Laiton muslimi yritti itsehirttoa muslimileirissä

12

Hulluus Helsingin asemalla laittomien muslimien leirissä jatkuu. Tänään laiton arabi yritti hirttää itsensä aseman poppeliin. Paikalta kuvattiin oheinen video. Kuinka pitkään viranomaiset antavat tämän hulluuden jatkua? Heidät on lähetettävä turvallisesti kotiin.

 

59 thoughts on “Laiton muslimi yritti itsehirttoa muslimileirissä

 1. Ei ollut kuin teatteria, piti oksasta kaksin käsin kiinni niin kauan että joku leikkasi narun poikki.

   1. Laittaapa te somessa olevat tuo linkkinä Pekka Saurille ja Risikolle – Sauri ilmeisesti päättää mielenosoituspaikasta Hesan puolesta?!
    https://twitter.com/pekkasauri?lang=en

    Ei ole tervettä lainkaan tuollainen touhu…
    – ja ajatelkaa jos tuo muslimimiesjoukko alkaakin rähinöimään, kun jo tuokin touhu on jo niin sekavan näköistä, siis vaikka olisikin lavastusta…
    – muslimien älämölö on muuten aina jotenkin uhkaavan tai pahaenteisen oloista…

    1. Hyvä huomio.
     Olen ajatellut olevan lähellä esim. hyeenalauman toimintaa, kun saavat hengiltä porukalla isonkin saaliin. Samoin intiaanien (ainakin länkkäreissä) mölinä piirittäessä on samalla lailla pelotuskeino.
     Ei 2000-luvun sivistyneen ihmisen käytöstä. Käyttävät muuten samaa kikkaa naisten/tyttöjen ”tarrauskeimeissäkin”.

  1. Todellista osaamisvajeen paikkausta. Ei edes itseltään saa henkeä pois.

   Mahtoivatko puukolla katkoa köyden? Pottunokka saisi sakkoja teräaseen hallussapidosta julkisella paikalla.

   1. Siinähän on perusteltu syy kantaa teräasetta: Estän kavereitani hirttäytymästä kuoliaaksi asti. Parempi peruste se on, kuin joku kalareissu.

    1. Näin viikonloppuna eräässä kaupassa erimittaisia alumiinisia baseball-mailoja.
     Olivat kalastusosastolla ja tarkoitettu kalojen tainnuttamiseen.
     Miltei ostin. Kuha eihän sitä koskaan tiedä…. 😀

     1. Kohta kieltäydyn veronmaksusta koska en saa vastineeksi mitään sanoo:

      Löytyiskö sieltä sellaista vaikka valkohaille sopivaa mailaa? Luulis purevan kovakalloiseen kehitysmaapaviaaniinkin! Ja harppuunalla saa matun puuhun kiinni niin ettei pääse tagiyyatempaisemaan mitään tyhmää.

     2. Tuli mieleen vanhempi taksikuski, joka näytti oppipojalle autossaan olevan pesäpallomailan ja sanoi : otin siitä piikit pois, kun ne tarttui niin pahasti uhrin päähän kiinni.

  2. Tämä oli ilmiselvästi sovittu performanse mutta kävi vain niin onnettomasti, että joku sattui kuvaaman sen.
   Esimerkiksi Hesari oli jo varmaan illalla kirjoittanut nyyhkytarinan valmiiksi ja sitten yllättyi kun ihmiset huomasivat/tiesivät tempun olleen näytelmää. Seurauksena moderaattori ei ensin tajunnut jujua mutta poisti sittemmin kaikki noin kymmenen ensimmäistä kommenttia, joissa videon katsoneet totesivat olevan teatteria.
   Naispastorin keskittyminen kuvaamisen estämiseen myös todistaa asian. Jos kyseessä olisi ollut oikea itsemurhayritys niin tuskinpa olisi huomannutkaan moista epäoleellisuutta. Olisi varmaankin soittanut hätänumeroon, jota nyt ei tehnyt vaan syytti kuvaajia.

  3. Hengestään kyllä pääsee joka tosissaan yrittää,siihen on tuhat keinoa.
   Mutta jos menee” muka” itseään hirttämään ihmisjoukkoon,ei ole
   tositarkoituksella liikkeellä. Se on teatteria eikä mitään muuta.

 2. Varmaan syy on suomalaisten. Onko tässä mitään järkeä, pitää tällaista näytelmää, siis tätä leiriä julkisesti näytillä Suomen kylmässä ilmastossa.
  Oliko kyseessä pelkkä näytelmä?

 3. Kuka voisi poistaa ton hulluuden joka suomalaisia politiikkoja ja suvakkeja vaivaa tällä hetkellä???? Matuleirissä tehdään mitä huvittaa samalla kun poliisi paimentaa omaa kansaa….

  1. Joku taho niitä pelottelee, muuten en voi tätä hulluutta ymmärtää. Tai onko kyseessä antikristus, jonka sanotaan ottavan vallan maailmasta ja julistautuvansa Jumalaksi. Se näkee, joka elää.

  2. Ei sitä hulluutta voi kukaan poistaa,koska vihervasemmisto tarvitsee lisää äänestäjiä.
   Näistä matumulkeroista ne niitä taatusti saavat.

 4. Kyllä nää osaa sirkuksen järjestä.. mitään ei tapahdu mutta täys kälätys ja meno kun muurahaiskeossa.. näitä tarvitaan kyllä ehdottomasti lisää.. ilmeisesti tossa tilanteessa ei tapahtunut seksuaalirikosta= liian vähän mutiaisia Helsinhissä.

  1. Kaikki 2015 maahamme laittomasti tulleet Kehä kolmosen sisäpuolelle stadiin ja sitten muuri, etteivät pääse tänne paremmalle puolelle kehä kolmosta. Minulle sopii mainiosta, kun asun tällä oikealla puolella. Kun loppujen lopuksi haluavat karkottaa maahan laittomasti tulleita, niin Malmin lentokentältä se käy vielä kätevästi.

   1. Pitäkää itse siellä kolmosen ulkopuolella oma osuutenne. Sieltähän ne tänne alas valuu. Myöskään kaikki matuilevat politiikot eivät ole pääkaupunkiseudulta, vai onko Sipilä? Jätte kiva että osa suomalaisista jaksaa jakaa maamme kahtia. Aikki on varmasti nyt oikein ylpeä itsestään.

 5. Valtamedia tekee arvatenkin tästä nyyhkytarinan.

  Nyt kun kirkko alkaa lukemaan kielteisisä turvapaikkapäätöksiä niin voisiko se vastapainoksi lukea myös näitä turvisten rikoksia Suomessa. Esim. Otanmäen murha.

 6. Nyt riittää tämä Performanssitaiteilu! Naurettavaa tuhlata yhteiskunnan ja ihmisten aikaa ja varoja mokomaan pelleilyyn.

 7. Ei ollut noillakaan parempaa tekemistä. Menisivät vaikka pelastamaan kotimaataan, sen sijaan että pelleilevät suomalaisen poppelin ympärillä.

  1. Oliko Emma Kari, Li Andersson ja se alapesulaite rauhoittelemassa tilannetta, nehän niin kovasti näitä miehiä maahamme haluavat.

 8. Matut tietävät että olemme heikkoja. Jos nyt annamme periksi tuon näytelmän ansiosta niin silloin annetaan viesti että kiukuttelemalla saa tahtonsa läpi. Jos tässä annetaan periksi niin ”lakkoja” on tiedossa loputtomiin tulevaisuudessa.

  1. Teatteri – itsari. Näitä tulee jatkossakin,säälipisteitten haalintaa.Mutta turvallisesti joukossa,ei yksinäisessä paikassa, niin kuin tekee se joka on tosissaan itsaria tekemässä.

 9. Eikö kukaan auttanut raukkaparkaa? Mikään ei tunnu onnistuvan kehitysmaalaisilta ilman avustamista…säälittävää…

  No, tässä(kään) tapauksessa ei ollut muuta tarkoitusta kuin hakea huomiota. Uhriutuminen on viety aivan uudelle tasolle mulliturpien saavuttua maahan.

  1. Tuo älytön matuleiri heti päärautatieaseman vieressä ei edistä turismia ollenkaan. Turistit kun tulevat junalla lentokentältä rautatieasemalle, niin näky on kuin kehitysmaasta

 10. VAKUUTTAVA publicity stunt! Jos tuon pelle-shown jälkeen ei saa turvapaikkaa niin johan on ihme! Hassuleita noi muslimit. Mitäs naurettavaa paskaa seuraavaksi keksittäis: yliannostus kofeiinitableteilla, hukuttautuminen suihkuun, pää sähköuuniin? Yritä nyt Mohammed edes vähän, noi tommoset menee osastoon pikkutenavien itkupotkuraivarit.

 11. Miksei Suomen Herrat Johtajat kommentoi asioita? Ei leiriä eikä kaikkea muutakaan typerää mitä tapahtuu? Otetaan ilmeisesti mallia Ruotsista: ”Ollaan hiljaa vaan pää puskassa niin se menee ohi ja kansa unohtaa. Parempi antaa kaikkien uskoa että olen tyhmä kuin että avaan suuni ja todistan sen!”

 12. Teatteri Turvis esittää hirtehishumoristisen yhdenmiehen tragikomedian ”Poppelista se riippuu”.

  1. Eiköhän tuokin turvis saa suvakeilta extra paljon pil*ua temppunsa ansiosta…
   – ja auttajasankarit myös…

 13. Toivottavasti siihen poppeliin ei tullut vaurioita, kun tagiyya apina kiipeili siinä ja muka yritti ”hirttäytyä”. Yrittäisivät esittää edes paremmin tuon taqiyyaansa, tuo näytös oli surkuhupaisa ja nauratti.

 14. aivan loistava mainos pätkä suomesta al-jazeeran levitettäväksi maailmalle. matu hirttää itseään ja samalla suomen lippu liehuu kivasti taustalla.helvetin paska maa, i quit.

   1. Kohta kieltäydyn veronmaksusta koska en saa vastineeksi mitään sanoo:

    Toivottavasti köysi oli kotimaista laatutyötä?

 15. https://youtu.be/hwOAHALLxJg
  Vantaalaisen Pastori Marjaana Toiviaisen järjestämä juttu….säälipisteiden keruuta…..Pastori Marjaana Toiviainen esiintyy puun juurella jossa on matu yleisö valmiina ja kannattaa katsoa Olli Heikkilän YouTube kanavalta aikaisemmat lähetykset missä esiintyy. Pastori Marjaana Toiviainen on matujen tapahtuman järjestäjä ilmoittaja poliisille.

  1. Miksi pitää oksasta kiinni naru kaulassa jos meinaa itysensä tappaa? Mutta homma pelasi kuin KANSALLISTEATTERISSA ,juuri niin kuin oli tarkoituski.

 16. En Putinia mitenkään diggaa, mutta tämä ns. väärinajattelijoiden vaino on kyllä jo meilläkin melkoisen naurettavaa… :

  ”Unicef joutui ryöpytykseen kutsuttuaan konserttiinsa Vladimir Putinia ihailevan suomalaisräppärin”

  ”Gabriel ja Suomen Unicef joutuivat Twitterissä keskiviikkona laajan kritiikin kohteeksi.

  Kommentoijat kyseenalaistivat, että lasten hyväksi rahaa keräävässä konsertissa esiintyy artisti, joka avoimesti ihailee henkilöä, joka on vastuussa kymmenien lasten kuolemasta Venäjän suorittamissa Aleppon pommituksissa Syyriassa.

  Kokoomuslainen Mikko Laakso kysyi Twitterissä Unicefilta, miksi ”Putinia ja Trumpia ihaileva Mikael Gabriel” esiintyy järjestön konsertissa.”

  http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/unicef%20mikael%20gabriel-62576

 17. Persujen mustaa maahanmuuttajataustaista ehdokasta saa herjata Mustaksi Hitleriksi – mutta mustan missin ulkonäköä ei saanut arvostella, vaan se oli kauheaa rasismia… :

  ”Suomen ”musta Hitler” herättää suurta huomiota maailmalla”

  http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/musta%20hitler-62582

  En tunne henkilöä, mutta mies on kuitenkin pappi, ollut näimmä siviilitöissä jossakin metallifirmassa – mutta vaalislogankin on kuitenkin ”rakkaus on voiton ase”
  – no ympäristöä kyllä korostaa myös – Hitler oli myös olevinaan jonkin sortin luontoihminen, mutta muuta yhteistä ei taida sitten ollakaan…

 18. Persuja käsitellään Financial Timesissä – ja pelotellaan Halla-ahollakin jo etukäteen… :

  ”– Mutta herra Soinista on tullut todistuskappale A Euroopassa siitä, miten populisti kesytetään. Hänen puolueensa kannatus on puolittunut, riutuen nyt vain yhdeksässä prosentissa. Perussuomalaisten äänestäjät ovat katsoneet, kun puolue on tehnyt kompromisseja EU:sta, tukitoimista ja enemmästä – vain pysyäkseen (Suomen) hallituksessa.

  Financial Timesin mukaan vaara kahdelle muulle hallituspuolueelle on kovalinjaisemman seuraajan tulo.
  Kaikkein kontroversseimpana mainitaan MEP Jussi Halla-aho.
  Tekstissä siteerataan Nordean päästrategia, jonka mukaan nykyisen hallituksen ohjelma ”käytännössä kuolisi”.

  – Populistit todella aiheuttavat poliittista epävakautta, FT päättää.”

  http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/financial%20soini-62581

  Tämä Lippo ilmeisesti tuo Nordean päästrategi? :
  https://twitter.com/lipposuominen?lang=fi

  Nordea taitaa muutenkin olla melkoinen peluri…
  – en ole Lippos-fani, mies vei Suomen tuhoisaan euroonkin, mutta hänellä on kuitenkin verkostoja… :

  ”Paavo Lipponen vihjailee Nordean yrittäneen peukaloida luottoluokituksia – Nordean pääekonomisti: ”Absurdi väite”

  ”Ja pitääkö paikkansa, että Nordean korkea-arvoinen toimihenkilö on ulkomaita myöten käynyt kerjäämässä Suomen luottoluokituksen alentamista? Se olisi epäisänmaallista toimintaa”, Lipponen sanoo. ”

  http://www.hs.fi/talous/art-2000002892140.html

 19. Onkohan Jari Taponen nähnyt tuon ”hirttovideon”?
  – eikös siinä ole joku lasten suosima luistinratakin lähettyvillä? :

  ”Facebookissa Puhdistus-nimisen tapahtuman järjestäjäksi mainitaan Suomen Kansallismieliset. Myös Suomen vastarintaliike mainostaa tapahtumaa nettisivuillaan. Kokoontumisesta ei ole tehty poliisille mielenosoitusilmoitusta.

  Ryhmittymä haluaa, että viranomaiset poistavat Rautatientorilla viikkojen ajan jatkuneen turvapaikanhakijoiden mielenosoituksen.

  Jos näin ei tapahdu, ryhmä aikoo ”saapua Rautatientorille ja kerromme mielipiteemme laittomasti maassa oleskeleville.”

  Helsingin poliisin ennalta estävän toiminnan johtaja, ylikomisario Jari Taponen sanoo, että poliisi ottaa netissä esitetyt uhkaukset turvapaikanhakijoita vastaan vakavasti.

  – Kun tällaisia uhkauksia on ladeltu, niin kyllä me riittävässä määrin otamme ne tosissamme. Me tulemme näkymään lauantaina normaalia enemmän siellä paikan päällä.

  ———————————————————————————————
  Poliisilla ei ole aikomusta lopettaa Rautatientorilla olevaa turvapaikanhakijoiden mielenosoitusta.

  – Me puhumme mielenosoituksista, me emme puhu leiristä. Se on mielenosoitus ja me kohtelemme sitä kokoontumislain mukaisesti yleisenä kokouksena. Kokoontumislaissa ei puhuta mitään siitä kuinka pitkään mielenosoitus saa kestää.
  Poliisi ei puutu tilanteeseen, jos yleinen järjestys ja turvallisuus eivät kohtuuttomasti häiriinny. Nyt molemmat mielenosoituksen ovat sujuneet kohtuuden rajoissa, sanoo Taponen.
  ———————————————-

  Netissä mainostetun tapahtuman lisäksi poliisi varautuu kahteen ilmoitettuun vastamielenosoitukseen. Poliisin mukaan niihin on tulossa joitakin kymmeniä osallistujia.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9498338

  Tuleekohan millaista menoa tuon Puhdistus -tapahtuman myötä?

  1. Tuo Li on mielestäni niin erkaantunut tosielämän realiteeteista ulostulonsa perusteella.
   Mitä hän on saanut aikaiseksi……”tyhjänpuhumista” kaikki tyynni.

   Oikein ”etoo” kun avaa ”leipläppänsä” kertoakseen ” kuningasideoitaan”…..” meillä on tilaa”…….”kaikki Suomeen -tyyliin”.Hyi olkoon!!!!
   Tämä nainen ei välitä julkisuudessa olleiden arvottamisensa perusteella paskaakaan Suomen kansasta.

   Onko hän oikeasti edes suomalainen?

   Ei voi mielestäni ajaa kaksilla rattailla…..aina on valittava puolensa.

   ”Kun toiseen suuntaan kumartaa, toiseen pyllistää”.

 20. ”Helsingin perussuomalaiset: Ulkomaalaiset yhä suurempi uhka kaupungin turvallisuudelle”

  Rajat ylittänyt järjestäytynyt rikollisuus jo arkipäivää


  ”Vuonna 2015 Helsingissä kirjattiin noin 75 000 rikosilmoitusta ryöstöistä ja varkauksista. Tällä hetkellä ilmoituksia on kirjattu poliisin järjestelmään jo 16 500, vaikka varsinainen ryöstöjen sesonki eli turistikausi ei ole edes käsillä, Perussuomalaiset tähdentää.

  ”On siis odotettavissa, että näiden rikosten määrä ylittää tänä vuonna reilusti yli 100 000 ilmoituksen määrän. Lisäksi on odotettavissa henkilöön kohdistuneiden rikosten määrän kasvavan.”

  https://beta.oikeamedia.com/o1-6921

 21. Ei voi olla totta ! Suvakki-tädit huolissaan kun yski turvapaikanhakija teeskentelee hirttäytyvänsä. Ja vihervasuripellet uskoo. Huomenna tämä itsemurhaa yrittänyt saa suomen kansalaisuuden. Mutta ei se mitään Vihreät ovat YLE n galluppien mukaan nousseet hurjasti ja menneet kannatusluvuissa jo ohi maahanmuuttokriittisten perussuomalaisten . Tällä tavalla saamme iloita hulluudesta vielä seuraavinakin vuosina, kun vihreät pääsevät voittajina toteuttamaan avointen rajojen politiikkaansa ja ottamaan maahamme aina vaan enemmän elätettäviä. Ylen mukaan nuorilla on usko tulevaisuuteen korkealla ja hyväksyvät muualta tulleet. Voi olla, kunhan joutuvat itse elättämään tänne tulleet matut, niin saattaa mieli muuttua ja huomaavat tulleensa petetyiksi.

 22. Eikö tuollaista hengenvaarallista leiriä saa häädettyä. Eihän noilla pitäisi olla mitään mielenosoitusoikeuksia, kun ei pitäisi ole oikeutta olla maassakaan. Tuosta nyt näkyy, miten suvakkien läsnäolo uhkaa matujenkin henkeä ja terveyttä. Sitä aletaan joko pelleilemään tai hirttelemään.

 23. Siellähän on sirkus ja pellejä ollut jo muutamaan otteeseen ja eilenkin taisi juuri jotain sellaista olla viihdykkeeksi tuolle porukalle.
  Entä sitten kun tulee tositilanne ja joku esim. ottaa panttivangin, miten viranomaiset sitten keksivät.
  Kierrän kaukaa tuon leirin.

 24. ”Hirttäytyjä” tuskin oli tosissaan, muttei tajunnut missä vaarassa oikeasti oli.

  Auttajat taas olivat juonessa mukana, tai sitten eivät. Ainakaan ihan kaikki.

  Melkoinen epätoivoisuuden performanssi kuitenkin. Ei kuulu perinteiseen katukuvaan. Toivottavasti tekijä otetaan turvasäilöön ja palautetaan mahdollisimman nopeasti maahan jossa elämä motivoi enemmän.

 25. Muistatteko, kuinka jotkut turvikset uhkailivat, että jos eivät saa Suomesta turvapaikkaa – niin he tekevät jotain, että pääsevät vankilaan täysihoitoon?
  Ruotsissakin oli Ikeassa se ns. tekninen vika eritrealaisten toimesta…

  Suomessa saa tapostakin kaiketi vain jotain 5 vuotta + erilaiset alennukset päälle ja entäpä esim. törkeä joukkoraiskauskin…
  – ja kaipa rikostuomio myös takaa monille lopulta maahanjäänninkin – ja kun moni on odottanut jo reilusti yli vuoden sitä turvispäätöstäänkin, joten vankilasta vapauduttuaan voisivat sitten hakea suoraan Suomen kansalaisuuttakin…
  – rikos lykkää kansalaisuuden saantia muutamalla vuodella, mutta vankilassa juuri kuluu se muutama vuosi ja jos on vielä ainoa rikos – ainakin Suomessa – niin ties vaikka saisivat kansalaisuudenkin…
  – ja miettikääpä sitä suvakkien vankilaan lähettämien kosiokirjeidenkin määrää…

  Ajatelkaapa, jos nuo tekevätkin jotain sellaista? Siinä on sitten Pekka Saurilla ja Jari Taposella sekä Anderssoneilla, Honkasaloilla ja Ville Niinistöillä selitettävää…

 26. Oletteko muuten kuulleet, että laittomia musumatuja tukemaan aiotaan paljastaa suvakkitaiteilijoiden toimesta jonkinlainen taideteos tänään 10.3 Ateneumin edessä ja sen lisäksi aiotaan vielä järjestää jokin konserttikin Helsingissä 11.3 nimellä ”Oikeus elää” laittomien matujen puolesta. Nyt pitäisi paikan päällä olevien kansallismielisten mennä kuvaamaan tuota mädätystapahtumaa, jotta tuokin kuvottava mokutus saadaan tallennettua todisteeksi valtaeliitin hyökkäyksestä kansallismielisiä vastaan. Laittomat musut siis palkitaan laittomasta leiriytymisestä tukikonsertilla ja taideteoksella. Ei olisi uskonut, että tähän pisteeseen on Suomessa tultu.

  http://www.toptapahtuma.com/tapahtumia/50229/oikeus-elaa-tukikonsertti-rautatientorilla

 27. ”pravda” 11.!3: kaksi täyttä sivua laittomista , kannattaa lukea, kunnon valkopesua taas ja kuinka ollakaan,” Ateneum tukee turvapaikanhakijoita”.!!!
  onneksi lehti oli roskiskamaa, ettei tarvi p####sta maksaa….

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.