Unkarilaisessa kylässä liki täydellinen muslimikielto

0

135908c4-b6fc-4512-9cf3-0f8a6c8db866

 

Miltä kuulostaisi jos kaupungin pormestari sanoisi, että muslimit eivät ole tervetulleita kyläämme? Ja että kylässä on kielletty kulkemasta muslimivaatteissa kuten burkassa, moskeijat ovat kiellettyjä ja pormestari yksinkertaisesti julistaisi sodan muslimikulttuuria vastaan.

Unkarilaisen pikkukylän Ásottahlomin pormestari László Toroczkai julistaa:

– Muslimit eivät ole tervetulleita muuttamaan tänne. Heillä ei ole mitään tekemistä kylässämme.

Pormestari on totta tosiaan kieltänyt kylässä kaikenlaisen islamilaisen keekoilun ja kylässä ei asukaan muslimeja. László Toroczkai kertoo, että islam on uhka eurooppalaiselle kulttuurille ja se tulee syömään lopulta kaiken sivistyksen maailmasta. Pormestari on hyvin tyytyväinen kun Unkarin rajalle alettiin vahvistamaan muslimiaitaa toisella piikkilankaesteellä.

Aftonbaldetin toimittaja yrittää maalata unkarilaisia rasistisena kansana ja pakolaisten rakastaminen olisi eurooppalainen ihmisoikeus.

Jo pakolaiskriisin alussa vain harva sotapakolainen halusi jäädä Unkariin. Mikse te ette vain yksinkertaisesti voi päästää heitä Unkarin läpi Eurooppaan?

– Unkari on EU:n jäsenmaa ja kuuluu eurooppalaiseen kulttuuriin. Haluamme säilyttää Euroopan sellaisena kuin se on, eikä tehdä samanlaista sekoitusta kuin USA.

Mikä siinä on ongelma?

– Eurooppalaiset kansat häviävät pikkuhiljaa. En halua matkustaa Pariisiin, Berliiniin tai Tuhkolmaan… saadakseni kebabia ravintolassa.

Mikä ongelma siinä on, että Ásotthalomiin tulisi perheitä esimerkiksi Syyriasta?

– Islamin paikka on Lähi-idässä. Unkarilainen kulttuuri ei sovi islamille. Jos syömme sian lihaa se on meidän historiaamme. Uhka on todellinen. Esimerkiksi rajan takana Suboticassa Serbiassa rakennettiin moskeija, jonka rahoittivat turkkilaiset. Tässä on kyse eurooppalaisen kristillisyyden ryöstämisestä.

Eivätkö sotaa ja vainoa paenneet tarvi suojaa?

– Unkari pääsi maahan Jugoslavian sodan aikana ihmisiä Unkariin. Kyse oli ihmisistä, joilla oli mitenkuten samanlainen kulttuuritausta ja me haluamme säilyttää oman maamme. Ne, jotka nyt tulevat ovat menneet useiden turvallisten maiden läpi. He eivät ole meidän naapureita. He eivät ole mitään pakolaisia eivätä paenneet yhtään mitään. He ovat tulleet laittomasti maahamme ja ovat sitä myöten laittomia ihmisiä.

 

kuvakaappaus-2017-03-04-14-39-24

 

Ásotthalomissa asuu kaksi muslimia, mutta pormestarin mukaan islamikielto ei koske heitä, sillä he ovat integroituneet hyvin kylään. Islamikiellolla on tarkoitus sohia Brysselin suuntaan ja tehdä selväksi, että he eivät voi pakottaa kyläämme yhtään ainoaa tulijaa.

– Me haluamme säilyttää kylämme sellaisena kuin se on.

Mitä tapahtuu jos tänne tulee muslimeja?

– He voivat tulla turisteina, mutta eivät asumaan.

Puhut, että haluat suojella Eurooppaa. Eikö eurooppalaiseen kulttuuriin kuulu saada rakastaa ketä haluaa?

– Eurooppaa uhataan kahdelta taholta. Etelästä muslimien taholta ja ääri liberalismi.

Ásotthalom sijaitsee aivan Serbian rajalla ja pormestari itse ottaa silloin tällöin osaa laittomien maahantulijoiden jahtiin. He käyttävät kovia otteita ja usuttavat koirat suin päin laittomien muslimien kimppuun. Pormestari ei tunne sympatiaa laittomia tulijoita kohtaan:

– Joillakin rajoilla ihmiset ammutaan, me käytämme koiria.

Mutta Serbian puolelta kerrotaan lisäksi, että sillä on useita muslimeja, jotka ovat yrittäneet Unkariin ja heidät on pahoinpidelty vaikka eivät ole tehneet vastarintaa?

– He keksivät satuja. Jos he rikkovat meidän raja-aitaa, se on rikos ja ennenkaikkea rikos unkarilaisia veronmaksajia kohtaan. Laiton maahantulo nyt ei vaan enää onnistu.

Länsi-eurooppalaiset johtajat voisivat ottaa oppia Unkarista.

23 thoughts on “Unkarilaisessa kylässä liki täydellinen muslimikielto

 1. Ruotsin sossut halusivat Muslimistien Veljeskunnan jäsenen Omar Mustafan korkeimpaan hallintoonsa! sanoo:

  Jokaisen maan ja kaupungin pitää itse saada päättää kuka saa tulla asumaan ja kuka ei!
  Siksipä Ruotsissakaan ei järjestetä kansanäänestystä maahanmuutosta (kuten SD haluaa mutta sossut sanovat jyrkästi ei) koska suurin osa ei haluaisi porukkaa MENA- maista. Ja miksi haluaisikaan? Pelkkää harmia!

 2. Oikeaa meininkiä !!!.
  Ps.On kiva katsella Lahden kisoja !! SIELLÄ EI NEEKEREITÄ NÄY.

  1. Ei sillä ole merkitystä onko ihminen neekeri vai kuukeri, lihava tai laiha, kaunis tai ruma! Musta, valkoinen, keltainen, punainen, ruskea vai kretuliini. Samantekevää!

   Se millä on merkitystä on onko ihminen rehellinen, luotettava, ahkera, yhteistyökykyinen, kommunikaatiokykyinen sekä maan lakeja, normeja, arvoja, uskontoa, sääntöjä ja kulttuuria noudattava.

   1. Ei sillä ole merkitystä onko ihminen neekeri vai kuukeri, lihava tai laiha, kaunis tai ruma! Musta, valkoinen, keltainen, punainen, ruskea vai kretuliini. Samantekevää!

    Se millä on merkitystä on onko ihminen rehellinen, luotettava, ahkera, yhteistyökykyinen, kommunikaatiokykyinen sekä maan lakeja, normeja, arvoja, uskontoa, sääntöjä ja kulttuuria noudattava.

    Ajatuksesi on kaunis,mutta voisitko avata ne pienet siniset silmäsi.

    1. Esim. Mona Walter on todella fiksu ja älykäs MUSTA ihminen joka tekee paljon hyvää ajatuksillaan, mielipiteillään ja rohkeudellaan tuoda niitä esiin.

     Vai eikö mielestäsi?

     1. Esim. Mona Walter on todella fiksu ja älykäs MUSTA ihminen joka tekee paljon hyvää ajatuksillaan, mielipiteillään ja rohkeudellaan tuoda niitä esiin.

      Vai eikö mielestäsi?

      En minä tätä kiistä,mutta on valitettavaa,että 99% pilaa sen 1% maineen.

  2. On harmi,että joillain vain valkoisten ihmisten näkeminen tuottaa tuskaa.
   Ps.Näkyis kisat edes maikkarilla,niin näkis edes jatkuilla neekereitä ja homoja.

   1. Ei homoissa ole mitään vikaa, jos käyttäytyvät ihmisiksi. Esim Milo Yainnopoulos olisi hyvä saada Suomeen joskus.
    Tällä hetkellä on ongelma että vasemmisto on huijannut LGBT-väen puolelleen.
    – Miksi LGBT-väki on vasemmistoon kallellaan: Vasemmiston tarvitsi keksiä uusi uhriluokka saadakseen lisää äänestäjiä

 3. Muslimit tietävät tasan tarkkaan, että taistelukentällä he eivät mahda yhtään mitään länsimaille. Länsimaat ovat hölmöyttään menneet mukaan siihen inoaan valloituskeinoon mitä noilla paskoilla on, massamaahanmuutto ja sitä kautta epävakauden luominen koko Eurooppaan. Uskokaa kun sanon, että seuraavan 10 vuoden kuluessa käydään monta veristä sotaa mantereellamme muslimeja vastaan. Tämä sama kuvio on toistunut aiemminkin Euroopan historiassa ja paskapäiset päättäjämme eivät ole oppineet mitään.
  Veikkaan, että sodan liekki tulee leimahtamaan ensiksi Ruotsissa ja leviää sieltä muualle. Voitaneen puhua sisällissodista vaikka vihollinen ei olisikaan kotimainen. Ihan vaan ihmeteltäväksi, Suomeen lampsi Ruotsista muslimidivisioona vuonna 2015. Ikärakenne sama kuin taistelujoukoilla ja ullatuus, niin taustakin.

 4. Kerrankin pormestari jolla on selkärankaa. Kertoisikohan se Sipilälle mistä niitä saisi ostaa? Tai jos ostaisi koko eduskunnan väelle, niin saiskohan määräalennusta?

  ”Tulkaa kaikki katsomaan ihmettä. Eduskunnan jäsenet seisoo vaikkei niillä ole selkärankaa”

 5. Kerrankin pormestari jolla on selkärankaa. Kertoisikohan se Sipilälle mistä niitä saisi ostaa? Tai jos ostaisi koko eduskunnan väelle, niin saiskohan määräalennusta?

  ”Tulkaa kaikki katsomaan ihmettä. Eduskunnan jäsenet seisoo vaikkei niillä ole selkärankaa”

  Paskakin seisoo jonkin aikaa pystyssä,mutta paskalla on sellainen ominaispiirre,että se valuu aina alaspäin !!!.

 6. Kehuttiin työttömyyden laskeneen. Kuinka paljon turvapaikkahakemukset vaikuttaneet työllisyyteen % ja kuinka paljon veronmaksajien rahaa € erilaiset suorat ja välilliset palkka- ja muut kulut? VERONMAKSAJIEN RAHAA! Sitten lisäksi elättäminen, rikokset, valitukset, terv.hoito, ym. Kuka kertoisi todelliset kustannukset? Puhutaan miljardeista ja samalla sotepelleilyllä yritetään säästää muutama miljardi. 10 v sitten aloitettu sotesoppa lienee nielaissut jo monta miljardia varojamme turhiin tutkimuksiin, ym. Valtionhallinnosta peukalonpyörittäjät pois, niin ei tulisi sutta ja sekundaa koko ajan.

  Hankamäki uskaltaa. http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/03/aseman-mamumielenosoitus-ja.html?m=1

 7. Työvoima pula uhkaa meitä kun suuret sukupolvet jäävåt eläkkeelle !!.
  Herää kysymys?.
  Missä se työvoima pula oikein viipyy.

  1. Työvoima pula uhkaa meitä kun suuret sukupolvet jäävåt eläkkeelle !!.
   Herää kysymys?.
   Missä se työvoima pula oikein viipyy.

   No pelkää paskan jauhantaa se on ja oli koko juttu.
   Jokainen jolla edes jokuinen aivosolu liikkuu sen tietää.

 8. Ruotsissa on työvoimapula vaikka porukkaa on pilvin pimein. Yksinkertainen syy on se ettei tämä porukka vastaa niitä vaatimuksia jotka työnantajalla on ja että heidän kouluttamisensa esim. yrityksen sisällä katsotaan joko liian kalliiksi tai sitten vaan muuten mahdottomaksi (= tyhjästä on paha nyhjästä).

  Niitä kuuluisia koodareitakin tarvittaisiin 60000 muutaman vuoden sisällä mutta se on liian vaativaa niille jotka eivät osaa edes lukea ja kirjoittaa tänne tullessaan. Fiksuille, ahkerille ja koulutetuille löytyy aina töitä jos vain haluaa ottaa työn vastaan. Pätee ja on aina pätenyt myöskin suomalaisiin.

  1. Fiksuille, ahkerille ja koulutetuille löytyy aina töitä jos vain haluaa ottaa työn vastaan. Pätee ja on aina pätenyt myöskin suomalaisiin.

   Näin minäkin joskus kuvittelin.
   Ps.Nyt jälkeenpäin hävettää tietämättömyyteni kyseisestä asiasta.

   1. No sitten voi vaan laulaa lohduksesi kaikkien suomalaisten itsesääliykkösen:
    e
    Oli isä ja äiti mulla
    Oli koti niin turvallinen
    Miksi pitikin minusta tulla pelkkä kulkija, tiedä en
    Oli talo ja sievä kulta, joka rakasti minua vain
    Mutta elämän myrskyihin multa, meni talo ja rakkaimpain

    Oli elämän valttikortit, mulla kerran kourassain
    Oli avoinna kaikki portit ja ne suljin takanain

    Lähdin kotoa maailmalle, jätin elämän onnellisen
    Polun lavean vaeltajalle, valot tuikkivat kutsuen
    Meni rahat ja ystävätkin, tunsin tuntoni soimauksen
    Vaikka suruni viiltävän kätkin, silti rauhaa mä saanut en

    Oli elämän valttikortit, mulla kerran kourassain
    Oli avoinna kaikki portit ja ne suljin takanain

    Minä tuhlaajapoika parka, etsin turhaan nyt lohduttajaa
    Tämä elämän katkera sarka, loppuun täytyy mun taivaltaa
    Ei ees katumus enää auta, mitään sillä nyt korjata ei
    Sillä vanhemmat kätkee jo hauta, ja mun kultani toinen vei

    Oli elämän valttikortit, mulla kerran kourassain
    Oli avoinna kaikki portit ja ne suljin takanain

 9. Pieniin kyliin suosittelisin riitävää määrää ihmisen parasta ystävää,eli koiraa ja rotu tietysti Pyreneittenmastiffi.

  1. Nusumusut vihaa koiria! Pysykööt musut kaukana koiristamme tai muuten voi olla että se raiskausväline, niin kutsutut allan-ala-aivot, napsaistaan poikki!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.