Uppsalan poliisi kehoittaa ihmisiä varovaisuuteen uusruotsalaisten rikollisten takia

13

Ruotsin monissa kaupungeissa on tällä hetkellä käynnissä ns. katukuvan muutos. Katukuva on muuttunut dramaattisesti muutaman vuoden aikana suuren yksintulleiden sotalasten määrän takia. Esimerkiksi Uppsalan poliisi kirjoittaa:

”Lisääntynyt rikollisuus ja uudet huumeet ovat saaneet esille uudenlaisen katukuvan.

Kesän 2015 ja 2016 välisenä aikana ilmoitettiin 57 seksuaalista ahdistelua Uppsalan keskustassa, joka on 60 % lisäys edelliseen vuosiperiodiin. Samassa ajassa myös henkilöön kohdistuvat ryöstöt lisääntyivät yhtä paljon. Tämän tilaston vahvistaa myös kenttäpoliisit, jotka kertovat, että ilmapiiri on tullut kovemmaksi ja kunnioitus poliisia kohtaan on vähentynyt.

Uppsalan Knivstan paikallispoliisi Daniel Larsson kertoo, että poliisi on nyt sellaisen haasteen edessä, jossa se ei ole aiemmin ollut.

Uppsalan keskustassa käydään avointa huumekauppaa monessa eri paikassa. Lisäksi kuvaan on tullut kovia huumeita kuten heroiinia. Se taas johtaa lisääntyviin rikoksiin kuten varkauksiin ja ryöstöihin, joilla rahoitetaan väärinkäyttöä. Esimerkiksi liikkeisiin tulee isoja ryhmiä nuoria, jotka käyttäytyvät kovaäänisesti ja vetävät myyjien huomion kun toisaalla liikkeessä varastetaan tavaraa. Samat henkilöt sitten oleskelevat Uppsalan keskustassa tietyillä paikoilla isoissa ryhmissä.

– Työntekijät kokevat lisääntyvää turvattomuutta kun suuret nuorisojoukot seisovat sisäänkäyntien luona ilta-aikaan. Järjestyksenvalvojat kertovat, että suuri ongelma on se, että henkilöt yrittävät pujahtaa sisälle samoilla ovenavauksilla. Lisäksi on monenlaista muutakin häiriökäyttäytymistä, kertoo Magnus Sundberg Uppsalan citypoliisista.

Uppsalassa on siis nyt aivan uudenlainen katukuva kuin se oli pari vuotta sitten. Jotta suuntaus saadaan muuttumaan tarvitaan useiden viranomaisten yhteistyötä. Poliisi tulee nyt lisäämään näkyvyyttä ennaltaehkäistääkseen rikoksia sekä selvittämään niitä enemmän. Mutta pitkällä tähtäimellä yhteistyö on se, jolla asia ratkaistaan.

– Kehitys on poliisivoimissa otettu vastaan huolestuneena. Poliisi tulee jatkossa työskentelemään monien tahojen kanssa yhteistyössä, kertoo Uppsalan poliisipäällikkö Rickard Johansson.”

Uppsalassa on siis viime aikoina ollut useita erilaisia naisiin kohdistuneita päällekarkauksia sekä toisaalta henkilöryöstöjä. Ruotsalaisten keskuudessa nostaa päätään tietynlainen kansalaisaktivismi. Ympäri Uppsalaa pahimpiin paikkoihin on mm. laitettu kylttejä, joissa varoitetaan laittomista muslimeista. Naisia kehoitetaan välttämään yksin liikkumista ja olemaan muutenkin varovaisia.

 

Advertisements

45 thoughts on “Uppsalan poliisi kehoittaa ihmisiä varovaisuuteen uusruotsalaisten rikollisten takia

 1. Suosittelen lopputiliä poliiseille koko uusruotsissa.Siinä olis feministihallitus ihmeissään.

  1. Eiköhän joku suomalainen somepoliisi kohta tiedota, että Ruotsissa on kaikki hyvin, paremmin kuin Suomessa….

   1. Huhtela voisi ”kertoa”, onko kyseessä kuitenkin Brasilialainen favela, jossa täytyy varoa? 60-luvun lähiöstäkin voi olla kyse, jos aikakoneella on ollut tapana matkaa taittaa.

 2. Upppsalan Ekonomi ja Uppsalan poliisi 😀
  No, tunnustipa sentään jotain. Kohta on ruotsalais-suvakit poliisin kimpussa rasisteeraamisesta ja homma kuivuu kokoon.

 3. ”Eiköhän joku suomalainen somepoliisi kohta tiedota, että Ruotsissa on kaikki hyvin, paremmin kuin Suomessa”
  Niin, tuo uutinen pitäisi saada ehdottomasti sille Tiina Wiikiä jahtaavalle helsinkiläispoliisille.

  1. Ehkä samainen suomalaispoliisi voisi myös varoittaa naapurimaan kollegaansa siitä, ettei tuollainen varoittaminen – etnisen profiloinnin kautta – ole OK?
   – sillä kyllähän ruotsalaisetkin toimivat samoin – ja suomalaiset – ja norjalaiset jne.

   Ja kuka tietää, vaikka nuo laittomat mamut olisivat ihan vaan suomalaisia – en finne igenejä, finnjäveleitä?

 4. ”Ympäri Uppsalaa pahimpiin paikkoihin on mm. laitettu kylttejä, joissa varoitetaan laittomista muslimeista”.
  – Jos tämä ei saa ihmisiä heräämään, niin sitten ei saatana mikään. Menevät hautaan asti sapeli perseessä ihannoiden ’toteutunutta’ utopiaa. Harmi vain että vievät (veivät) kokonaisen kansakunnan mukanaan.

 5. Ruotsin poliisi on huolissaan…mutta mitään ei kannata maahanmuuttopolitiikan osalta muuttaa. Mitäs jos jatkossakin vain suvaittaisiin huumekauppa, raiskaukset ja ryöstöt. Se on kaikille parasta.

 6. Tulipa tässä mieleen, että kun suomalaiset ovat pikkasen laiskoja ”aktivoitumaan” mielenilmauksiin/ kansallismielisiin tapahtumiin….saataisiinko porukkaa paremmin liikkelle/ mukaan, jos luvattaisiin esim ilmaisia Ämpäreitä tai muuta vastaavaa?

  Kyllä sitä kantaisi mielellään kortensa kekoon jollain summalla……ja kun riittävän moni tekisi niin…..pienistä puroista kasvaa iso joki.

  Laitetaan Paavolle tukea julkaisuun tässä pikapuoliin. Hienoa työtä.

  1. Niin tolloa porukkaa olemme, että toistatuhatta ”natsia” ilmaantuisi paikalle saadakseen jotain ilmaiseksi? Ehtona ämpärin saamiselle voisi olla kannatuskortti Iljalle?

 7. "Entistä harvempi kuitenkaan haluaisi Suomeen nykyistä enempää ulkomaalaisia." sanoo:

  Kaikesta multikulttipropagandasta huolimatta entistä useampi nuori siis suhtautuu maahanmuuttoon kriittisemmin… :

  ”Kyynisyys lisääntyy: Vain vähän yli puolet 15–29-vuotiaista näkee Suomen tulevaisuuden valoisana”

  ”Suhtautuminen maahanmuuttajiin on nuorten parissa myönteisempää. Entistä useammalla on maahanmuuttajataustaisia ystäviä, eikä ihonväriä tai syntymistä Suomessa pidetä enää niin tärkeänä.

  – Rasistisia ajatuksia on erittäin harvalla ja suhtautuminen maahanmuuttajin on entistä luontevampi, ihonvärillä ei ole niin merkitystä, Myllyniemi kertoo.

  Entistä harvempi kuitenkaan haluaisi Suomeen nykyistä enempää ulkomaalaisia.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9493865

 8. ”Antti Rautiainen: Islamismiin loikanneita venäläisiä natseja”

  ”Äärioikeisto luulee olevansa islamismin vastavoima. Ainakin entisen Neuvostoliiton alueella islamismi on äärioikeistolle lähinnä esikuva, potentiaalinen yhteistyötaho länsimaista ”rappiokulttuuria” vastaan, ja liike johon saatetaan kääntyä, jos natsismi ei tunnu riittävän radikaalilta.

  Džemalin varhainen toveri oli Aleksandr Dugin, yksi putinismin nykyisistä epävirallisista pääideologeista. 1970-luvulla Dugin ja Džemal kuuluivat molemmat esoteeriseen ”Mustaan SS-ritarikuntaan”. Neuvostoliiton hajottua Džemal suuntautui poliittisiin muslimijärjestöihin ja Dugin kansallisbolševismiin.

  Blood & Honour on Englannissa vuonna 1987 perustettu natsiskinien järjestö. Venäjän Blood & Honourin johtaja Sergei Golubev päätti vuonna 2009 verkostoitua Tšetšenian islamistien kanssa, minkä jälkeen hän kääntyi islamistiksi. Islamisti on nykyään myös Aleksei Maksimov, Pietarin natsiskinien johtaja, joka on istunut vankilatuomion taposta.

  Osa islamismiin kääntyneistä natseista on osallistunut Itä-Ukrainan sotaan Ukrainan joukoissa, esimerkiksi valkovenäläinen äärioikeistolainen rap-muusikko ja jalkapallohuligaani Daniil Ljašuk.

  Radikalisoitumista ei aina voi palauttaa yksilöpsykologiaan, mutta natsismi ja islamismi kilpailevat Venäjällä tasaväkisesti niistä nuorista miehistä, jotka yrittävät paikata ulkopuolisuuden tunteensa jollain mahdollisimman ”rankalla”. ”

  Lähde: Kansan uutiset

  Ideologisten natsien kääntyminen islamiin ei toki ole mikään uusi juttu ja kun islamiinkin ylipäätään liittyy juutalaisviha, niin yhteys syntyy sitäkin kautta + Muslimiveljeskuntaankin löytyy yhteyksiä… :

  https://en.wikipedia.org/wiki/Johann_von_Leers
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Huber
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Rami_(writer)

    1. Eli sinua ei kiinnosta ottaa selvää asioista, vaan uskot kyseenalaistamatta Hollywood -valheisiin. Ei siinä mitään, jos niin haluaa tehdä.
     – Uskonnolliset henkilöt Ukrainassa pitivät saksalaisia sotilaita enkeleinä, jotka pelastivat heidät kommunismilta.

     1. Ja sinä uskot aivan älyttömiin hörhösalaliittoihin – natsien esittämät ja usein täysin ala-astemaisesti väärennetyt ”todisteet” ovat yhtä uskottavia kuin ufokaappaukset – niitä uskovat ne, jotka tahtovat eli lähinnä natsit, joille ideologia on kuin uskonto…

      Natsit tekivät aivan kammottavia asioita Ukrainassa, joten kukaan normaali uskonnollinen henkilö ei pidä heitä enkeleinä, uskovaisista kristityistä nyt puhumattakaan – vaan demoneina pikemminkin!

      Kristillisesti silmitön ja epälooginen juutalaisviha kertoo lähinnä siitä, että ihminen on antikristuksen hengen vallassa – ja täysin vääristeltyihin näkemyksiin perustuva Israel -viha on sitä, että halutaan estää Jumalan lupausten ja suunnitelmien täyttyminen, niiden joista Raamatun ennuskirjoissakin kerrotaan – juutalaisviha onkin itse asiassa taistelua Jumalaa vastaan ja Saatanan puolesta, vaikka natsit eivät tätä itse ei-uskovaisina toki tiedostakaan!
      – toki ei-uskovien mukaan uskovat kristitytkin ovat hörhöjä, mutta siis natseissa ei ole mitään kristillistä!

      Islamin uskontoonhan on jo sisäänrakennettuna juutalaisviha, mikä näkyy esim. Iranin virallisessa ideologiassa ja politiikassa – islamistien kohdalla onkin kyse itsensä Saatanan joukkueesta ihan joka tavoin, vaikka kaikki yksittäiset muslimit eivät toki pahoja olekaan!

      Toki on pahojakin juutalaisia, mutta yksittäisiä tapauksia – ja myös Hollywoodissa on paljon vaikutusvaltaisia juutalaisia, lahjakkaita kun tuppaavat olemaan.
      Toki esim. perhearvoja hajottava homolobbaus on kyllä yksi Hollywoodin kieltämätön aikaansaannos, mutta eivät homostelun normalisointia ainoastaan juutalaiset lobbaa ja kun sitä lobbaavat nimenomaan ateistiset juutalaiset; ateistejahan on juutalaisissa erittäin paljon…
      – ja pitää muistaa myös Antiikin kreikkalaiset eli homostelukulttuuri on ollut valtavirtaa aiemminkin; roomalaisethan sitten aika lailla hylkäsivät homostelun…

     2. Huutomerkkien käyttö antaa keskustelijasta epä-aikuismaisen kuvan.

      En ole tähän päivään mennessä ymmärtänyt tiettyjen sionististen raamattukulttien Israel-palvontaa.(Itse luterilaisena suhtaudun maahan asiallisen neutraalisti.) He saavat vauhkoontumiskohtauksen jos mainitsee j-alkuisen kansan ja heti ajattelematta asiaa vähääkään liittävät sen johonkin tuulesta temmattuun jumal-vihaan ja vaikka mihin. Täytyy alkaa tutkimaan mikä asiassa(tai kenen raha) on taustalla. Amerikastahan tällaiset hörhö-ajattelumallit ovat tulleet.

      Katso dokumentti The greatest story never told ja ajattele asiaa sitten uudestaan. Voittaja on aina ollut se joka kirjoittaa historian.
      Itsellä red pill -kokemus kesti noin vuoden..

      “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”

      ― Voltaire

     3. ”Epä-aikuismainen” olenkin toivottavasti, sillä vain lapsen kaltaiset pääsevät Taivasten valtakuntaan 🙂 Israel ja juutalaiset liittyvät aivan olennaisesti kristinuskoon ja sen sanomaan! Lopun ajan tapahtumatkin tulevat keskittymään Lähi-itään, Harmageddonin viimeinen taistelu odottaa, joten siksi.
      Muslimit, ainakin tietyt shiiat, odottavat myös jonkinlaista viimeistä taistelua, mutta sitä ennen heidän pitää hävittää sekä juutalaiset että Israel…

      Kristitystä näkökulmasta se, että koko maailma puhuu n. 14 miljoonan ihmisen kansasta vuosituhansista toimeen ja että se sama kansa selviytyy esim. orjuudesta, valtion tuhoamisesta ja kansan ajamisesta maanpakoon sekä useista kansanmurhayrityksistä – tai että ylipäätään maailman huomio keskittyy korkeintaan Uudenmaan läänin kokoiseen plänttiin, ei ole mitään sattumaa!
      – juutalaiset valittiin omaisuuskansaksi siksi, että he olivat pieni ja heikko – mutta eivätpä ole enää, koska Jumalan runsaat siunaukset ts. se on todistusta muille kansoille, kuten meille suomalaisille!
      Ja ovathan suomalaisetkin tulleet siunatuiksi, ns. kokoamme suurempi kansa mekin olemme. Jos otat Jeesuksen vastaan niin, niin kaikki mitä on Hänen, on myös loppupeleissä sinun!

     4. Japani on käytännössä 100% sintolainen/budhalainen ja maa on silti eräs maailman parhaista. En usko että uskonto liittyy mitenkään valtion menestykseen vaan syinä on työmoraali, äo ja vapaa markkinatalous. islam on sinänsä poikkeus että se yleensä pilaa minkä maan tahansa.

     5. Mutta olisitko Koivu itse mielummin eurooppalainen vai aasialainen?
      Mielestäni länsimaissa on juurikin juutalais-kristillisen kulttuuritaustan kautta jotain sellaista henkistä perintöä ja ulottuvuutta, mitä muualta ei vain löydy – materiasta huolimatta…

      Itse tykkään kyllä aasialaisista noin yleisesti ottaen. Ja esim. japanilaiset pysyvät myös ymmärtämään suomalaista mielenmaisemaa ja kulttuuria ihmeen hyvin; design, Muumit, suomalaisen musiikin tulkinta tms.
      Etelä-Korea onkin mielenkiintoinen tapaus, koska se on kristillistynyt todella vahvasti nykyaikana, siis että millainenkohan siitä lopulta tulee verrattuna länsimaihin…

     6. Mielenkiintoinen kysymys 🙂
      Pidän itsekin itä-aasialaisista(Saudi-Arabia->Bangladesh akseli on helvetti), mutta itse kysymys on vaikea, sillä Japanissa ollessani pidin siitä miten yhteiskunta toimii: käytöstavat, siisteys, järjestys, toimivuus, rehellisyys, turvallisuus, kierrättäminen. Japanilaiset eivät myöskään halua tuhota omaa maataan kuten vaikka Merkel haluaa. Japanilaiset eroavat ruotsalaisista siinä että heillä ei ole tarvetta esittää maailmalle olevansa jotain(Ruotsin tapauksessa humanitäärinen suurvalta) vaan he vain ovat. Tämä on mielestäni mahtava ominaisuus.
      Jotta voisin vastata kysymykseesi, pitäisi ensin määritellä Länsimaiden ja Itä-Aasian oleellisin kulttuurinen ero(ero ajattelutavassa). Tai paremminkin; mikä on oleellisin kulttuurillinen ero Suomen ja Japanin välillä. Suomessa en pidä liian pitkästä talvesta, mutta se ei liity kulttuuriin.

      Etelä-Koreassa taitaa 30% väestöstä olla kristittyjä, jos oikein muistan ja Kiinassa kristinusko on nopeassa kasvussa. Näitä maita en tosin tunne niin hyvin kuin Japania.

  1. Eli pahimmat ja raaimmat hörhövenäläiset Krimillä ovatkin islamiin kääntyneitä natseja…

   Konfliktin syy toki on monisyisempi, mitä valtamedia antaa ymmärtää.

   1. islamia ja kansallissosialismia ei kannata sekoittaa toisiinsa. Wehrmacht oli katolinen/protestanttinen asevoima(jossa myös 150000 juutalaista mukana), joka pelasti maailman kommunismilta.
    – Jos Saksa ei olisi heikentänyt Stalinia, USA ei olisi voittanut kylmä sotaa.

    1. Muistapa vaan Molotov-Ribbentrop -sopimuskin!
     Hitlerin ja Stalinin joukkueet pikemminkin kiihdyttivät toisiaan – molemmat ovat totalitaristisia ja väkivaltaisia ideologioita. Natsit ovat sitä paitsi kansallissosialisteja.
     Historiassa ei voi jälkikäteen ennustaa vaihtoehtoisia menneisyysskenaariota – mutta itse ajattelen niin, että pikemminkin ilman natseja Saksa ei olisi koskaan jakaantunut ja kommunismin voittokulku olisi pysähtynyt ja valtakin kuollut nopeammin…

     Natsit olivat anti-kristillisiä, vaikka toki hyväksikäyttivät myös kristillisessä maailmassa aiemminkin esiintynyttä harhaista juutalaisvihaa, vääristyneitä tulkintoja ja ihmisten tietämättömyyttä…
     – toki Jumala on sekä siunannut että myös kurittanut valittua kansaansa kovemmin kuin muita näin kristillisesti ajateltuna eli tietyllä tavalla sallinut pahojenkin asioiden tapahtua – sekä juutalaisille että myös kristityille – vaikka viime kädessä ihmisillä on vapaa tahto ja ihminen valitsee itse tehdä pahaa…

     Mutta itse asiassa yksiä ensimmäisiä keskitysleiriuhrejakin olivat myös natseja vastustaneet kristityt; Saksan kirkoissahan tehtiin natsiaikana suuret puhdistukset, kun omat miehet laitettiin kirkonkin virkoihin…
     – nythän meilläkin on anti-kristilliset Askolat ja Mäkiset eli koko kirkkolaiva kääntyy nopeastikin väärään suuntaan, jos ruorissa on täysin vääriä paimenia…
     – Natseja vastustanut vastarintaliike keräsi myös kristittyjä…

     Kirjailija Olavi Paavolainen oli, ennen tietoa holokaustista – kirjaimellisesti Kolmannen valtakunnan vieraana, josta kirjoitti kirjankin – ja kuvasi natsien kokousta niin, että se oli kuin jotain pakanallista palvontamenoa olisi seurannut, hengeltään kristinuskon vastaista…
     – ja Paavolainenkin sentään ihaili esim. Saksan jälleenrakennusta yms. aluksi ihmisiä hämännyttä, josta häntä myöhemmin moitittiinkin…

     1. Yksi olennainen asia, josta uskoisin että olet kanssani samaa mieltä kerrankin 🙂
      Eli, meidän eurooppalaisten(kristityt, ateistit ja pakanat) kannattaa yhdistyä yhteisen vihollisen eli islamin edessä.

      Esim The golden one Ruotsista on pakana ja hän on tehnyt monia hyviä youtube-videoita.

     2. ”– toki Jumala on sekä siunannut ”

      Hmm…Minulla on paljon ystäviä, osa heistä on uskonnollisia ja osa ateisteja kuten minä, yhteistä meille on että emme halua islamia Eurooppaa. Aavistuksen oudoksuttaa miksi jumala pitää liittää tähän matu-keskusteluun..

      islam – Ei kiitos
      Uskonnonvapaus tai vapaus olla uskomatta – Kyllä kiitos

     3. ”Aavistuksen oudoksuttaa miksi jumala pitää liittää tähän matu-keskusteluun..”

      Itsehän otit esille 🙂 Alkoi tuosta Ukrainasta ja lähti vyörymään…

     4. ”Historiassa ei voi jälkikäteen ennustaa vaihtoehtoisia menneisyysskenaariota – mutta itse ajattelen niin, että pikemminkin ilman natseja Saksa ei olisi koskaan jakaantunut ja kommunismin voittokulku olisi pysähtynyt ja valtakin kuollut nopeammin…”

      Kommunismi pyrki maailmanvalloitukseen islamin tavoin ja niinkin lähiaikoina kuin 1960-70 luvuilla kylmän sodan päättyminen Länsileirin voittoon ei ollut itsestäänselvyys. Vaihtoehtoiset historiankulut ovat hyvin, hyvin vaikeita ennustaa, mutta on totta että N-liitto oli 2 maailmansodan aikana ja sen jälkeen todella vahva, joten Saksa käytyään monta vuotta sotaa Stalinia vastaan käänsi vaakaa merkittävästi USA:n eduksi. Kaksi vasemmistolaista talousjärjestelmää kävi sotaa toisiaan vastaan eli: kansallinen sosialismi vs kansainvälinen kommunismi, ennen sodan loppuvaiheessa tapahtunutta USA:n mukaantuloa
      – Toisaalta: Jos 1 maailmansotaa ei olisi käyty, Venäjällä ei olisi koskaan tapahtunut bolsevikkivallankumousta ja 2 maailmansotaan johtanutta idioottimaista Versaillen rauhansopimusta ei olisi ikinä kirjoitettu.

      Ilman täydellisen turhaa 1 maailmansotaa maailma olisi säästynyt monelta harmilta ja mittaamattomalta inhimilliseltä kärsimykseltä. Toinen puoli asiassa on raha. Molemmissa maailmansodissa nollattiin 1800-luvulla Eurooppaan kertynyt varallisuus, Yhdysvaltojen maaperän säästyessä sodalta(infra, teollisuus, ym jäi ehjäksi).

     5. Molotov-Ribbentrop sopimuksesta. Salainen lisäpöytäkirja oli Stalinin halusta lisätty sopimukseen ei Saksalaisten. Hitler hyväksyi lisäpöytäkirjan, koska tarvitsi hyökkäämättömyyssopimuksen Neuvostoliiton kanssa syystä että neuvottelut Puolan kanssa oli mennyt umpikujaan Danzigin suhteen. Tämä Ei kuitenkaan poista faktaa , että Hitler raukkamaisesti uhrasi baltian ja Suomen Stalinille. Amerikkalaiset sai tiedon sopimuksesta, mutta he eivät varoittaneet Puolaa asiasta. Olisiko Puola sopimuksesta tienneenä suostunut joihinkin Hitlerin tarjoamiin sopimuksiin koskien Danzigia ja olisiko Saksan hyökkäys Puolaan näin peruuntunut? Miksei Amerikkalaiset varoittanut Puolaa ?

      Freikorps joukot esti bolshevikkien vallankaappausyritykset. Moni näistä kansankiihottajien johtajista oli juutalaisia. Tosin moni freikorpsiin kuulunut liittyi natsipuolueeseen jälkeenpäin.

      Natsien viha juutalaisia kohtaan kumpusi siitä , että juutalaiset olivat avain asemissa kommunistisissa liikkeissä.

      Saksa toimi puskurina kommunismille, joka olisi pyyhkäissyt europan ylitse ja tiedä montako kymmentä / kymmeniä miljoonia kommunismin uhreja olisi saatu lisätä tuohon maailman tuhoisimman aatteen uhrilistalle.

      Kenraali Patton sodan loputtua totesi , että väärä vihollinen nujerrettiin. Patton myös vaati , että Usa:n olisi pitänyt jatkaa sotaa Neuvostoliittoa vastaan ja nujertaa kommunismi. Patton kuoli ”onnettomuudessa” pian tämän jälkeen.

      Koko WW2 oli turhaa Eurooppalaisten teurastusta.

     6. ”Saksa toimi puskurina kommunismille, joka olisi pyyhkäissyt europan ylitse ja tiedä montako kymmentä / kymmeniä miljoonia kommunismin uhreja olisi saatu lisätä tuohon maailman tuhoisimman aatteen uhrilistalle. ”

      Pelkästään Ukrainassa Holodomorissa tapettiin nälkään miljoonia ukrainalaisia….Ei ihme että ukrainalaisilla on edelleen aavistuksen nuiva suhtautuminen Venäjään..

      ”Kenraali Patton sodan loputtua totesi , että väärä vihollinen nujerrettiin. Patton myös vaati , että Usa:n olisi pitänyt jatkaa sotaa Neuvostoliittoa vastaan ja nujertaa kommunismi. Patton kuoli ”onnettomuudessa” pian tämän jälkeen. ”
      Tämä on kiehtova asia. Olisi mielenkiintoista jos Pattonin kuolemasta saataisiin lisää selvyyttä.

      Molemmat maailmansodat olivat täysin järjettömiä ja turhia eurooppalaisia sisällissotia.

 9. Kansan Uutisissa joskus oikeaa sisältöäkin - mahtaa olla joku käännösjuttu... sanoo:

  Kurdit – kuin myös heitä fanittavat islamofiiliset kukkahattutädit – monesti mainostavat maltillisuuttaan, mutta totuus on kuitenkin hiukan toinen ts. islamilainen patriarkaalinen kunniakulttuuri vallitsee ja hallitsee myös kurdien parissa!
  – tosin näkyyhän se raiskaustilastoissa täälläkin… :

  ”Polttoitsemurha on viimeinen pakokeino kurdinaiselle”

  ”1990-luvun alun jälkeen on tuhansia Irakin kurdeja kuollut, kun he ovat kaataneet päälleen polttoainetta. Vuonna 2015 paikallishallinto kirjasi 125 polttoitsemurhaa.

  Tilastot eivät kuitenkaan kerro ilmiön koko mittakaavaa, koska useimmissa tapauksissa kuolema peitellään ja sen väitetään johtuneen kotona tapahtuneesta onnettomuudesta. Kurdien oikeuksien puolesta työskentelevä aktivisti Bahar Munzir arvioi, että todellinen luku on noin 500 polttoitsemurhaa vuodessa.

  19-vuotias Sarab on selviytyjä. Hänen tarinansa on muistutus siitä, että nämä itsemurhat tapahtuvat konservatiivisessa, patriarkaalisessa yhteiskunnassa. Kun Sarab oli yhdentoista, hänen isänsä kuoli ja Sarab joutui naimisiin 14 vuotta vanhemman miehen kanssa. Hänen äidilleen se oli tilaisuus saada yksi suu vähemmän ruokittavaksi.

  Vuonna 2011 kurdien parlamentti sääti lain, joka kieltää perheväkivallan. Se tunnetaan nimellä ”laki 8”. Se kieltää monia naisiin kohdistuvan väkivallan muotoja: pakkoavioliitot ja -erot, tyttöjen myymisen avioliittoon, sukuelinten silpomisen.

  Vaikka tämä Lähi-idän alue onkin kaukana Afrikasta, klitoriksen poistoja tapahtuu myös täällä. Naisten oikeuksia edistävän hyväntekeväisyysjärjestön WADI:n mukaan 57 prosenttia 15–19-vuotiaista kurdinaisista alueella on leikattu.

  – Laki 8 on lajissaan paras Lähi-idässä, vakuuttaa YK:n neuvonantajana työskentelevä kurdiasianajaja Shokhan Hama Rashid Ahmad.

  – Esimerkiksi Irakin laki kieltää poistamasta ihmiskehon mitään osaa kokonaan, mutta elimen osan poistamista ei ole kielletty.

  Entä jos Fatima kertoisi totuuden? Al-Mesallan sosiaalityöntekijä Shala Abdullah vastaa:

  – Jos kerrot kulttuurissamme, että olet polttanut itseäsi, sinua pidetään kunniattomana naisena. Mietitään, mitä sellaista olet tehnyt, joka saa sinut haluamaan tappaa itsesi.”

  Lähde: kansanuutiset

 10. Jihadismia käsittelevä juttu – mutta yksityiskohta herätti huomiota eli siis mitä, eikö näillä kasvakaan täysparta jo 16-vuotiaana, kuten meille asti yksintulleilla pakolaislapsukaisilla?!

  ”Isä löysi Atheer Alin ruumishuoneelta. Kranaatinsirpaleet törröttivät yhä rintakehästä ja käsistä. Pojan hiukset olivat kasvaneet, mutta leuka oli sileä: hän kuoli niin nuorena, ettei parrankasvu ehtinyt alkaa.”

  http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005117309.html

  1. On muuten sellainen symppissäälijuttu tuo käännösjuttu Reutersilta – että varmaan jo valmistellaan henkiin jääneiden ISIS-jihadistien Eurooppaan siirtoa?!
   – etteivät vain joudu epäinhimillisen käytöksen uhreiksi kotimaassaan ts. saa rangaistusta rikoksistaan ihmisyyttä vastaan, siis esim. kristittyjen ja jesidien kansanmurhaamisesta…

 11. Setalaista menoa… :

  ”Pääkaupunkiseudulla kirjastokorttia hakiessa voi valita neljästä eri sukupuolesta: ”Tämä ei ole keneltäkään pois”

  Helmet ottaa nykyisin huomioon sukupuolten moninaisuuden kirjastokorttihakemuksissaan. Uusi lomake on ollut käytössä viime kesän alusta, vahvistaa Helsingin kirjastotoimenjohtaja.”

  ”Tiesitkö, että Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastoissa on ollut viime kesästä alkaen käytössä uusi kirjastokorttilomake?

  Siinä kysytään hakijan sukupuolta, kuten Suomessa on tapana. Raksittavia vaihtoehtoja on kuitenkin neljä, aiemman kahden sijasta.

  Ne ovat ”nainen”, ”mies”, ”muu” ja ”en halua kertoa”.

  Hakemuksessa on oma osionsa alle 15-vuotiaan tiedoille sekä tämän huoltajan tai toisen täysi-ikäisen vastuuhenkilön tiedoille. Lomakkeissa myös vastuuhenkilön sukupuoli -kohdassa on samat neljä vaihtoehtoa.

  ”Viime keväänä käytiin aiheesta Helmet-johtoryhmässä keskustelu. Espoolaiset sen varmaan esittivät ja siihen suhtauduttiin yleisesti ottaen myönteisesti.”

  Haaviston mukaan lomaketietojen laajentamista binäärisen mies-nais-sukupuolierottelun ulkopuolelle pidettiin johtoryhmässä ”nykyaikana säällisenä kysymyksenä”. Päätöstä varten ei tehty mitään erityistä kartoitusta.

  Tuula Haavisto ei tiedä tarkalleen, missä kaikissa maissa laajennettu sukupuolikysymys on käytössä. Hän arvioi, että ainakin Tanskassa ja Hollannissa.

  ”Ruotsissa voi hyvin olla, norjalaiset taas ovat konservatiivisempia.”

  ”Yleisesti ottaen hyvin ajan tasalla ollaan Suomessa, kun vertaa globaalisti.”

  Sopivasti Helsingissä Kallion kirjastossa avautuu juuri tänään tiistaina valokuvanäyttely Sukupuolena ihminen, josta on aiemmin kirjoitettu täällä.

  Suomessa ollaan viime vuosina herätty laajemminkin sukupuolten moninaisuuteen. Esimerkiksi opetushallitus laati viime vuonna oppaan, jossa kouluissa kehotetaan välttämään turhaa tytöttelyä ja pojittelua.”

  http://www.hs.fi/nyt/art-2000005117338.html

 12. Miksi vain neljä? Sehän on rasismia. Pitäisi olla vähintään 400, jotta touhu olisi suvaitsevaista.

  1. Ja eikö ”muu” ja ”en halua kertoa” – niin nuohan ovat aika kummallisia termejä?
   – sanooko joku itsestään, että minä olen kuulkaas ”muu”?
   – ja muuta vastaavat tietysti, että ammuu, ammuu… 😉

   Toki hyvä, ettei ole näitä ideologisia termejä eli muunsukupuolinen, cis-nainen tai mies tms.

   Juneshan se jossain videossa muistaakseni kertoi Rasmuksen tms. suvakkien väittävän, kuinka joillain intiaaniheimoilla oli ollut ties kuinka monta eri sukupuolta…
   – olisivatkohan muuten huijanneet kalpeanaamoja?!

   1. Joku voisi tehdä kantelun, kuinka tuo luokitus syrjii etnisiä ryhmiä, joilla on ties kuinka monta eri sukupuolta…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.