Uusruotsalaiset hyökkäävät poliisin päälle kivittämällä-video

13

Oheinen video on kuvattu Hallsbergissä maanantaina Alleskolanin yhteydessä. Naamioituneet sotaa ja vainoa paenneet uusruotsalaiset kivittävät poliisia ja pakenevat sen jälkeen paikalta. Huomaa kuinka voimaton ruotsalainen poliisi on.

 

Advertisements

13 thoughts on “Uusruotsalaiset hyökkäävät poliisin päälle kivittämällä-video

 1. KIVAA monikulttuurista pöhinää. Päättäväisesti poliisi pysytteli taka-alalla ja vältteli kenenkään kiinniottamista.

 2. Noniin. Taas annettiin matuille viesti että tappavan voiman käytöstä poliisia kohtaan ei tule nuhteita. Kivi on vaarallinen osuessaan päähän.

 3. Mitenhän kävis, jos Pohjoismaisen Vastarinnan jäsenryhmä nakkelis kivillä pollareita? Annettaiskohan niillekin parinsadan metrin etumatka vai ampuisko kasakat jo ensimmäisten askeleiden jälkeen?

 4. Milloinkohan ruottalaiset ymmärtävät, että poliisi ei pysty eikä yritä suojella heitä. Se onkin ikävempi fiilis kun tajuaa, että maahan on päästetty pari miljoonaa ulkomaalaista jotka hakkaa ja raiskaa minkä kerkeää ja lisääntyvät kuin rotat täyttäen vuorotellen kaikki lähiöt.. mihinkään ei voi paeta eikä oikein tahtoisi kantti riittää ryhtyä vastarintaan. Se on ikävää kun ei löydy enää kunnollista taistelumenttaliteettiä niinkuin esim. itä-euroopasta. Itkukaan ei taida auttaa..

  1. Pelkäänpä pahoin, että ruotsalaiset ovat tämän kaiken jo tajunneet ja makaavat nyt vain alistuneina odottaen lopullista kuoliniskua, ehkä samalla toivoen pelastavaa ihmettä.

 5. Tiedätkö Paavo tästä mitään? :

  ”Väite Ruotsista: Venäläinen tv-ryhmä tarjosi Rinkebyn nuorille rahaa levottomuuksista”

  ”Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo väitteistä, joiden mukaan venäläinen tv-ryhmä olisi tarjonnut rinkebyläisille nuorille rahaa, jotta nämä järjestäisivät levottomuuksia kansainvälistäkin huomiota saaneella asuinalueella.

  Väitteen esittää tanskalaisen Radio24syv:n haastattelema, anonyymisti esiintyvä rinkebyläinen nuori, sekä toinen nimetön lähde. Näiden mukaan venäläistoimittajat toivoivat nuorten järjestävän kameran edessä levottomuuksia.

  – He tulivat luoksemme ja sanoivat haluavansa vähän ”actionia”. He olisivat maksaneet 400 kruunua, sanoo ”Mohammed” kanavalle.

  Aftonbladetin mukaan Tukholman poliisi on tietoinen näistä väitteistä, mutta ei kykene sanomaan, onko rahaa todella tarjottu.

  Rinkeby nousi otsikoihin maailmallakin äskettäin, kun kymmenet naamioituneet nuoret miehet hyökkäsivät alueella poliisipartion kimppuun. Poliisi joutui ampumaan tilanteessa. Juuri ennen kyseistä mellakkaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trump oli nostanut Ruotsin esiin esimerkkinä epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta.”

  https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/215817-vaite-venalainen-tv-ryhma-tarjosi-rahaa-levottomuuksista-rinkebyssa-tukholman

  Suvakit taitavat olla jo aika epätoivoisia – tosin pientä actionia toki lavastetaan aina valtamediaankin ja etenkin lehtikuviin, esim. Israelin syyttämisen kohdallakin käytetään usein kuvia Syyriasta ja Irakista sekä ns. Pallywood -tuotantoa, kun muuten ei saada tarpeeksi rankkaa matskua…
  – mutta aika paksua on pistää Ruotsin holtittoman maahanmuuttopolitiikan ongelmat Putinin niskoille…

  1. Paavo uskalsi kuvata Rinkebyn mellakointiakin, koska Putinin erikoismiehet suojasivat – mitä lie omoneita oli suojaamassa vai oliko ne vihreitä miehiä sittenkin? 😉

   OMON:
   ”Näitä joukkoja käytetään erikoistilanteissa, kuten vaarallisissa pidätyksissä, panttivankitilanteissa, mellakoissa ja terrorismitapauksissa.” (wiki)

  2. Se tuossa raha väitteessä haisee kun tämä Venäläinen tv ryhmä siis RTL-24 ei ole eds ollut kuvaamassa Rinkebyssä vaan he kuvasivat Malmössä.

 6. Hienoa kytät saa ansionsa mukaan kun ovat itse suojelemassa näitä ihmissaastoja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.