5 thoughts on “Dystopia FM tänään 24.2. klo 19.00

  1. Hyviä maahanmuuttokriittisiä naisia PS tarvitseekin, varsinkin Espooseen, ja kaikki Henna Kajavalle annetut äänet on nekin pois Soinilta, veikkaan, että Henna menee valtuustoon ja Soini kokee mahalaskun..
    Pointsit Paavolle infosta.. olis muuten jäänyt live seuraamatta.

    1. Jeps. Henna ei tänään päässyt lähetykseen… Mutta myöhemmin kuulemma pääsee..

  2. Ohjelman nimeksi vaihtui ”Tekninen ongelma”. Tosiaan, Henna ei tänään päässyt mukaan, mutta myöhemmin tulee sitten kanssamme keskustelemaan! Kiitos kaikille kärsivällisyydestä ja ymmärtämisestä. Koneet ja laitteet alkaa pikkuhiljaa hajoamaan, niin monta liveä tullut tehtyä, mutta elämä on! 😀 😉

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.