Päivän video: Ruotsin Keskustan Lööf kertoo posket hehkuen kuinka saavutetaan 40 000 000 maahantulijaa

13

Ruotsin Keskustan Annie Lööfin takavuosien kestohitti, jossa rouva kertoo posket hehkuen kuinka Ruotsiin voidaan aivan hyvin ottaa 40 000 000 maahantulijaa.

Suomitekstillä.

HUOM!! Kahvit näppärille-varoitus!!

 

Advertisements

21 thoughts on “Päivän video: Ruotsin Keskustan Lööf kertoo posket hehkuen kuinka saavutetaan 40 000 000 maahantulijaa

 1. Yhtä pimeen sairas muija kuin että joku 0-5 vuotiaisiin vauvoihin ja pikku lapsiin + omiin lapsiinsa erityisesti erikoistunut insestipedari/pedari selittäisi miten todella upean hienoa se on ja juttu pitäisi mitä pikimmiten laillistaa.

 2. Pitää tehdä töitä ja maksaa veronsa. Tuo tajusi sentään asettaa maahanmuutolle ehtoja videon lopussa.

 3. Siinähän Lööf saisi kylliksensä kaikkiin reikiinsä. Ja kun olisi liian vanha, niin viillettäisiin kaula auki ja otettaisiin nuorempia tilalle.

  1. Kun katsoo tätä intoa ja hehkumista, mieleen tulee kypsä omena:

   -punaiset posket

   -sisällä ruskeat siemenet

 4. Hitto mikä typerys. Eli jokaiselle kantaRuotsalaiselle 500% tulovero. Miksipä tämä ei mukamas toimisi. Asia on kyllä kiistatta haasteellinen mutta yhdessä me selviämme tästä ehkä hengissä, tai sitten ei. Sillehän me emme sitten enään voi mitään. Olisi tärkeämpää puhua avoimuudesta ja arvoista. Tässä asiassa ei kannattaisi tehdä vastakkainasettelua vaan mennä maahan makaamaan ja odottaa nopeaa kuolemaa. Blaa blaa. Mistä näitä karkaa

 5. Tuo on vanha video, ei Annie Lööf (juristi koulutukseltaan) uskalla enää noin paljon sekoilla ja riskeerata nykyistä suosiotaan (on kovassa nousussa koskaa osaa näytellä jämptiä ja reilua vuorotellen). Ja se Centerpartietín ehdottama moniavioisuuden salliminenkin on kaivettu maahan eikä siitä enää kukaan hiiskahda. Tyhmä kansa valitettavasti unohtaa töppäykset liian äkkiä. Kansa unohtaa, minä en.

 6. Jotenkin kummasti haastattelia sentään ymmärsi mitä ton mittaluokan kansanvaihto tuo tullessaan.. olisi kyllä voinut lyödä haastateltavaan vähän rankemmin eikä vaan tyytyä vastaukseen kaikki tekee työtä ja kaikki puhuu ruotsia.. kaikki voi olla ruotsalaisia..

  2
  1
 7. Toi akka pitäis laittaa vastuuseen niiden kymmenientuhansien naisten ja miesten raiskauksista yms. mitä toi on lemmikeikseen hankkinut..

 8. Naisia lisää tekemään päätöksiä ihan tunnepohjalta.Joo kyllä me voidaan siirtää koko afrikka tänne joo ja sitten kaikki muslimit joo meillä on taikaseinä eikä se oo keltään pois ja onhameillä Ikea ja Volvo ja Kela joo me voidaan kyllä koska me ollaan rikkaita ja meillä on se taikaseinä joo

 9. Suomen pitäis ja varautua tähän ajoissa. Voisimme ottaa tänne vaikka koko Pohjois-Korean väestön. Menohan on melkolailla samanlaista jo muutenkin. Saatas samalla nostettua armeijan vahvuus uskottavalle tasolle ja ydinasepelote. Kaikki tekee töitä ja kukaan ei puhu mitään,olisimme kaikki siis suomalaisia….

 10. Miljonprojekt oli kieltämättä menestys. Mutta ilmeisesti liian helppo, kun nyt pitäisi aloittaa vähintään tjugomiljonprojekt.

 11. Alan todellakin olla sitä mieltä elämänkokemuksella varustettuna naisena, että tänäpäivänä naiset eivät sovi mielestäni LAINKAAN TEKEMÄÄN yhteisiä päätöksiä, joitain poikkeuksia lukuunottamatta siis jolla on vielä talonpoikaisjärkeä kollektiivisesti jäljellä.

  Naisten ” hölmöys/sinisilmäisyys ,rajattotuus ” voi aikaansaada paljon ikäviä asioita/ ”tuhoa”yhteiskunnassa.

  Huom…..tässä siis ”tosinaisen” mielipide☺

  1. Mielenkiintoisia pointteja… Margaret Thatcher on poikkeus tähän joukkoon. Hän hoiti työnsä selkärankaisesti Falklandin sodan aikana.

   1
   1
 12. genocide

  noun
  the deliberate and systematic extermination of a national, racial, political, or cultural group.

 13. Tässä kiteytyy kaikki oleellinen unelmasta, eli jos kaikki toimisi niin kuin paperilla niin NO PROBLEM. Valitettavasti elämä ei ole A4.

 14. Jotain helvetillistä on tapahtunut järjenjuoksussa meillä pohjoismaissa, ellei sitten lasketa mukaan psykoosia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.