Sunnuntai-iltana basaarissa rauhallista

12

 

Helsingin uudessa basaarissa, jossa kolmansista maista laittomasti tulleet muslimit osoittavat mieltään sitä vastaan, että he ovat saaneet kielteisen päätöksen ilmaisesta loppuelämän kestävästä ylläpidosta, mielenosoitus jatkuu rauhallisesti. Sunnuntai-iltana leirissä oli kourallinen arabeja ja agfaaneja sekä muutama suomalainen nainen.

Arabit rakentelivat hyväntuulisina lumiukkoja ja lumilinnoja. Heillä oli hauskaa, poissa oli kielteisestä oleskeluluvasta johtuva ahdistus. Reippaassa talvisäässä oli ilmassa raikasta kansainvälistä rakkautta.

28 thoughts on “Sunnuntai-iltana basaarissa rauhallista

 1. Lumiukkoja vientiin? Ensi kesän hittituote! Bahrainissa niillä on rahaa, kannattaa aloittaa heti bisnekset, ennen kuin kiinalaiset tajuavat saman.

  1. Lumiukothan ovat islamin mukaan haram! Kyllä nyt pitäisi jonkun imaamin mennä tuonne ja kehottaa lopettamaan heti moinen…
   – ihme ja kumma, kun eivät edes RHC- tai rasmuslaiset ole valppaana ja vaadi oikeaa islamia noudatettavan, kuten niin kovin usein tapahtuu?!

   Lumilinnan kai saa rakentaa – mutta ei lumiukkoa missään nimessä…

 2. Eiks se vähän niin mene jotta jos näitä edes kielteisen päätöksen saaneita laittomia matuja ei Suomi pysty saamaan ulos maasta ja johonkin vankilaan ennenkuin maasta lähtö tapahtuu, niin se on i-phone matu miehille täysin selvä viesti jotta viestiä eteenpäin kotipuoleen, että tänne vaan kaikki ei nämä mahda meille mitään, on nämä niin saatanan nynnyjä käveleviä vaginoita päättäjät, poliisi täällä lammastarhassa, vässyköitä, vailla itsetuntoa, omaa halua, kunniaa ja omiensa puolustus tahtoa vailla, 100% idiootteja ja teuras karjaa.

  Ihan sama saatko valehdeltua itsesi jäämään maahan, vai tuleeko hylky, ei yhtään mitään väliä saat jäädä kuitenkin.

  Siinä sitä vasta onkin vetovoima tekijää ja voimakasta magneettia imeä kaikki matut juuri tänne Suomeen, kun tällainen juttu lähtee leviämään enempi. Käyhän poliisi jo nyttenkin cuckold-kahveilla matu mielenilmaus leirissä + suvakki cuckkahattu tädit ja tytöt jakaa siellä persettään. Ei kovin hyvältä näytä.

  Yhet jakaa vaan vittua/persettään nolon nöyränä hönönä ja isoimman matutulvan aikaan jopa puolustusvoimain varusmiehemme oli valjastettu hotelli piccolo-pojiksi kantamaan matujen matkalaukkuja, kun matut tunkeutuivat maahamme ja busseihin/vokkeihin muslimimatu herroja passattiin. Aika helvetin noloa ja häpeällistä on meininki.

  1. ”isoimman matutulvan aikaan jopa puolustusvoimain varusmiehemme oli valjastettu hotelli piccolo-pojiksi kantamaan matujen matkalaukkuja”

   Juuri näin….Onko nöyristelyllä enää mitään rajaa.

 3. Jos olisin ollut juurikin tuolloin itse varusmiespalvelusta suorittamassa ja noin noloon pakotettuun itsensä häpäisyyn, sekä aisankannatukseen olisi määrätty, kuin matujen matkalaukkuja kantelemaan ja bussien/vokkien ovia availemaan muslimimatuille, niin olisin ensin kieltäytynyt moisesta ja jos käsky olisi kuitenkin tullut toisintona olisin keskeyttänyt armeija palvelukseni just sillä sekunnilla. Kaikkeen ei tarvitse ihmisen todellakaan alentua.

  1. Suomen varusmiehet pelkäävät viikonloppuvapaiden menettämistä yli kaiken joten katastrofi tapahtui. Näiltähän olisi lomat palaneet jos eivät olisi lähteneet laukkuleikkiin mukaan. Onneksi 1939-1944 sotilaat eivät pelänneet paljon pahemman asian kuin viikonloppuvapaan menettämistä

 4. Edellisyönä olikin oikeat bileet. Soittivat sitä musiikkiaan ja tanssivat ja käryyttivät sätkää.
  Ne kun aina kuvaa refugee hospitality groupiin sieltä pätkiä. Sitten aamulla ne nauhotukset katoaa kun kontrolli iskee tukijoiden joukosta.

 5. Suomihan on suvakimpi kuin Ruotsi nykyään! Tästä on näköjään tullut suoranainen muotivirtaus. No, jahka teillekin tulee melkein 300.000 puuro-Ahmedia kolmessa vuodessa entisten lisäksi ja kaikki rikostilastot kääntyvät nousuun niin jopa hymy hyytyy.

  ”Oi maamme, Suomi, Arabimaa,
  soi kälätys hirmuinen!
  Ei afgaanii, ei somalii,
  ei irakkilaista rakkaampaa,
  kuin Muhammed tää pohjoinen,
  aarre kallis suvakkien!”

 6. Hyvännäköiset, modernit ja hyvinistuvat kuteet pojilla kuvassa. Ei varmaan mitään secondhandia. Kuka maksoi aavikonpojan varustelun?

 7. Aivan helvetin kamalaa. Äijät ovat täällä laittomasti, joten mikä helvetti on ongelmana kun näitä leiripoikia ei saada ulos maasta. Suomi tarvitsee oman Trumpin joka laittaa asiat kuntoon.

  Itse kun olen maailmalla matkannut niin aina olen hoitanut viisumit kuntoon jos sellaisia tarvittu ja aina maksanut itse kaikki kuluni. Onneksi suomalaiset eivät olleet surkeitä vätyksiä vuosina 1939-1944.

 8. On aikoihin eletty ,voi vee ,kuka sais nuo ulos maasta? Jos ei saada ,sitten suvakkiämmille jokaiselle ainakin 1 matu kotiin ja ne elättäköön..

 9. Uuden Suomen päätoimittaja:

  ’ ”Mamu-Suomessa” on entistä turvallisempaa ’

  ”Mutta kuinka turvallista oli suomalaisilla kaduilla vuonna 2016? Varmasti väärään aikaan väärässä paikassa hyvinkin turvatonta, mutta poliisin kokoaman katuturvallisuusindeksin valossa kaikkiaan turvallisempaa kuin aiemmin 2000-luvulla.”

  http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232243-mamu-suomessa-on-entista-turvallisempaa

  Mahtaakohan se tällä logiikalla mennä niin, että Suomen pitää nyt vain entisestään lisätä irakilaisten, afgaanien, somalien yms. maahantuontia – niin muutumme koko ajan vain entistä turvallisemmaksi maaksi?

  Tuodaan vaikka miljoona muslimimiestä maahan – kun ne 30 000 muslimimiestä jo loivat ympärilleen aivan valtavaa turvallisuutta?!
  – siis suvakkilogiikalla, joka kyllä eroaa ns. normaalien ihmisten logiikasta…

 10. Vihapuhujille vankeutta vaatinut Matti Nissinen… :

  ”SK: Syyttäjänvirastot ostivat koulutusta valtakunnansyyttäjän veljen yhtiöltä”

  Suomen Kuvalehden mukaan syyttäjänvirastot ostivat koulutusta valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen veljen yhtiöltä.

  Matti Nissinen sanoo esittäneensä itse mahdollisuutta veljensä yhtiön tarjoamaan johtamisvalmennukseen siirryttyään Itä-Suomen syyttäjänviraston johtavaksi kihlakunnansyyttäjäksi. Tämän jälkeen viraston apulaispäälliköt ja hallintosihteeri kävivät koulutuksen läpi.

  -  Toin itse esille mahdollisuuden Deep Leadin tarjoamaan valmennukseen. Oikeudellisesti katsottuna tilanne on ongelmallinen ja virhearviointi minulta. Olin tilanteessa ilman muuta esteellinen. Juristina minun olisi pitänyt ymmärtää, että siinä syntyi jääviystilanne, Nissinen sanoo Suomen Kuvalehdessä.

  Nissinen sanoo olleensa liian innostunut johtamisen kehittämisestä, jolloin esteellisyysnäkökohta ja menettelytapa jäivät huomioimatta.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702272200077399_uu.shtml

  —————————

  ”Hörhöpuhe” puolusteluna:

  ”Syyttäjänvirastot ostivat koulutusta valtakunnansyyttäjän veljen yhtiöltä – ”Olin esteellinen, tein virheen”
  ”Tapahtui uskoon tulemiseen verrattava kokemus, kun tulin syvällisen oivalluksen äärelle”, sanoo valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen.

  Itä-Suomessakin on vaikuttavat, eipä ihme, kun miettii, mistä sen maanosan oikeudet ovat tuttuja… :

  ”Useat eri syyttäjänvirastot ovat ostaneet johtamiskoulutusta valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen veljen Vesa Nissisen yhtiöltä Deep Lead Oy:ltä. Matti Nissinen on kaikkien Suomen syyttäjien esimies. Hän itse kävi veljensä yhtiön koulutuksessa vuonna 2007 ollessaan valtionsyyttäjä.

  Käytyään Deep Leadin koulutuksen Matti Nissinen siirtyi Itä-Suomen syyttäjänviraston johtavaksi kihlakunnansyyttäjäksi.”

  ”Matti Nissinen kertoo, että siirryttyään vuonna 2010 valtakunnansyyttäjäksi, hän havaitsi virastossa samanlaisen koulutusvajeen kuin Itä-Suomen syyttäjänvirastossa. Vuorovaikutuskäyttäytyminen oli tarvetta saada ajan tasalle.

  Hän keskusteli asiasta silloisen apulaisvaltakunnansyyttäjän Jorma Kalskeen kanssa. Asia oli määrä hoitaa niin, että Jorma Kalske käsittelee viraston johtoryhmään liittyvät asiat hallinnollisesti ja tekee päätökset.

  ”Mutta kyllä minä sielläkin osallistuin asian käsittelyyn ja kerroin, mitä tiedän erilaisista valmennustuotteista. Jos olisin ollut tarpeeksi varovainen, olisin ottanut asian esille ja poistunut sen jälkeen huoneesta. Mutta en minä siinä tilanteessa lähtenyt, vaan osallistuin asian käsittelyyn. Kerroin Deep Leadin tuotteesta sen minkä tiesin. Veljeni ja minun sukulaisuus oli tiedossa, enkä piilotellut sitä mitenkään”, Nissinen kertoo.”

  ”Valtakunnansyyttäjänvirasto on maksanut johtoryhmänsä jäsenten Deep Leadin koulutuksia.

  Valtakunnansyyttäjänvirasto ei pystynyt toimittamaan Suomen Kuvalehdelle Deep Leadilta ostettujen palvelujen kokonaissummaa.

  Matti Nissinen sanoo olevansa koulutusmyönteinen ja kehittämishakuinen ihminen.”

  Uskoontulokemusta korostavia uskovaisia kristittyjä Nissisen hörhöpuheet jopa loukkaavat! – uskonnollista vihapuhettakin?! :

  ”Siinä tapahtuu uskoon tulemiseen verrattava kokemus, kun esimerkiksi vuorovaikutuskäyttäytymistä koskevassa tutkimuksessa tulee itse syvällisen oivalluksen äärelle. En pysty pitämään sisälläni sellaista uskoon tulemista, kun keskusteluun tulee vaikkapa johtamisvalmennus. Olen ehkä laajemmin ajatellen tästä viasta johtuen nyt tässä tilanteessa.”

  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/syyttajanvirastot-ostivat-koulutusta-valtakunnansyyttajan-veljen-yhtiolta-esteellinen-tein-virheen/

  1. ”Koulutuksessa on käynyt useita päällikkötason syyttäjiä esimerkiksi Helsingin, Länsi-Uudenmaan ja Itä-Suomen syyttäjänvirastoista. Koulutuksen tasosta ollaan eri mieltä.

   ”Olen käynyt useissa koulutuksissa urani aikana ja tämä oli todella hyvä”, sanoo erään syyttäjänviraston johtava kihlakunnansyyttäjä.

   Helsingin syyttäjänvirastossa on taas esiintynyt voimakasta arvostelua koulutusta kohtaan. ”Täyttä roskaa”, sanoo eräs valmennuksessa ollut syyttäjä.
   ————————————-

   Vuosien varrella yrityksen järjestämässä koulutuksessa on käynyt kymmeniä suomalaisia huippuvaikuttajia ja pörssiyhtiöiden johtajia. Valmennuksessa ovat olleet esimerkiksi Microsoftin entinen toimitusjohtaja Martti Mehtälä, KRP:n entinen rikosylitarkastaja ja suojelupoliisin nykyinen apulaispäällikkö Olli Kolstela sekä SOK:n nykyinen pääjohtaja Taavi Heikkilä.

   Deep Lead perustettiin vuonna 2002 ja se perustuu Vesa Nissisen kehittämään metodiin syväjohtamisesta. Suomen Asiakastiedon mukaan Vesa Nissinen on Deep Leadin hallituksen puheenjohtaja. Yhtiö kertoo olevansa johdon, esimiestyön sekä tavoitteellisen vuorovaikutuksen valmennukseen erikoistunut yritys. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 1,3 miljoonaa euroa.”

   https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/syyttajanvirastot-ostivat-koulutusta-valtakunnansyyttajan-veljen-yhtiolta-esteellinen-tein-virheen/

   1. Entä korruptoituneet virkamiehet? Potkut, korvaukset, vankeutta vai ei mitään seurauksia?! :

    ”Valtakunnansyyttäjä haluaa jatkossa jopa vankeutta vihapuheesta”

    Kovempia rangaistuksia vihapuheesta

    ”Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen on tyytymätön rangaistustasoon. Hän haluaa jatkossa kovempia rangaistuksia esimerkiksi rasistisesta vihapuheesta.

    Tammikuussa kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) tuomittiin Facebook-kirjoituksesta 20 päiväsakkoon (1 160 euroa) kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Kiemunki puolestaan tuomittiin blogistaan 30 päiväsakkoon (450 euroa), niin ikään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen sai 50 päiväsakkoa (300 euroa) Facebook-kirjoituksistaan viime heinäkuulta, jolloin hän oli Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja. Hänen tuomittiin myös uskonrauhan rikkomisesta.

    – Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan halutaan jatkossa tuntuvia sakkorangaistuksia, ääritapauksissa vankeuttakin. Tässä ei saa käydä niin, että esimerkiksi 20 päiväsakosta tulee uusi normaali. Tilaa ylöspäin on, sakoissa voidaan mennä 120 päiväsakkoon asti, Nissinen sanoo.

    – Tällainen ihmisarvon loukkaaminen sietää tulla vakavammin rangaistuksi. Ihmisarvo on loukkaamaton ja jos sitä loukkaa, niin pitää varautua tuntuvaan sakkoon. Lisäksi rikoslaissa yksi yleinen rangaistusten koventamisperuste on rasistinen vaikutin ja sellaisestahan kiihottamisessa kansanryhmää vastaan on yleensä kysymys.

    Valtakunnansyyttäjän mielestä vihapuhetta voidaan vähentää lisäämällä sivistystä ja lisäämällä valvontaa ja moderointia keskustelualustoilla. Hän arvelee, että vihapuheen taustalla on usein erilaisuuden pelkoa.”

    http://yle.fi/uutiset/3-9422385

    1. ”Valtakunnansyyttäjän mielestä vihapuhetta voidaan vähentää lisäämällä sivistystä ja lisäämällä valvontaa ja moderointia keskustelualustoilla. Hän arvelee, että vihapuheen taustalla on usein erilaisuuden pelkoa.” (em. YLE)

     Miten voidaan vähentää virkamiesten korruptiota?
     – lisätä sivistystä?
     – vähentää köyhyyden pelkoa?

  2. ”Siinä tapahtuu uskoon tulemiseen verrattava kokemus, kun esimerkiksi vuorovaikutuskäyttäytymistä koskevassa tutkimuksessa tulee itse syvällisen oivalluksen äärelle. En pysty pitämään sisälläni sellaista uskoon tulemista, kun keskusteluun tulee vaikkapa johtamisvalmennus. Olen ehkä laajemmin ajatellen tästä viasta johtuen nyt tässä tilanteessa.”

   Matti Nissinen SK:ssa siis…
   – mutta samahan se on maahanmuuttokriitikoilla, ei uskoontulo tietenkään, mutta syvällinen havahtuminen siihen, mihin nykyisenlainen maahanmuuttopolitiikka ja täysin kritiikitön suhtautuminen islamiin voi pahimmillaan johtaa!

   Maahanmuuttokriitikoita ei edes motivoi mitkään hyvien veljien bisnekset tms. – vaan Suomen etu ja turvallisuuden säilyttäminen!

 11. ”Tapaaminen Maahan­muutto­viraston kanssa ei riittänyt turvapaikan­hakijoille – Rautatientorin telttaleiriä ei pureta”

  ”Maahanmuuttovirasto tapasi maanantaina turvapaikanhakijoita, jotka ovat osoittaneet mieltään Helsingin keskustassa kolmatta viikkoa. Irakilaiset ja afganistanilaiset turvapaikanhakijat ovat osoittaneet mieltään kielteisiä turvapaikkapäätöksiä vastaan ensin Kiasman aukiolla ja nyt Rautatientorilla.

  Telttaleirillä on ollut paikalla jopa 30 turvapaikanhakijaa. Osa heistä on jo saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen.

  Turvapaikanhakijat vaativat myös, että Maahanmuuttovirasto arvioisi uudelleen jo tehtyjä turvapaikkapäätöksiä.

  ”Maahanmuuttovirasto myönsi tehneensä virheitä käsittelyssä ja käyttäneensä kokemattomia työntekijöitä ja tulkkeja. Virasto lupasi käsitellä tapauksia uudestaan”, afgaaniturvapaikanhakijoita edustava Sadiq Bahrooz iloitsee.

  Vuorio korostaa, että Maahanmuuttoviraston edustajat kertoivat tilaisuudessa turvapaikkahakuprosessin lakisääteisistä vaiheista ja selvensivät turvapaikkapäätösten perusteita. Virasto korosti aiemmin päivällä, että turvapaikkapäätöksiin tai -käytäntöihin ei tehdä muutoksia tämänpäiväisten tapaamisten perusteella.

  Maahanmuuttovirasto ei voi ottaa turvapaikkahakemuksia omasta aloitteestaan käsiteltäväksi.

  ”Jos turvapaikkahakemus on ratkaistu meillä ja asia on siirtynyt hallinto-oikeuteen, se ei voi olla samanaikaisesti meillä vireillä. Jos hallinto-oikeus palauttaa asian meille, käsittelemme sen silloin uudestaan”, Vuorio sanoo.

  Vuorio tapasi mieltään osoittavia turvapaikanhakijoita ensi kerran toissa viikolla Rautatientorilla. Silloin hän lupasi järjestää turvapaikanhakijoille keskustelutilaisuuden. Maahanmuuttovirasto on järjestänyt aiemminkin vastaavia keskustelutilaisuuksia.

  Turvapaikanhakijoilla oli kaksi muutakin vaatimusta maatilanteen ja päätösten lisäksi. He olisivat halunneet, että Maahanmuuttovirasto pysäyttäisi kielteisten turvapaikkapäätösten saaneiden irakilaisten ja afganistanilaisten pakkopalautukset.
  Maahanmuuttovirasto ei kuitenkaan vastaa pakkopalautuksista.

  Turvapaikanhakijat halusivat myös, että lopullisen kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita ei poistettaisi vastaanottokeskuksesta ilman tietoa seuraavasta majapaikasta. Tämäkään ei ole Maahanmuuttoviraston vastuulla.

  Turvapaikanhakijat eivät aio purkaa Rautatientorin leiriään.

  ”Aiomme jatkaa mielenosoitusta kunnes saamme kaikki vaatimuksemme läpi”, Bahrooz sanoo.”

  http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005106400.html

  1. ”Viime vuonna ennätysmäärä turvapaikkapäätöksiä

   ■ Maahanmuuttovirasto teki viime vuonna 28 200 turvapaikkapäätöstä. Määrä on noin neljä kertaa enemmän kuin edellisenä vuonna.

   ■ Turvapaikkapäätöksistä oli myönteisiä 27 prosenttia ja kielteisiä 51 prosenttia. Loput joko raukesivat tai ne jätettiin tutkimatta.

   ■ Helsingin hallinto-oikeus kumosi viime vuonna 23,7 prosenttia Maahanmuuttoviraston päätöksistä. Yleisin syy oli muuttunut tilanne esimerkiksi kotimaassa. Hallinto-oikeus kumosi 3,6 prosenttia päätöksistä Maahanmuuttoviraston tekemän laintulkinta- tai menettelytapavirheen takia.”

   Lähde: em.

 12. Islamilaisen patriarkaalisen kunniakulttuurin miesedustajat sisään ja pinkit takit ulos, raus! :

  ”Pinkkiä tytöille, sinistä pojille – professori ihmettelee Suomen hiihtäjien MM-asuja: ”Tuntuu vanhanaikaiselta”

  Muodin tutkimuksen professori pitää Suomen edustusasuja hiihdon MM-kisoissa vanhanaikaisen sukupuolittuneina. Asujen valmistajan mukaan kyse on urheilijoiden toiveesta.

  Suomen maajoukkue marssi viime keskiviikkona MM-hiihtojen avajaisten kruununa Lahden torille. Maajoukkueen moninainen ilme yllätti.

  Mäkihypyn ja yhdistetyn urheilijat olivat valinneet oman valmistajansa tarjonnasta sinivalkoiset edustusvermeet. Maastohiihtäjistä miehillä oli yllään sinistä ja naisilla vaaleanpunaista.

  Kontrasti muihin maihin oli voimakas, sillä muilla joukkueilla edustusasut olivat pääasiassa yhdenmukaisia.

  Suomen hiihtomaajoukkueella on myös toisistaan eroavat kilpapuvut. Naisilla on vaaleanpunaista ja miehillä vihreää väritystä sinivalkoisen lisäksi.”

  – Kisa-asu on muutakin kuin kisa-asu. Se on myös suomalaisten arvojen mainos maailmalle. Suomi tunnetaan tasa-arvon mallimaana ja sen Suomi myös yleensä kertoo muulle maailmalle. Mitä tällä asulla halutaan kertoa? Näin kliseinen sukupuolittaminen on vahvassa ristiriidassa tasa-arvon ihanteen kanssa.

  Vänskän mielestä urheilun pitäisi olla asuasioissa pääroolissa.

  – Kyse on huippu-urheilusta ja siitä, miten näkee urheilulliset naiset. Huippu-urheilijat ovat hyvin erityisiä ihmisiä. Miten sen voisi viestiä?”

  http://www.iltasanomat.fi/maastohiihto/art-2000005105927.html

  1. Suomen hiihtojoukkue vahvistuu tulevaisuudessa? :

   ”Lahden MM-kisojen iranilaisen hiihtäjän uutisoidaan hakeneen uhkauksen jälkeen turvapaikkaa Suomesta”

   ”Lahden MM-kisoissa Irania edustaneen hiihtäjän kerrotaan jääneen palaamatta ja pyytäneen turvapaikkaa Suomesta.

   Al-Arabiyan mukaan hiihtäjä nimeltä Alireza Mkadid ei ole julkistanut asiaa, kuten ei Iranin hiihtoliittokaan.

   Uutisen mukaan Iranin hiihtoliiton puheenjohtaja kehotti mahdollisesti uhaten hiihtäjää poistamaan hänestä naishiihtäjien kanssa Lahdessa otetut valokuvat Instagramista. Puheenjohtajan mukaan ne voivat johtaa hänen pidätykseensä ”islamilaisen vallankumouksen periaatteiden vastaisina”, jos hän palaisi Iraniin.”

   https://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/alireza-62142

 13. ”Terrorismi, raaka väkivalta, islam ja sharia – niistä on Naisten marssi tehty

  Yhdysvalloissa suunnitellaan uutta Naisten marssia, jossa pääjärjestäjien joukosta löytyy jälleen yhteys terrorismiin ”

  https://beta.oikeamedia.com/o1-5421

 14. Voi, voi.

  Niin on kuvien perusteella pieniä lapsukaisia koko tuo Ateneumia vastapäätä oleva leiri täynnä, että pitäisikö kutoa vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä villatöppösiä ja – sukkia pikku pikku varpaiden lämmikkeeksi.

  Olisiko koko 20 sopiva ?Söpöt vaaleanpunaiset taikka siniset silkki rusetit töppösiin myöskin.

 15. SPR kiikuttaa ja maksaa noiden matujen paikallerahtaamisen mutta hankkiiko se nuo ilotytöt myös?

  1. Meinaan että on paljon kalliimpaa. Rahtaus täydessä bussissa on muutama euro per kärsä mutta ilotytöt Hesassa maksaa jotain satasen tunti.
   On hyvä että poliisi sallii teltan helmojen alhaallapidon. Olisi irvokasta katsella kun matu panee suvakki-ilotyttöä Ateneumin edessä. Olisi oikea perseformanse.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.