Myös Hangossa sotapakolaiset lakkoon kielteisten turvapaikkapäätösten takia

12

 

 

Myös Hangon ja Tammisaaren suunnalla ovat sotamiehet menneet lakkoon kielteisten turvapaikkapäätösten takia. Reilu 20 sotapakolaista aloitti jo torstaina lakon Hangon keskustassa, jonne on rakennettu samantapainen laiton leiri kuin Helsingissä, mutta kooltaan ehkä pienempi.

Sotamiehet aikovat yöpyä Hangon keskustassa Esplanaadin puistikossa, jonne on pystytetty muutamia telttoja. Esimerkiksi muuan laiton muslimi Hassan Al-Hilali kertoo, että on saanut jo kaksi kielteistä päätöstä ja on nyt paperiton. Hänen kaverinsa kertoo viihtyvän hyvin Hangossa, eikä halua matkustaa takaisin kotiin.

– Kukaan meistä ei halua mennä takaisin kotiin Irakiin.

26 thoughts on “Myös Hangossa sotapakolaiset lakkoon kielteisten turvapaikkapäätösten takia

 1. Lappiin jollekin jänkhälle voisi perustaa matujen ”lakkoilukeskuksen” jonne kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voitaisiin siirtää odottamaan maastapoistoa.

 2. Menivät ”lakkoon” ? Mistä ?

  Ilmeisesti heillä ei ole aavistustakaan mitä termi lakko tarkoittaa, työpaikalla voidaan mennä lakkoon, koulussakin voidaan mennä lakkoon …. mutta VOK-turisti, lakkoon, mistä ?

 3. Helvettiin sieltä kitisemästä. Ei on ei. Olisitte valehdelleet paremmin! Turhaan noi pelaa mitään Hanko-korttia, on jo tiedossa että jokainen joka valehteli tarpeeksi hyvin ja sai sossupaikan muutti HETI HANGOSTA POIS. Ei houkuttele kesäisillä rannoilla notkuminen ja pikku bikinityttöjen himokas tiirailu, eheeei, ITÄKESKUS voiton vei! Toisaalta Hangon voittohan se on.

 4. ”Piupol, piupol… We want to bild this countury!”

  Ei kovin hyvä CV näillä ”rakennusmiehillä”. Emme me halua takaisin kivikauteen vaikka he niin luulevat.

  1. Vajaat muslimit eivät ole tajunneet että: This country is already built. Ei noita laivarottia kukaan täällä tarvitse yhtään mihinkään ikinä. Ennen eikä tulevaisuudessa. Paitsi seksinpuuttessa olevat rumat akat.

 5. Irak is not safe: se on täyttä valhetta. Youtubesta löytyy lukuisia videoita nyky-Irakista: Esim. vaikkapa tämä Bagdadin viime joulun vietosta:

  1. Tuolta siis näyttää moderni sodankäynti, kidutukset ja vaino. Perin kammottavaa ajatellakaan, että tuonne ketään palautettaisiin. Sota ja vaino = joutuu työskentelemään leipänsä eteen. Kidutus = töissä tulee hiki, se on vaarallista. Taisi tulla Hangon reissu eteen, ei tuollaista kauhua kukaan kestä.

  2. Noita Irak -videoita pitäisi jakaa suvakeille somessa!
   – ja linkatkaa niitä myös esim. Migrin ja sisäministeriön sekä tietysti myös itse Risikon, Nergin yms. – Twitter -tilien yhteyteen sekä Faceen, jos olette näissä!

   Kurdistanistakin löytyy hulppeaa meininkiä eli ei ole mitään syytä ottaa muslimikurdejakaan.

   Moni suvakki luulee ihan toista, mikä on todellisuus….
   – suvakit eivät koskaan hanki tietoa – yhtään mistään!

 6. Suvakit vievät lapsensa ja itsensä sinne. Voivat laittaa Facebookkiin sitten kuvan kuinka hyviä ihmisiä he ovat, kaiken lisäksi sittenhän kaikki näkevät että siellä on vielä naisia ja lapsia. Tämmöistä tämä on kyllä. Eivät heilu kauaa kun kohta pankit kaatuvat euroopassa ja ainakin Ruotsissa alkaa tänä vuonna väkivaltainen kansannousu. Pankit menevät kiinni kuten Kreikassa. No, onneksi jokainen suvakki majoittaa sitten yhden musulin ja antavat lapsensa ruokakortin ystävällisesti vieraalle. Ph, eivät muuten anna. Ei tämä hulluus enään kauaa kestä. Kohta Wilders Hollannissa ja Le Pen Ranskassa aloittavat politiikan mitä kulttuurillisesti rikas Eurooppa ansaitsee!! Kiitos siitä. Stop hulluudelle

 7. Rakentakoot omasta maastaan niin hienon, että kateellisena haluan muuttaa sinne näiden vaivoiksi. Ei onnistu vai? Miten sitten parannatte meidän maatamme? Raiskaamalla ja murhaamalla, sekä tietty sharia-lailla?

 8. Mokukulttuuri voisi tehdä vaalilähetyksen, kun Junes ja Tiinakin ovat ehdokkaina omalla listallaan?

  Vassarien Suldaan Said Ahmedilla on jo kova natsittelu päällä mm. persuja koskien :

  ”Sinä päätät tuleeko Helsingistä suvaitsevainen ja monikulttuurinen, vai kaupunki, jossa rasistit päättävät arjestamme”

  ”Onneks pian on vaalit, voimme näyttää kaikenmaailman rasisteille ja eriarvoistavalle politiikalle mitä mieltä ollaan”

  https://twitter.com/suldaansaid

  Persujen Jenna Simula on vastannut Suldaanille:
  http://ainoahelmi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232719-aion-olla-natsi-myos-jatkossa

  1. Korjaus tuohon Mokukulttuurriin , siis tarkoitin tietysti Monokulttuuriin…
   – ajattelin mokuttajia samaan aikaan, niin tuli ISO ajatusvirhe…

  2. Muistakaa faktaperäinen vastakampanjointi myös - mahdollisuus ainakin? sanoo:

   Sulttaanilla on vaalitili Twitterissä myös… :
   https://twitter.com/suldaansaid2017
   Ja näimmä joku vaalikonserttikin jo ollut, missä tämä anarkistinen Kalpeanaama eli Paleface ja joku hörhö muslimikäännynnäisräppääjä mm. on esiintynyt…

   Tiina ja Junes voisivat myös äänestää jotkut vaalijamit? Vaikkapa yhdistettynä johonkin puhetilaisuuteen tai jopa miekkariinkin?
   – kansa voisi siellä sitten puhua, että mitä haluaa valtuutetuilta?

   Ja muistakaa myös vastakampanjointi, eikö se ollut Oulun Vihreistä se tyyppi, joka vaati, että turvisahdistelijat on päästettävä uimahalliin ts. ahdistelijoille annettava porttikielto kumottava?
   – kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis…
   – ja nimenomaan siis huonoimpia vastaehdokkaita vastaan ja puhtain faktoin…

  1. Hyvä idea Juneksen vaalimainoshankinnat siinä mielessä, että jos ihmiset googlaavat Junesta nähtyään noita vaalimainoksia – niin he saattavat löytää myös Monokulttuurin & muut lähetykset YouTubesta + Juneksen blogin…

 9. Ei muuta kuin äkkiä kamerat kuntoon ja jokaisesta pakoloisesat valokuva ja internettiin. Varmasti osa on interpolin tai ko. maan kuuluttamia rikollisia tai sotarikollisia. Miksi muuten ne eivät kestä valokuvaamista? Valokuvaaminen ja videoiminen on kuin auringonvalo vampyyreille.

 10. Tätä minä en ole vielä ymmärtänyt. Miten tyhjäntoimittajat voivat mennä lakkoon? 🙂

 11. Juuri Hankoon ne poistettavat kannattaisikin
  houkutella. Kapea niemi on helppo motittaa, ja siitä rahtilaivoilla tuhat kerrallaan kohti Persianlahtea.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.