Myös Virossa sotapakolaiset lakkoilevat -poliisi käyttää voimakeinoja

12

 

Siellä missä sotapakolainen – siellä lakko. Myös Virolaisessa Harkun vastaanottokeskuksessa eli virolaisittain pidätyskeskuksessa sotaa ja vainoa paenneet usein laittomat muslimit ovat osoitelleet mieltään viime aikoina. Harkun vastaanottokeskuksessa, joka sijaitsee Tallinnan kupeessa, menivät sotapakolaiset joulukuussa ruokalakkoon. Siitä lähtien he ovat olleet erilaisissa lakoissa muutamia päiviä kerrallaan.

Esimerkiksi joulukuussa joutui poliisi käyttämään voimakeinoja kun 22-vuotias nigerialainen sotapakolainen äityi ölähtelemään. Mies repi vaatteensa ja paperinsa ja mölisi.

Naapuritalon vanhempi mies kertoo, että ambulanssi ajaa vokkiin päivittäin. Muuan ambulanssikuski kertoo:

– En ymmärrä mikä niitä vaivaa. Ruoka on pöydällä ja katto pään päällä.

 

 

Sotapakolaiset ovat väittäneet, että heitä pahoinpidellään ja kaasutetaan, mutta anbulanssihenkilökunnan mukaan tällaiselle ei löydy perusteita. Heidän mukaansa sotapakolaisten silmät eivät verestä kuten tekisivät, jos heille annettaisiin kaasua silmille.

Monille Viroon tulleille sotapakolaisille on ollut valtava pettymys kun he eivät saaneetkaan sellaista yltäkylläistä palvelua kuin naapurimaissa lahden pohjois- ja länsipuolella. Sen sijaan he joutuivat surkeisiin vankilamaisiin olosuhteisiin. Lisäksi he eivät voi lähteä vastaanottokeskuksesta rilluttelemaan Tallinnan kylille. Vastaanottokeskuksen johtaja Kristo Lensment kertoo:

– Ymmärrän, että he eivät ole rikollisia. He eivät kuitenkaan voi kuljeksia aivan vapaasti, mikä aiheuttaa turhautumista. Lisäksi turvapaikkaprosessi voi kestää vuosia ja se on hyvin perusteellinen.

Harkun vastaanottokeskukseen mahtuisi 80 henkeä, mutta siellä on tällä hetkellä vain 37 henkeä. Olosuhteet ovat hyvin erialaiset verrattuna suomalaisiin vokkeihin.

24 thoughts on “Myös Virossa sotapakolaiset lakkoilevat -poliisi käyttää voimakeinoja

 1. Mihin tahansa matut vyöryvät niin vanha sanonta ”elää kuin pellossa” on heidän mottonsa vaikkeivat he sitä tiedäkään 😀

  1. Olisipa meilläkin matut internoitu yhtä hienosti. Monta murhaa ja raiskausta jäisi tekemättä. Tosin pakomuslimeja taitaisi olla alle sata, jos eivät saisi parasta pöytään. Rahalliset säästöt miljardiluokkaa, vaikka onhan meillä luottoluokitukset kunnossa.

   Kaikki vaikuttaisi kyllä olevan kunnossa päällisin puolin. Terveydenhoito pelaa ambulanssien käyntitiheyden perusteella, ruokaa tuskin tarvitsee itse tehdä, on lämmintä ja sähkövalo. Turvallisuuteen on panostettu kiitettävästi: Aita piikkilangalla ympäröi tonttia, valvontakamerat löytyy, eikä ikkunoista pääse putoamaan, vaikka himoittaisi hypätä.

   Tyypit ovat omasta halusta tulleet maahan, mutteivät halua ko. maan käytäntöjä noudattaa, eivätkä suostu myöskään poistumaan. Voisin väittää, että oma vika, mitäs läksit.

 2. Virolaiset ovatkin vielä järkiporukkaa.. Siellä eivät nuo matutorakat olekaan suvakkiämmien hyysättävänä ja mieltään osoittelemassa turuilla ja toreilla toisin kuin täällä Suomi nimisessä hölmölässä.

 3. Kävin Virossa pari päivää sitten. Matuja ei näkynyt missään ja tuntui tosi turvalliselta. Taksikuskin kanssa käydyn juttelun perusteella sanoisin, että virolaiset ovat tyytyväisiä pakoloisten talteenottoon. Kuski oli ollut vuosia Ruotsissa töissä, mutta sanoi menon menneen niin villiksi, että lähti takaisin kotimaahansa Viroon. Hänenkin mielestään Ruotsi on menetetty.

 4. Virossa ei ole lihavien demariämmien miehittämää hyysärikoneistoa takaamassa mustan letkun jakelua itselleen, vaan kylmät talouden lait ja muisto edellisen miehittäjän rautasaappaasta.

 5. ”turvapaikkaprosessi voi kestää vuosia ja se on hyvin perusteellinen”. hah,hah ei tainut elintaso surffari tietää,mikä Virossa odottaa.

 6. Se on ainakin varmaa että eivät pystytä leiriä Tallinnan keskustaan 🙂

  Tämä äskettäin itsenäistynyt itäblokki on vielä koko Euroopan pelastus. Esim Unkari on ajanut muslimivalloittajat pois ennenkin.

 7. Tuossa uutisessa uutinen on luettavissa rivien välistä. Viro voi tehdä noin rikkomatta kansainvälisiä sopimuksia tai EU-lakeja. Siis Suomikin voisi tehdä samoin.

 8. No, tästä lähtien lähetämme jokaisen tuohtuneen puuro-Ahmedin ja kaikki muutkin marisijat Viroon kuntoutusleirille. Katsotaan sitten miten suu pannaan, eli meneekö suppuun vaiko tarvitaako lisää Virohoita?

  Itseasiassa- vafan!- maksakaamme Virolle niin ottavat koko joukon sinne! Me emme tarvitse muslimistejä ja Viro tarvitsee rahaa!

  1. Itse asiassa Eesti Vabariik voisi pyytää melko korkeaakin taksaa pakolaisrassukoiden täysihoidosta, mutta loppulasku olisi Suomelle siltikin paljon halvempi kuin nykyisessä käytännössä. Kannatettava ajatus.

 9. ”Ymmärrän, että he eivät ole rikollisia. He eivät kuitenkaan voi kuljeksia aivan vapaasti, mikä aiheuttaa turhautumista.” ….hassua että täällä ei ymmärretä tuota…enkä nyt ymmärrä muutenkaan tätä ääliömäistä pokkuroimista ja pelleilyä mitä täällä harrastetaan….koko homma oli alusta asti ihan kädetöntä sähläämistä kun tuota epämääräistä paperitonta porukkaa alkoi valumaan tänne,sitten YRITETTIIN ottaa tilanne haltuun mut eipä se nyt oikein kontrolloidusti/fiksusti mennyt/järjestetty sittekään. …..ja VIELÄKÄÄN ei meinaa tapahtua mitään konkreettista,sama urpoilu jatkuu.

 10. Islamin aivopesemät ählyäijät ei kuulu kuulu pohjoismaihinkaan.Quisling Pipilä kuitenkin kutsui nämä raakalaiset sotarikolliset tänne.Muistakaa äänestyskopissa.Vain isänmaallisia kannattaa äänestää.

 11. Nyt ennenkuin kevätaurinko alkaa lämmittämään, jonkun pitäisi laittaa muslimisivuistoille huhu kiertämään että Virossa saa nyt helposti turvapaikan ja perheenyhdistäminenkin on hurjan nopeaa. Yksi feikkikuva liitteeksi, jossa leveästi hymyilevä 17-vuotias harmaapartainen karvakäsi poseeraa Viron rekkareissa olevan bemarin vieressä riittää aivan mainiosti. Lisäksi, koska Viro on häveliäästi myöhästynyt matu-ilojuhlista, Viron refugee-salaryt ovat nyt Euroopan korkeimmat. Kaikki saavat myös oman talon ja auton! Ai ai kuulkaas mikä jono olisi rajalla. Tuskin siihen kauaa menisi ennenkuin tajuaisivat astuneensa rasisti-miinaan, mutta ainakin muutama saataisiin napsittua pois. Pienikin voitto kelpaa!

 12. Sensuuri iski! Iltasanomat poisti kuvan kokonaan, Iltalehti rajasi kuvan ja Armarkwarin (se mamunyrkkeilijä) Facessakaan ei ole. Otin kyllä talteen aamuyön tunteina, kun arvasin.

  Kuvassa siis tämä nyrkkisankari oli tintannut (suomalainenhan olisi siitäkin samantien saanut syytteen hätävarjelun liioittelusta) murtovarkaan kanveesiin ja kuvassa maassa makaa pikimusta murtovaras.

  Koska varas negridi-rotuun kuuluva, sensuroitiin se pois. Koska suvakkien kultapoju äityi lyömään, vaikka sitä ei uhattu eikä ollut edes oma koti, hehkutetaan sitä nyt mediassa.

  1. Taisi mainita FB-kommenteissa että molemmat varkaat olivat Serbejä. Sama se, en kyllä olettanutkaan että Jouni-Kimmo ja Artturi olisivat olleet asialla.

 13. Erittäin hyvän näköiset puitteet matujen säilömiseen. Virolaisten kannattaisi jakaa noita kuvia internetissä muslimimatujen ryhmissä. Patarein vanha neukkuvankila olisi ollut tunnelmiltaan vielä parempi, mutta se on niin laho että sieltä on helppo karata raiskaamaan virottaria.

 14. Kun tullaan sankoin joukoin alueelta, jossa toimii ISIS, joka on Al Qaidan kotialuetta ja jossa käydään lukuisien intressipiirien välistä sotaa, niin miksi luojan tähden meidän tarvitsee olla varautumattomia ja sinisilmäisiä, varsinkin kun eräiden naapurimaiden esimerkit kertovat vahvaa todistusta aivan toisesta kuin pakolaisuus. Virossa ollaan realisteja, siinä kaikki. Turvassa siellä ollaan.Vierailukokeen päätyttyä lähdetään sitten kotiin, joko vapaaehtoisesti tai pakon saattelemana. EU-n komissio sorvaa kommentteja, siihen taito riittääkin.

 15. Heheheee siellä on hiekkaneekerit säilötty sinne minne nää kuuluukin. Turvallisuuttahan nää tuli hakemaan ja nyt ne on turvallisessa säilössä. Ota suomi parka oppia miten maata hallitaan taidolla ja tyylillä. 😃

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.