Ruotsi saa EU:lta 20 miljoonaa hätäapulainaa pakolaiskriisiin

13

Ruotsi saa EU:lta edelleen 190 miljoonaa kruunua eli noin 20 miljoonaa euroa hätäavustuksena selvitäkseen pakolaistilanteesta. Rahat tullaan käyttämään turvapaikkarahasto AMIF:in kautta Ruotsin Maahanmuuttoviraston toimiin, jolla asumis- ja vastaanottokapasiteettia parannetaan.

Ruotsi on jo aiemmin saanut EU:lta vuosiksi 2014-2020 2,1 miljardia kruunua hätäapua pakolaiskriisin hoitoon ja nyt tulevat 20 miljoonaa euroa ovat vain lisäpotkua tilanteen hoitamiseen.

https://unvis.it/aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article24507806.ab

Advertisements

16 thoughts on “Ruotsi saa EU:lta 20 miljoonaa hätäapulainaa pakolaiskriisiin

 1. Vai, että kapasiteettia parannetaan. Tuohon vielä suvakkien kapasitanssit ja iduktanssit päälle niin Ruotsista tulee sellainen matuoskillaattori, että pois tieltä 😀

 2. Suomikin voisi antaa Ruotsille rahaa muutaman millin ja palauttaa liki kaikki ne 30 000 tuhatta muslimimiestä, mitkä Ruotsi tänne rajan yli tuuppasi?

  Nythän Suomi maksaa miljardin noiden miesten vastaanotosta…

  1. Suomi maksaa osan tuostakin, mehän olemme mm. nettomaksajia Eu:hun eli maksamme erilaisina maksuina enemmän kuin saamme sieltä rahaa. Kaikki turvapaikanhakijoiden kustannukset Eu:ssa jaetaan kaikkien maiden kesken.Rohkea veikkaukseni on, että jokaisen veroista menee noin 10-15% erilaisiin turvapaikanhakumenoihin ja muihin pakolaiskustannuksiin, avustuksiin ulkomailla, jne. suorina tai välillisinä kuluina. Ja siihen tarvitaan soteuudistus, jonka tarkoitus on lähinnä leikata noin 3 miljardia kuluja vuosittain, vaikka se meille muina syinä esitelläänkin.

 3. Fria Tideristä löydettyä:

  Jos RD (SD) saa poliittista vaikutusvaltaa se voi johtaa miljoonien ihmisten joukkomurhaan Ruotsissa uskoo Aftonbladet.

  Aftonbladet: Maltillisen kokoomuksen (M) yhteistyö RD:n kanssa voi johtaa uuteen holokaustiin

  MEDIA. Maltillisen kokoomuksen päätös olla täysin eristämättä Ruotsidemokraatteja poliittisesta yhteistyöstä voi johtaa siihen, että historia toistaa itseään ja Eurooppaa kohtaa toinen holokausti. Uskoo, Aftonbladetin pääkirjoitustoimittaja Jonna Sima.

  Sima aloittaa konservatiivipuolueen Anna Kinberg Batralle osoitetussa avoimessa kirjeessään holokaustin kokeneen Emerich Rothin Svenska Dagbladetissa julkaisemalla tekstillä, jota on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja sosiaalisessa mediassa.

  ”On totta, että Ruotsidemokraatit on siistinyt ulkoasuaan ja kieltään, mutta ei tarvitse kuin raaputtaa vähän pintaa havaitakseen, mitä ajatuksia ulkokuoren alta löytyy ja mitä voimia ohuen pintakerroksen alle on kätketty”, hän kirjoittaa muun muassa, kirjeessään.

  Aftonbladetin pääkolumnisti on samaa mieltä Rothin todellisuudenkuvauksesta ja kehottaa Kinberg Batraa perääntymään hänen ilmoituksestaan olla valmis yhteistyöhön RD:n kanssa ”ettei historia toista itseään.”

  ”Kokoomusjohtajan ojennettu käsi Ruotsidemokraateille on vaarassa kohtalokkaalla tavalla normalisoida ja tasoittaa tietä pahalle”, varoittaa Jonna Sima.

  Miljoonia ihmistä, enimmäkseen juutalaisia murhattiin kansanmurhassa toisen maailmansodan aikana, joka tunnetaan holokaustina.

  Av Mattias Albinsson

  http://www.friatider.se/aftonbladet-ms-samarbete-med-sd-kan-leda-till-ny-forintelse

 4. Ensimmäinen kommentti osui heti oikeaan. Eli, jos Ruotsi on nyt niin kuralla ettei se pysty rahoittamaan matujen invaasiota eikä takaamaan niille asuntoja niin EU antaa lisää rahaa jotta asuntoja saadaan lisää, jotta voidaan ottaa lisää matuja. Ja näin invaasio saa mittaluokna josta ei ole paluuta. Rahoituksen loputtua ruotsalaisilla ei ole mitään mahdollisuutta selviät taloudellisesti eikä rodullisesti.

  Tämä tarkoittaa sitä että ruotsalaiset yritykset tulevt nostamaan suomalisilta kerättäivä maksuja rahoittaakseen omaa yhteiskuntaansa. On siis viimein aika sanoutua irti Sonerasta, IF:istä, Nordeasta, Vattenfallista, NCC:stä, Skanskasta, … Eikä tehdä mitään kauppaa niiden kanssa. Sen jälkeen kun ne menettävät mielenkiintonsa Suomeen, ne poistuvat. Ja se avaa suomalaiselle yrittämiselle uuden mahdolisuuden. Se tuottaa verovaroja Suomeen sekä työllisyyttä.

 5. ”There’s no business like showbusiness!” laulettiin ennen. Sama pätee; nyt on kyseessä pakolaisbisness. Sillä pelkkää bisnestähän tämä loppujen lopuksi on eli siirrellään ihmisiä ja rahoja maasta toiseen ja paikkakunnalta toiselle. Ne jotka ovat taustapiruina kaapimassa itselleen osinkoja vetäytyvät jo takaisin silloin kun muut vielä ihmettelevät että ”Haloo! Mitä tässä oikeastaan tapahtui ja miksi!?!?”

 6. NEE:n teksti kammottavaa luettavaa, mutta tottta, 1000 taalan kysymys:ketkä hyötyvät eniten siitä että valtio ajetaan alas? Löfven?Bildt?Reinfeld?….pienellä viiveellä täällä kotosuomessa tullaan perassä…

 7. Voisiko joku kertoa Business Timesille kaarnaveneistä?! :

  ”Brittilehti raportoi Suomen start-up-ympyröitä ”ravistelevista” irakilaisista – ”Suomi! Haluamme mennä Suomeen!”

  ”Yli 1000 turvapaikanhakijaa on saanut jalansijaa suomalaisessa yritysmaailmassa Startup Refugees -verkoston avulla. Asiasta kertovan International Business Timesin mukaan määrä on tarkoitus tuplata tämän vuoden kuluessa.

  Kansainvälisen International Business Times -talouslehden Britannian-painos kertoo verkkosivuillaan irakilaispakolaisista, jotka ovat onnistuneet luomaan itselleen jalansijaa Suomen start-up-yritysmaailmassa.

  Yli 32 000 ihmistä haki Suomesta turvapaikkaa vuoden 2015 aikana, ja heistä peräti 20 000 oli lähtöisin Irakista. IBT:n mukaan pakolaiskriisin kärjistyessä syksyllä 2015 sadat irakilaisnuoret kokoontuivat Baghdadissa järjestettyyn protestiin.

  IBT keskittyy artikkelissaan erityisesti Madventures-kaksikon Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin käynnistämään Startup Refugees -verkostoon, jonka tavoitteena on yhdistää yrittäjähenkisiä turvapaikanhakijoita, suomalaisia teknologiayhtiöitä sekä ensin mainittuja tukevia mentoreita.

  Startup Refugeesin toiminnanjohtaja Camilla Nurmi korostaa lehdelle, että pakolaiset ovat ”aivotuontia”, joista monilla on hallussaan pitkällekin erikoistunutta tietoa ja taitoa.

  – Pakolaiset voivat inspiroida paikallisia ja rohkaista heitä ottamaan liike-elämän riskejä, joita he eivät muuten ottaisi, Nurmi kertoo.”

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005115832.html

  1. Alkuperäisversio tuolla:

   ”During the height of the European refugee crisis, hundreds of Iraqi youth gathered at a protest in Baghdad. Their battle cry? ”Finland! Finland! We want to go to Finland!” ’

   It took him 20 days to reach Finland, including a perilous sea crossing to the Greek island of Lesbos and an overland trip to the Macedonian border where he was detained, along with tens of thousands of others.

   ”[In the past few years] we’ve seen a real explosion of hate mail as soon as anyone starts talking about immigration… The popular image of Finland [with regard to refugees] is extremely positive. Many [migrants entering Finland] are not aware of the changing political discourse, which is much more negative.” (tutkija Marko Juntunen)

   http://www.ibtimes.co.uk/meet-iraqi-refugees-shaking-start-scene-finland-1609645

   1. Finland, Finland, Finland,
    The country where I want to be,
    Pony trekking or camping,
    Or just watching TV.
    Finland, Finland, Finland.
    It’s the country for me.

    You’re so near to Russia,
    So far from Japan,
    Quite a long way from Cairo,
    Lots of miles from Vietnam.

    Finland, Finland, Finland,
    The country where I want to be,
    Eating breakfast or dinner,
    Or snack lunch in the hall.
    Finland, Finland, Finland.
    Finland has it all.

    You’re so sadly neglected
    And often ignored,
    A poor second to Belgium,
    When going abroad.

    Finland, Finland, Finland,
    The country where I quite want to be,
    Your mountains so lofty,
    Your treetops so tall.
    Finland, Finland, Finland.
    Finland has it all.

    Finland, Finland, Finland,
    The country where I quite want to be,
    Your mountains so lofty,
    Your treetops so tall.
    Finland, Finland, Finland.
    Finland has it all.

    Finland has it all.

 8. Jännä tosiaan että Ruotsi joutuu ottamaan lainaa kun monesti aina humanistit selittävät kuinka Ruotsi on niin rikas maa että sillä on varaa ottaa pakolaisia valtavia määriä…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.