Mainokset

Päivän rasmus: ruotsalaiset tuhopolttivat Vänersborgin vokin

 

Miten syntyy rasmuslainen myytti? Sunnuntai-maanantiayönä paloi Ruotsin suurimmassa pakolaiskeskuksessa Restad Gårdissa Vänersborgissa. Palokunta sai automaattihälytyksen klo 04.15 aikaan. Paikalla selvisi, että pahin palopesäke oli keskuksen kolmannen kerroksen oleskelutilassa.

Palosta aiheutui suurta savunmuodostusta ja tämän takia koko keskus evakuoitiin. Useita henkilöitä hengitti savua ja ainakin kaksi henkilöä loukkaantui kun hän joutui hyppäämään ylemmistä kerroksista liekkejä karkuun. Paikalla oli kaikki lähikuntien palokunnat sammuttamassa paloa ja turvaamassa asukkaiden evakuointia. Palon seurauksena osia keskuksesta paloi saneerauskuntoon.

Mitäpä asiasta kirjoitetaan rasmuksessa?

Ruotsi on läpensä rasistinen maa. Viimeksi eilen ruotsalaiset polttivat yhden vastaanottokeskuksen, ja hyökkäykset pakolaisia vastaan ovat päivittäisiä ja yhä raaempia.

 

Rasmuksessa palon syy kerrottiin jo siis viikonloppuna. Mitäpä taas Vänersborgin poliisi kertoo asiasta? Törkeiden rikosten tutkintaosaston johtaja Sten-Rune Timmersjö kertoo:

– Mahdollisuus, että palo olisi ulkopuolisten sytyttämä on olematon. Miksi joku [ruotsalainen] olisi kiivennyt rakennuksen kolmanteen kerrokseen sytyttääkseen palon kun sen voisi tehdä monilla helpommillakin tavoilla.

– Aiemmin Restad Gårdin vastaanottokeskuksessa on ollut useita pienempiä paloja ja savunmuodostuksia kun kattilat ovat jääneet kuumille levyille tai tupakantumpit ovat alkaneet savuamaan tuhkakupeissa.

– Tupakoinnista alkanut tulipalo on hyvin mahdollinen, sillä emme ole löytäneet mitään teknistä laitetta, joka olisi aiheuttanut palon.

 

Rasmuksessa tulipalo on siis kuitenkin rankattu ruotsalaisten rasistien sytyttämäksi, vaikka poliisi ei millään tavalla katso sellaista vaihtoehtoa olevan olemassa. Avohoitopotilaat kehittelevät mielissään sellaisia vaihtoehtoja, että rasistit vahtivat reviiriään ja kävivät siksi tuikkaamassa keskuksen kolmannen kerroksen tuleen.

Tällä tasolla on rasisminvastustelu.

TTELA

Mainokset

16 Comments on Päivän rasmus: ruotsalaiset tuhopolttivat Vänersborgin vokin

 1. Toisaalta Ruotsalainen rasisti on aika laaja käsite: Voi hyvinkin olla aikaisemmin maahan tunkeutunut ruotsalaistunut muslimi jolla jotain hampaankolossa toisenlaisia muslimeita kohtaan.. Tähän hassu muisto: joskus 90-luvulla kun kävin Tukholmassa niin uusnatseilla oli joku marssi keskustassa. Siellä hämmästyksekseni näin heidän joukossaan ylpeästi sieg heilaavan neekerin. Aika edistyksellistä oli kyllä!

  Tykkää

 2. Sosiologipaatti // 28/02/2017 19:34 // Vastaus

  En edes yritä siihen fb-ryhmään. Kiva, että noita huumoripläjäyksiä säkin panet esille.

  Tykkää

 3. Nimetön // 28/02/2017 19:41 // Vastaus

  Saavatko nuo rasmuksen mädättäjät jotain valtion tukea tuohon mielisairaaseen toimintaansa?Toisin sanoen tuhlataanko tuonkin paskasakin touhuihin verorahoja?

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 28/02/2017 19:46 // Vastaus

   Saavathan ne.

   Tykkää

  • tavis2 // 01/03/2017 09:22 // Vastaus

   ainahan sitä rahaa löytyy okeaan asiaan: ray ym

   Tykkää

   • Suomi Finland // 01/03/2017 11:00 // Vastaus

    Tässä on syy siihen, että en -alleviivaus- koskaan -alleviivaus- pelaa ray:n pelejä. Ensisijainen syy on kuitenkin se, että rayn- pelit vievät vääjäämättä tahat. Ajanvietteenäkin kolikko-ym muut pelit ovat pelkkää paskaa. Sääliksi käy niitä ihmisiä, jotka rahojaan noihin riistomyllyihin syöttävät marketeissa ja huoltoasemilla.

    Tykkää

 4. Pidemmälle viety Tukholman syndrooma.

  Tykkää

 5. Valeuutisia ja valepoliiseja // 28/02/2017 20:04 // Vastaus

  Suvakit tuppaavat ”tietämään” asioita – ja jos heidän tietojaan ei vahvisteta jossain, niin kyse on valeuutisista.

  Eivät myöskään koskaan päivitä tietojaan…

  Tykkää

 6. Moniosaamista? // 28/02/2017 20:21 // Vastaus

  ”Aftonbladet: Naisen kimppuun hyökättiin Airbnb-asunnossa Tukholmassa”

  ”Nainen joutui väkivallan kohteeksi Tukholmassa Airbnb-palvelun kautta vuokratussa asunnossa, Aftonbladet uutisoi. Lehden mukaan nainen raiskattiin monta kertaa yksityisasunnossa.

  Poliisi vahvistaa, että nainen on hakeutunut Tukholmassa sairaalaan ja ilmoittanut raiskauksesta.”

  Aftonbladetin mukaan uhri oli Tukholmassa turistina. Tiedossa ei ole, oliko nainen vuokrannut asunnon, jossa väitetty rikos tapahtui.”

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005107859.html?ref=rss

  Tykkää

 7. Hinnalla millä hyvänsä? // 28/02/2017 22:12 // Vastaus

  Ruotsalaisissa VOKeissa oli > 112 tulipaloa vuonna 2016. Kahdessa (2) tapauksessa on syypäänä ollut ulkopuolinen, ei-VOKissa asuva sytyttäjä. Eli siis 110 paloa 112sta on moniosaajien oman huippuosaamisen ansiota, kuten esim. kun ruokaa mätkitään suoraan keittolevylle eikä käytetä kattilaa tai paistinpannua välissä. Kalliiks tulee, kalliiks tulee… Niillä rahoilla olisi saanut palkattua monta sairaanhoitajaa, opettajaa, poliisia. Ihan mitä vain.

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/over-90-anlagda-brander-pa-asylboenden-forra-aret

  Tykkää

  • Vitttt...Stadilainen // 28/02/2017 23:20 // Vastaus

   Jos nuo luvut pitävät paikkansa, ne on saatava yhteen paikkaan näkyville todistelinkkien kanssa JA niitä on levitettävä ympäri maailmaa, eritoten jenkkeihin, koska näin jossakin (imgur?) miten joku kauhisteli rasistiruotsalaisten murhapolttovimmaa.

   Tykkää

 8. Kunnioittakaamme kulttuureita, jotka keksivät tulen ja nuolenpääkirjoituksen

  Tykkää

 9. Jari Kurvinen // 01/03/2017 13:18 // Vastaus

  Olikohan apeat verhot, kuten matujen polttamassa suomalais- VOK:ssa?

  Tykkää

 10. Jope Valtonen // 01/03/2017 18:20 // Vastaus

  Rasmuslaisten kyky vastustaa tosiasioita ällistyttää aina vaan ja uudestaan, tulevaisuudessa tullaan kirjoittamaan monta kirjaa jossa tuota mielisairauden muotoa analysoidaan, pyritään löytämään mekanismi em.hulluuden muodolle.
  Luonnollisesti tärkeimpänä löytää hoitomuoto jolla em.sairaudesta päästään eroon, yritetään kehittää lääkitys jolla ”rasmuslaisesta” saadaan taas hoidon ja lääkityksen avulla leivottua taas oikea ihminen, joka kykenee erottamaan satumaailman (jossa ovat eläneet) ja realismin toisistaan, ja pysyä realismin puolella.

  Nykypäivän rasmuslaisten aivopierut ja älynväläykset ovat erittäin hyvää tutkimusmateriaalia, audio/visuaalisen materiaalin määrä on yltäkylläisen runsas.
  Saattaahan tietysti olla että tulevaisuudessa jo nuorille tehdään testejä jossa pyritään jo hyvissä ajoin löytämään rasmus-geeni, taluttaa riskiryhmään kuuluvat pakkohoitoon ennenkuin hulluus on päässyt valtoimenaan ottamaan lopullisesti käskyvallan päänupissa.

  Tykkää

 11. Numento // 01/03/2017 22:27 // Vastaus

  Juttu Rasmus ryhmässä oli vastapuolen trollaus ja taitava sellainen. Pököpäitä vedätettiin ja osaan upposi niinkuin aina. Ei niin päätöntä juttua olekaan ettei siitä rasismin vastustelijat innostuisi. Kaksi veijaria, aloittaja sekä peesari hoitivat homman. Toinen P Ahmala sai sivuston adminilta bannit mutta toisesta ketjusta. L Nousiainen saa vielä ilmeisesti jatkaa provokaattorina. Sillälailla heh….lisää tätä.

  Liked by 1 henkilö

 12. Joe Langley // 05/03/2017 01:57 // Vastaus

  Miksei pollarit lukitse ovet ja antaisivat koko paskan palaa maan tasalle?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: