Tukholmassa aamusota-useita hengiltä ja neljä putkaan

13

 

Tukholmassa Hallonbergin maahanmuuttajalähiössä käytiin tänään aamutuimaan oikea sota, jossa saatiin useita henkilöitä hengiltä.

Tilanne on hyvin sekava, mutta tapahtumien kulku on suurinpiirtein seuraavanlainen: Poliisi sai hälytyksen klo 9.00 jälkeen Hallonbergiin  huoneistoon, jossa oli tietojen mukaan menossa jonkinlainen pahoinpitely tai väkivaltarikos. Poliisin saapuessa paikalle, oli tilanne jatkunut ja poliisi joutui tässä yhteydessä käskyttämään useita tekijöitä. He eivät totelleet vaan luultavasti yrittivät poliisin kimppuun ja tästä seurasi, että poliisit joutuivat ampumaan useita laukauksia. Tietojen mukaan kaksi uusruotsalaista sai osumaa.

Toinen kuoli huoneistossa ja toinen saatiin kiinni pihamaalla. Hänen kerrotaan olevan elossa.

 

Kuvakaappaus 2017-03-07 17-00-30.png

 

Pihamaalta löytyi kuitenkin toinen ruumis, joka hakattiin hengiltä. Silminnäkijöiden mukaan uusruotsalaiset olivat hakanneet avoimella kadulla mieshenkilöä kunnes tämä oli kuollut. Luultavasti murhan jälkeen tekijät menivät huoneistoon, jossa yksi mahdollisesti tekijä ammuttiin hengiltä.

Poliisi on pidättänyt aamupäivän mittaan neljä uusruotsalaista epäiltynä murhasta ja murhan yrityksestä. Huhujen mukaan tekijät olisivat lähi-itäläistä alkuperää.

Tilanne on toistaiseksi hiukan avoin, poliisi ei ole kertonut julkisuuteen juuri mitään muuta kuin sen, että kaksi kuoli ja neljä on otettu kiinni.

Heti aamupäivällä poliisi eristi suuria alueita Hallonbergistä ja mm. metro ei pysähtynyt asemalla. Liikkeet joutuivat avaamaan ovensa myöhemmin. Iltapäivän mittaan poliisi on purkanut eristyksiä. Sakea lumisade on sotkenut poliisin työtä, sillä jälkiä on peittynyt lumeen.

Seurataan tilannetta.

Advertisements

33 thoughts on “Tukholmassa aamusota-useita hengiltä ja neljä putkaan

 1. kato kato, joku on käynyt kyllä herkistelemässä konstaapelien liipaisimia kun nuin herkästi nykyään ammuskellaan. Ovat ilmoisesti huomanneet että se on ainoa tehoava keino jos meinaavat yhtään palauttaa auktoriteettiaan

  1. Saa nähdä minkälaisen mellakan tuo sattumus vielä synnyttääkään. Tietyillä alueilla on väkeä, joka hakee syytä aina poliisista. Tosiasioilla ei ole niin väliä (poliisi ampuu itsepuolustukseksi), kun mellakoijat innostuvat.

  2. Ettei vaan olisi täräytetty jotakuta tulijaa liian kevyin perustein? Meinaan mahtaa tulla melkoiset hulabaloot, jos näin on päässyt käymään…

   Eikös ne Husbyn mellakatkin alkaneet osittain jonkun dementoituneen portugalilaismiehen ampumisesta, tuolla miehellä oli jopa suomalainen vaimokin – ja miehen suomalaissukulaiset eivät tuota ampumista hyväksyneet – mutta sitäkin siis jotkut uusruotsalaiset kuitenkin käyttivät tekosyynä rähinöinnilleen, vaikkei se aito syy toki ollutkaan ja itse asiassa mies oli tainnut aiemmin riitaantuakin juuri uudempien tulijoiden kanssa…

   Ruotsinsuomalaisiin eli finnjäveleihin on itse asiassa Ruotsin poliisissa suhtauduttu ihan oikeastikin rasistisesti, ainakin menneinä vuosikymmeninä – esim. joskus joku suomalaismies hakattiin ja potkittiin ruotsalaispoliisien toimesta hengiltä, mutta mitään rangaistusta ei poliiseille silti tullut – muistan jonkun suomalaisen tv-ohjelmankin tästä…
   – ja kun on tullut näitä erilaisia vääriä tuomioitakin….
   – että toisaalta en kyllä jaksa juuri surra Ruotsin poliisin puolesta, kivisateestakaan huolimatta – ja kun muutoinkin on vähän niin, että Ruotsi saa täsmälleen sitä, mitä se tilaa…

   Suomalaisten pitää kuitenkin nyt kunnallisvaaleissakin viestiä, että me emme tilaa samaa kuin ruotsalaiset!!!
   – äänestäkää oikein!

    1. Kappas, en olisi uskonut että Ruotsin poliisi on ollut liian kovaotteinen. Yleensä asia on toisin päin.

     Artikkeli on näköjään vain ruotsiksi. Olisi näköjään pitänyt opiskella ruotsia paremmin englannin lisäksi….

   1. Mikä ihmeen järki on alkaa ensinmäisenä syyttelemään tai edes arvailemaan että oiskohan nyt liian kevyin perustein aseita käytetty?

   2. joku aika sitten radiossa haastateltiin jotakin rosvoa joka tuli oikein kuuluisaksi siitä että onnistui karkaamaan vankilasta useasti.Hän sanoi että viimeisellä pidätys kerralla olisi henki lähtenyt jos paikalla ei olisi ollut muita. Niin olivat poliisit joukolla päättäneet

   3. Juuri samaa tilataan Suomeenkin.Vihreät on kovassa kannatuksessa ainakin Helsingissä,kuin myäs muu vihervasemmisto.
    Ja sen tietämän pitää että muslimia tulee silloin ovista ja ikkunoista kun nämä edellä mainitut hallitsevat.

 2. Olisiko antaa jotain lähteitä tälle jutulle? Ja miten mahtaa olla, päivittyykö juttu sen mukaan kun tapauksesta saadaan lisää tietoa?

 3. 50 laitonta matua samassa kämpässä:
  unvis.it/http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/Aa0V3/50-personer-bodde-i-en-lagenhet–polisen-fruktar-vaxande-skuggsamhall

  Ja montako lisää vastaavaa kämppää löytyy? 1000? 10000?

  1. Kaivoin vanhan käännökseni aiheesta!

   Vastasaapuneet ostavat valheellisia osoitteita

   Av Pettersson

   MAAHANMUUTTO. Saadakseen apua viranomaisilta elämän aloittamiseksi Ruotsissa, on tullut yhä tavallisemmaksi, että vastasaapuneet kirjautuvat väärennettyyn osoitteeseen, luodakseen vaikutelman omasta asunnosta, mutta samaan aikaan asuvat edelleen vastaanottokeskuksessa. Järjestelmä kannustaa väärennettyjen osoitteiden mustaan pörssiin, missä jotkut voivat ansaita törkeästi rahaa.

   – Tämä on hyvin yleistä. Olen kuullut, että se maksaa 2000 – 10000 kuukaudessa. Ja kuulemani mukaan heitä voi olla jopa 40 samassa asunnossa, kertoo Nhela Ali, Valdemarsvikin kunnan tiedottaja.

   Kauppa on jatkunut jo pitkään. Lähes vuosi sitten kertoi SVT Östnytt eräästä asunnosta Norrköpingissä jossa 67 ihmistä oli kirjoilla, asumatta siellä. Sittemmin siihen ei ole saatu parannusta – päinvastoin.

   Ilman omaa asuntoa eivät uudet pakolaiset, joilla on oleskelulupa, saa lainkaan perusavustuksia, mikä tarkoittaa kaikkea taloudellisesta tuesta, ruotsin kielen opetukseen. Tällä hetkellä, maahanmuuttoviraston mukaan, on 12 tuhannella pakolaisella oleskelulupa, mutta, jotka asuntopulan takia ovat juuttuneet johonkin vastaanottokeskukseen.

   -Petterssonin mielestä tämä ei ole turvapaikanhakijoiden vika. Ne ihmiset, jotka päättävät, että meidän on otettava vastaan enemmän ihmisiä kuin voimme käsitellä, joille meillä ei ole asuntoja, joille ei ole työtä ja mikä on kaikkein pahinta – 85 -90%:lta tulijoista puuttuu voimassa oleva henkilöllisyystodistus, joten meillä ei ole aavistustakaan, keitä he ovat. Ainoa asia, mistä voimme olla vakuuttuneita on, että monet heistä satuilevat taustansa…

   http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=30640.0

   https://petterssonsblogg.se/2014/10/27/nyanlanda-koper-falska-adresser-2/

 4. Mää tykkään käydä lomailemas mieluummin viro liettua latvia venäjä on jotenki korkeampaa ku tos länsinaapuris nykyään….

 5. Poikkeustilassa on mahdollisuus antautua ja niellä seuraukset. Tai olla tottelematta ja tulla tapetuks.

 6. Mitä jää jäljelle Ruotsista ajan saatossa kun Börjet vaihtuvat Mohammedeiksi, naisista ei edes tiedä he kun kulkevat kaavuissa.

  Vanhasta Ruotsista puhutaan kuin tarujen Atlantiksesta joka kummallisesti tuhoutui.

 7. Pystyisivät kyllä (siis tarjota ”multa tunille”) mutta se vaatisi poliisin toimintaa säätelevien lakien muuttamista Ameriikan malliin, lisää poliiseja ja poliisin oman orgaanisaatiokulttuurin päivittämistä versiosta +-0 versioon 5.0 suunnilleen. Pois halalmakkarat ja kaffetermokset ja kuri ja järjestys tilalle. Vähemmän puhetta ja enemmän toimintaa ja tuloksia.

 8. Enää ei varmaan Spedekään ehdottais että hyökätään Ruotsiin ja antaudutaan välittömästi. Suomi on parempi maa….. ainakin toistaiseksi.

 9. Mutta vain toistaiseksi Suomi on parempi maa kun Ruotsi.
  Kaikenaikaa työntyy muslimimatua myös Suomeen.
  Ja vihervasemmisto on takajaloillaan kun laittomasti maassa oleskelevia
  yritetään palauttaa omiin maihinsa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.