”PUHDISTUS” Helsingissä lauantaina 11.3.2017

13

kuvakaappaus-2017-03-01-12-57-21

 

Helsingin keskustassa on jo muutaman viikon ollut pystyssä laittomien maahantulijoiden telttaleiri. Nämä henkilöt ovat saanet käskyn poistua maasta. Sitä käskyä he eivät aio noudattaa. Päinvastoin – he vaativat, että Suomen lainsäädäntö muutetaan heidän vaatimustensa mukaiseksi.

Suomen päättäjät ovat päättömiä. Mikä pahinta – kunnan, parlamentin ja kansainvälisen tason poliitikkoja on asettautunut tässä vastakkaisasettelussa Suomen valtiota ja Suomen kansaa vastaan. Tämä on se paikka, missä koetellaan Suomen valtion ja kansan selkärankaa.

Asia ei kosketa yksin Suomea. Suomea tarkkaillaan, koska täällä tapahtuva koskee myös naapurimaita. Hulvaton määrä maahantunkeutujia, joiden oikeaa henkilöllisyyttä ei tiedetä, on todellinen vaara myös Baltialle ja kaikille Pohjoismaille. Sen sijan, että valtio noudattaisi omia lakeija, se kumartelee miehittäjiä ja kurittaa kansalaisia.

Fortress Europe tukee Suomen kansallismielisten mielenilmaisua ja vaatimusta purkaa laittomien maahantunkeutujien leiri viimeistään 10.3.2017.

Jos Poliisi, kaupunki ym tahot, joille asia kuuluu, eivät tee asian eteen mitään, tämä johtaa Euroopan sisäiseen patriotismiturismiin.

Tämä tapahtuma on erittäin tärkeä, koska nyt tarkistetusti laittomat maahantulijat ovat saamassa mitä haluavat. On tärkeää näyttää heille, että me olemme isäntiä omalla maallamme, eivät he – jotka laittomasti tulevat toiselta puolen maailmaa.

-Maria Kaljuste-

PAIKKA JA AIKA: Rautatientori Helsingissä 11.3.2017 klo 15.00-17.00

 

kuvakaappaus-2017-03-01-13-00-02

 

https://www.facebook.com/events/393748150979993/

 

Advertisements

20 thoughts on “”PUHDISTUS” Helsingissä lauantaina 11.3.2017

 1. Kun annat pahalle pikkusormen se vie koko käden. Tästä on lukemattomia esimerkkejä; nössöttely johtaa vain asioiden pahenemiseen. Älkää tehkö Ruotsin virhettä, teillä ei ole siihen varaa! Nämäkin Itä-Euroopasta tulleet epärehelliset paskat kavalsivat Ruotsin sairaskassasta yhteensä 15 miljoonaa kruunua tekeytymällä vammaiseksi:

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/dom-i-dag-misstanks-ha-lurat-till-sig-nio-miljoner

  Jos Suomi osoittautuu tahdottomaksi pehmomaaksi alkaa rikollisten, onnenonkijoiden ja vilpintekijöiden ryntäys, kuin torakkainvaasio. Näin on käynyt Ruotsissa. Maine leviää hyvin nopeasti eikä kukaan kunnioita nössömaata.

 2. Mitään ei tule tapahtumaan ennen kuin kansalaiset ryhtyvät toimiin läpeensä mädäntynyttä hallintoa vastaan.Voimatoimiin.

 3. Siellä nähdään. Kerrankin ajoissa aletaan mainostamaan, jotta ehtii suunnittelemaan menonsa.

  1. Onko Marco lopettanut ajamasta -ttuun kaikki, jotka eivät ole täysin hänen pihdeissään?

 4. Tuen kaikkea mitä Marco tekee jutussaan, upeaa ja mahtavaa on ollut Marcon toiminta. Ainut minkä Marco voisi muuttaa itsessään on ettei polttaisi siltoja muiden tahojen isänmaallisten kanssa. Tämä toivomus toki pätee toisiinkin isänmaallisiin leireihin.

  1. Sepä se – vimmattu oikeassa olemisen pakko, se tarve olla tosiortodoksi. Voitokkaaseen sodankäyntitaitoon kuuluu myös kyky liittoutua

   1. Juuri näin. No jos se Marco oppisi matkan varrella ja skarppaa tuossa.

    Kaverissa on kyllä kieltämättä potentiaalia ja energiaa.

 5. Kysymys kuuluu onko suomen lailla enää mitään merkitystä ?
  Onko mikään taho halukas kunnioittamaan ja valvomaan suomen lakeja ?

  Mikäli suomen laki ei merkitse enää yhtään mitään ja poliisikin pelkkä autossa istuskeleva tivolipelle, oikeuslaitoskin byrokraattien suojatyöpaikka joissa odottelevat eläkepäiviään samalla rotevaa palkkasiivua nautiskellen.
  Käytännössähän tämä tarkoittaa että suomessa vallitsee villin lännen laki, vahvin ja röyhkein saa tehdä ihan mitä haluaa eikä kukaan välitä yhtään mitään.

  Lopputuloksen voi tiivistää kahteen sanaan … hyvästi yhteiskuntarauha.

 6. JOS ne saavat vaatimuksensa läpi, miettikää mikä viesti arabeille ja afrikkalaisille! Suomeen voi jäädä, vaikka ei saisi turvapaikkaa, laittomasti ja asunnon, ruokaa ja rahaa!! TÄMÄ EI TODELLAKAAN VOI MENNÄ NÄIN!

  KAPINAAN ON RYHDYTTÄVÄ NYT!

  Katsoiko kukaan ykköstä tänään? Vaalit lähestyy ja propagandaa pukkaa, populismia, sitä ja tätä, hyi hyi ei saa välittää omistaan, vieraat ensin. On kyllä oikea mokutuskanava, huh huh!

 7. Itsekin osallistun. Tosin teitä vastaan. Teillä ei ole sijaa pohjomaisessa demokratiassa.

 8. Jos siellä rautatientorilla olisi vaikka romanialaisten jalattomien mummojen leiri, joka osoittaisia ”vapaasti mieltään” minkä tahansa asian puolesta tai vastaan, leiri olisi saanut lähdöt jo aikoja sitten. Nyt siellä pitää majaa lopullisen kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet islamilaiset sotilaat, jotka on määrätty poistumaan maasta. Heille viedään päivittäin pieniä lapsia leiriin ja jopa viereinen Valtion Taidemuseo Ateneum on ripustanut ison ”taide”-lakanan seinälleen tukeakseen tätä hulluutta. Poliisin kuuluu poistaa leiri. Jos suomalaisia ammutaan edes hernepyssyllä tulevassa puhdistuksessa, saattaa syttyä kapina. Kuinkahan käy hallitukselle, joka antaa tämän kulminoitua näin pahaksi…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.