Ruotsissa kevättä ilmassa-Märstassa poltettiin toistakymmentä autoa

13

 

Tukholman pohjoispuolella Märstassa ovat uusruotsalaiset villiintyneet kevään johdosta ja lauantai-sunnuntaiyönä poltettiin reilu kymmenen autoa ja pikkubussia ympäri Märstaa. Poliisi jahtasi tekijöitä useiden partioden voimin ja Tukholmasta saapui myös helikopteri avuksi.

Poltettujen autojen yö alkoi klo 00.36 kun Atletvägenillä sytytettiin henkilöauto tuleen. Vajaa tunnin päästä saatiin uusi hälytys Märstan asemalle 01.26, jossa oltiin rikottu henkilöauton ikkuna ja heitetty ikkunasta sisälle palavaa tavaraa. Tästä viisi minuuttia 01.29 sytytettiin edelleen yksi auto Blåbärsvägenillä.

Palokunta ei ehtinyt edes sammuttamaan edellistä paloa kun klo 01.39 Cederströms slingalla sytytettiin henkilöauto, joka uhkasi levitä viereisiin kuorma-autoihin. Seuraavaksi paloi klo 01.52 Generatorgatanilla ja palo uhkasi levitä rakennukseen, mutta palokunta ehti ensin.

Klo 01.56 paloi korttelin päässä aiemmasta paikasta Industriagatanilla, jossa tulessa oli useampi auto. Autoissa oli myös herkästisyttyviä aineita, sillä pakettiautot olivat työautoja. Paikalla paloi ainakin neljä kevyttä kuorma-autoa.

Vielä klo 02.37 aikaan poltettiin kaksi autoa Midgårdsbadetin parkkipaikalla, josta poltettujen autojen yö lähti liikkeelle.

 

 

Poliisi kertoi sunnuntaipäivän mittaan, että kaikki palot olivat tahallaan sytytettujä. Ketään ei yön aikana kuitenkaan otettu kiinni, vaikka poliisilla oli jättioperaatio Märstan alueella.

märsta.nu

 

kuvakaappaus-2017-03-05-19-17-07

Advertisements

14 thoughts on “Ruotsissa kevättä ilmassa-Märstassa poltettiin toistakymmentä autoa

 1. ”Ketään ei yön aikana kuitenkaan otettu kiinni”
  Kyllähän se nähtiin jo Rinkebyssäkin. Poliisi on vai olevinaan poliisi.

 2. Jospa kävikin niin kuin Helsingin poliisilla. Täällä kuskasivat eksynyttä Kongolaista. Kai ne Pelle Svenssonit veivät sytyttelijät valtiontaksilla himaan keräämään voimia. Kelpaa taas Ruotsalaisten huomenaamulla lähteä tienaamaan.

 3. Mitenköhän Ruotsissa toimivat nuo autovakuutushommat..? Jos minä haluan vaihtaa autoni niin sehän on loistava idea parkkeerata mihin vaan suurkaupungin voittaja-lähiöön ja seuraavana aamuna soittaa vakuutusyhtiöön että voi voi sentään kun nyt o Volvo iha korppuna, uutta pitäis saara.

 4. On se tuon diskoläpsyttäjän hiilijalanjälki aika nokinen. Pitäis alkaa lähetellä Ville Niinistölle kuvia jokaisista näistä autopoltoista ja kysyä perään, että tälläkö jalkaväellä te vihreät aiotte tämän maapallon pelastaa?

 5. Vaikea on sytyttäjiä saada kiinni, kun vaikenemisen ja pelon ilmapiiri on vallalla. Turvakameroitakaan ei taida olla ja vaikka olisikin, niin hupparipäisiä kaulahuivi naamalla olevia on paha tunnistaa.
  Onkohan palaneet autot valittu sattumalta vai onko kohteissa ollut palovakuutus? Ehkä jonakin päivänä erehtyvät polttamaan jonkun jengipomon kulkineen ja lähiössä alkavat omat tutkimukset menetelmillä joissa Gunvald Larssonkin kalpenisi.

 6. ’Ruotsissa ei pala tuhansia autoja…’
  Ei, 1400 henkilöautoa systytetään vrt Suomen 323 autoa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.