandt:in blogi Verettömän vallankumouksen varjot, siinä kerrotaan mistä sosiaalidemokratiassa ja vihervasemmistolaisuudessa on kysymys.

    Tykkää

    • Korkea työmoraali ja vapaa markkinatalous tuottavat rikkaan yhteiskunnan, joka mahdollistaa sosiaalidemokratian. Sosiaalidemokratia taas alkaa kuluttamaan yhteiskunnan rikkautta ja mädättämään henkisiä arvoja kuten säästeliäisyyttä ja työmoraalia.

     – Kiitos kirjavihjeestä 🙂

     Tykkää

    • Qroquius Kad // 26/02/2017 21:26 // Vastaus

     En olisi valmis lyttäämään sosialidemokratiaa juuri noin pahoin. Totta on, että se syntyi paljolti samanlaisena kuin miltä änkyräkommunismi näyttää nykyään niissä harvoissa paikoissa kuin mitä esiintyy. Totta on myös, että nykyinen jakkupukumaisterittarien ja poninhäntäpoikien sosialidemokratia on keskittynyt jakamaan yhteisestä kakusta kaikille, jotka ovat halukkaita siitä siivunsa saamaan. Heitähän rittää, kuten tiedämme; siivunsa saatuaan he alkavat huutaa uutta siivua vaatien, ja sehän heille myös annetaan.

     Suomalainen sosialidemokratia alkoi siis varsin jyrkkänä vastavoimana silloisille yhteiskunnallisille eriarvoisuuksille. Sen pääsuuntaus oli silti suurimmalta osalta maltillinen vuodenvaihteeseen 1917 – 18, jolloin pieni äärilaita ajoi läpi tahtonsa vallankumouksesta selkänojanaan Pietarin bolshevikkihallituksen ystävyys-, yhteistyö- ja avunantolupaus,. Siihen luottaen he aloittivat vallankumouksen asevoimanaan punakaartit, jotka oli perustettu paikallisiksi järjestysvartiostoiksi. Heitä vastaan asettuivat tuona samana vallankumouksen päivänä venäläisiä joukkoja vastaan vapaussodan aloittaneet suojeluskunnat, jotka julistettu puolitoista viikkoa aiemmin hallituksen (eli senaatin) joukoiksi.

     Tunnettujen seurausten jälkeen SDP:stä puhdistettu äärivasemmisto perusti itärajan tuolla puolen Suomen Kommunistisen Puolueen, joka tuli II maailmansodan jälkeen takaisin häiriköimään poliitista kenttäämme. Mutta siinä välissä suomalainen sosialidemokratia toimi mielestäni ansiokkaasti rakentamalla hyvinvoivaa kansalaisyhteiskuntaa, jossa duunarit, keskiluokka ja johtajat saattoivat kokea olevansa samaa suomalaista kansankokonaisuutta. Ilaman tätä tuntemusta ei Talvisodan henkeä olisi voinut syntyä.

     Tätäkin tärkeämmäksi nousee SDP:n toiminta sodan jälkeen estämässä aktiivisesti kommunistien valtausyritykset ammattiyhdistysliikkeessä ja yleensäkin seisten Suomen tasavallan puolella neuvostomallia halajavia kommunisteja vastaan. Mutta ”vaaran vuodet” menivät ohitse, hyvinvointi alkoi edetä ja YYA kukoisti; niinpä näiden sodanjälkeisten asevelisosialistien ansiot ja sitten merkitys alettiin sivuuttaa, kunnes 1960-luvun loppupuolella heidät itsensäkin sivuutettiin suomalaisesta sosialidemokratiasta, joka alkoi kehittyä siihen nännistis-lellistiseen muotoon, joka on useimmille suomalasille se ainoa tunnettu versio.

     Viimemainitusta todistaa väkevimmin se, että kun Perussuomalaiset palasivat asevelisosialistien juurillle, heidtä julistettiin melkeinpä saman tien äärioikeistoksi paljolti juuri SDP:n suulla…

     Tykkää

     • Mielenkiintoisia pointteja…Olisi myös hyvä määritellä mitä sosiaalidemokratia tarkalleen ottaen on. Itse ymmärrän sosiaalidemokratian sosialismina eli järjestelmänä jossa jumalhahmoksi korotetulla valtiolla on oikeus varastaa työn hedelmät niiltä ihmisiltä jotka ovat työnteolla luoneet vaurautta. Tässä tulee heti kaksi seikkaa mitä itse sosialismissa vastustan eli
      1. näkemystä että valtio olisi jokin täysin puolueeton, erehtymätön ja oikeudenmukainen hyväntekijä
      2. valtiolla olisi oikeus varastaa ihmisiltä rahaa eli veroja

      Pitää myös muistaa että valtio on ikäänkuin väline, jota yksi väestöryhmä käyttää varastaakseen rahaa toiselta väestöryhmältä. Tässä mielessä valtio on oikeudenmukaisuuden ja vapauden vastakohta.

      Sosialismi on toimivampi talousjärjestelmä kuin kommunismi, sillä sosialismissa on mukana hintamekanismi, joka puuttuu suunnitelmatalouksista.

      Tykkää

 2. Juhani Koivunen // 24/02/2017 00:11 // Vastaus

  Suvakeilla on paha tapa antaa lausuntoja ja vastailla kysymyksiin kuin kysymyksiin mutu-pohjalta, koska niillä on heikot yleistiedot ja vielä heikommat erikoistiedot. Mutta asiantuntijalta pitää vaan vaikuttaa. Niinpä ne hapuilee oljenkorsia aivojensa sopukoista ja ensimmäinen kohdalle sattunut vähänkin oikealta kuulostava selitys pääsee ulos vähän niin kuin pieru, kun istuu hankalassa asennossa tai kyykistyy nostamaan jotain lattialta. Kun niiden selitysten määrä rajoitetun muistikapasiteetin takia on pieni, niin siitä valikoimasta tulee sitten mitä sattuu kyseessä olevaan aiheeseen tai sen faktoihin sopimatonta, mutta silti järkevältä kuulostavaa, niin sitä tarjoillaan paremman puutteessa. Ja jos kuulija ei tiedä aiheesta sen enempää, niin usein menee läpi. Tärkeintä on, että ei anneta faktojen pilata hyvää tarinaa. Olisihan tuokin mennyt läpi, jos ei olisi sattunut koihdalle henkilö joka tiesi paremmin. Kiitos Paavo.

  Tykkää

 3. Tämän apulaisprofessorin asenne oli kuin Rasmuksen ylläpitäjälle.
  Mietityttää vaan se, että Leena Näre on tuolla asenteella opettamassa ja jakamassa vielä kotonaan äidin ja isin luona asuville lapsellisille opiskelijoille tuota harhaista maailmankuvaansa, ja tämä höpö edustaa heille mitä suurinta auktoriteettia! Ei hyvältä näytä.

  Tykkää

 4. Ja työtakin saa jos vain haluaa! // 24/02/2017 00:20 // Vastaus

  Näille suomalaisille besserwissereille voi vain sanoa: kuunnelkaa ja lukekaa se mitä me täältä Ruotsista teille kerromme (ja ottakaa opiksi) mutta älkää kuvitelko että te TIEDÄTTE millaista täällä on ja miksi, johonkin sosiologiseen teoriaan nojaten. Onhan Suomessakin 60- luvulla rakennettuja asumalähiöitä jotka ovat todella rauhallisia (esim. Uittamo Turussa) ja sitten on niitä lähiöitä jotka ovat mamuvoittoisia ja levottomia paikkoja (esim. Varissuo Turussa) eikä palvelut ja etäisyydet selitä miksi näin on. Uittamolla on huono palvelutaso ja Varissuolla hyvä!

  Tykkää

  • Mieluummin kuuntelee Paavoa, kuin sellaista, joka on käynyt Ruotsinlaivalla, muttei ole humalaltaan edes noussut maihin, tai sitten on pyörinyt tunnin pari Tukholman keskustassa.

   Olen asunut maaseudullakin, muttei tehnyt mieli mellakoida. Varmaan syynä, ettei suomalaisilla ole kulttuuria, mutta muslimeilla on, joten heillä pitää olla joku Burj Khalifa, ettei tarvitse liikkua, kuin hissillä?

   Tykkää

 5. Talvisodanhenki // 24/02/2017 00:34 // Vastaus

  Mulla oli nuorena cityyn eli kirkonkylälle matkaa 28 kilometriä. Vittu mua on syrjitty mä hakkaan huomenna kaikki.

  Tykkää

 6. Kan 1. // 24/02/2017 00:43 // Vastaus

  Näillä ”asiantuntijoilla” näyttää olevan suuria vaikeuksia sanoa ääneen sitä, minkä kaikki näkevät, mutta jota ei joidenkin poliittisesti korrektien mielestä saisi sanoa ääneen.

  Tämä sama ilmiö on nähtävissä kaikkialla, erityisesti siellä missä vihervassarit kokoontuu. Esim. Juneksen ja Tiinan videolla tänään (Kiehumispiste/Jaakonsaaren lässynlää tms.).

  Kaikki me ja suurin osa suomalaisistakin tietää jo sen virtahevon nimen olohuoneessa.

  Tykkää

 7. Hannele Korpela // 24/02/2017 00:54 // Vastaus

  Toisin sanoen, asun Itä-Helsingissä, joka pala palalta on muuttumassa maahanmuuttolähiöiksi. Maahanmuuttajia asuu paljon alueilla, Kontula, Mellunmäki, Vuosaari, Meri-Rastila ja kaikkihan ovat varmasti kuulleet Lähi-itä-keskuksesta. Mellunmäestä on 5 minuutin metromatka Lähi-itä-keskukseen, missä sijaitsee myös mm. työvoimatoimisto, KELAn toimisto ja erinäisiä pankkeja, Alko on vähän sivummalla Citymarketin sekä Prisman ostoshelveteissä, poliisiasemaa ei siellä enää ole (miksiköhän). Eli, kun meillä aletaan tosissaan odottelemaan mellakoita ja autonpolttelu-hippa, niin se alkaa täältä Itä-Helsingistä, melko todennäköisesti. Niin, meinasin unohtaa mainita, että mm. Mellunmäessä on moskeija sekä tuossa Vantaan puolella, näillä kahdella moskeijalla on välimatkaa noin 1,5 kilometriä toisistaan. Haluanpa tavata sen maailmanparantajan, joka on sitä mieltä sitten, että mellakointi johtuu palveluiden vähyydestä. Postiin on Mellunmäen metroasemalta noin kilometrin kävelymatka, bussilla pääsee kyllä melkein postin viereen.

  Tykkää

 8. DDR-Suomessa laitetaan kymmeniä nettipoliiseja kyttäämään kansalaisten mielipiteitä ja nettikirjoittelua!

  Tällä kyttäämisellä varmistetaan että kukaan ei enää uskalla kritisoida yhtä eliitin (äärivasemmiston = vihreät + SDP + Vasemmistoliitto) hyväksymää virallista totuutta.

  Stasin, Pohjois-Korean ja Neuvostoliiton toimet ovat näpertelyä suomalaisten nykykyttäämiseen verrattuna.

  Sana ” vihapuhe” on eliitin työkalu nakertaa pala palalta demokratian keskeisintä kulmakiveä. Sananvapautta.

  Sananvapaus, onko sitä edes olemassa vai onko sananvapaus sallittua jos kannattaa vain nykyisen yhden oikean näkemyksen politiikkaa?

  Yle een jäi töihin sensuurin, poliittisen ohjauksen ja vaientamisen kannattajat, eli kaikki hännystelijät ja ruskeakieliset liehittelijät.

  Sananvapauden puolustajat mm. Eronen ovat joko lähteneet tai savustettu pihalle tästä ”Reporadiosta”

  Tykkää

  • Samaa pakkosensuuria kannattaa kaikki muutkin suurimmat puolueet, kuten persut kokoomus ja keskusta. Avoin keskustelu tukahdutetaan rasismin ja ääriliikkeiden varjoilla. Todellisuudessa halutaan vaan pitää autuaan tietämättömänä maahanmuuton aiheuttamista vaaroista joka tulee väistämättä tuhoamaan hyvinvointiyhteiskuntamme joka vielä 30v. sitten kukoisti.

   Tykkää

 9. Takana loistava tuleviasuus // 24/02/2017 11:29 // Vastaus

  Ne kerrat mitä olen vieraillut mm. Kistassa ovat osoittaneet pari asiaa. Ensimmäiseksi sen että Kista on suuri yritysten pääkonttoreiden paikka. Sieltä löyvytä lähes kaikkien ATK-toimijoiden pääkonttorit. Sielä on myös Ruotsalaisten yritysten pääkonttoreita ja ainakin yksi yliopisto. Alue ei perinteisesti ole mikään ”muslimilähiö”, mutta muslimit valtasivat sen seitsemässä vuodessa.

  Mainittu kävelymatka, 5min, muodostuu siitä että Rinkeby ja Kistan välissä on viheralue kuten jutun kartstakin voi nähdä. Viheralueen pikki kulkeeristiin rastiin useita kevyenliikenteen väyliä joita pitkin ihmiset kulkevat töihin ja töistä. Muslimit lonnivat vain Kista-Galleriaan varastelemaan, myymään huumeita ja pahoinpitelemään ihmisiä.

  Alueen suunnittelu on ollut minusta onnistunut. Ja soisin että Suomalaisiakin arkkitehtejä kävisi tutustumassa siihen miten teollisuus ja asuinalueet saadaan 5min matkojen päähän toisistaan, jolloin ei tarvita autoja työmatkoihin. Samoin ajoratojen ja kevyenliikenteen väylien välissä olevat pensasistutukset estävät kuran roiskumisen jalankulkijoiden päälle, ne hiljentävät ajoneuvojen ääniä sekä pitävät kevyenliikenteen väylien käyttäjien hangitysilmaa puhtaampana. Kaiken kaikkiaan, alueen arkkitehturi on mielestäni onnistunut.

  Mutta sitten on tuo musta muta joka kuvittelee omistavansa kaiken. Kun valkoisena miehenä kävelen Kista-Gallerian käytävillä niin kätäväkoppien valkoihoiset myyjättäret ovat todella onnellisia saadessaan esitellä puhelinliittymää minulle, Valkoiselle miehelle.

  Tykkää

 10. Kekkonen // 24/02/2017 11:33 // Vastaus

  Jotta tuollaiset määrät kehitysmaamuslimeita saataisiin kuriin vaatisi poikkeustilan julistuksen, ulkonaliikkumuskiellon tietyn kellonajan jälkeen ja armeijan tai kansalliskaartin kaduille ylläpitämään järjestystä aseiden kanssa. Se vaatisi myös kovilla ampumista. Poliisi ei pistä kovaa kovaa vastaan koska tietää ettei voi voittaa vaan mellakat vaan eskaloituisivat ja leviäisivät myös muualle. Tässä taas esimerkki siitä että kehitysmaamuslimit eivät tunne oloaan kotoisaksi ennenkuin ympäristö on paskottu samanlaiseksi minkä jättivät kotimaassaan taakseen tullessaan Eurooppaan.

  Tykkää

  • Suomi Finland // 24/02/2017 12:32 // Vastaus

   Näinhän se asia on. Ja jos armeija joutuisi laajamittaisesti järjestyksenvalvontatehtäviin, tietäisivät kaikki mikä maassa kusee. Voisiko jopa olla niin, että ’solidaarisuutta’ osoitettaisiin kaikkialla Euroopassa ja sama juttu olisi pian päällä muualla paitsi Baltiassa, Puolassa, Unkarissa jne…?

   Siinähän sitten olisi suvakeilla selittelemistä.

   Tykkää

  • Murphy // 24/02/2017 14:05 // Vastaus

   Näinhän tuo menee. Meillä ei kiinnitetä huomiota siihen tosiasiaan, että varsin pienellä joukolla saa yhteiskuntarauhan sekaisin, jos arvojen funktiota ei valvota. Näinhän on paljolti tapahtunutkin. Esimerkiksi varsinkin naisten osalta ulkonaliikkuminen yksin ei ole enää samaa kuin 10 vuotta sitten, vaan on varauduttava siihen, ettei kulttuuriväki käy kimppuun. Siis pelko. Donald Trump on varsin oikeassa siinä, että rajoilla varustetun valtion sisällä on oltava rajallinen vapaus. Mitähän mieltä olisi K.J. Ståhlberg? Kääntyisi haudassaan jos tätä menoa vilkaisisi. ”Susi on tappanut viimeksi 1800 luvulla ihmisen Suomessa”. Lohdullista naapurin emäntä-äidille kun laittaa pieniä lapsiaan kouluun ja viereisestä talosta vei yöllä susi koiran. Yhteiskunnan saa sekaisin kun tietyistä arvoista tingitään, varsin pienellä joukolla, jonka ymmärrys ei riitä vastuuseen.

   Tykkää

 11. sancai // 24/02/2017 12:37 // Vastaus

  Haluaisin näin arkkitehtiopiskelijana huomauttaa, että Tulholman lähiöt ja kaupunkirakenne ovat paljon paremmat kuin vaikkapa Helsingissä. Eivätkä nuo ole edes rumiakaan verrattuna Suomen vastaaviin, varsin viehättäviä pikemminkin.

  Tykkää

  • Metro tuo ja vie // 24/02/2017 14:33 // Vastaus

   Samaa mieltä. Rinkebyssä ja muissa vastaavissa ei ole mitään vikaa paitsi asukkaissa.

   Tykkää

 12. Toisten kulttuuri on vain sellainen, että he mieltävät itsensä aina sorretuiksi, menivät asiat miten tahansa. Toisilla taasen on sellainen kulttuuri, että he hakevat vikaa itsestään ja voivat jopa sovittaa toisten synnit uhrautumalla. Näitähän uskonnot ovat oikeastaan. Eli toisilla on sellainen uskonto, että heitä aina vainotaan ja sorretaan. Mutta sitten toisilla on sellainen uskonto, että he voivat sovittaa toisten synnit uhrautumalla.

  Paavalin kirje roomalaisille;
  15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisestitoimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja PyhässäHengessä pyhitetty uhri.
  http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm

  Tykkää

 13. Lattealitkiväkaupunkilainen // 24/02/2017 16:01 // Vastaus

  Biskopsgårdenissa Göteborgissa kämpät vaikuttivat ihan hyviltä sisältä päin. Parempia kuin Stadissa. Siellä on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja julkisilla pääsee keskustaan ja muualle. Ei se ruotsalaisten vika ole jos alueesta tulee sikolätti. Mamut ovat itse kuskusiinsa kusseet.

  Tykkää

 14. Suomalaisten tai osaksi suomalaisjuuristen määrä Ruotsissa // 24/02/2017 16:19 // Vastaus

  ”Joka neljästoista ruotsalainen onkin suomalainen – suomalaistaustaisia lähes 720 000

  Suomalaistaustaisten määrä kasvaa Ruotsissa, vaikka ensimmäisen polven työvoimasiirtolaiset alkavat kuolla.”

  ”Suomalaistaustaiset muodostavat 7,2 prosenttia Ruotsin väestöstä. Se tarkoittaa, että joka neljännellätoista on suomalaisia juuria. Tilastoon sisältyvät kaikki Suomessa syntyneet, heidän lapsensa ja lapsenlapsensa. ”

  http://yle.fi/uutiset/3-9477696

  Tykkää

  • Suomalaisten tai osaksi suomalaisjuuristen määrä Ruotsissa // 24/02/2017 16:20 // Vastaus

   Onkohan Ruotsin muista ulkomaalaisryhmistä saatavilla samoja tietoja?

   Tykkää

 15. Iltalehden jutut // 27/02/2017 02:27 // Vastaus

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005104696.html

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005104355.html

  Rosengård ja muu Malmö kuten koko Ruotsikin on todettu nyt sitten turvalliseksi Iltalehden toimesta. Trump ja Tajukangas ovat sitten ilmeisesti jaelleet meille väärää tietoa 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: