Mainokset

Hallsbergiläisessä koulussa täysi mellakka-uusruotsalaiset rikkovat koulua parhaillaan

kuvakaappaus-2017-03-06-13-17-51

 

Örebron eteläpuolella Hallsbergissa ovat uusruotsalaiset nuorukaiset laittaneet maanantaiaamutuimaan koulun palasiksi. Poliisi sai hälytyksen kouluun klo 10.00 aikaan kun iso joukko koululaisia rikkoi koulun rakenteita ja kalusteita. Poliisin tiedottajan Stefan Dangardtin mukaan mellakkaan osallistui yli 30 henkilöä. Monilla mellakoitsijoilla oli erilaisia lyömäastaloita aseina.

Tapahtuma on kirjattu mellakkana ja pahoinpitelynä. Poliisi ei heti tilanteen alussa ymmärtänyt mellakan vakavuutta, tai ei uskaltanut mennä sisälle kouluun vaan odotteli koulun pihalla uusruotsalaisten mellakoidessa sisällä. Vasta klo 11.30 aikaan eli puolentoistatunnin päästä ensimmäisestä hälytyksestä poliisi sai tilanteen joltiseltaankin haltuun. Tuolloin osa mellakoitsijoista hajaantui. Poliisi jahtasi koirien avulla karkuunjuosseita.

 

Poliisi saapui Alleskolanille täydessä mellakkavarustuksessa.

 

Puolen päivän aikaan poliisi oli ottanut neljä uusruotsalaista kiinni. Mellakan alussa koulun rehtori lähetti kaikille oppilaille hätätekstiviestin, että jokaisen oppilaan, joka oleskelee koulun läheisyydessä, pitää hakeutua suojaan koulun sisälle.

Hallsbergin kunnassa on nyt muutenkin täysi kaaos päällänsä. Poliiseja kivitettiin heidän saapuessa mellakkapaikalle. Lisäksi uusruotsalaisia oli junan ylikulkusillalla ja he tiputtelivat päänkokoisia kivia päin nopeakulkujunia.

Tapahtuma on jatkoa perjantaiselle mellakalle samaisessa koulussa. Tuolloin afrikkalais- ja lähi-itätaustaiset nuorukaiset rikkoivat koulun kiinteistöä ja irtaimistoa. Ohessa video perjantailta, joka on jonkun oppilaan kuvaamaa ja julkaistu NA:ssa.

 

 

Seurataan tilannetta.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/upplopp-pa-skola-i-hallsberg

 

Mainokset

19 Comments on Hallsbergiläisessä koulussa täysi mellakka-uusruotsalaiset rikkovat koulua parhaillaan

 1. Talvisodanhenki // 06/03/2017 14:09 // Vastaus

  Ankkalinnassa on hermot pinnassa…

  Tykkää

  • Mikäköhän ruotsalaisia vaivaa - rasismiko? // 06/03/2017 15:00 // Vastaus

   Mitä ihmettä ruotsalaiset tekevät väärin, kun saavat turvaa hakemaan tulleet rauhanuskonnon edustajat noin hermostumaan???

   Tykkää

 2. Suomella on vielä toivoa // 06/03/2017 14:10 // Vastaus

  Tulisi nyt edes pienempi ”sisällissota” tuonne Ruotsin hölmölään niin Suomi säästyisi tuolta samalta matupaskalta mihin Ruotsi tulee uppoamaan ennenpitkää. Sopivasti ennen 2019 eduskuntavaaleja alkaisi Ruotsissa laajempi useita suuria paikkakuntia käsittävä ”sota” jolloin Suomikin voisi vielä herätä ja pelastua Ruotsin kohtalolta.

  Tykkää

  • metalman // 06/03/2017 15:42 // Vastaus

   Suomi ei pelastu Ruotsin kohtalolta. Sanonta, ”kun paska osuu tuulettimeen, se lentää kauas” pitää täsmälleen paikkansa. Kun Ruotsi alkaa vajoamaan pinnan alle, niin sitä roisketta riittää rajan tällekin puolelle.

   Suomi ei ole likimainkaan siinä poliittisessa tilanteessa, että saisimme länsirajan valvontaan ja suljettua. Kun Ruotsin taikaseinä ehtyy, niin ainoa konsti estää sen apinalauman tulo tänne, olisi ampuminen. Siihen homman ei täällä hölmölassä ole kenelläkään pokkaa. Ei poliitikoilla eikä kansalla.

   Ehei. Me tulemme maksamaan Ruotsin perintöä sukupolvesta toiseen. Joukkoraiskaukset, ihan muuten vaan raiskaukset, autonpolttotalkoot, koulunpolttotalkoot, väkivaltarikokset, teloitustyyliin tehdyt murhat ja ainainen käsien heiluttelu ja mölyäminen, ovat tulleet tänne pohjolaan jäädäkseen. Meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa. Jos tilannetta halutaan nopeuttaa, niin annetaan tonttipaikkoja moskeijoille.

   Sellaista määrää islaminuskoisia joita Ruotsissa on, ei enää pysty käskemällä lähtemään. Se lauma on vaistonnut jo voimansa ja vähät välittäää mistään käskyistä. Ampuminenkaan ei ole enää todellinen vaihtoehto. Niitä on jo nyt satoja tuhansia ja lisää tulee koko ajan. Tilanteen helpottamiseksi kokonaismäärän pitäisi vähentyä, eikä kasvaa. Karu tosiasia on, että olemme saamassa länsinaapuriin lähitulevaisuudessa muslimivaltion. Ei tarvitse kouluttautua raketti-insinööriksi tai hävittäjälentäjäksi ymmärtääkseen mitä se tarkoittaa.

   Ruotsi tai Suomi evät enää itse pysty tilanteeseen vaikuttamaan. Kukaan ei pysty. Tilanne on riistäytynyt jo aikoja sitten käsistä. Tavallinen kansalainen julistettaisiin holhouksen alaiseksi, jos hän toimisi samalla tavalla kuin ruotsalaiset poliitikot ovat toimineet. Tuhonneet Pohjolan.

   Tykkää

 3. Ihan vitun koomista.

  Tykkää

 4. Silittäkää vaan päätä niinkuin tähänkin asti... // 06/03/2017 14:30 // Vastaus

  Toivottavasti Suomi lähettää vapaaehtoisia Ruotsiin kun Ruotsi-MENA- sota alkaa!
  Koska Ruotsissa ei kerrota KUKA tekee rikokset niin olettakaamme siis aina että matu on asialla. Noin 95% tapauksista se on kuitenkin oikea vastaus ja loput 5% ovat vain normaalia virhemarginaalia.

  Ja mitä sanomme taas tästä tapauksesta?
  1/ Heittää ne Sven-Johanit ja Lars-Åketkin kiviä!
  2/ Yksittäistapaus!
  3/ Strukturellia rasismia!

  Tykkää

 5. Yritin lukee tuota alkuperäistä uutista mutta en oikein tajunnut että onko ne oppilaat riehunu vai joku koulun ulkopuolinen porukka?

  Tykkää

 6. Pitääkin tarkastaa somesta... // 06/03/2017 14:58 // Vastaus

  Ettei tuo vain olisi kuvattu jossain Bahrainissa?!

  Tykkää

  • Hemuli // 06/03/2017 15:57 // Vastaus

   Ainakin jos erästä nettipoliisia on uskominen. ”Hallsbergin koulu on rauhallinen paikka, itsekin käyn siellä usein”

   Tykkää

 7. Nimetön // 06/03/2017 15:54 // Vastaus

  Rikkautta

  Tykkää

 8. Kukkahatut hyväksyvät kurkunleikkaaja-islamistitkin, mutta... // 06/03/2017 16:05 // Vastaus

  Hännikäinen Hesarin ja kukkahattujen hampaissa vääristelyineen… :

  ”Timo Hännikäisen esiintyminen peruttiin kauhutapahtumassa, osan mielestä ”suvakit pilasivat taas kaiken” – Näin minusta, kauhufanista, tuli kukkahattutäti”

  ”Jotkut eivät myöskään kyenneet, tai halunneet ymmärtää miksi kauhutapahtuman pitäisi olla ”turvallinen tila.” Tähän sisältyvä väärinymmärrys on jo aivan käsittämätön.

  Kauhukulttuuri – kirjallisuus, elokuvat, mikä hyvänsä – on fiktiota. Kauhuharrastus kuuluu kaikille. Kaikilla on siis oikeus saada nauttia kauhukulttuurista turvallisesti. Hännikäisen läsnäolo KauhuConissa olisi vienyt joiltain tämän turvallisuuden tunteen pois. (Ironisesti Hännikäisen oli tarkoitus puhua tapahtumassa aiheesta ”kauhun turvallinen kokeminen.”)

  Eli yksikään kukkahattutäti ei vaatinut siellä esitettävien kauhulyhytfilmien vetämistä pois kankaalta, tai tapahtumassa puhuvien kauhukirjailijoiden teoksia kiellettäviksi. Tai edes Timo Hännikäisen kirjallisia teoksia.

  Sen sijaan kukkahattutädit paheksuivat tosielämässä tapahtuneita asioita, Hännikäisen naisvihamielisiä Facebook-solvauksia.

  Sellaisia kukkahattutätejä Suomessa tarvitaan, ja olen mielelläni yksi heistä.”

  http://www.hs.fi/nyt/art-2000005115954.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=384d58893386bf1e704840bb52379ab2

  Tykkää

 9. Ja sitten kiireesti palkkaamaan nämä raksalle töihin ,osaavat hajottaa ainakin.No eivät osaa , sitäkään.

  Tykkää

  • Suomi FInland // 06/03/2017 17:11 // Vastaus

   Purkuhommiinhan nuo olisivat loistavia! Vai olisiko niin, että jos työjohto sanoisi, että nyt puretaan, niin siinä tapauksessa nuo alkaisivat rakentamaan?

   Ehkä hiekkalinnat olisivat kaarnaveneiden ohelle hyvä tuote, joilla Suomi saadaan nousuun…

   Tykkää

 10. pel miljuun // 06/03/2017 18:28 // Vastaus

  Ne on joutunut syömään ruotsalaista hapansilakaa ja suivaantuneet kyllä niitää pitää ymmärtää nyt heti pyytää. Anteeksi niin. Kyllä se siittä. Työllistävä vaikutus puolalaiset raksamiehet oääsee homiiin

  Tykkää

 11. Lattealitkiväkaupunkilainen // 06/03/2017 18:28 // Vastaus

  Ruotsin poliisin toimintatavat ihmetyttää. Jepet hengailee ulkona kun pitäis latoa porukkaa maijaan. Olettaisin moisen toimettomuuden vain ruokkivan aappinointia.

  Tykkää

 12. Tavanmukaista // 06/03/2017 20:00 // Vastaus

  Nuoriso sielä toteuttaa itseän. Ei mitään sen erikoisempaa

  Tykkää

 13. Ihme touhua ettei virkavalta saa muutamaa apinaa kuriin.. Kyllä saa jos niin haluttaisiin. Ja Suomeenkin joku haluaa noita eläimiä riehumaan.
  Pistää silmään.. kaikki sodat on Välimeren eteläpuolella!! Euroopassa rauhallista. Ja noita hulluja pitäis sitten ottaa avosylin Eurooppa täyteen riehumaan kun ei ne tule ”omalla maallaankaan” toimeen keskenään!!!!!!!!! Se hyvinvointi mikä tänne Eurooppaan on saatu aikaiseksi pitäisi nyt ilmaiseksi lahjoittaa ”rauhan uskontoa” harjoittaville.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: