Alleskolanin mellaka johtui vain ja ainoastaan monikulttuurisuudesta

13
1dvtasz
Poliisi pidättää koulun pihalla arabeja ja afgaaneja.

 

Alleskolan on Hallsbergin ylpeys. Koulu on jättimäinen kompleksi, jossa opiskelee 1600 oppilasta. Koulu on toisen asteen koulu eli siellä opiskellaan ammattia. Se ei siis ole enää pelkkinen pikkulasten koulu. Oppilinjoja koulussa on tekniikasta humistisiin aineihin. Koulun yhteydessä on liikuntahalli, kirjasto ja muuta sellaista ison koulun oheistoimintaa. Lisäksi koulussa on aikuiskoulutusta.

Kouluun  on tullut – tai otettu – viimeisen vuoden aikana yli 200 uusruotsalaista juuri-maahan-tullutta opiskelijaa. Tämän lisäksi koulussa opiskelee noin 350 aikuista kolmansista maista tullutta miestä kielikoulutusta. Eli koulun oppilasmääräst ainakin reilu kolmannes on suoraan sotapakolaisia. Osuus on tosiasiassa suurempi sillä luonnollisesti koulua käyvät myös jo kauemmin maassa asuneet sotapakolaiset.

Koulun mellakka johtui vain ja ainoastaan monikulttuurisuudesta. Sillä ei ole mitään muuta syytä. Mellakan osapuolina olivat vain ja ainoastaan afgaanit, arabit ja jonkin verran somaleja. Mellakoitsijat ovat sekä koulun oppilaita että sivullisia kouluja käymättömiä sotapakolaisia.

 

kuvakaappaus-2017-03-06-15-00-41

Advertisements

11 thoughts on “Alleskolanin mellaka johtui vain ja ainoastaan monikulttuurisuudesta

    1. Alle skolan, eli ”alle koulun”. Tarkoittaa vissiin että oppilaiden taso on alle koulun, eli koulu näyttää modernilta ja tyylikkäältä mutta se on pelkkää paskaa sisältä.

  1. Tätä kohti on Suomikin menossa mitättömien poliitikkojen suosiollisella avustuksella. Pitäisi ottaa mallia Virosta eikä Ruotsista.

  2. Muinoin väitettiin, että koulu on pilannut monta hyvää ihmistä. Nyt moni hyvä ihminen pilaa koulun

    1. ”…Nyt moni hyvä ihminen pilaa koulun”
      Mut eihän ”hyvä” voi pilata mitään? 😉

  3. Minä luulin ensin että kyseessä oli luonto-ohjelma kunnes äkkäsin etteihän primaateilla yleensä ole lippiksiä ja lenkkareita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.