Puhdistus 11.3. klo 15.00 alkaen

13

Paavon ja Henkan provokaatio

 

Advertisements

11 thoughts on “Puhdistus 11.3. klo 15.00 alkaen

 1. Paavo voisi pistää lauluksikin välillä – esim. räpätä jonkun blogitekstin!

  1. Tiinalle ja Junekselle myös jotkut coolit vaalimainokset – tarttuvaa kertsiä ja muuta?

 2. Siellä nähdään! Nähdään sekin tässä viikon kuluessa, että mainostaako kukaan muu tapahtumaa, vai ollaanko kusi sukassa?

  1. SE Maidaanilla sentään mainittiin asiasta. Paavon olisi hyvä tunkea Monokulttuurin seuraavaan lähetykseen, jos lapsukaiset unohtavat kertoa tuosta (Paavohan on Tiinan, Juneksen ja Tuukan salattu isähahmo). Mikäli se 2% kykenevistä henkilöistä viitsii vaivaantua paikalle, tulee 10 000:sta 200? Pitää tavoittaa 100 000 sellaista, jotka periaatteessa pääsevät helposti Helsinkiin, että alkaa osanottajamäärät olemaan merkittäviä.

 3. Tietoa tapahtumasta jokaiseen mahdolliseen paikkaan HYVISSÄ AJOIN koska suurinosa omaan ajatteluun pystyvistä ihmisistä asuu pk-seudun ulkopuolella, tuleminen on suunniteltava ajoissa. Helsinki paikkana on todellan epämiellyttävä (myös ilman laittomia maahantunkeutujia) mutta tälläkertaa on hyvän asian vuoksi uhrauduttava paikalle, toivon samaa muilta kyseistä mädätyskeskusta inhoavilta henkilöiltä.

  Täältä tulossa täysi autollinen porukkaa!

  1. Vihervasuri-suvakit ovat pilanneet syntymäkaupunkini, jonka läpi olen pakotettu kulkemaan silloin, kun lähden Tallinaan ostoksille.

  2. ”Talvisodanhenki”, älä viitsi puhua yleistäen paskaa stadilaisista.

   Suurin osa Stadissa asuvista suvakeista on omien havaintojen mukaan ns. junantuomia. On tultu suureen maailmaan ja alettu muiden maalaisten kesken kuvittelemaan, että on junttia vastustaa kolmansien maiden maahanmuuttoa ja heinähattu on tietysti pitänyt piilottaa junan vessaan jo ennen Steissille saapumista.
   Suurin osa ystäväpiiristäni on paljasjalkaisia stadilaisia, eikä yksikään hyväksy tai halua muuttaa rakasta kotikaupunkiaan lähi-idäksi, toisin kuin uushelsinkiläiset liberaalit.

 4. Varstat mukaan!!! 😀

  ”Läpi Urjalan ja kautta Huittisten
  kuuluu hirveä jyske varstojen
  Nytpä maistuu työ, varstat maihin lyö,
  tää on Urjalan taikayö”

 5. Järjestäkää bussikuljetus sinne! Nyt on aika lopettaa suomalaisten häiriköinti. Rikolliset=laittomasti maassa oleskelevat pois maastamme! Porukat liikkeelle nyt! Huomenna voi olla liian myöhäistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.