Swebbtv.se: Trump oli oikeassa puhuessaan Ruotsista

13

Jan Sjunnessoon kertoo Avpixlatista ja Trumpista, joka oli oikeassa puhuessaan Ruotsista. Juttu on ruotsiksi, mutta teksitys tulee jos joskus ehtii. Voi harjoitella vaikka pakkoruotsia. Kuuntelemisen arvoinen.

 

Advertisements

18 thoughts on “Swebbtv.se: Trump oli oikeassa puhuessaan Ruotsista

 1. http://pekkasiikala2.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232081-malmon-rosengard-asiallisesti-lasten-ja-nuorten-keskinaista-jengivakivaltaa

  ”Ruotsissa muuten ei ole no-go alueita. Ne ovat Suomessa elätettyjä urbaanilegendoja.”

  Näin eräs suvakkiukko selittää Ruotsin lähiöiden mellakoita. Suvakkius on yksinkertaisesti mielisairaus. Nämä tälläiset itsepetoksen harrastajat eivät opi varmaan ennenkuin se ”monikulttuurinen rikastus” sattuu omalle tai perheenjäsenen kohdalle.

  1. Tätäkin kuunnellessani ajattelin samaa. Henkinen torjunta on niin syvää, että valhe muuttuu totuudeksi. Ruotsalaispoliitikot eivät voi olla tietämättömiä aiheuttamastaan tuhosta, mutta kieltävät sen maineensa ja valta-asemiensa vuoksi. Moraalista ylemmyyttä kun on vaikeaa esittää, jos joutuu tunnustamaan moraalinsa seurausten aiheuttaman maan romahduksen. Monikulttuurisen ideologian hurmos ei haihdu vaikka sitä vastaan esittäisi millaisia todistuksia, tosiasioita ja järkisyitä tahansa. Heräämiseen tarvitaan pitkä prosessi tai ’rikastuksen’ omalle kohdalle sattuminen. Jotkut eivät herää koskaan.

  2. Luin Siikalan jutun. Vahvat on silmälasit vaikka on paikan päällä käynyt ja kynäkin ilmeisen terävä. Niin terävä kynä, että sai käsittääkseni ikuisen bannin usariin männä vuosina, mutta nyt on saanut armahduksen ja kirjoitusoikeudet 🙂

  3. Mädättäjäpekka on harhaisen mielisairas.Houraili jo vuosia sitten usarissa täysin samanlaista paskaa ja sitten vain katosi vuosiksi.Villi arvaus että oli tosiasiallisesti harhojensa vuoksi hoidossa.Ilmeisesti säästötoimet mielenterveystoimessa ovat jo aika hurjat ja mädättäjäpekan kaltaisten hullujekin hoitaminenkin on nykyään ulkoistettu naapureille.

   1. Ihmettelinkin mistä tämä sekopää Siikala Utopia Suomi sivuille tipahti, muut monikulttuuripsykoosissa hourailevat sieltä jo tunnistankin…

    Melko masokistista hommaa lukea koko julkaisua, oman mielenterveyden takia on lopetettava, mitään hyödyllistä ei opi eikä noiden siikalan kaltaisten hörhöjen ajatusmaailmasta pysty pääsemään mitenkään perille. Kyse on äärimmäisen haitallisista ihmisistä(?) jotka ovat suureltaosin syyllisiä Suomen tämänhetkiseen alennustilaan.

    Saatanan sekopää! Pitäkööt ”puheenvuoronsa” mulle riitti. Joku roti pitää olla!

 2. Suvakkius on nykyajan rappio. Ihminen vailla itsesuojeluvaistoa, tervettä järkeä ja logista päättelykykyä. Aate itsessään niin hienoa, että mistään seuraksista ei tarvitse välittää. Näen jopa jotain yhteistä islamin kanssa ja ansaitsevat todella toisensa. Harmi kun tässä joutuu olemaan näiden välissä.

 3. Kuka on valtakunnan ykkös Pöhöpopulisti?

  Populismilla tarkoitetaan kansantajuisuuteen perustuvaa ja oman kansan etujen ajamiseen tähtäävää politiikkaa. Varhaiseen populismiin kuuluivat muun muassa maaseutuväestön sekä teollistuvan yhteiskunnan kurjistuvan työväenluokan olojen esiintuominen karismaattisten poliitikkojen toimesta.

  Populismi, sellaisena kuin moderni aika sen tuntee, syntyi vasta toisen maailmansodan jälkeisenä aikana. Hyvinvointivaltion laajentamisen pysähtyminen vuoden 1973 öljykriisiin loi Länsi-Eurooppaan kasvualustan populistisille liikkeille.

  Kansallismielinen populismi lähti voimakkaaseen nousuun Euroopassa kuitenkin vasta 1990-luvulla reaalisosialismin murruttua. Kommunistisen ja kapitalistisen järjestelmän vastakkainasettelun Euroopassa onkin viime vuosina korvannut jakolinja globalististen ja kansallishenkisten voimien välillä.

  Kansallismieliset toimijat globalisteista poiketen haluavat säilyttää kansallisen identiteetin ja kulttuurin sekä uskovat kansallisesti itsekkääseen päätöksenteon voimaan maan ulkosuhteiden hoidossa.

  Globalistien tavoitteena taas on delegoida kansallinen päätöksentekovalta IMF:n, EU:n ja YK:n kaltaisille kansainvälisille yhteenliittymille. Yhtymäkohdat 1930-luvun oikeistoradikalismiin eivät ole nykypopulismilla vahvoja, sillä silloiset radikaaliliikkeet pyrkivät demokratiajärjestyksen kaatamiseen sekä näkivät sodan keskeisenä keinona toteuttaa kansallisia tavoitteitaan.

  Nykyisten kansallisten populistiliikkeiden toiminnassa ovat korostuneet keskiluokan kapina eliittejä sekä heidän tuhoisia yhteiskuntaprojektejaan vastaan. Eliitin pyristely irti kansallisesta ajattelusta ja monikulttuurin juurruttaminen länsimaiseen yhteiskuntaan ovat herättäneet kansan keskuudessa voimakkaan vastareaktion.
  Populistiliikkeiden kannatus on ollut tähän asti suurinta työtä tekevässä luokassa sekä pienyrittäjissä, jotka ovat kokeneet globalisaation nurjat puolet kaikista konkreettisimmin arjessaan.

  Suurimman nosteen kansallispopulismille on tuonut kuitenkin ulkomaalais- ja maahanmuuttokysymys. Syyt ulkomaalaistematiikan nousemiseen yhdeksi tärkeimmistä politiikan osalohkoista Euroopassa ovat Euroopan ulkopuolelta tulevan maahanmuuton aiheuttamat kulttuurilliset, sosiaaliset, taloudelliset, kriminaalipoliittiset sekä muut haittailmiöt, jotka kohdistuvat eurooppalais-länsimaiseen elämänmuotoon.

  Erityisesti Euroopan menneiden vuosikymmenien sosiaalidemokraattiset hallitukset ovat kannattaneet käytännössä rajoittamatonta ei-länsimaalaista maahanmuuttoa globaalin ihmisyyden ja rajattoman maailman ideologian sekä yhteiskunnan tarkoituksellisen monikulttuuristamisen nimissä.

  Perinteinen kantaväestöstä muodostuva työväenluokka ei ole suuressa määrin omaksunut työväenliikkeen johtajien monikulttuurivisoita, vaan he ovat kokeneet sen elitistiseksi hankkeeksi. Lisäksi maahanmuuttajat ovat kilpailleet työväenluokan kanssa alemman palkkatason suorittavista töistä ja palvelusektorin työtehtävistä, mikä on vähentänyt kyseisen väestöryhmän hyväksyntää maahanmuuttoa kohtaan.

  Pienyrittäjille on puolestaan ollut tärkeää vakaa ja ennustettava liiketoimintaympäristö. Pienyrittäjät ovat kokeneet monessa maassa, että he ovat jääneet talouspolitiikan suuntaviivoista päätettäessä paitsioon suurteollisuuteen ja korporaatioihin verrattuna. Eurooppalaisten valtioiden suuryritysten verosuunnittelua tukeva finanssipolitiikka ja halvan vierasperäisen työvoiman maahantuonti ovat jättäneet pienyrittäjät vaille poliittista kotia.

  Ylempien yhteiskuntaluokkien keskuudessa kansallispopulismin kannatus on ollut tähän asti vaatimattomampaa. On kuitenkin havaittu, että suurempituloisten kriittisyys maahanmuuttoa kohtaan on lisääntynyt ja veronmaksuhalukkuus vähentynyt laajalti vastikkeettomien tulonsiirtojen varassa elävän maahanmuuttajaväestön kasvun myötä.

 4. Somepoliisi Huhtela suosittelee tätä artikkelia Twitterissä, vaikka on tainnut aiemmin lähinnä vain kiistää kaikki ongelmatkin? :

  ”Tukholmalaislähiön mellakasta kohistaan maailmalla – Ruotsissa pohditaan poliisin aseenkäyttöä ja tapahtumien vaikutusta maakuvaan

  Tukholman poliisi ei ollut keskiviikkoaamuun mennessä ottanut kiinni yhtään epäiltyä mellakoihin liittyen. Tapahtumat käynnistyivät SVT:n uusien tietojen mukaan raskaasti rikollisen 17-vuotiaan kiinniotosta.”

  ”Muutoin tapahtumat eivät eronneet merkittävästi totutusta. Alueella syntyy jonkinlainen kahakka keskimäärin kerran kuukaudessa. Suurempi, useampi päiviä kestävä kahakka tai mellakka sattuu noin kerran vuodessa, laskee Rinkeby-Kistan kaupunginosalautakunnassa istuva Benjamin Dousa.”

  Se (poliisi) sai maanantain tapahtumien jälkeen silti arvostelua muun muassa paikallisilta liikkeenharjoittajilta siitä, ettei se ollut riittävästi alueen asukkaiden tukena. Poliisi oli myös itsekriittinen sen suhteen, ettei yhtään epäiltyä ole otettu kiinni näkyvästä tapahtumasta.

  ”Nolla kiinniottoa tällaisessa tilanteessa, se ei ole hyväksytty arvosana”, sanoi poliisimestari Jan Evensson DN:lle.”


  Benjamin Dousa toteaa, ettei kansainvälisesti leviävä kuva Ruotsista ole täysin oikeudenmukainen. Hän korostaa silti, että Rinkebyssä ja ympäröivällä alueella on laajoja ongelmia.

  Taustalla ovat paitsi aluesuunnittelun virheet myös pitkäaikaiset kotouttamisen ongelmat, hän sanoo. Ruotsiin tulleita ei ole esimerkiksi patistettu riittävän voimakkaasti töihin eikä kouluun ole panostettu riittävästi. ”Jos on puhuttu vaatimuksista ja odotuksista, ei se ole ollut poliittisesti korrektia. – – Kotouttamispolitiikkamme on ollut monella tavalla katastrofi.”

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005098701.html?share=b947a634417377a9fa79bcbbb39176ec

  Oli hiukkasen parempi tuotos Kerviseltäkin…

 5. Onko Suomi ensin -väkeä pidätetty? :

  ”Poliisi on ottanut yhteensä kolme ihmistä lyhyeksi aikaa kiinni Suomi ensin -ryhmän telttamielenosoituksella. Tapahtumista on kirjattu rikosilmoitus.

  ”Sitä tutkitaan ja selvitetään, mitä on tapahtunut ja kuullaan asianosaiset. Samalla arvioidaan järjestyksenvalvojien toimet”, sanoo ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisista.

  Tutkinnassa käytetään apuna muun muassa Youtubeen ladattua videota, jossa järjestysmiesasuiset henkilöt tönivät ihmisiä ja kaatavat yhden miehen maahan. Sama mies näkyy videolla kommentoimassa kädet taskussa mielenosoittajien näkemyksiä.

  Poliisi selvittää, oliko järjestysmiesliiveihin pukeutuneilla henkilöillä lupa järjestysmiehen tunnusten kantamiseen.

  Toisessa videopätkässä siviiliasuinen henkilö karkaa nuoren miehen päälle.”

  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005102661.html

  Tuo uutisessa mainittu Taponen taisi juuri olla A-studiossa…

  1. 5 vuotta riittää. Nyt on keskityttävä estämään saman tapahtumista Suomessa. KAIKKI keinot käyttöön!

 6. Eipä tuolla Ruotsissa varmaan enää rasimia ole kuin valkoihoisia kohtaan, niin paljon on puolestaloukkaantujia matujen puolesta, ettei muu ole ole enää mahdollista. Överiksi mennyt koko homma.
  Sattuipa kuulumaan Rock radiosta vetävä kappale. ”King For A Day”
  https://www.youtube.com/watch?v=8lKYdrL-AAw
  Mitä nyt voi käyttää aivan suuntaan jos toiseenkin.

  Ja tuosta taas johtui mieleen Waltarin Sinuhe ja väärän kuninkaan päivä josta ei niin helposti selvitäkään kaiken ilon jälkeen. Siitä taas Kaptah ja hänen mottonsa: huonoina aikoina rikkaat rikastuvat.
  Ja siitä taas Juha watt Vainion kappale sellaista elämä on 🙂

 7. Waltari osasi muuten hyvin selittää kirjoissaan ”kohmelon” varsin hyvin, sillä hänellä oli siitä kokemusta, kuten minullakin ja uskoisin, että jopa Tajukankaallakin. Ruotsi on tuossa nyt niin sanotussa krapulassa , on tullut tehtyä jotain mitä ei pitäisi ja ei tiedä oikein mitä nyt tehdä, Oikea periaate olisi tietysti tunnustaa tosiasiat, mutta se ei tietenkään ole helppoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.