Muslim Brotherhood levittäytyy syvemmälle Ruotsin yhteiskuntaan

13

 

Ruotsissa ollaan muutaman päivän puhuttu Muslim Brotherhood-nimisestä muslimiveljeskunnasta. Järjestö perustettuun 1928 Egyptissä ja se on levinnyt useimpiin länsimaihin. Ruotsissa jäjestön arvellaan olleen olemassa jo 1990-luvulta alkaen.

Järjestön ainoa tarkoitus on saattaa koko maailman islamin alle ja sharia-laki voimaan kaikkiallle maapallolle. Sen motto on: allah on päämäärämme, profeetta on johtajamme, koraani on lakimme, jihad on tiemme ja kuolema allahin korkein kunnianosoitus.

Muutamat maat kuten Venäjä, Syyria, Saudit ja Yhdistyneet Arabiemiraatit ovat rankanneet järjestö terrorijärjestöksi. Järjestö on sunnisuuntainen ja sen tehtävä on levittäytyä kaikkialle maailmaan ja saattaa islam ainoaksi uskonnoksi. Järjestön tehtävä on siis valloittaa maailman.

Ruotsissa järjestö ajaa selvimmin islamfobia-agendaa. Eli osoittelee sormella ruotsalaisten olevan islamfoobisia. Lähes kaikki Ruotsin julkimuslimit ovat jollain tavalla järjestön puuhamiehiä ja monissa moskeijoissa, joissa on värvätty isikseen on osoitettu, että Muslim Brotherhood on mukana asiassa tavalla tai toisella.

Ruotsin yhteiskuntaturvallisuudesta vastaava virasto (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap MSB) on varoittanut useaan otteeseen järjestöstä ja viranomaisten mukaan se on käyttänyt systemaattisesti hyväkseen Ruotsin vasemmistoa ja Ympäristöpuolutetta päästäkseen Ruotsin yhteiskuntaan sisälle.

 

kuvakaappaus-2017-03-04-19-25-01

 

Moni ei tietä, että järjestö on sodassa myös Suomea vastaan.

Nimittäin syksyn 2015 invaasion Suomeen suuntautuvan likkeen suurin organisoija Ruotsissa oli juuri tuo Muslim Brotherhood. Malmön ja Trelleborgin muslimit ottivat vastaan maahantulevat ”turvapaikanhakijat”, jotka ohjattiin edelleen Malmöön eri moskeijoihin lepäämään.

Sen jälkeen turvapaikanhakijat ohjattiin Tukholman junaan jossa oli vastaanottokomitea Tukholman keskusasemalla. Täällä turvapaikanhakijat koottiin edelleen yhteen ja joka ilta vapaaehtoisten avustamina ohjattiin edelleen pohjoisen junaan ja Tornion kautta Suomeen. Tukholmassa Suomeen matkaavat turvapaikanhakijat majoitettiin Södermalmin moskeijaan ja islamilaiset järjestöt maksoivat myös hotellihuoneita heille. Lisäksi T-Centralin asemalla oli suuri joukko lähinnä muslimitaustaisia vapaaehtoisia, mutta mukana oli myös ruotsalaisiakin.

Koko Suomeen tullut turvapaikanhakijoiden tulva on siis Muslim Brotherhoodin Ruotsista junailema invaasio, hyökkäys, tunkeutuminen. Silloin tulleet miehet kuuluvat johonkin etupartioon, jonka ainoana tehtävänä on yrittää päästä mukaan suomalaiseen yhteiskuntaa. He ovat soluttautujia.

 

 

Advertisements

13 thoughts on “Muslim Brotherhood levittäytyy syvemmälle Ruotsin yhteiskuntaan

 1. Tähän kyseiseen aiheeseen liittyen suosittelen äärimmäisen painokkaasti kaikkia katsomaan seuraavan videosarjan ja siihen liittyvät jatkokeskustelut: Stephen Coughlin Red Pill Brief:

  https://www.youtube.com/watch?v=vKzkuQyexZc

  Vaikka MB toimiikin toistaiseksi pääasiassa demokratian puitteissa ja laillisesti, on aivan selvää, mitkä heidän lopulliset tavoitteensa myös länsimaissa ovat.

 2. On ihmeellistä että SVT eli Ruotsin Televisio EDELLEENKIN (viimeksi eilen) haastattelee mussejärjestön puheenjohtajaa joka iloisena bloggasi Berliinin joulumarkkinat- terroriteosta 19.12.2016 tyyliin ”kuka on sanonut että maanantait ovat huonoja päiviä!?!”.

 3. Ei se voi enää syvemmälle levitä. Nimittäin jo kaksi vuotta sitten ne vaativat että jokaisen ruotsalaisen pitää opiskella koraania etteivät vahingossakaan loukkaa muslimeita.

 4. Suomessa Nuoret muslimit -järjestö treenaakin jo… :

  http://mvlehti.net/2017/03/04/aikovatko-muslimit-tappaa-ihmisia-taljajalkajousella-suomessa/

  Tutkija, islamisteja symppaava aasi-antuntija Karin Creutz tekee myös yhteistyötä Nuorten muslimien kanssa…
  https://raster.fi/2016/02/06/islamofobiseen-toimintaan-ja-vihapuheeseen-on-puututtava-nyt/
  http://mvlehti.net/2016/11/18/islamofobian-tutkija-karin-creutz-tukee-kivoja-islamistipoikia/

  Minkäköhän laisia uravaihtoehtoja Assefa suosittee nuorille muslimeille, halal-kurkunleikkaaja?:

  ”Hunderra Assefa toimii Nuoret Muslimit ry:n tiedottajana. Assefa työskentelee myös Monik ry:n Urax-työhönvalmennushankkeen projektikoordinaattorina.”

  Lähde: em. raster

 5. Juice lauloi jo kauan sitten että ”Kun allah saapuu kaupunkiin hän ensin soluttautuu vihreisiin ” ja lopulta ”Perseet osoittavat kohti Uumajaa”

  Kaukaa viisas mies kuten myös Kari Suomalainen.

 6. Xx, eikä sinun korvien välissä ole oikein mitään, ei mitään. Tyhjää tilaa vuokrattavana.

 7. MB haluaa levitä koko yhteiskuntaan muuttaen sen islamilaiseksi. Itse asiassa sen tavoite on maailmanlaajuinen. Sen lonkerot ulottuvat kouluihuin, yliopistoon, hallintoon, valtion väkivaltakoneistoon, moskeijoihin, kaikkialle. Siihen kuuluu paljon keskiluokkaa ja koulutettua väkeä, jolloin se on vakavempi vastus hallinnolle ja muille kansalaisille, kuin örkki terot. MB hivuttautuu rauhallisesti kaikkialle yhteiskuntaa. On sillä aseellistakin toimintaa tarvittaessa. Kun tuo syöpä pääsee leviämään Ruotsissa, on naapurin tulevaisuus entistäkin synkempi. Tästäkin syystä Suomeen ei saa rakentaa yhtäkään suurmoskeijaa, ja muslimien maahanmuutolle niin stoppi kuin vain voi.

 8. MB on kielletty useissa Lähi-Idän maissa ja Trump haluaa luokitella sen terroriorganisaatioksi.

  Siitä huolimatta MB on sallittu sekä Suomessa että Ruotsissa!!! Ruotsissa MBlla on ollut ja on selvät kytkökset vihreisiin (MP) ja sossuihin (S).

 9. Muslim brotherhood, ehh? Pitääpä pistää TOR-verkko hakuseen.

  Sharia is not for freedom nor representing it.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.