Lotraavat sotapakolaiset laittoivat uimahallin katastrofin partaalle

13
bro-simhall-011
Poliisi saapui uimahalliin miehistönkuljetusautoilla hillitsemään lotraavia afrikaanoja ja arabiinoja.

 

Upplands Bron kunnassa Tukholman luoteispuolella on Brobadetin kylpylä katastrofin partaalla. Nimittäin tavalliset asiakkaat ovat kadonneet ja paikan on vallannut sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet nuoret ja nuoret aikuiset, jotka lajityypilliseen tapaan eivät osaa käyttäytyä uimahallissa.

Maanantaina kylpylän henkilökunta joutui hälyttämään paikalle poliisin kun reilu 20 uusruotsalaista äityi villiksi. Arabit ja afrikaanot rikkoivat paikkoja, viskoivat kukkapurkkeja altaaseen ja tunkeutuivat naisten puolelle kurkkimaan, josko sieltä löytyis burkaan pukeutumattomia naisia. Paikalle saapui useita partioita ja uusruotsalaiset toimitettiin suihkun kautta kotiin.

Henkilökunta oli shokissa ja pukuhuoneissa märiseviä lapsia ja naisia.

Tiistaina sama homma. Tunnetuimmat uusruotsalaiset lotraajat yritettiin pitää maanantain jälkeen porttikiellossa, mutta sisään pääsi kuitenkin kourallinen vesipetoja, jotka aloittivat saman metakan kuin aiemminkin: altaaseen kustiin ja paskottiin, kiukaille kustiin, paikkoja rikottiin ja naisten osastolle mentiin esittelemään kikkeleitä.

Poliisi saapui taas paikalle isolla joukolla ja yksi 17-vuotias sotalapsi pidätettiin virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Advertisements

51 thoughts on “Lotraavat sotapakolaiset laittoivat uimahallin katastrofin partaalle

 1. Lähi-idässä poliisilla on kovat otteet. Syy on ymmärrettävä. Lähi-idän ihmiset kunnioittavat vain voimaa, Ruotsissa poliisit ovat vässyköitä, joten matut hyödyntävät tilanteen.

  1. Kiitos nimimerkille Koivu kommentista. Asia on juuri noin.

   Lähi-idän hallintojen kovaotteisuus selittynee sillä, että lievemmät keinot eivät tehoa. Jos vallassa oleva eliitti jossain Lähi-Idän maassa ottaisi vaikkapa ruotsalaiset keinot käyttöönsä hallintoaan ylläpitääkseen, eliitti menettäisi valtansa ja korvautuisi toisella eliitillä, joka käyttäisi juuri siihen maahan sopivia hallintomenetelmiä. Niitä ovat muun muassa ankarat väestön kohtelu ja vaihtoehtoisesti taloudellisilla eduilla rauhoittaminen. Ruotsi on tähän saakka harjoittanut jälkimmäistä politiikkaa.

   Kun Ruotsin kyky pitää maahan päästämänsä ongelmaväestö rauhallisena taloudellisilla eduilla loppuu, olisi ankaran kohtelun vuoro. Jos viimemainittuun ei pystytä, valta vaihtuu käsiin, joka pystyy hallitsemaan uutta väestökokoonpanoa.

 2. Kummaa kulttuuria ,kun kaikki pitää rikkoa ja sotkea..Panisivat siivoamaan jälkensä tai jos ei kelpaa, sitten paluu kotimaihinsa..

 3. Varsinainen uutinen oli tuo että yksi jopa pidätettiin. Vähempää onkin vaikea pidättää. Tosin joututaan päästämään heti vappaaksi koska 17 v. ja pitätyksen tehnyt polliisi saa syytteen rassismista. Pidätetylle hyvityksenä isompi diskoraha tai peräti turvapaikka ohi jonon. Sillälailla heh….

 4. Tulevat sukupolvet kiroavat sen sukupolven, jonka syytä tämä yhteiskunnan romahduttaminen oli. Tietyllä sukupolvella jos olisi ollut selkärankaa sanoa ei monikultille niin Ruotsi olisi nyt loistava maa.

  1. Sosiaalidemokraatit aloittivat tämän koko maailman syleilemisen 1970-luvulla. Palme ei ole näkemässä mihin tilaan maansa saattoi.

   1. Kyllä äänestäjät ovat ensisijaisesti vastuussa. Kukaan ei pakottanut äänestämään Palmea.

 5. Feel good – Fuck the future asenne tuhosi erään maailman parhaista maista.
  Kiitos suuret ikäluokat. 1960-1970 luvut olivat myrkkyä.

 6. Uskomatonta. He tulevat tänne hakemaan turvaa, mutta käyttäytyvät kaikkea muuta kuin turvaa hakevat. Ja tämän käytöksen ruotsalaiset sallivat ja kaiken lisäksi kieltävät maahan tulleiden aiheuttavan sekasortoa. Trump oli kuin olikin oikeassa.

 7. Sitä saa mitä tilaa ja ymmärtääkseni ruotsalainen yhteiskunta on nimenomaan tilannut tätä. Luontainen valinta myös hoitaa homman tehokkaasti – kantaväestö jättää kylpylän rääkyville toiseuden edustajille. Joten mikä tässä on ongelma?
  Sitä paitsi kiukaalle kuseminen on kulttuurillinen erityispiirre jota jokaisen tulee kunnioittaa. Tätä myös suomeen ja kaikki suvaitsevaiset Tarja Halosen johdolla istutetaan lauteille, vähintään 30minuutiksi, nauttimaan kusihöyryistä. Siinä se suvaitsevaisuus punnitaan. Jokaisen tulee elää oma totuutensa 🙂

 8. Tänään kyseinen uimahalli on auki vain kl. 13 asti ja siellä toivotaan ettei kukaan ehdi tulla kakkimaan ja kikkeliä heiluttamaan ennen sitä. Uimahallin yhteydessä on kirjasto ja myös sen käyttäjät ovat saaneet kärsiä; kirjasto jouduttiin sulkemaan. Ääliöt putkaan, porttikielto ja kova sakko päälle päänsilityksen asemesta! Ei meillä tuollaisia tarvita tai kaivata.

 9. Ruotsissa suunnitellaan jo yleisen asepalveluksen palautusta. Lieneekö tullut pupu pöksyyn ja ymmärretty, että nykyisillä resursseilla ei maata pidetä hallinnassa? Ikävä fakta on vaan se, että tulevat asepalvelukseen tulevat ovat pääosin täysin muuta kuin alkuperäisiä pohjolanpoikia.

  1. Vieläköhän Ruotsilla on varaa ostaa aseetkin uudelleen lämmitettävälle asevelvollisuusarmeijalleen? Nyt saattaa tulla lunta tupaan, kun matutus on vienyt valtavasti ruotsalaisten rahoja.

   Mielenkiintoista nähdä onko Ruotsi kykenevä satsaamaan itselleen vakavasti otettavan puolustusvoiman.

   Puolustusvoimilla ja matuilla on yksi yhteinen piirre: kumpikaan ei tuota yhtään mitään.

   On niillä tosin yksi aika iso erokin: vain ensin mainittu on pakollinen.

    1. 1/2017 Suomen valtionvelka 100 416 743 812 € eli kruunuiksi väännetynä 958 050 595 936 SEK vaikka olette puolta pienempi maa.

     1. Ei valtionvelka ole kriittistä vaan se, onko sitä varaa ottaa. Suomi alijäämäbudjeteillaan ottaa ns. syömävelkaa eli kattaa yhteiskunnan perustoimintoja lainarahalla. Ruotsin talous taas voi hyvin ja velkarahaa voidaan panna liikenteeseen investointeihin ja muuhun vastaavaan. Mutta lohdullista on se, että velkaa pystyy maksamaan pois, no-go-lähiöitä ei poista millään.

     2. Olen eri mieltä valtionvelasta. Valtionvelka on paljon pahempi asia kuin yksityinen velka. Valtionvelka on syöpä.
      Pari näkemystä miksi.
      1. Valtio ottaa velkaa pääasiassa ei-tuottaviin kohteisiin eli sosiaalikuluihin ym
      2. Velan ottajalla on normaalimaailmassa moraalinen velvollisuus maksaa velka takaisin. Valtion kohdalla näin ei ole. Maksaja on eri kuin ottaja. Esimerkki: Jos nykyinen hallitus ottaa velkaa, velan kärsijä on seuraava tai sitä seuraava tai…jne. Toinen esimerkki Jos minä otan velkaa, velan maksuvelvollisuus on minulla, ei lapsillani. Valtionvelan suhteen asia on toisinpäin. Kolmas esimerkki USA; täysin velkaansa uppoava maa, velka on otettu 1960-luvulta alkaen, kuka on velan kärsijä? Avian oikein, myöhemmät sukupolvet
      3. Valtionvelka pitää ymmärtää poliittisten ehdokkaiden moraalittomana keinona päästä valtaan. Kreikka on pahin esimerkki tästä. Ehdokkaat lupasivat ihmisille ilmaista sitä ja ilmaista tätä. Kuka maksaa? Aivan oikein, suomalainen veronmaksaja maksaessaan pankeille luottotappioita.
      4. Velka on aina tulevaisuudesta varastettua hyvinvointia. Eläminen herroiksi nyt vaikka sihen ei ole varaa, tarkoittaa kurjuutta tulevaisuudessa.

     3. Ja vielä huomio valtionvelasta
      ” Mutta lohdullista on se, että velkaa pystyy maksamaan pois, no-go-lähiöitä ei poista millään.”

      – Epäilen vahvasti että Ruotsi pystyy maksamaan velkansa pois. Maa on jo nyt polvillaan: Asuntoja ei ole, terveydenhuolto ei toimi, vanhustenhoito ei toimi…Armeijaakaan ei de facto ole enää olemassa. Nimellisesti Ruotsissa on pienet puolustusvoimat, mutta sen käyttöarvo sekä konventionaalisessa tai tulevassa sisällisodassa on hyvin suppea – Ihan jo pelkän pienen kokonsa vuoksi.

      – Entäpä sitten USA ? USA tulee tuhoutumaan velkataakkaansa Kun näin käy, se vaikuttaa todella pahasti maailmantalouteen, koska Yhdysvaltojen talous on maailman toiseksi suurin. USA:n uppoaminen vetää mukaansa myös muun maailman, Ruotsi mukaanlukien.

     4. Suomi alijäämäisen budjettinsa kanssa nimenomaan ottaa velkaa sosiaalikuluihin (se on suuri ongelma), esim. huippukuntoinen Saksa ottaa velkaa investointeihin (se on suorastaan suotavaa). Valtionvelka on luonnollinen asia, sillä pidetään rahaa liikkeessä ja osaltaan taloutta pyörimässä. Kyseessä ei lähtökohtaisesti ole todellakaan mikään syöpä vaan luonnollinen talouden osa. Mutta kuten sanoin, velkaan täytyy olla varaa – ei ylijäämäbudjetilla ole mitään ongelmaa velkaa ottaa. Täytyy sanoa vähän ilkeästi, että et tajua kansantaloudesta yhtään mitään.

     5. Olemme samaa mieltä siitä että velan ottaminen sosiaali ym kuluihin on rahan heittämistä kaatopaikalle…?

      Mitä tulee velan ottamiseen kun kyseessä on tuottavat kohteet kuten vaikka moottoritiet(välttämättömiä toimivalle taloudelle). Muutama syy miksi en ottaisi velkaa näihinkään
      1. Ylijäämäbudjettinäkökulma. Kukaan ei pysty ennustamaan tulevaisuutta. Vaikka budjetti olisi nyt ylijäämäinen, se ei tarkoita että valtion budjetti olisi ylijäämäinen seuraavana vuonna tai 10v päästä. Eli meillä ei ole varmuutta kykenemmekö maksamaan velan pois. Riskin ottaminen omilla rahoilla on ok, ei muiden rahoilla(valtion velka)

      2. Infrahankkeet voidaan toteuttaa halvemmalla eli ei-velkarahalla. Valtio voi säästää hyvinä kausina(jokainen normaali ihminen, jolla on vähäkään järkeä päässä kerää rahaa sateisia päiviä varten) ja laittaa rahaa sukanvarteen odottamaan ja maksaa sitten olemassaolevalla rahalla nämä hankkeet. Velalla kun ostetaan asioita, niin ne ovat aina kalliimpia, koska korko.

      3. Valtion velka ei ole mikään luonnollinen asia vaan puhtaasti poliittinen päätös. Mitä vähemmän valtio häiritsee ihmisten elämää veroilla(varkaudella) sitä paremmin kaikki toimii ja sitä kannattavampaa työnteko on. Talous pyörii parhaiten kun työnteko on kannattavaa, eli on matalat verot. Valtio on parasiitti, joka haittaa isäntää, tästä on historia täynnä esimerkkejä. Vapaus saa yhteiskunnan talouden nousuun, sosialismi vie yhteiskuntaa alaspäin. Vertaapa vaikka Chileä ja Venezuelaa. Chile on oikein mukava paikka, Venezuela on helvetti.

      Virossa kokeiltiin sosialismia 1945-1991 ja elintaso oli hyvin matala. Sittemmin Virossa on valittu vapaus(matala tasavero) sosialismin sijaan ja talouden nousu on ollut tähtitieteellinen. Itse kävin Virossa piakkoin(taisi olla pari vuotta) sen itsenäistymisen jälkeen ja kyllä maa oli kaameassa kunnossa. Vime vuonna kun kävin siellä, niin viihdyin siellä paremmin kuin Helsingissä.

   1. No siellähän joka kylässä parakillinen valmiita taistelijoita, kersantti Karoliina paikalle ja rättisulkeiset käyntiin!

   2. Nimimerkki Suomi Finland . Stubbin mukaan Ruotsi on maailman rauhallisin ja rikkain valtio, joten uskotaan häntä. En voinut koskaan käsittää sitä, kun Ruotsi lopetti asevelvollisuuden. Luultavasi luottivat Suomen apuun hätätilanteessa, kuten vuosisatoja ovat tehneet.

    1. Asevelvollisuusarmeija on milteinpä välttämätön valtioissa, joissa on suuri pinta-ala, mutta pieni väestö. Palkka-armeija toimii vain tiheästi asutuissa maissa, sillä palkka-armeija on tolkuttoman kallis verrattuna asevelvollisuuteen.

 10. Voisin siteerata erästä suomalaista huippu-urheilijaa;RUOTSI ON PASKA MAA….!!!!!☺☺☺

 11. iiiiiiiiiiiiiiiiiihanaaaaaaa monikulttuuria!
  – älllllllääääääähu akbaaaaaar!

 12. Tyhjentävä ketju, mutta sanottakoon, että Suomessa ja ennen kaikkea Hesassa äänestetään yhä rakkauden, onnellisuuden ja välittämisen puolesta. Vaikka joka toisen, ellei jokaisen perheen teinityttäriä lääpitään ja puristellaan ilman lupaa. Sekin ongelma hoituu, kun vain poliittisesti rakastaa entistä enemmän.

  1. Itse olen poikkeus vaikka asunkin Hesassa 🙂

   Nimenomaan täällä Pk-seudulla joutuu kohtaamaan haittamaahanmuuton seuraukset

   1. Et ole poikkeus: edesmennyt Tony Halme aloitti Perussuomalaistenn nousun mikropuolueesta minipuolueeksi, jonka Jussi Halla-aho kohotti suureksi puolueeksi. Se ei ole kuitenkaan pointtini, vaan se, että Halme sai maahanmuuttokriittisillä lausunnoillaan yli 16 000 äänen henkilökohtaisen potin, jolla taisi vetää eduskuntaan toisenkin perusuomalaisen?

    Ydinkohta on, että nämä Halmeen äänet olivat kaikki Helsingin vaalipiiristä! Eivätkä tietenkään kalliin asumisen alueilta, vaan sieltä, mihin 1990-luvun alusta maahan lasketut somalit oli asutettu ja joissa he olivat melkeinpä saavuttuaan alkaneet osoittaa peruuttamattoman kaltaista sopeutumattomuuskykyä ja -halua suomalaiseen yhteiskuntaan.

    Seuraavissa kunnallisvaaleissa annankin kaikille teille kansallismielisille helsinkiläisille neuvon: äänestäkää Halla-ahoa, mutta älkää missään nimessä ketään muuta perussuomalaista!! Äänivyöry Halla-aholle mutta äänten menetys muille perussuomalaisille mielellään kautta maan olisi juuri se viesti, joka on annettava nyt kun Soini on ilmoittanut luopuvansa puoluejohtajuudesta: kaikkien Jytkyyn ja Jatkojytkyyn osallistuineiden on annettava nyt äänensä Helsingissä Halla-aholle ja muualla Suomessa jollekin kansallismieliselle puolueelle, mutta ei Perussuomalaisile!

    Miksi näin? Koska se on se viesti, joka on annettava Perussuomalaisten puoluekokoukselle, jossa valitaan seuraava puheenjohtaja: tässä maassa on valtavasti kannatusta kansallismieliselle puolueelle, jonka Soini tahallisesti pilasi! Jos Soini seuraaja on joku toinen vennamolainen, se tietää puolueelle paluuta takaisin minisarjaan. Valitsemalla Halla-ahon, joka ensi töikseen julistaisii puolueen alkavan lunastaa äänestäjien toiveita juuri siitä hetkestä lähtien, tietää se Perussuomalaislle samanlaista nousukiitoa missä Donald Turmp ja Marine le Pen ovat olleet ja ovat.

    Mutta valinta on teidän; itse en asu Helsingissä.

 13. Uimahalli jihad sitä se on rakkautta rakkautta vain

 14. Suomi ensin -piireistä tuttuja KD:n sitoutumattomina ehdokkaina – kalabaliikkiakin pukkaa… :

  ”Kristillisdemokraattien vaaliehdokkaina maahanmuuttovastaisen Suomi Ensin -liikkeen aktiiveja”

  Turun kaupunginvaltuustoon pyrkivät Hannele Al-Hamzawi ja Mario Argenta ovat olleet mukana muun muassa maahanmuuttoa ja islamia vastustavan Suomi ensin -liikkeen toiminnassa.

  Kristillisdemokraattien Turun paikallisosaston puheenjohtaja Jari Viherlampi kertoo, että kaksikko tuli sitoutumattomina listalle Paavo Väyrysen Kansalaispuolueen kautta. Kristillisdemokraatit ja Kansalaispuolue tekevät yhteistyötä vaaleissa.

  Kaksikon maahanmuuttajiin ja pakolaisiin kohdistamat kriittiset Facebook-kirjoitukset tulivat puolueosaston johdon tietoon keskiviikkoiltana.
  Ehdokaslistat oli kuitenkin ennätetty toimittaa keskusvaalilautakuntaan, joten heitä ei voi poistaa ehdokaslistalta, vaikka heitä ei puolueen ehdokasgalleriasta enää löydykään.

  – Lain mukaan ehdokkaita ei voi enää listalta poistaa. He ovat meidän listallamme ja teemme heidän kanssaan yhteistyötä, korostaa puheenjohtaja Jari Viherlampi Kristillisdemokraattien Turun paikallisosastosta.
  – Ei tämä helppo tilanne ole. Teemme parhaamme, jotta pystymme toteuttamaan kristillisdemokraattisia arvoja. Myös kyseiset kaksi henkilöä ovat sitoutuneet noudattamaan meidän arvojamme ja toimintatapojamme.

  Suomi Ensin -aktiivit tulivat kristillisdemokraatteihin kun oma puolue ei toteutunut

  Pyrkiminen Turun kaupunginvaltuustoon kristillisdemokraattien kautta johtuu siitä, että Suomi Ensin -liike ei kyennyt rekisteröitymään puolueeksi määräajassa, sanoo liikkeen aktiivi Hannele Al-Hamzawi.

  Hänen mielestään kristillisdemokraattien perusarvot ovat hyvin samanlaisia kuin Suomi ensin -liikkeen ajatukset.

  – Yhdistyksestä on annettu julkisuudessa sellainen kuva, että kyse olisi rasismista. Missään tapauksessa niin ei ole, vaan olemme realistisia. Tänne tulee myös vääristä syistä paljon ihmisiä. Todelliset avuntarvitsijat ovat lähtömaissa, korosti Al-Hamzawi Yle Radio 1:n haastattelussa.

  Suomi Ensin -liikkeen Facebook-sivuilla maahanmuutto- ja islamvastainen puhe sekä suoranainen rasismi kuitenkin rehottavat. Myös liikkeen tapahtumissa viljellään kielenkäyttöä, joka silloin tällöin ylittää lain sallimat rajat.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9488482

   1. ”Suomen sisu”, ”Suomi ensin” ja muut liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevat järjestöt on leimattu rasistisiksi. Niiden toiminnassa mukana olevien sananvapaus ja kokoontumisvapaus on asettu kyseenalaiseksi.

    Maahanmuuttokriittisten järjestöjen toiminnassa mukana olleet ovat epäilemättä syyllistyneet ylilyönteihin. Tähän on johtanut sekin, ettei omia viestejä ole saatu valtamedian kautta julkisuuteen.

    Kansanvallan perusedellytys on vapaa ja totuudenmukainen tiedonvälitys. Maahanmuuttoon liittyen on syntynyt ilmapiiri, jossa sen aiheuttamien ongelmien julkinen käsitteleminen on leimattu poliittisesti epäkorrektiksi.

    Demokratian toimivuuden kannalta on tärkeää, että kansalaismielipiteet kanavoituvat poliittisen järjestelmän kautta. Muutoin saattaa syntyä ääri-ilmiöitä ja yhteiskuntarauhakin saattaa järkkyä. Ei ole oikein eikä viisasta, jos ehdokkaaksi vaaleihin voi päästä vain hyväksymällä poliittisen valtavirran mielipiteet.”

    http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232560-suomi-terveeksi

 15. Husun edustamat somalit ovat tehneetkin kovasti työtä suomalaisen hyvinvointivaltion ylläpitämiseksi…
  – ei Husun maksamat verot, lähinnä kai jossain poliittisissa suojatyöpaikoissa, riitä edes kattamaan näitä luettelemiaan sukunsa hoitoja :

  ”Hyvinvointivaltio on meille monelle itsestäänselvä asia. Monet eivät ehkä tule koskaan edes miettineeksi sitä työtä, jota sen eteen on jouduttu tekemään.
  Heikoimmassa asemassa olevien selvitymiseen tähtäävä turvaverkko on monelle näkymätön, kunnes sen joutuu kantapään kautta oppimaan.

  Näin kävi minullekin oman elämäni vastoinkäymisten myötä. Olen aikaisemmin muualla kertonut veljeni tarinan.
  Hänen terveytensä pettämisen myötä oli riskinä jopa jalkojen menettäminen. Hyvinvointivaltio Suomi tasokkaan terveydenhuoltonsa kautta kuitenkin pelasti hänet.

  Myös viisivuotias poikani on käynyt omat kamppailunsa. Heti syntymän jälkeen hänellä diagnosoitiin sydänvika, joka on vaatinut kaksi sydänleikkausta.

  Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen hyvinvointivaltion annista ja toivon, että näin kokisivat myös muut. Tulen taistelemaan sen puolesta, että tilanne tulee pysymään tällaisena myös meidän jälkeläistemme aikana – järjestelmää ei missään nimessä ole varaa purkaa.

  Omalta osaltani olisin valmis jopa maksamaan enemmän veroja, mikäli sillä pystytään varmistamaan järjestelmän säilyminen, sillä se on yksi niistä syistä, jotka tekevät Suomesta maailman parhaan maan.”

  http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232501-oppitunteja-hyvinvointivaltion-tarkeydesta

  Sinänsä kiva, että ovat saaneet hoitoa ja näin – mutta suomalaiset maksavat ja tulijoita olisi maailmalla vaikka kuinka paljon…

  1. ”Vuonna 1994 tulin Suomeen alaikäisenä tuntemattoman miehen kanssa. Tämä mies oli kertonut perheelleni vievänsä minut turvalliseen maahan jossain Euroopassa.

   Jaan tämän tarinan kanssanne osoittaakseni, että hengen hädässä ja turvallisen elämän etsinnässä kuka tahansa meistä on valmis tekemän mitä tahansa.
   Maahan saapuessani en tiennyt, että perheeni tänne saaminen olisi edes mahdollista, vaan ajatukseni oli silloin se, että minä pelastun, opettelen maan kielen, menen töihin ja autan elättämään perheeni.
   Vasta Suomeen päästyäni kuulin oikeudestani hakea perheellenikin mahdollisuutta tulla tänne. Olin täällä kolme pitkää vuotta ilman perhettäni ennenkuin sain heidätkin tänne perheenyhdistämisprosessin kautta. Tämä tapahtui vasta olosuhdeselvitysten ja DNA-testien jälkeen.

   Jostain syystä ensimmäinen päätös oli kielteinen ja siinä välissä jouduin odottamaan kaksi vuotta kunnes valitusvaiheen jälkeen sain heidät tänne. Mikäli olisin ehtinyt täyttää 18 ja saavuttaa täysi-ikäisyyden, olisi tilanne kohdallani nyt hyvin erilainen.
   En olisi onnistunut saamaan perhettäni tänne enkä todellakaan usko elämäni olleen yhtä täyttävää kuin se, millaiseksi se muodostui.

   http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215728-ilman-perhetta-on-vaikea-kotiutua

 16. Klassista kristillistä avioliittokäsitystä ei saa saarnata Kallion kirkossa – TV:stä tuttu koomikkopappi pisti ovet säppiin… :

  ”Raamattutapahtuma siirtyy Kallion kirkosta Päivi Räsäsen luennon vuoksi

  ”Päivi ja Niilo Räsäsen luento kristillisestä avioliitosta aiheutti raamattutapahtuman siirtämisen Kallion kirkosta.”

  ”Lauantaina 18.3. Kallion kirkossa pidettäväksi suunniteltu Kirkkokansan Raamattupäivä siirretään Finlandia-taloon. Siirron taustalla on reformaatioaiheiseen tapahtumaan sisältyvä avioliittoluento, jonka ei katsottu sopivan Kallion kirkkoon.

  Kyse on kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd.) ja tämän puolison, Kansanlähetysopiston rehtori Niilo Räsäsen iltapäiväluennosta, jonka teema on Puhetta kristillisestä avioliitosta.


  ”Kirkkoherra Teemu Laajasalo perustelee siirtoa sillä, että avioliittoasia on tänä keväänä erityisen herkkä ja seurakuntaa jakava kysymys. Laajasalo pahoittelee, että hän ei ollut huomannut avioliittoluentoa riittävän ajoissa.

  – Ehdotin, että tilaisuus olisi järjestetty ilman tätä aihetta, mutta järjestöissä todettiin, että on reiluinta vaihtaa koko tapahtuman paikkaa ja järjestää tänä vuonna tilaisuus vain järjestöjen kesken, Laajasalo toteaa.”

  https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/raamattutapahtuma-siirtyy-kallion-kirkosta-paivi-rasasen-luennon-vuoksi

 17. Kiinassa (Xinjiang ja muut muslimialueet):
  Kiinalainen kommentoi että jos te poltatte auton me poltamme kylämme. Jos raiskaatte tyttäremme saatte 10v pakkotyötä ja sitten teloitus kaupanpäälle.
  Show of Force:
  China stages another mass show of military force in restive Xinjiang
  http://www.scmp.com/news/china/policies-politics/article/2072159/china-stages-another-mass-show-military-force-restive

  Ainoa maa missä osa muslimeista jotka yritti kaapata lentokoneen hakattiin kuoliaaksi 🙂

  Two men suspected of trying to hijack a flight in China were beaten to death by passengers
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2167656/Two-men-suspected-trying-hijack-flight-China-beaten-death-passengers.html

  Ehtivät sitten vielä itseään vahingoittamaan 😉
  The newspaper said two others were hospitalised after mutilating themselves, but gave no others details.

 18. Tuossa piti kyllä lukea että ””Kiinalainen kommentoi että jos te poltatte auton me poltamme kylänne.”.

 19. ”Paikalle saapui useita partioita ja uusruotsalaiset toimitettiin suihkun kautta kotiin.”

  Just ei näin. Mitä minä olen teille aina sanonut, mitä?
  Uudelleenmuotoilen lauseen: ”Paikalle saapui useita partioita ja uusruotsalaiset toimitettiin kallo kaakeliin ja kotiin, ja niistä törkeesti herkkäotsaisimmat eli pahimmat rakopäät suihkun kautta imaamin huoviin.”

  NIILLE PITÄÄ PUHUA KIELTÄ, JOTA NE YMMÄRTÄÄ.
  Meneekö tähän itseni elämä ja terveys? Minä saatana elän paskastaanien kanssa.
  Minä vittu tiedän, mitä kieltä ne ymmärtää.
  Se kieli on niin, että jos sinä katkot multa kynnen, mä katkon sun suvun naisten ranneluut.
  Molemmista käsistä.

  Mikä vittu tuossa on vaikeata ymmärtää?

  Jos ei ole papereita, ei ole olemassa.
  Jos on älypuhelin, vaan ei papereita, ei ole olemassa.
  Jos ei ole papereita, vaan on älypuhelin, ei ole olemassa.

  Hyvin yksinkertaista.

  Eikä ole rasismia ollenkaan napata edes sinne-tänne-mäki-päin-tyyppejä jo ovelta.

  Ne halusi koreata, annettakoon koreata.

 20. Tohon valtiovelka-asiaan.. niinkauan kun maksukykyä riittää niin ei ole suurempaa hätää mutta perintä toimet voivat olla hyvinkin likaiset

 21. Swedu kytät eivät tajua että nämä matuloiset pitää pamputtaa purppuran väriseksi jotta oppivat.

 22. Ja sitten sanotaan vaan so so ja virkamiehet on sitä mieltä ettei heistä ole haittaa ja että Suomi tarvii heitä. Mielestäni jos ei osaa käyttäytyä kuin Suomessa kuuluu niin häkkiin vaan ja käyttäytymiskoulutusta ja jos uusii ni pois Suomesta. Mä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.