Peter Springarea epäillään nyt ”hakkeroinnista”

0

Tapaus Peter Springare saa uusia mielenkiintoisia piirteitä. Aiemmin Springarea vastaan yritettiin nostaa syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mutta tämä tutkintalinja lopetettiin. Nyt Springaresta on tehty rikosilmoitus tietoliikennerikoksesta eli hakkeroinnista.

Poliisiviranomaisten mukaan Springare olisi käyttänyt Facebookissa julkaisemaansa tietoa ikäänkuin oikeudetta, ts. hänen epäillään käyttäneen poliisin sisäistä verkkoa ja siellä olevaa tietoa luvatta. Pääsyyttäjä Lena Lithner kertoo, että muutamat tiedot, jotka Springare on tuonut julkisuuteen ovat vain sisäistä tietoa, jota ei suo tuotavan julki. Näin ollen syyttäjän mukaan Springare olisi syyllistynyt ainakin ”hakkerointiin” (Dataintrång- eli ”tunkeutunut tietokoneeseen luvatta”) ja virkarikos.

Peter Springare on yllättynyt syytteistä ja kertoo, että hänellä ei ole aavistustakaan mistä syyttäjä puhuu. Springare kertoo:

– En voi kommentoida asiaa, koska en tiedä mistä on kysymys. Mutta sen voin sanoa, että jos he penkovat asiaa syvemmälle, kuten on luvattu, niin on mahdollista, että he löytävät jotain rikollista. Voin kuvitella, että he käyttävät kaikki mahdolliset resurssit löytääkseen jotain. Etenkin kun he epäonnistuivat kansanryhmää vastaan kiihottamis-syytteessä. Näinhän poliisiviranomainen toimii.

Springare ei siis itse ole yllättynyt, että häntä vastaan yritetään keksiä väen väkisin syyte.

NA

20 thoughts on “Peter Springarea epäillään nyt ”hakkeroinnista”

 1. Juu! Datafäcking ainakin täyttyi ja ruiskahti ylt’ympäriinsä ihmisten päälle! Tuollaisesta pervoudesta taitaa Ruotsissa tulla pullavuoroa, tai ainakin sommarknullafest menee piikkiisi? Norjalaisvillapaitakissa vähintäänkin otetaan huostaan.

 2. Mikään ei yllätä nykyään.
  On vanha tieteiselokuva jossa alienit tunkeutuivat ihmismieliin jolloin nämä ihmiset alkoivat käyttäytyä kummallisesti. He eivät välittäneet mistään muusta kuin omasta agendastaan ja olivat jatkuvasti järkevien normaali-ihmisten kimpussa ja yrittivät saada heidät kaltaisikseen.
  Vai onko ruotsalaisiin tarttunut suvakkizombitauti kun rationaalisen ajattelun puute, totuuden karttaminen ja toisinajattelijoinen vaino on saanut tuollaisen asteen 😀

 3. Monokulttuurin väki ja erityisesti Tiina ja Junes on varmaan huomannut jo tämän? :

  ”Mahadura & Özberkan: Huumeita, väkivaltaa ja liikaa maahanmuuttajia – uhkaako Suomen lähiöitä Malmön kohtalo? ”

  ”Houkutteleeko lähiöelämä? Ai ei? Et ole yksin. Tutkimusten mukaan kantasuomalaiset pakenevat lähiöalueilta, joissa maahanmuuttajia on ?liikaa?. Köyhyys, heikko koulutustaso, työttömyys, huumeongelmat ja väkivalta ajavat ihmisiä pois tietyistä lähiöistä.

  Onko lähiöpelko aiheellinen? Uhkaako Suomen lähiöitä Ruotsin Malmön kohtalo? Millaista on lähiönuoren elämä?

  Mahadura&Özberkan tekevät lähetyksessä tutkimusmatkan syvälle Suomen lähiöihin, mutta retki olisi liian vaarallinen ilman kunnon oppaita. Studiossa vieraana Kontulan Hassan, useammassa lähiössä asunut Pazilaiti Simayijiang

  sekä ylikomisario Jussi Huhtela.”
  ————————————————-

  http://areena.yle.fi/1-3994066

 4. Springare voisi nyt vetää taikapataässän hihastaan ja ilmoittaa palanneensa islamiin vaikkapa viime viikolla.Sittenpä hän voisikin välittömästi allahu akbaria kirkuen ja räkä roiskuen alkaa vähintäänkin vaatimaan korvauksia koska poliisin toiminta kas kummaa muuttuikin välittömän automaagisesti julmaksi rasismiksi sekä fasistiseksi vainoamiseksi..

 5. Myöntäisiköhän Trump Peter Springarelle poliittisen turvapaikan USA:sta?

  Oliko tuo eläkkeellekin jäämässä – Floridan lämpöön golfaamaan?

  1. Jo muutama vuosi sitten Patmos lähetyssäätiön silloinen johtaja neuvoi alle 50 vuotiaita muuttamaan Suomesta pois Uuteen Seelantiin tai Australiaan, pois täältä tulevan kauheuden keskeltä. Tämä mies on tähän saakka ollut oikeassa tulkitessaan Raamatun ennustuksia. Patmos lähetyssäätiön sivuilta löytyy paljon totuutta Raamatun valossa .Kannattaa käydä tutustumassa. On blogeja ja videoita .

 6. Kenenköhän presidentin? :

  ”#tphakijat parhaillaan presidentin kanssa elokuvissa. Suurkiitos näytöksen järjestäjälle! #ToivonTuollaPuolen #AkiKaurismäki #OikeusElää”

  https://twitter.com/stopkarkoitus
  ——-

  Nasima re-twiitannut – mitäköhän ovat nuo konkreettiset lupaukset?! :

  ”@NasimaRazmyar vieraili äsken mielenosoituksessa. Myöh. Elisabet Rehn & #HBL. Seur. konkreettisia lupauksia. #OikeusElää #SeisKarkotuksille”

  https://twitter.com/NasimaRazmyar

 7. Mielenkiintoista Syyllinen on tiedossa ja pitäisi löytää rikos. Näin se toimii laki kantaväestöön. Matuilla kyllä rikoksia riittää, mutta rikollisia ei tahdo saada kiinni.

 8. Juuri noin toimii myös poliisiksi itseään nimittelevä rikollisjengi Suomessakin. Kaivetaan niin kauan että aivan varmasti saadaan tehtyä kaikki mahdollinen kyykytys ja mistä tahansa rikkeestä saadaan rasistinen. Sellainen on poliisin toimintatapa. Eikä silloin ole resurssipulasta tietoakaan. Vielä kaiken hyväksi ”rikoksesta epäillylle” sysätään osa poliisille kuuluvasta työstä, kun itse istuvat poliisiaseman kahvihuoneessa juttelemassa mukavia tai katselevat televisiota.

 9. Ohjataan tulijat takaisin Ruotsiin!!!!! :

  ”Ruotsin poliisi tehostanut ulkomaalaisvalvontaa Haaparannalla

  Suomesta kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita kulkee nyt länsirajan yli Ruotsiin.”

  ”Ruotsin poliisi on keskiviikosta lähtien tehostanut sisäistä ulkomaalaisvalvontaa Tornion rajakaupungissa Haaparannalla ja sen ympäristössä. Valvontaa ja tarkastuksia on lisätty, koska Suomesta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita ulkomaalaisia on viime aikoina tullut rajan yli Ruotsiin.

  Poliisi on seurannut tilannetta rajalla jo jonkin aikaa. Norrbottenin poliisin tiedottajan Kristina Lanton mukaan Haaparannalle on tullut noin viisikymmentä ihmistä viikossa. Lantto kertoo, että Ruotsin poliisi tarkastaa maahan tulevien paperit ja oleskeluluvan.

  Lantto korostaa, että kyseessä ei ole rajatarkastus. Ihmisiä ei pysäytetä valtakunnan rajalle, kuten tehtiin kiivaimman maahantulon aikoihin viime ja edellisvuonna.

  – Sisäisille tarkastuksille on olemassa omat lakinsa. Poliisi käyttää tarkastuksissa harkintaa ja arvioi tarkastuksen tarpeen aina tilanteen mukaan. Tiettävästi tarkastuksen kohteena on ollut muun muassa bussilla matkustaneita ulkomaalaisia.

  Jos henkilö haluaa hakea turvapaikkaa Ruotsista, hänet ohjataan maahanmuuttoviraston toimipisteeseen Bodeniin. Muussa tapauksessa henkilön matka jatkuu Haaparannalta Gävlen vastaanottokeskukseen, jonne poliisi järjestää kuljetuksen.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9488110

   1. Junes voisi sitten haastaa Ruotsin viranomaiset oikeuteen etnisestä profiloinnista ja syrjinnästä, jos pysäytetään… 😉
    – jotta saadaan ennakkotapaus ja turvikset pääsevät halutessaan pois Suomesta ja muille maille…
    – no ehkei sentään oikeuteen, mutta someen ja lehtiin rasismijuttua…

 10. Tuohan vain lisää Springaren suosiota, joten voi olla hyväkin juttu. Saa huomioita, ihmiset alkavat uskaltaa sanoa ääneen ja alkavat tukemaan näirä rohkeita kansalaisia, springareita ja muita.

  Mutta todellakin ruotsalaiset ovat ihan vässykkäkansaa. Kaikki tietävät, että vaaleissa tulee muutoksia koko eurooppaan, tuhotaan mikä ehditään sano vassari, kun vihreän kanssa vokkiin lähti.

 11. Toisinajattelijoita ja totuudenpuhujia hiljennetään. Kertoo kaiken olennaisen Sverigestanin demokratian tasosta.

 12. Kun ruotsalainen mies avaa suunsa, ei sieltä saa kuulua missään nimessä rehellistä totuutta, vaan suun pitää olla hipi hiljaa + imu asetuksella ja imeä muslimi herran kyrpää.

 13. Tuota tuota, miten se voi hakkeroida tietoja jotka hän saa muutenkin käyttönsä? Menee niin kuin entisessä neukkulassa, eli joo, sinut on nyt pidätetty/vangittu kaikenlaisista ja kyllä me vielä rikoskin keksitään kunhan maltat odottaa. Ja sama tuntuu olevan meno jo Hölmölässäkin.

 14. Totuus satuttaa Ruotsalaisia aivokääpiöitä. Nämä vihervasemmistodemarit haluavat tuhota maansa islamilaisella maahanmuutolla. Onneksi olkoon olette onnistuneet siinä hyvin, ja kohta saatte nauttia Sharia-laista maassanne. Saa nähdä kuka syntinen joutuu ensimmäisenä kivitettäväksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.