Videoraportti laittomien muslimien leiristä Helsingistä

12

Helsingin turvapaikanhakijoiden mielenosoitusleirissä oli päivällä rauhallista. Paikalla oli paljon naisia, paikalla oli lapsia. Yhtäkaikki paikalla oli paljon hätää ja vainoa pakenevia naisia ja lapsia. Tunnelma oli leppoisan odottava.

Asemasota on alkanut.

 

58 thoughts on “Videoraportti laittomien muslimien leiristä Helsingistä

  1. Tuon Vartiaisen ainakin, kannattaisi muuttaa suoraan Rinkebyhyn tai Rosengårdiin tutkailemaan asiaa! Ruotsissa on paljon enemmän myös eurooppalaisia yms. Suomessakin helposti työllistyviä maahanmuuttajaryhmiä.
   Suomessa jo ikääntyneen väestön suuri määräkin laskee työllisyysastetta + massatyöttömyys.

   On toki meilläkin aloja, esim. maatalouslomittajan työt, joita suomalaiset eivät juuri tee – mutta muslimia et saa sikalaan töihin, vaan itäeurooppalaiset hoitavat nämä työt.
   Itäeurooppalaisia ja aasialaisia jonkin verran ehkä tarvitaankin – mutta somalit ja lähi-itäiset muslimit ovat jo näyttäneet, ettei heitä kiinnosta työnteko, ei ainakaan duunarityöt suomalaisten työnantajien palveluksessa – mutta kun maakuntakin on jo täynnä pizzerioita…

   Ja minkäköhän vuoksi esim. somalialaisten työllisyysluvat sitten Ruotsissakin Suomen luokkaa?
   – eli kyllä Ruotsissakin eri maahanmuuttajaryhmät poikkeavat paljon toisistaan! :

   ”Vuonna 2012 Suomen somalialaisten työllisyysaste oli vain noin 20 prosenttia, kun se kaikilla vieraskielisillä keskimäärin oli noin 51 prosenttia, eli yli kaksinkertainen somalialaisiin verrattuna.

   Somalialaisten muita maahanmuuttajaryhmiä alempi työllisyysaste selittyy osittain somalinaisten vähäisellä työhön osallistuvuudella, ja sen myötä myös alhaisella työllisyysasteella. Vuonna 2012 somalinkielisten naisten työllisyysaste oli vain 14 prosenttia kuin kaikkien vieraskielisten naisten keskimääräinen työllisyysaste oli noin 47 ja kotimaisia kieliä äidinkielenään puhuvien 69 prosenttia.

   —- somalialaisten yrittäjyysaktiivisuus on alhaisempi kuin minkään muun maahanmuuttajaryhmän riippumatta siitä, mitataanko sitä yrittäjien osuutena työikäisistä vai työllisistä.

   Esimerkiksi Ruotsissa somalialaisten keskimääräinen työllisyysaste on koko 2000-luvun ajan ollut korkeintaan samalla tai jopa hiukan alemmalla tasolla kuin Suomessa. —
   Vaikka alle 20-vuotiaat rajataan tarkastelun ulkopuolelle, keskimääräinen työllisyysaste kohoaa vain hiukan. Ruotsin 20–64-vuotiaista somalialaisista 23 prosenttia oli työllisinä vuonna 2010, miehet hiukan yleisemmin (28 prosenttia) kuin naiset (18 prosenttia) (Open Society Foundations 2014, 77).”

   http://www.kvartti.fi/fi/artikkelit/somalialaisten-maahanmuuttajien-tyollistymisessa-ja-yrittajyysaktiivisuudessa-maiden

   1. ”Yrittäjien osuus 20–64-vuotiaista Ruotsin somalialaisista on jatkuvasti pysytellyt alle prosentissa, mikä on vähemmän kuin missään muussa maahanmuuttajaryhmässä. (Abdirahman et al. 2011.)

    Tanskassa somalialaisten työllisyysaste on ollut suurin piirtein samalla tasolla kuin Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 2005 25–64-vuotiaiden Tanskan somalialaisten miesten työllisyysaste oli 27 prosenttia ja naisten 11 prosenttia. Muslimienemmistöisistä maista tulleiden työllisyysasteet olivat Tanskassa yleensäkin alhaisempia kuin syntyperäisten tanskalaisten. (Open Society Foundations 2011, 114, 116.)

    Norjassa somalialaisten työllisyysaste on ollut selvästi korkeampi kuin muissa Pohjoismaissa. Vuonna 2011 Norjan 15–74-vuotiaiden somalimiesten työllisyysaste oli 37 prosenttia ja naisten 23 prosenttia. Myös Norjan somalit ovat kuitenkin työllistyneet olennaisesti harvemmin kuin norjalaiset keskimäärin. Somalialaisten työllisyysasteet olivat alhaisia myös useimpiin muihin maahanmuuttajaryhmiin, myös pakolaisryhmiin verrattuna. Työllisyysasteet vaihtelivat myös alueittain. Oslon somalialaiset olivat työllistyneet keskimääräistä harvemmin, ja työllisistäkin lähes puolet oli vain osa-aikatyössä. (Open Society Foundations 2013b, 67.)”

    Lähde: em.

  2. No ruotsin maahanmuuttajiksi lasketaan myös suomalaiset ja taitaa tuo maahanmuuttajien työllisyys koostua enimmäkseen meikäläisistä. Kumma, kun edelleen paperiton maahanmuutto ja työperäinen nähdään samana asiana.

  3. Luvut ja käppyrät on tod.näk jo kansalaisuuden tai pysyvän oleskeluluvan saaneista maahanmuuttajista. 2015-2016 maahantulleet turvapaikanhakija eivät ole noissa luvuissa. Että semmonen tilastohuomio.

 1. – ”Täällä on naisia ja lapsia…”

  Emma Kari olisi hyvin ylpeä sinusta Paavo!

  Sukupuoli, jos sellaista edes onkaan, on vain sosiaalinen konstruktio ja se pitää ehdottomasti käyttää ideologisen mankelin läpi – aina kun tarve vain vaatii!
  – ja kun tämän oivaltaa, niin voi aivan hyvin kutsua nuoria irakilaisia asekuntoisia muslimimiehiä naisiksi ja lapsiksi, jotta kansa tajuaa, että kyse on todellakin hädänalaisista syyrialaisista naisista ja lapsista…

  1. Lainaiskohan YLE:n kuvapankki omia kuviaan?!
   – ovat kaiketi kertoneet tulostaan, niin paikalle on järkätty kuvattavaa; etniset naiset ja lapsetkin voivat ovat ns. uussuomalaisia… :

   ”Migri ei jäädytä turvapaikanhakijoiden palautuksia – Mielenosoitus Helsingin Rautatientorilla jatkuu”

   http://yle.fi/uutiset/3-9481720

  1. Selostus vähän ontui. Etsin pitkään maisemasta, että missä hiivatissä tämä laittomasti maassa olevien ählyleiri oikein on. No kekkasin sitten.

 2. Yrittäkää löytää monikseen haastatteluun 1. laiton matu, joka on kiitollinen siitä, että saa ylipäätänsä olla maassa, vaikka on laittomasti. Kotimaahansa kun ei pääse ilman papereita. 2. Matu, joka on kiitollinen – ei vaadi mitään eikä valita mistään. Onko aivan mahdoton tehtävä? 🙂

 3. Itseasiassa oli siellä yksi lapsi, joka tuossa minuutin kohdalla melkein juoksi päin Tajukangasta kuin mikäkin kamikazi.

   1. Tuossakin videossa taisi vilahtaa sen yhden suvakin pikkulapsi, joka oli matumiehen sylissä – paljain jaloin!

 4. Siellä se Aleksis Kivi- parkakin istuu laittomien vieressä eikä muuta voi. Onneksi ei tiennyt minkälaisia Jukolanveljeksiä tänne tulisi tulevaisuudessa kekkaloimaan. Olisi saattanut jäädä Seitsemän Veljestä kirjoittamatta.

 5. Suloisia perheitä oli. Heillä olisi varmasti paljon annettavaa meille. Lääkäreitä, vienninedistäjiä ja jokunen rannikkolaivuri. Loput loistavia tarinankertojia.

  Kerran pääni yli ammuttiin tykinkranaatteja. Nyt tuli paha takauma ja pitäisi lähteä wifeseekeriksi Thaimaahan. Maksaako valtio matkan?

  1. Niinpä ja osaamista olisi, olisivat varmaan hakeneet työlupaa Suomeen. Mutta kun ei ole, niin sossupummeiksi tahtovat ja levittämään sitä rikollista toimintaansa tänne.

 6. Tämä päivä tullaan muistamaan päivänä jolloin kehitysmaa(/kehitysvammaiset) saapuivat suomeen. ”justs ask”, olisit kysynyt kuka maksaa polttopuut, tuskin moni noista tietää mikä on saha tai kirves. Ja taas loisti mainiosti poissaolollaan ihmiset jotka tätä vaativat ja huutavat.

 7. Kylläpä suuresti harmittaisi jos tuo ihanasti väreilevä suloinen lapsukaisjoukko saisi nauttia Eurooppaan tuomastaan rikkaammasta ja paremmasta autoilukulttuurista vaikkapa välimerellisen lämpimän Nizzan tyyliin..

 8. Suomalaiset suvakki naiset käyvät hakemassa elämyksiä… suomalaisia lapsia näkyy olevan!

  1. Niille on Helsingin kaupunki järjestäny sosiaalitilat kulttuurikeskus Caisaan. Kiitos Helsinkiläiset veronmaksajat.
   Yöllä varmasn asioivat kuka minnekin….

   1. On siinä siivoojille kivaa touhua.
    Paskovat pyttyjen reunoille, haluavat tällä ilmeisesti osoittaa mahtinsa. Kusevat myös käsienpesulavuaariin.

  1. Ei kiinnosta ketään, jos p*skoja omistaa ns suojavärin.
   Jos me kantikset kävisimme siihen vierekkäin orrelle, antaumuksella sontimaan, niin jo tulisivat poliisipartiot paikalle, putkaan veisivät ;-).

 9. Väärin. Ei karjalaistenkaan tarvinnut Ateneumin edessä leiriytyä kun heidät päästettiin Suomeen.

  1. Karjalaiset olivat suomalaisia. Ja sitä paitsi: siihen maailman aikaan oltiin aika lainkuuliaisia. Yleislakonkin 1956 aikaan poliisi oli laittamassa laumoja kuriin.

  1. ”Islamin alppijääkäri ei pasko” . No joka tapauksessa paska juttu, kohtahan siellä taudit jyllää. Rotat levittää lisää, eikö tämä ole fakta juttu?

 10. Kyllähän siellä on porukkata ku kirkko kuskailee niitä sinne. Onneksi en kuulu tuohon ihmisten tekemään instituutioon.
  Nämä vekkulithan keksi soluttautua kirkon toimintaan, nuorisoiltoihin, saivat syyn hake aturvapaikkaa kristinuskon vainon perusteella. Kunnon muslimihan ei todellisuudessa käänny kristinuskoon, hetkeksi ehkä ja se hetki on turvapaikkahakemus.
  Myös nuorten naisten metsästäminen käynkätevästi noissa nuorisoilloissa. Nuoria suomalaisia naisuhreja, tai oikeammin lapsia löytyy varmaan ympäri suomen. Eräskin Kurdimies oli saanut negat ja ainoa keino yrittää saada turvapaikkaa oli vielä kihlautuminen 16-vuotiaan lapsen kanssa. Lapsi jonka tunneäly on täysin kehittymätön ei tajua hyväksikäyttöä eikä lakikaan varsinaisesti kiellä tällaista koska ei ole näyttöä hyväksikäytöstä. Surullista tämä touhu nykyisin.

 11. Peter Springare on ainoa totuudenpuhuja Ruotsissa, ainakin tällähetkellä 217000 on sitä mieltä, julkisesti, enemmänkin varmaan yksityisesti. Sveriges Radio taitaa vastata meidän Ylenantoa, jutut on yksi yhteen, niin ja kun se Alexanderkin kerran sanoi että Ruotsi on liberaali, avoin, maahanmuuttomyönteinen, jne Euroopan paras maa, eikä hän tunnetusti puhu ”omiaan” ?

 12. Missä nuo käyvät vessassa, suihkussa? Ihan vaan, että jos sattuu alueen kahviloihin, ym. että osaa välttää ne paikat.

 13. Kattokaas tätä. Kuva on hyvä otos ja eikö tämän voisi lähettää jonnekin, missä nuo maat Irak ja muut etsivät ulkomaille karanneita rikollisiaan? JOs vaikka joku tosiaan jäisi kiinni. Mutta kyllä on röyhkeää toimintaa. Kuvassa nämä vähä-älyiset riisuvat kenkänsä ja sukkansa vastauksena sille, että jossain kuvassa oli suomalaisen naisen uhraaman lapsen (kuva) ählämin sylissä otettu kuva ilman kenkiä ja sukkia pakkasessa.

  Vitun härskiä porukkaa (mutta mitä muuta niiltä oikeasti tervejärkinen voikaan odottaa, suvakit eivät ole tervejärkisiä, kuten ei tuon lapsiraukan äitikään) ja toivottavasti joku päivä poliisi tulee, vie nämä hyypiöt rajalle ja ikuinen porttikielto maahamme!

  Tehkää nyt tämänl lapsen äidistä lastensuojeluilmoitus, voihan olla että paljastuu paljon pahempiakin asioita.

  http://static.mvlehti.net/uploads/2017/02/Matuleirin-terveiset-MVlle-fb.jpg

  1. Ai niin ja tiesittekö, että arabikulttuurissa jalkapohjien paljastaminen tarkoittaa ”haista vittu” eli on tarkoitus loukata.

  2. Tuon lapsen suvakkiäiti käsittääkseni vierailee yhdessä Homman ketjussakin kertomassa itsestään, joku RHC:tä käsittelevä – ja käyttää näitä tulijoita kuulemma lapsenvahteinakin…
   – ei ole sitten tainnut kuulla esim. Afganistanissa yleisesti vallitsevasta pikkupoikien hyväksikäyttökulttuurista – puhumattakaan lapsivaimoista tai vääräuskoisten seksiorjuuttamisesta ikään katsomatta?
   – vaaleanpunaiseen vivahtavasta haalarista huolimatta tuo lapsi, mikäli edes on sama, niin oli käsittääkseni poika kuitenkin – tosin kun on kyse suvakista, niin en edes ylipäätään tiedä, kutsuvatko suvakit lapsiaan enää pojiksi ja tytöiksi, vaiko vaan joksikin neutraaleiksi kenties tai mies- ja naisoletetuiksi?

   Kuitenkin jopa tuolla Refugee Hospitality Clubissakin, kun nämä kotimajoitukset olivat alkuvaiheessa, niin joku suvakki varoitti, miten ulkomaisen tuttunsa pari pientä poikaa oli joutunut majoittamansa tulijan raiskaamiksi, ei kuitenkaan ollut tapahtunut Suomessa, vaan jossain ulkomailla!!
   – mutta eivät supersuvakit välitä varoituksista ja pitävät niitä vain rasismin lietsomisena – jotkuthan puuhasivat näitä miekkosia jopa Au paireiksi eli siis lastenhoitajiksi suomalaisperheisiin, vaikka kukaan ei tiedä, keitä he edes ovat ja kun juuri tuo Afganistanin ja muu islamilainen kulttuurikin…
   – ja kun kaikki hyväksikäyttö ei tule heti esiinkään, riippuen millaista se on, mutta jättää kuitenkin ikuiset traumat ja kun esim. kehon muistiin jää tieto siitä, niin voi olla jopa tiedostamatonkin trauma.

   Jalkapohjan näyttäminen on arabikulttuurissa nimenomaan halveksunnan merkki – eli tuossa on sellainen piiloviesti myös, että siitä saatte rasistit!

 14. Peter Springare on taas avautunut:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4260908/Swedish-policeman-blames-migrants-violent-crime.html

  Now Springare has told The Sunday Times: ’The highest and most extreme violence – rapes and shooting – is dominated by criminal immigrants. This is a different criminality that is tougher and rawer. It is not what we would call ordinary Swedish crime. This is a different animal.’

  ja

  Sweden’s Prime Minister Stefan Lofven said he was ’surprised’ by Trump’s comments.
  But Springare said: ’The politicians have reacted to Trump like teenagers when someone criticises their hair as ugly. I hope he has opened their eyes.
  ’The common people don’t need Trump to do that. They already understand the ideas I have brought up.’

 15. Neulaa ei tietysti heinäsuovasta paljon kannata etsiä, mutta olisi mielenkiintoista näyttää tätä videota paikallisille ihmisille Irakissa ja paikkakunnilla mistä tämä joukko koostuu. Kommentteja voisi hyvinkin tulla. Sketsihahmo (alias Heikki Kinnunen) sanoi ” mielenkiintoista”.

 16. Hyvä Paavo !!

  Pääsit desanttina lähelle leiriä. Harmi ettet saanut kuvattua sitä kun hartaan muslimin pitää viisi kertaa päivässä rukoilla mekkaa kohti. Että miten nämä sen tekevät tuossa loskassa. Nythän oli päviä joten MUhametti näkee…

  Ja olihan sielä naisia ja lapsia… Suvakkien lapsia suvakkeineen.

 17. Tulijoiden leirin yhden pääarkkitehdin eli pappi Marjaana Toiviaisen soisi hiukan miettivän tätä islamisaation edistämisasiaa – ihan KRISTITTYNÄKIN!
  Tosin Marjaanalta taitaa uupua aito sydämen usko, nainen on vaan uskonnollinen, mutta ei uskossa. Naispappien tulo on selvästi tiennyt kirkon rappiota…

  Kristittynä mietityttää, että onko tämä islamin invaasio nyt sitä Lopun aikojen Antikristuksen joukkojen sisäänajoakin jo? Sillä ei kai esim. kristittyjen vainot muuten voi alkaa, ellei vihollisia oteta ensin sisään?

  Raamattu kertoo, että Saatana on valehtelija ja eksyttäjä, kun taas Jumala edustaa totuutta!
  – mutta Koraanin mukaan heidän kuunjumala-Allahinsa on kaikista suurin petkuttaja ja juonien punoja eli Saatanan attribuutit, tunnusmerkit jopa myönnetäänkin aivan avoimesti…
  Raamattu varoittaa, että varokaa vääriä profeettoja ja millainen olikaan profeetta Muhammed jo eläessäänkin…

  Pedon merkkikin saattaa hyvin liittyä islamiin, kuten esim. Walid Shoebat, näkee…
  – eli jos et ole muslimi, et voi ostaa, etkä myydä…
  – ja muslimeissa on jo se päällekin näkyvä aggressio; ryöstöt, raiskaukset ja pahoinpitelyt, väkivalta – mikä on juuri Antikristuksen hengen päätunnusmerkki ja se näkyy erityisen selvästi muslimeissa, jotka palvovat allah-Saatanaa aktiivisesti, jopa viisikin kertaa päivässä – vrt. esim. ateistit eivät näin tee, vaikka ovat kristinuskon mukaan eksyksissä myös…
  Muslimimaissa perjantai on vaarallisin päivä ei-muslimeille, koska silloin muslimit menevät moskeijaan ja pahimmat vainot alkavat sitten uskonmenojen jälkeen…
  Shoebatin teorioiden mukaan Koraani, islam ja muslimimaailma on täynnä todistusta siitä, että he ovat se Raamatun Ilmestyskirjan ilmoittama päävastustaja.

  Migri karkottaa Suomesta aidostikin kristityksi kääntyneet, ainakin valtaosan – joten parempi olisi tehdä lähetystyötä paikan päällä – eli toisin kuin moni kristittykin luulee, niin näistä muslimitulijoista, mitä meille sitten tänne Suomeen jää – EI tule kristittyjä, vaan tänne jäävät muslimit edustavat ja edistävät islamisaatiota!

  Toki yksittäisiä muslimeita ei silti pidä epäinhimillistää piruiksi, mutta kyllä vain islam edustaa Pahan voimia!
  – islam saa muslimit tekemään niin paljon pahoja tekoja, esim. raiskaamaan vääräuskoisia.

  1. Muslimit ja etenkin shiiamuslimit odottavat ns. Mahdia, joka kristillisestä näkökulmasta on kyllä nimenoman Antikristus, Peto. Mahdista on olemassa hyvin erilaisia käsityksiä ja joskus mukaan on sotkettu vääristeltyjä lainauksia Raamatusta – mutta kuitenkin siis muslimienkin mukaan tulee olemaan se ns. viimeinen taistelu!
   – myös juutalaisten ja Israelin tuhoamishalu liittyy muslimeilla tähän samaan jatkumoon – ja siksi islam on aina kiehtonut joitakin natsejakin: https://en.wikipedia.org/wiki/Johann_von_Leers
   https://en.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Huber
   – kristillisestä näkökulmasta tässä kyse on siitä, että halutaan estää se, etteivät Raamatun profetiat voisi toteutua.

   Tämän Mahdi -odotuksen takia etenkin Iran ja Hizbollah mm. – uhittelevat Israelille ja tukevat sunnalaista Hamasiakin. Iraniahan johtaakin uskonnollinen johtaja, jolla on mm. ylin päätäntävalta aloittaa sota.

   ”Islamilaisista valtioista erityisesti Iran on korostanut mahdin odotettua tulemista politiikassaan. Innokkaimmat pitivät aikanaan Iranin islamilaisen vallankumouksen johtajaa Ajatollah Khomeinia mahdina, mitä käsitystä hän itse ei ruokkinut, mutta ei myöskään kieltänyt. Tämä ajatus lienee hiipunut Khomeinin kuoltua.
   Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad on viitannut puheissaan mahdin jälleentulemiseen. Tällä hetkellä tunnetuin mahdin mukaan nimetty poliittinen liike ja aseellinen järjestö on Irakissa toimiva ”mahdin armeija” , jota johtaa šiiajohtaja Moqtada al-Sadr.”
   (wiki)

   Ja muslimeita todellakin motivoi myös uskonto!

 18. Risikko lähettää laivan noutamaan lisää nuoria muslimimiehiä Suomeen! :

  ”Vartiolaiva Merikarhu lähtee #Frontex-operaatioon Välimerelle. Ministeri @paularisikko toivotti miehistölle onnea & menestystä @rajavartijat”

  https://twitter.com/Sisaministerio

  1. Tämäkin on niin ihqua….ai että.

   Tuokohan ”haikara” sitten lisäää pikku, pikku lapsukaisia Suomeen?

   Suomi-neito ”ruokkii” koko maailman ja hänen helmojen liepeillä on niin hyvä olla.

   Näin Kalevalan päivän kunniaksi voisi muistaa, kuinka täällä Pohjolassa oli Sampo,joka ”loihti” rikkauksia.

   Lieneeköhän se Sampo vielä jossain….siltä tuntuu, kun Suomen menoa seuraapi?

   Suomessa ei huolen häivää.Koko maailma saa astua rajan yli ja ”simsalabim”…lausuttuaan ”taikasanan asylum pitopöytä on katettu kaikin herkuin”.

  2. Libyan ihanaa muslimikulttuuria :
   – ja meritaxipalvelun lieveilmiöitä…

   ”Pohjois-Afrikasta Eurooppaan pakenevat naiset ja lapset joutuvat seksuaalisen väkivallan ja pahoinpitelyn uhreiksi, kertoo Unicefin raportti.

   Raporttia varten Unicefin kumppanijärjestö haastatteli 122 pakolaista ja siirtolaista Libyassa. Heistä 40 oli lapsia ja loput naisia.

   Noin puolet lapsista kertoi joutuneensa väkivallan kohteeksi. Lähes puolet naisista kertoi, että heitä oli käytetty seksuaalisesti hyväksi.

   Unicefin mukaan monet naiset ja tytöt kertoivat varautuneensa raiskauksiin etukäteen hankkimalla ehkäisyruiskeen tai jälkiehkäisylääkkeitä.

   Haastatellut naiset ja lapset kertoivat joutuneensa väkivallan uhreiksi myös säilöönottokeskuksissa, Unicef kertoo.

   Säilöönottokeskuksia pitävät Libyan hallitus ja aseelliset ryhmät. Aseellisten ryhmien keskuksissa myös lapsia kidutetaan, Unicef kertoo.”

   http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702282200078066_ul.shtml

 19. Työllisyysaste on naisilla ja mamuilla kohotettu verovaroilla. Suomessa on naisia julkishallinnossa 80% eli hyvä ”tasa-arvo”. Hommalla on nimikin. Se on sosialismi. Tuottamatonta työtä tehdään verovaroilla. Päälle kasautuu vielä väestönkasvun ongelma joka tulee mamuista….Suomalaisten miesten työllisyys saataisiin sataan prosenttiin jos saisivat arvoa ja oikeutta. Siis julkishallinnossa olisi 80% miehiä…

 20. Uunipankkopojan kanssa älyttömyydessään kilpaileva Jussi Korhonen oksentaa propagandaansa Seuran blogissaan:

  ”Perussuomalaisten Huhtasaari valmis yhteistyöhön Johan Bäckmanin kanssa”

  ”Huhtasaari piti Suomi ensin -väkeä kiittävän puheen viime torstaina. Mielenosoitusleiri oli tuolloin jo määrätty purettavaksi. Vain tunteja Huhtasaaren puheen jälkeen, varhain perjantaiaamuna poliisi tyhjensi leirin. Tämän yhteydessä kaksi henkilöä otettiin kiinni. Yhtä kerrottiin epäiltävän virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

  Suomessa kansallismielisyyden varjolla toimii koko joukko erilaisia ryhmittymiä lähtien uusnatsien väkivaltaisesta Pohjoismaisesta vastarintaliikkeestä, joka tähtää Suomen valtion lakkauttamiseen. Yhteistä monille näistä liikkeistä on se, että ne vastustavat jyrkästi perussuomalaisia. Näin tekee Suomi ensin -liikekin, joka on järjestänyt myös perussuomalaisia vastustavan mielenosoituksen.

  Huhtasaari ei ole kuitenkaan järin ronkeli. Hänelle vaikuttaa sopivan yhteistyö kenen hyvänsä kanssa, kunhan se vain on edes nimellisesti kansallismielistä. Ilmeisesti sellaiseksi sopii Huhtasaaren kirjoissa jopa Venäjä-propagandisti Johan Bäckman.

  Huhtasaaren päivityksen yhteydessä jaettiin kuvakaappaus Suomi ensin -liikettä tukevan Bäckmanin Facebook-kirjoituksesta. Kommentoija kysyi Huhtasaarelta, toimiiko tämä myös yhteistyössä maanpetturiksi nimittämänsä Bäckmanin kanssa.

  – Toimin kaikkien kanssa yhteistyössä. Ihmisiä kaikki tyynni, Huhtasaari vastasi.

  Sinänsä Huhtasaaren valmius yhteistyöhön Bäckmanin kanssa on luontevaa jatkumoa torstain kiitospuheelle: sekä Suomi ensin -liike että Johan Bäckman toistavat vahvasti yhtä ja samaa sanomaa, joka suuntautuu koko Suomen nykyistä järjestelmää vastaan. Mikäli Huhtasaari laskee Venäjän mediassa Suomi-vastaista propagandaa suoltavan Bäckmanin osaksi kansallismielistä liikehdintää, on se samalla pyrkimys kansallismielisyyden ja isänmaallisuuden tähän saakka väitetysti vallinneen yhteyden avoimeen purkamiseen.

  Laura Huhtasaari on ilmoittanut pyrkivänsä perussuomalaisten varapuheenjohtajaksi. Ensi kesän puoluekokoukselle tarjoutuu mahdollisuus määrittää suuntaa: ottaako perussuomalaiset kansallismielisyytensä tueksi Putinin Venäjän ajaman mallin?

  Onko se jatkossa yhteistyötä Johan Bäckmanin kanssa? Onko se kenties haaveilua pääministerin asuntoon kohdistettavasta murhapoltosta, kuten Huhtasaaren Facebook-seinällään sallimassa kirjoittelussa: —-”
  —-

  ”Päivitys 23.2.2017:
  Kansanedustaja Laura Huhtasaari otti kiertelyn jälkeen suoraan kantaa asiaan. Hän ei olekaan valmis yhteistyöhön Johan Bäckmanin kanssa.”

  https://seura.fi/isanpikajuna/2017/02/21/perussuomalaisten-huhtasaari-valmis-yhteistyohon-johan-backmanin/?shared=7529-efb25612-999
  ————————–

  ”Huhtasaarelta viimein suora vastaus yhteistyöstä Bäckmanin kanssa”

  ”Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari vaikutti pahastuneen minun taannoisesta kirjoituksestani, jossa kerroin hänen olevan valmis yhteistyöhön Venäjä-propagandisti Johan Bäckmanin kanssa. Otsikkoon päädyin, kun Huhtasaari Facebook-sivullaan käydyssä keskustelussa vastasi kommenttiin, jossa kysyttiin nimellä mainitusti yhteistyöstä Bäckmanin kanssa.”

  Missään minun silmiini osuneessa hän ei kuitenkaan kiistänyt, etteikö hän olisi valmis mainittuun yhteistyöhön.

  Esitin kuitenkin asian johdosta tarkentavan kysymyksen henkilökohtaisella Facebook-sivullani:

  – Kansanedustaja Laura Huhtasaari, oletko sinä valmis yhteistyöhön dosentti Johan Bäckmanin kanssa vai et?

  Pienen kiertelyn jälkeen kansanedustaja antoi asiaan viimein suoran vastauksen:

  – En.”

  https://seura.fi/isanpikajuna/2017/02/23/huhtasaarelta-viimein-suora-vastaus-yhteistyosta-backmanin/?shared=7536-c1663b2e-1

  1. ”PS: Jussi Korhonen ja Sofi Oksanen omassa haavemaailmassaan tietävät, että minulla on jokin ”kumppanuus” tai tahto jonkinlaiseen kumppanuuteen Johan Bäckmanin kanssa.
   Minulla ei ole ollut koskaan kunniaa tavata miestä, enkä näe mitään syytä järjestää tapaamista. Tämä vastauksena niille, jotka uskovat kaiken mitä sattuvat Korhosen blogista tai Oksasen facepäivityksestä lukemaan.”

   http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231959-poliittinen-maisema-muuttuu

 21. Jalkapohjien näyttäminen on verinen solvaus ja loukkaus lähi-idän maissa.
  Kaarnaveneen kapteeni Riku Rantalakin tästä kirjoitti kirjoissaan.

 22. Kun sanot ”laittomat muslimit” annat sen käsityksen että Euroopassa olisi myös ”laillisia muslimeja”, joka on väärin.

  Laittomien muslimien leiristä -> Arabien leiristä

  Sanoilla on merkitystä.

 23. Eikös näillä ole tapana laittaa naiset ja lapset sodissa eturintamaan ihmismuuriksi.

  Sinnehän nuo nuoret terveet mamumiehet ovat jättäneet juurikin ne naiset, lapset, vanhukset ja sairaat, sodan keskelle.

  Näitä naisia ja lapsia on mamuina tullut suomeenkin vain kourallinen, kun vertaa siihen määrään miten paljon mamumiehiä on tullut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.