Muuan laittoman muslimin matka Suomeen täysylläpitoon

12

Katsotaanpa huvikseen muuan afgaanina esiintyvän discoläpsyttäjän profiilia. Mies siis esiintyy sotaa ja vainoa paenneena afgaanina. Hän vuodattaa Refugees Hospitalityssä kuinka on Suomessa on ollut mukavaa lämpimien naisten huomassa ja uhoaa päälle, että ei aio ikinä lähteä Suomesta.

 

Kuvakaappaus 2017-03-07 20-14-40

 

Mies asuu Kemijärvellä veronmaksajien kustannuksella ja osoitteli jossain vaiheessa mieltään, että ei halua takaisin Afganistaniin.

Mutta, onko mies oikeastaan afgaani, hän on asunut Pakistanissa pitkän aikaa.

 

Kuvakaappaus 2017-03-07 20-18-46

 

Kuvakaappaus 2017-03-07 20-16-56

 

 

Kuvakaappaus 2017-03-07 20-17-21

 

Kuvakaappaus 2017-03-07 20-17-37

 

Sen jälkeen hän on oleskellut turvallisessa Turkissa ja Itävallassa:

 

Kuvakaappaus 2017-03-07 20-16-30

 

 

Kuvakaappaus 2017-03-07 20-15-47

 

Mitä tämä mies tekee siis Suomessa? Hän tulee Pakistanista ja vaatii Afganistanin tilanteeseen vedoten ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa itselleen?

 

12 thoughts on “Muuan laittoman muslimin matka Suomeen täysylläpitoon

 1. Sisäministeriön Maahanmuutto-osaston ylijohtaja Jorma Vuoriokin jo hermostunut suvakkien laittomien matujen tukemiseen ja asioiden vääristelyyn? :

  ”Jumalanpalveluksestakin tehdään joissain srk:ssa teatteria! Sisäisen paon mahdollisuus kaikissa noissa päätöksissä todettu.Sitä ei ymmärretä”

  https://twitter.com/vuoriojorma

  Joskus kepu-Kärnältä tulee järkevääkin juttua… :

  ”Jumalanpalveluksissa luetaan kielteisiä turvapaikkapäätöksiä – Kansanedustaja tuohtui: ”Onko kirkko miettinyt loppuun saakka?”

  – Mitä seuraavaksi? Ryhdytäänkö jumalanpalveluksissa lukemaan ääneen autenttisia rikostuomioita? On luonnollisesti hyvä ja tärkeää, että kirkko elää ajassa ja osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun, mutta jumalanpalvelukset ovat tällaiseen politikointiin väärä paikka, sanoo Kärnä.

  Kansanedustajan mielestä seurakuntien päätös aiheuttaa henkistä ahdistusta Maahanmuuttoviraston työntekijöissä, jotka ovat tehneet päätökset lakien ja asetusten mukaisesti.

  – Miltä mahtaa tuntua virkamiehistä, joiden päälle julistetaan jumalanpalveluksessa Jumalan tuomiota ja lietsotaan seurakunnan vihaa päätöksen tekijää kohtaan? Vaikka turvapaikkapäätöksen luetaan anonyymeinä, ovat ne nettiaikakautena jäljitettävissä päätöksen tehneeseen henkilöön. Onko kirkko nyt varmasti miettinyt toimintaansa loppuun saakka?

  Kärnän mielestä Suomen valtion turvapaikkapolitiikkaa saa kritisoida ja siitä pitääkin käydä keskustelua, mutta kirkon toiminta menee hänen mielestään yli.”

  http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/133939-jumalanpalveluksissa-luetaan-kielteisia-turvapaikkapaatoksia-kansanedustaja-tuohtui-onko-kirkko-miettinyt-loppuun-saakka

  1. Aukenipa isoksi tuon edellisen viestini Twitter -linkki…

   Mutta lisää hyvää kritiikkiä seurakunnille:

   ”En löisi Raamatulla päähän niitä, jotka eivät ymmärrä tai hyväksy sitä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden nimiä luetaan jumalanpalveluksen yhteydessä.

   Porin Teljän seurakunnassa tehtiin viisas ratkaisu. Siellä päätettiin, että nimet luetaan, muttei jumalanpalveluksessa.

   – Meidän mielestämme se ei sopinut jumalanpalveluksen yhteyteen, jossa luetaan Jumalan sanaa ja rukoillaan yhdessä. Me toimimme samalla tavalla kuin teatterit järjestämällä erillisen tilaisuuden, kertoi kirkkoherra Kaisa Huhtala Satakunnan Kansassa tiistaina.

   Vantaan Rekolan seurakunnan kirkkoherra Laura Maria Latikka vetää toista linjaa. Hän totesi Helsingin Sanomissa maanantaina, että kielteisen päätöksen saaneiden lista voi olla osa saarnaa, esirukousta tai synnintunnustusta.

   Kun toimittaja ihmetteli synnintunnustusta, Latikka vastasi näin:

   – Se on se kollektiivinen syyllisyys ja synti, johon olemme osallisia, jos vain katsomme vierestä.”

   http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/kolumni-tekeeko-kielteinen-turvapaikkapaatos-minustakin-syntisen-14096319

   1. ”Jos Maahanmuuttovirasto tekee kielteisen turvapaikkapäätöksen, tekeekö se silloin syntiä? Virastolla on kriteerit, joiden mukaan sen pitää toimia. Kielteisestä päätöksestä voi valittaa hallinto-oikeuteen.

    Jos valitus ei mene läpi, lankeaako oikeuslaitos syntiin? Laki ei aina tunnu samalta kuin oikeus ja kohtuus. Mutta olenko syntinen, jos vain katson vierestä enkä järjestä yhden hengen mielenosoitusta kohtuuttomana pitämääni lakia vastaan?

    Ymmärrän toki, että ihmiset tuntevat myötätuntoa turvapaikanhakijoita kohtaan. Moni varmaan kokee, että ihmisen lähettäminen sodan ja diktatuurin keskelle on syntiä.

    Välillä tuntuu kuitenkin unohtuvan, että näissä maissa on hätä myös niillä ihmisillä, jotka ajattelevat toisin. Kristittyjen, koptien, jesidien ja uskonnottomien elämä muslimimaissa ei ole kaksista. Jo ennen turvapaikanhakijoiden virtaa uutiset kertoivat vainoista ja kirkkojen poltoista.

    Muistetaanko muslimimaiden kristittyjä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksissa? Hiljennytäänkö penkissä kunnioittamaan koptikirkon palossa kuolleiden muistoa?”

    Lähde: em.

    1. Tästä siis kyse:
     ”Suomalaisissa seurakunnissa tehdään paastonaikana uusi aluevaltaus: jumalanpalveluksissa aiotaan lukea kielteisiä turvapaikkapäätöksiä.

     Kyse on suomalaisten teattereiden We see you, Migri -kampanjasta, johon joukko seurakuntia on nyt lähtenyt mukaan. —

     Kirkon osalta hanketta koordinoi Olarin seurakunnan diakoni Kristiina Huotari.”
     (SK)

 2. En ole aikoihin käynyt kirkossa. Erosin, koska olen uskovainen ja eivät edusta nykyään kristillisyyttä. Nyt voisin kyllä mennä tapauttaman ja hurraamaan kielteisille turvapaikkapäätöksille. Aina, kun lukevat uuden kielteisen päätöksen, osoitan suosiotani! Taidan tehdäkin sen!

  1. Minä mieluummin buuaisin. Kyllä ev.lut. kirkko on osoittautunut kaikin tavoin luopiokirkoksi. Jo se , että kaksi piispaa väittää kiven kovaa, ettei homous ole synti, niin siitä saa kuvan kahdesta kirkkoon soluttautuneesta väärästä profeetasta, joita Raamattu varoittaa lopunaikana ilmaantuvan. Homous on synti Raamatun mukaan, sanoo väärät piispat mitä tahansa. Se että ev.lut kirkko sallii imaamin saarnaavan kirkossa kristinuskoa vastaan väittäen ettei Jumalalla ole poikaa osoittaa ev.lut kirkossa työskentelevien menettäneen lopullisesti järkensä. Kirkkoherrat Laajasalo ja Kananen olivat oikein Ylellä kertomassa, kuinka mielellään he vihkisivät homoja avioliittoon. He siis haluavat toimia Raamatunsanaa vastaan ja osoittavat tällä tavalla pelkäävänsä enemmän homoyhteisön mielipidettä, kuin itse kaikkivaltiasta Jumalaa. Jeesus on Kristinuskon perusta . Jeesus sanoi : minä olen tie, totuus, ja elämä ja joka häneen uskoo ei ikinä kuole. On se kumma, jos ei vielä tässä vaiheessa usko Jeesukseen, vaikka joka päivä menemme Raamatun ennustusten mukaan kohti loppua. Jeesus eli yli 2000 vuotta sitten, mutta hänen sanat ovat vielä tänä päivänä ajankohtaisia ja niistä olisi jokaisen otettava vaari. Meitä jotka tänne kommentoimme, ei kuukaan enää muista 200 vuoden kuluttua. Ps. Luopiokirkko ei ketään taivaaseen pelasta, pelastuksen saa ainoastaan omalla uskolla Jeesukseen. Toivottavasti en loukannut uskosta osattomia tällä ulostulollani.

 3. Tajunnut muuta, kuin tuon great tolerance… Ei ei pojat, tehän menitte ihan väärin, se on tuossa naapurissa se suurten toleranssien maa. Metsän läpi vaan ja olette piakkoin perillä. Kertokaa terveisiä.. Ruotsista, kun menette.

 4. Mennään me suomalaiset metsiin asumaan.

  Katsotaan, kuinka kauan ”pyörii” Suomen kaupunkien /kuntien infra , nimittäin Kait se pyörisi ilman kantasuomalaisia, jotka ovat huolehtineet tästä maasta.

  Meillehän kerrotaan, kuinka tänne tulee liki ” raketti-insinööritasoista” porukkaa.
  Mikseivät ole käyttäneet huippuosaamista omissa maissa, joista osa on ihan sekaisin ja ” pa….na”??

  Kyllä uskon vahvasti kaiken lukeman perusteella,että kyseessä on valkoisten eurooppalaisten ”vaihtovuodet” eli meistä lienee tarkoitus päästä eroon pitkässä juoksussa?

  Mitähän Luoja mahtaa tuumailla, kun tarkastelee tätä ” perseilyä”?Rukoilen, että puuttuu ja voimallisesti menoon.

  Migrissä näyttää olevan kosolti meitä naisia töissä. Voi hellantuuteli, kun aikuisia miehiä, parhaassa iässä olevia taistelukuntoisia miehiä pitää ymmärtämän…..” iso paha susi puhalsi , tuhannen ja yhden yön tarinoita jne…” ym.diipadaapaa.

  Suomen miehet taisteli aikoinaan isänmaan puolesta eikä menneet muille maille vierahille ” valittamaan”.
  He olivat Suomen miehiä, sotureita.
  Valitettavasti ovat enää muisto vain.

   1. Eiköhän meistä monet selviä siellä metsässäkin.

    Suomalainen sisu ja geenit auttaa ja eikä siitä kauan ole kun monilla mökilläkin ja mummolassa oli vielä suht alkeelliset olot.

 5. Jos kuuluisin kirkkoon tuntisin myötähäpeää, lähtisin varmaan kesken pois jos tuollaista virkamiesten halveeraamista olisi.
  Nythän Refugees hospitality ryhmä on alkanu kerään nimiä adressit.com sivustolla humanitaarisen suojelun palauttamiseksi.
  Lisäksi eivät ymmärrä nitä tarkoittaa kun lakipykälästä puhutaan kuollut pykälä. Miten nämä voi olla niin suuressa äänessä kun perussivistys puuttuu. En kehtais heinä ainakaan faceen siitä kirjoitella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.